Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigfoot
király!!már várom!!
remélem bosszút állunk az fa miatt!!!

Japep
Chelsea - Liverpool
Community Shield
augusztus 13.
15:45 / Sport 1

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Gallas hosszabbított

Hiába szóltak arról a hírek egy ideje, hogy a Chelsea francia védõje, William Gallas máshol folytatja, végül maradt a Stamford Bridge-n. A rutinos bekket egy ideig Sevcsenkó ellenértékeként titulálták, és majdnem a Milanhoz igazolt, aztán állítólag, honfitársa az Arsenal trénere, Arsene Wenger vetett rá szemet. A klasszis távozásáról szóló híreket alátámasztotta, hogy a védõ maga is úgy nyilatkozott: mindenképpen új kihívásra vágyik, és ezt a Chelsea-nél már nem kaphatja meg.
A jelek szerint valami az elmúlt napokban változott, hiszen korábbi álláspontját módosítva meghosszabbította korábbi szerzõdését.

Remélem ez már nem pletyka... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

chelseafan
Ez még csak pletyka... Meg amúgyis egy kicsit furcsán fogalmaztak: "jövõre John Terry mellett meg akarja szerezni a francia válogatott hátvédjét, William Gallas-t is"<#idiota>

bigfoot
ha Gallas elfogadja akkor kész a csapat!

Japep
Abramovics megvette Ashley Cole-t

Cole nem utazott el a Chelsea-vel az Egyesült Állomokba, és Mourinho nem is tervezi új játékosának bemutatását a tengerentúli tornán, így a Chelsea új szerzeménye a tervek szerint csak augusztus 7.-én a Feyenoord elleni, vagy a másnapi, Celtic elleni barátságos mérkõzésen lép pályára a híres kék mezben.
Jose Mourinho ezzel nem adta fel a csapatépítési terveit, mert jövõre John Terry mellett meg akarja szerezni a francia válogatott hátvédjét, William Gallas-t is. Állítólag Abramovics a 28 éves Gallasnak 5 éves, szintén heti 90 ezer angol fontos fizetést ajánlott.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

EmIn3m02
midig berakja 😄

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

chelseafan
Sajnos még nem írt alá, mert még csak most ajánlják neki a szerzõdést, de valószínûleg meg fogja tenni, miután visszajön a szabadságáról.

bigfoot
mindig berakja sztem

fsgh
Japep Te mindig külön beteszed a hozászóásodba azt a userbart vagy az automatikusan van ott?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Japep
Azt hiszem mára ennél jobb hírt nem is lehet elképzelni !!!!!!!!!!!!!
<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Gallas újabb ötéves kontaktust írt alá a klubbal

[b]Pár hete Gallas még azt nyilatkozta, hogy bár jól érzi itt magát, és sok barátot szerzett itt magának, de a pályafutásának vége közeleg, és szeretne újabb kihívás(ok) után nézni.[b]

Eddig úgy hírlett, hogy Gallas az AC Milan-ba szerzõdik, sõt, még Shevchenko átigazolásának idõszakában arról is volt szó, hogy beszámítják a vételárba.
Most Arsen Wenger, az Ágyúsok szakvezetõje azon tevékenykedik, hogy megszerezze magának a 29 éves back-et, de most hogy a hátvéd új szerzõdést kötött, nem valószínû hogy elhagyja a klubot.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Érdekes, az alapemberek + akik szeretnek a Chelsea-ben játszani (pl.: Terry, Lampard, J.Cole...stb), azok mind a világ legjobb edzõjének tartják Mourinho-t, és élvezik a játékot!

"Ámbár könnyen elõfordulhat hogy a távozókból csak a kesrüség beszél,mivel alig kaptak játéklehetõséget és ezért kritizálják a Chelsea-t."
Ez már inkább hihetõ...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Nuno88
Érdekes <#conf>

Megfélemlítések?

A távozók közül kivétel nélkül emilítik Jose Mourinho edzésmódszereit. Damien Duff azt mondta hogy a Stamford Bridge-en rengeteg olyan játékos van aki csak a pénzt teszi zsebre,játszani viszont nem akar. Eidur Gudjohnsen aki már korábban távozott a Barcelonában még ennél is érdekesebbet mondott. Az izlandi csatár azt állítja hogy a játékosok félnek és rettegnek Mourinhótól és azért nem lehetnek a legjobbak mert félelembõl teljesítenek. Ámbár könnyen elõfordulhat hogy a távozókból csak a kesrüség beszél,mivel alig kaptak játéklehetõséget és ezért kritizálják a Chelsea-t.

forrás:foci24.com

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

chelseafan
Én mondtam...

asfa
nem hosszabított tudtommal de majd fog sztem bát kitudja...

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

bigfoot
na akkor király!akkor tuti jönnie kell!nem úgy volt hogy Gallas hosszabított?

bigfoot
jaja lesz roti rendesen!és az nem is baj!!Gallas meg Carvalho fog küzdeni a belsõ védõ helyért
bal oldalt meg majd kiderül kijön!de ha menne Gallas tuti jönne egy középsõ védõ
de sztem inkább egy másik balt keresnek,remélem nem Robi C

asfa
ennyi

Wenger elfelejtheti Gallast

A Chelsea hallani sem akar arról, hogy átadja a franciát az Arsenalnak Ashley Cole-ért cserébe.

Ha már Cole-t el kell engednie, Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere szerette volna leigazolni William Gallast a Chelsea-tõl, a Kékek azonban ragaszkodnak a francia védõhöz, és inkább készpénzzel vásárolnák ki az angol válogatott bekkjét.

Cole szerzõdésében van egy kitétel, miszerint 16 millió fontért oda igazolhat, ahová akar, ezt szeretné kihasználni a Chelsea, Roman Abramovics már félre is tette az átigazoláshoz szükséges összeget a házi pénztárból.

A Kékek ragaszkodása Gallashoz meglepõ, a francia ugyanis többször is jelezte, hogy nem akar a klubnál maradni, ráadásul jelenlegi szerzõdése is csak 2007 nyaráig érvényes.

Na ne viccelj mar. Terry kivetelevel valoszinuleg rotacio lesz, de tuti Carvalho fog tobbet kezdeni, Gallas meg majd Cole-al versenyezhet a bal bekk helyert. Jobb oldalon meg tuti Ferreira lesz a kezdo, aki szinten Mourinho kedvenc, es portugal.

Japep
Hát pedig sehogy sem fog beférni a kezdõbe! Bal szélre most veszik A.Cole-t, aztán középen Terry meg ha marad Gallas akkor õt muszály játszatni, jobb oldalt meg Bridge!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

chelseafan
Meg amúgyis nagyon jó védõ Carvalho, ezt már bizonyította (pl. a BL-ben, az EB-n, a VB-n), Gallas-szal egy szinten vannak kb., de a francia sokoldalúbb, ezért jobb védõnek tartom.

EmIn3m02
és amilyen hülye abramovics meg is fogja adni nekünk <#eljen><#gonosz1>

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Carvalho biztos hogy nem fog cserepadra szorulni, Mourinho kedvenc jatekosa es raadasul portugal, ami igen csak nagy elony a tobbiekkel szemben.

Japep
Ja, Gallas most már szerintem maradni fog, inkább adnák érte Carvalho-t! Õ úgy is cserepadra fog szorulni! Meg amúgy sem nagyon bírom, kicsit buzis a csávó!
😄DDDD

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bigfoot
csak a pénzt akarják kihúzni tõlünk

chelseafan
Ez a hír csak félig igaz, hisz Mourinho nem akarja elengedni Gallast... A végén szerintem úgyis nálunk fog kikötni A.Cole, bár az Ágyúsok által kért 25 millió font elég sok egy balhátvédért...

bigfoot
ez nagyon király lett!!köszi szépen!!!!!!!

gallasszal az arsenal járna jól mi meg colelal bár az tény h akkor csak 2 normális azonos szintû középsõ védõ lesz... huth-ot most ne említsük<#vigyor3>

violence can be used for good - JUSTICE

Japep
Unatkoztam, ezért átalakítottam a logót, és már a mérete is kisebb, mint 8 kB.
Nem akarom "rádtukmálni", többet nem foglalkozom vele:

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Ilyen kis helyre nehéz ennyi mindent besûríteni...
Ha gondolog a méretét lecsökkenthetem, ha kell egyáltalán!
Ja, és nincs harag!!! <#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bigfoot
köszi!csak nem látszik benne olyan jól a chelsea címer,és nem engedi feltölteni sem mondván hogy nagyobb mint 8kb

bigfoot
nemá!ha elmegy Gallas akkor mindenképp kell egy középsõ védõ csere

Japep
Cole-Gallas cserét akar az Arsenal

Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere a francia William Gallast kéri a Chelsea-tõl cserébe a 25 éves angol válogatott balbekkért, Ashley Cole-ért.

A Chelsea elõször Shaun Wright-Phillipset ajánlotta, ám az Ágyúsok fönöke visaszautasította a cserét. A kékek ekkor 16 millió fontot kínáltak, amire az volt a válasz: tárgyalhatunk, de nekünk William Gallas (is) kellene...

Jose Mourinho egyelõre nem foglalt állást, hiszen Gallasra - ha többnyire csak vészhelyzet esetében is - de folyamatosan szüksége volt. Ám a francia nem tartozik az edzõ favoritjai közé, így hát lehet, hogy az alku végül megszületik.

A portugál szakvezetõ mindenesetre nagyon meg akarja szerezni Cole-t, s mint mondta, az ügy mindenképpen meg fog oldódni még ezen a héten.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Tudom, hogy nem kérted, de csináltam neked egy új logót, mert szerintem a régi nem a legjobban sikerült...(bár akkor jónak tûnt <#vigyor3>)
Szerintem jó lett, remélem neked is tetszik, de ha nem használod az se gáz!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bigfoot
faternak is állandóan mondtam mecseken,de mindig csak azt mondta hogy csak anyiban hogy õ is fekete,de végre ti is észrevettétek😊

Nuno88
téleg 😄DD

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Oziris666
Ja tényleg😄
Föleg lent azon a 3.képén amikor profilból igy visszanéz!Azzon kiköpött Eddie Murphy

bigfoot
szerintetek is hasonlít SWP Eddie Murphyra?

asfa
jaja az is kira!

nekem egyedül a kapuskesztyû tetszik 😊

REAL MADRID

hát majd meglátjuk ... azért a nufcnak sem lehet panasza a kpályára...

kuktabá
mijolállrajta a mez!!!

FORZA DUFF<#gonosz1><#szomoru1>

DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!

r carlos v a cole a kérdés...
nálam egyértelmûen a cole a nyerõ
r carlos szürke mint a real madrid - maradjon csak ott
duffért tényleg kár... del hornot nem csíptem bridge párti voltam mindíg is
és sztem nem csak 3an lesznek folyamatos kezdõk...

asfa
Ashley Cole már a Chelsea-vel utazhat Amerikába

Ami az átigazolási mérleget illeti, a Chelsea már most is "plusszban van". Távozott Eidur Gudjohnsen (Barcelona), Asier Del Horno (Valencia) és Damien Duff (Newcastle). Érkezett Salomon Kalou, Jon Obi Mikel, Andríj Shevcsenko, Michael Ballack, és a vezetõk visszahívták a Fulhamnek kölcsönadott Wayne Biridge-t is. És még jön Ashley Cole...

Cole megszerzése ugyan továbbra sem hivatalos, de a vezetõk nyilatkozatai folyamatosan ezt erõsítik. Azt már kijelentették, hogy hoznak még egy játékost, azt is elárulták, hogy az illetõ bal oldali védõ lesz - s ezzel párhuzamosan Cole egyfolytában távozását erõlteti az Arsenalban.

Most, hogy Duff hivatalosan is öt évre a Newcastle játékosa lett, fel fognak gyorsulni az események. Gyorsan le kell igazolni a kiválasztottat, mert közelegnek az edzõmeccsek, és utánuk jönnek a tétmérkõzések is. A bulvárhírek szerint Cole már kedden a kékek labdarúgója lehet. A csapat egyébként augusztus 5-én az USA-ban játszik az MLS All Star együttesével, majd a Feyenoorddal és a Celticcel is megmérkõzik a Liverpool elleni Szuperkupa-döntõ elõtt.

chelseafan
Nem biztos, hogy lesz állandó kezdõcsapat, mert a sérülések közbeszólhatnak...😞

Szerintem meg -Mourinthot ismerve- senki sem biztos kezdo, talan csak Lampard Terry es Cech.

vágom h õ csak akkor hirtelen mondom neee ki a f*😄 ez😄😄😄
kivi leszek obira meg rá...
de a szezon nagy kérdése h mi lesz a majdnem állandó kezdõcsapat...
tippek vannak de sztem ballack+seva+lampard+essien+makelele+terry+cech biztosak csak

fernando torres
Kalou.