Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
<#wow1><#wow1><#wow1>NE MÁ!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

asfa
jaja

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

zaki
sõt, még a barkasz elleni visszavágón sem játsz6...

asfa
igen sérült szerintem nem játszik!

REALista
Lampard játszik hétvégén???Én úgy tudom hogy sérült!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Vagy Defoe-t, bar o mostanaban nincs olyan jo formaban.

asfa
ja Tevez nem lenne rossz!

Szerintem Crespo helyett Tevezt kene megvenni!

asfa
ez is meglehet!de mondom szerintem egy fiatal kellene aki sokáig jo lesz!

báttyó02
sevcsenko maradjon csak már a bilánba
neki még 1esetleg 2normális éve lesz utána nyista,oylanlesz mint vijeri

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

asfa
😊 de hosszutávra!bár nem rossz Sheva!

En tudom, SHEVCHENKO 😊

asfa
hát igen!de nem tudom vajon ki jönne!jo lenne és kéne!

Kit--Kat
Persze, hogy nem, mivel gyûlöli a Realt😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

báttyó02
nektek szvsz egy nagyonjó csatár kéne
valahogy sose voltam elájulva crespo drogba stb. támadósortól
szvsz ha lenne egy eto'o vagy hasonló támadótok nem lenne gond semmiféle csapat legyõzése

torres mondjuk kitudja hogy hogyan boldogulna angliába..

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

asfa
szerintem ha eljönne más taktike lenne vagy két középsõ támado középpályás és két csatár vagy nemtom!majd az elválik

DJ Bee18
Torres had menjen, nyerjen legalább valamit. Szeretem a játékstílusát.<#eljen><#eljen> Jó lenne a Reálba, csak még nem akarták megszerezni, meg mondta is, hogy nem jönne soha.

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
Kinek a helyét foglalná el? Lapardét biztos nem. Vagy cserének veszitek? <#wilting><#wilting>

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

asfa
ez nem biztos még de jo lenne ha jönne!<#worship>

bigfoot
nah még egy gól erõs középpályás<#taps>
már csak 1 jó csatár kéne,pl Fernando Torres
aztán egy jó védõ -->persze csak ha elmegy vki

Japep
Ballack mégis a Chelsea-be tart

Az angol Daily Mail már megszellõztette néhány napja, hogy a Bayern München középpályása, a német Michael Ballack a nyáron a Chelsea-hez szerzõdik, eddig azonban minden érintett hevesen tagadott és/vagy ködösített az ügyben. Most azonban kiváló labdarúgó ügynöke megerõsítette a pletykákat.

Michael Becker a BBC-nek nyilatkozva árulta el, hogy jelenleg a londoniak állnak a legközelebb ügyfele szívéhez, annak ellenére, hogy ott jelenleg nem kisebb kaliberû futballista játszik az irányító középpályás posztján, mint a tavalyi Aranylabda-szavazás másodikja, Frank Lampard.

„Még nem írtunk alá semmit, de folyamatosan kapcsolatban állunk a Chelsea-vel. Egyelõre a velük való megállapodás a legvalószínûbb” – árulta el a játékos ügynöke, aki azt is elmondta, ha a Real Madrid összeszedi magát, õk még versenybe szállhatnak a német játékmester kegyeiért.

„Michael korábban nagyon szívesen ment volna a Madridhoz, az utóbbi hónapok változásai – az edzõváltás és az elnök lemondása – azonban bizonytalan légkört teremtettek a csapat körül, így nem tudjuk, ott mire számíthatunk. Teljesen megváltozhatnak a körülmények” – vélekedett Becker.

Ballack ügynöke viszont határozottan cáfolta azokat a szintén a napokban napvilágot látott sajtóértesüléseket, amelyek szerint a 29 esztendõs játékos Olaszországba, az Internazionaléhoz teszi át székhelyét.

„Michael semmiképp nem megy az Interbe. Ha már elhagyja Münchent, csakis olyan csapatot választ, amelyikben nagyobb az esélye a Bajnokok Ligája-gyõzelemre, mint a Bayernnel. Az Inter csak harmadik az olasz bajnokságban, miközben a Bayern magasan vezeti a Bundesligát.”

Közben a németeknek el kell gondolkozniuk Ballack pótlásáról, és edzõjük, Felix Magath már talált is egy alkalmas helyettest a Barcelona kezdõként keveset foglalkoztatott holland középpályása, Mark van Bommel személyében. „Igazi nyerõ típus, aki sokat lendíthet egy csapaton” – dicsérte a szakember van Bommelt, a játékos ügynöke azonban nem esett hasra a dicsérettõl.

„Semmilyen kapcsolatunk nincs a németekkel, és Mark egyébként is ki akarja tölteni 2008-ig szóló szerzõdését Barcelonában” – törte le idejekorán Rob Jansen a bajor drukkerek lelkesedését.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bigfoot
Essien ezen a meccsen sem lesz??és lehet hogy Lampard sem??
nemá<#szomoru1>

asfa
Del Horno: egy mérkõzés büntetés

Asier Del Horno egy mérkõzésre szóló eltiltást kapott az UEFA-tól a Barcelona elleni kiállításának köszönhetõen. A Chelsea fiatal spanyolja így nem lehet ott a barcelonai visszavágón jövõ héten. Csapattársa Carvalho a kiállítás kapcsán az ellenfél játékosának, Messinek a védelmében kijelentette: "Sokan azt mondják, hogy Messi nagyon rájátszott és rásegítette a bírót, hogy pirosat mutasson fel Del Hornonak. Messi csak a dolgát végezte, közülünk is bárki ezt csinálta volna". Ebben biztosak lehetünk mi is.

asfa
Lampard nélkül nehéz lesz... 2006. március 2.
Essien és Del Horno eltiltás miatt, Lampard pedig könnyen lehet, hogy combizom-sérülés miatt nem lesz ott a Barcelona elleni visszavágón. Lampard még a Barca ellen húzódott meg múlt héten, a hétvégi bajnokit azért még elvállalta, viszont a hírek szerint fájdalmai vannak. Mourinho mester már a Chelsea jövõ heti felállásán dolgozik, hiszen a hiányzók mind kulcsemberek a csapatban. Geremi, vagy Joe Cole lehet a megoldás az irányító szerepkörre. Kíváncsian várjuk, Lampard esetleges hiánya mellett milyen taktikát és kezdõcsapatot állít össze a portugál zseni.

asfa
Továbbra is a Bajnokok Ligájában címvédõ FC Liverpool vezeti a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet, az IFFHS klub-világranglistáját.
Az elsõ négy helyre bebetonozták magukat a csapatok, így az angol együttest még mindig az Internazionale és a Bayern München követi. Az Arsenal feljött az ötödik, a Chelsea pedig a tizedik helyre. Legjobb magyar együttesként a DVSC-Ave Ásványvíz a 221., míg a Ferencváros a 338. helyen tanyázik.

Az IFFHS klub-világranglistája:
1. FC Liverpool (angol) 325 pont
2. Internazionale (olasz) 307
3. Bayern München (német) 294
4. AC Milan (olasz) 258
5. Arsenal (angol) 251
6. Sao Paulo (brazil) 246
7. Juventus (olasz) 245
8. Olympique Lyon (francia) 244
9. PSV Eindhoven (holland) 242,5
10. Chelsea (angol) 241

...221. DVSC-Ave Ásványvíz 80
...331. Ferencváros 63

Japep
Már a Chelsea sztárjai sem bíznak a továbbjutásban

A kékek támadója, Hernan Crespo szerint csapatának csak akkor van esélye a Barcelona elleni Bajnokok Ligája visszavágón, ha az elsõ percekben gólt szereznek. Ellenkezõ esetben a katalánok jutnak a torna negyeddöntõjébe.

A Barcelona hazai pályán 2-1-re legyõzte a Chelsea-t a Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjében, a londoniak szerint ezzel a vereséggel rendkívül nehéz helyzetbe sodorták magukat.

- A szünetig legalább egy gólt be kell préselnünk a Barca kapujába – nyilatkozta Hernen Crespo, a Chelsea csatára. - Muszáj gólt szereznünk az elsõ percekben a Nou Campban, ha ez nem így lesz, csak a csoda segíthet rajtunk.

Ricardo Carvalho, a kékek védõje is óvatosan nyilatkozott.

- Harminc százalékra csökkent az esélyünk a továbbjutásra. Az elsõ meccs után nem úgy várjuk a visszavágót, mint ahogyan elterveztük. Így lényegesen nehezebb feladat vár ránk a Nou Campban.

- Remélem szerencsésebbek leszünk, mint az elsõ találkozón, mindent megteszünk, hogy a maximumot nyújtsuk - mondta Carvalho. - Nem lesz könnyû dolgunk, ugyanis mi nem szoktunk hozzá ahhoz, hogy folyamatosan tûz alatt tartsuk az ellenfél kapuját. Most pedig minimum két gólt be kell vágnunk.

Carvalho kritizálta a Barcelona elnökét, Joan Laportát. A védõ szerint a prezidente jogtalanul bírálja Mourinhót azzal, hogy be akarja feketíteni Messit és a Barcelonát, ugyanis a kis argentin valóban színjátékot játszott.

- Messi eltúlozta az esést és ezzel mindenkit megetetett – nyilatkozta Carvalho.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
England <2 - 1> Uruguay

26' <0 - 1> O. Pouso
75' <1 - 1> P. Crouch
90' <2 - 1> J. Cole

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
HT Ireland <1 - 0> Sweden
35' <1 - 0> D. Duff

asfa
nem nagyon ismertem!de sajnálom <#sir><#sir><#sir><#shakehead><#shakehead><#shakehead>

Japep
Elhunyt Peter Osgood

Életének hatvanadik esztendejében, szívinfarktusban elhunyt Peter Osgood, a Chelsea egykori kiválósága.

A Stamford Bridge Királya - ahogyan a klub szurkolói emlegették - 1964 és 1974 között szerepelt a Kékek között.

A legendás támadó - aki négyszer játszott az angol válogatottban - az 1969-1970-es FA Kupa-diadalban igen komoly szerepet vállalt, mert egyedülálló módon csapata valamennyi mérkõzésén szerzett gólt.

Osgood 380 meccsen lépett pályára a Chelsea színeiben, összesen 150 gólt lõtt, ezzel a klub örökranglistáján Bobby Tambling és Kerry Dixon mögött a harmadik.

Karrierje csúcsa az 1971-es KEK-döntõ volt, a Real Madrid ellen az elsõ, döntetlennel zárult találkozón, majd a megismételt mérkõzésen is a kapuba talált, utóbbin ráadásul õ lõtte a gyõztes gólt.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bigfoot
Ballack igazolásának Én örülök!!
sztem védõt majd akkor veszünk miután eldöl kimarad/kimegy
mert lehet elmegy Del Horno,Gallas,Huth de nem biztos
csatár t is sztem azután hogy Crespo marad e

asfa
nem az és bekapd -.-

kacsa
es tek :/

BUDA > miskolc.

horpeti
Jaja, de hát ami pénzt hoz a klubb konyhájára, az ennek az 1000szerese... szóval ez ott csak 1 tétel, a játékosoknak meg a Kánaán.

Bizony nagyon durva így belegondolva... De hát nem is lehet belegondolni 😊

A legjobb egy ilyen focistának, hogy kimondottan élvezi is amit csinál (feltehetõen), szóval nem az a gürizés a lóvéért...

És mindez a rengeteg pénz honnan van? Az emberi szórakozás igénybõl... Ekkora igény van a szórakozásra 😊 Ez 100* jobb, mint egy mezei adószedés minden polgártól... pedig kb. ugyanaz, csak ez önkéntes, iszonyat nagy piac. 😊)))

asfa
hát igen!azért ez fura tényleg!mindegy õk tudják!

Tudom! Úgy általánosságban mondtam a külföldi fizetésekre. Hihetetlen, hogy mire fizetnek ki ennyi pénzt...

asfa
mindehol minden nagy játékos kb ennyit keres csak ugy mondom!csak mo ilyen csicska!

Más egy élet alatt nem keres annyit, mint õ itt kereshet 1 hét alatt. Kicsit elvannak szálva a fizetések...

asfa
hidd el sokat nyernénk vele!még jol jöhet!de védõ mindenképp kell!

Japep
Hát nem tudom, szerintem nem állna neki jól a kék mez...
Én sosem bírtam, és nekem nem is nagyon tetszik ez az igazolás!
Szerintem nem pont Ballack kellene a csapatba! Eddig azt lehetett hallani, hogy Eto'o vagy Sevcsenko jön majd a Stamford-ra, most meg állítólag megvették Ballackot!

Remélem szerzünk a nyáron valami szimpatikusabb játékost!
😄DDDDDDDDD

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
pff behugyoznék!

asfa
ja simán megéri!u ennyit kapnék én is!

horpeti
ti mit kezdenétek heti 45 millió forinttal? 😊

lol... én elképzelni se tudom, mennyi pénz ez...

évi 2.3 milliárd...

pfff...

horpeti
heti 45 millió forint ááááááááá...
(+ a reklámbevételek, stb...)

nem semmik ezek a fizetések...
Mondjuk még így is megérné, mert magáért a megszerzésért pénz nem kell, szóval simán futja a fizetésre 😊

asfa
hát mellé beférne simá!attol függ mit akar Mourinho!ha olyan taktikát talál ki akkor belefér simán!

Nem tudom nektek mi a véleményetek, de sztem Lampard mellé nem férne be...

asfa
hallottam!ez jo lenne!

Japep
LONDON: A Daily Mail szerint õ lesz a világ legjobban fizetett játékosa. A játékos ügynöke egyelõre tagad.

Michael Ballack aláírt a Chelsea-hez?

Az angol Daily Mail címû lap szerint Michael Ballack nyártól a Chelsea-ben folytatja pályafutását. A német középpályás négy évre szerzõdik a Stamford Bridge-re, és hetente körülbelül 45 millió forintot kap.

A német válogatott futballistát az elmúlt idõszakban legtöbbször a Real Madriddal, a Manchester Uniteddel és a Milannal hozták összefüggésbe, ám a hírek szerint a Chelsea-ben folytatja pályafutását.

A középpályásnak lejár a szerzõdése a szezon végén a Bayern Münchennel, így új klubjának nem kell fizetnie érte, elég ha az õ igényeit teljesítik.

A 29 éves futballistának nagyon tetszik az a szakmai munka, amit José Mourinho megkövetel a csapatnál, de valószínûleg az a pénz sem lehet számára mellékes, amit a londoni együttesnél kereshet.

A hírek szerint Ballack hetente 121 ezer fontot tenne zsebre a Chelsea-nél, ez átszámítva majdnem 45 millió forint.

Ballack januárban két alkalommal is Londonba utazott, ahol tárgyalt a Chelsea vezetõivel és José Mourinho menedzserrel is, sõt, egyszer a portugál szakvezetõ is ellátogatott Münchenbe.

Az angol újság értesülései szerint Roman Abramovics klubtulajdonos hamar megegyezett Ballack-kal, aki hónapok óta halogatta új szerzõdésének aláírását jelenlegi klubjánál, a Bayern Münchennél.

A bajorok mindenképpen szerették volna megtartani Ballackot, de a jelek szerint Abramoviccsal még õk sem tudták felvenni a versenyt.

Nemrég a Chelsea-nél David Beckham neve merült fel, ám õt ki kellett volna vásárolni a Real Madridtól élõ szerzõdése miatt, s nem lettek volna kisebb igényei, mint a nála egy évvel fiatalabb Ballacknak.

A játékos ügynöke, Michael Becker a német Der Spiegel magazinban egyelõre tagadja, hogy Ballack eligazolt volna a Bayern Münchentõl, szerinte a Chelsea-transzfer nem más, mint puszta spekuláció.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Del Horno szerencsésen jött ki a Messi utáni pirosból

Del Horno mégiscsak játszhat a BL-ben ha továbbmegy a Chelsea a nyolcaddöntõbõl. Mivel a "Messi eset" után eredetileg 3 meccset kellett volna kihagynia a spanyol védõnek, még is végül átszabták az eltiltást és 1 meccs után újra pályára léphet. Így ha a Barcán túljut a Chelsea, Del Horno játszhat újra a BL-ben.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

A Makelele-Wise párhuzamhoz.
Dennis Wise természetesen nagyon meghatározó játékosa a Chelsea történetének, soxoros angol válogatott, nagyon jó focista volt.
Makelele viszont a poszton a világ legjobbja, vagy legalábbis az elsõ ötben van (Vieira, Cambiasso, Xabi Alonso, Emerson még mondjuk).
Futball tudásban úgy érzem Makelele magasabb szintû játékos, mint Wise valaha is volt. De a 11 év az mindenképp Wise mellett szól.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC