Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asfa
Gallas nem ismer tiszteletet

José Mourinho állítja: Gallas viselkedése nemcsak az õ számára okozott csalódást, hanem az egész csapat számára. A portugál szerint Gallas nem tiszteli társait.

A Chelsea portugál menedzserének mostanra lett elege William Gallas szabotõr akcióiból, most már nyíltan szembeszállt játékosával, aki az összetûzés után lehet, hogy eléri célját, és valóban távozik a londoni együttestõl.

- Nemcsak én vagyok mérges és csalódott, hanem a csapat minden egyes játékosa is. A Chelsea egy igazi közösség, egy család, és senkinek sem tetszik, hogy az egyikünk a tisztelet teljes hiányát mutatja a többiek felé – szomorkodott Mourinho.

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

hunbasser
nálunk ha vki menni akar,akkor mehet is,ez a különbség

ReaL MaDRid x siempre

bigfoot
hát igan ,már szinte csak az igaz amit a játékos mond:Ö

Japep
Ezzel legalább elosztotta a távozásáról szóló kételyeket...ha igaz egyáltalán (mert ugye sok kamuhír van mostanában...)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Drogba tiszta vizet önt a pohárba!

"Mint mindig, amikor a klub új csatárt igazol, rengeteg dolgot összehordtak rólam. Ennek ellenére még itt vagyok, és még mindig játszani akarok a csapatomnak. A szerzõdésem 2008-ig szól, így nincs több hozzáfûznivalóm.

Normális, hogy két bajnoki arany és más kupák megnyerése után néhány csapat érdeklõdik, de semmi más. Boldog vagyok, mert José-val vagyok és José tett meg értem mindent. Ez olyan, mint más elõszezon - sok duma. Annyit szeretnék csak az embereknek mondani, hogy 2008-ig a Chelsea-nél vagyok, talán tovább is. Egyelõre ezt nem tudni, de boldogan vagyok a klubnál José-val és az összes barátommal - Gérémi, Makelele, Gallas, mindenki"

José is Drogba-ról beszélt:

"Didier kulcsfontosságú játékos számunkra. Mondhatják, hogy nem lõtt sok gólt de hozzájárulása a csapat számára nagyon fontos volt. Hiszünk abban, hogy különbözõ kvalitású játékosok, mint õ, Kalou és Shevchenko együtt játszanak egyszerre, mert hisszük, hogy ez lehetséges. Lehetséges, hogy Drogba segíthet más játékosokat a góllövésben, de ugyanakkor õ több gólt képes szerezni számunkra."

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bigfoot
nah király,csak kár hogy épp nyaralok...

asfa
Közvetítik a hétvégi edzõmeccset!

Magyar idõ szerint szombat éjjel 0:30-kor játszik a Chelsea Chicago-ban az amerikai profiliga All Stars csapatával.
A meccset vasárnap 19 órakor felvételrõl leadja a SportKlub csatorna!
Aki nem bírja kivárni, vagy nem tudja fogni az adást, élõben is megnézheti az interneten, a PPStream program segítségével!(telepítési infó: pplive.uw.hu).

DJ Bee18
de mégse diktátor a vezetõség 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

asfa
A Chelsea és José Mourinho is bûnös

A Chelsea portugál menedzserét elmarasztalta az angol szövetség, amiért megpróbálta leigazolni Ashley Cole-t.

A szövetség rendelkezése szerint egy szerzõdéssel rendelkezõ játékost sem hivatalosan, sem nemhivatalosan nem kereshet meg egy másik klub, a futballista egyesületének engedélye nélkül. A Chelsea és Cole esetében azonban pontosan ez történt, így a futballistát és a szakembert is bûnösnek mondta ki az angol labdarúgóliga.

A feleknek lehetõségük van megvédeni magukat, és két héten belül fellebbezni a döntés ellen. Amennyiben nem sikerült tisztázni magukat, a liga várhatóan pénzbüntetéssel sújtja õket, de súlyos esetben akár pontlevonás is fenyegetheti a Chelsea-t.

bigfoot
hát sajna Gallas menni akar😞,viszont akkor sûrgõsen kell venni egy középsõ védõt
ha meg nem jön Cole akkor meg egy baloldalit,pl Lahm

asfa
háát nemtom!gyorsan kéne nézni mást sztem mert Cole már nem lesz meg!

asfa
jah..pedig jo játékos!

Japep
A végén Gallas majd nem elhagyni akarja a Chelsea, hanem menekülni fog!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Remélem még meg tudjuk szerezni Cole-t, de ilyen áron szerintem nem kell...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Mezvita a 13-as szám körül

Történt ugyanis hogy Michael Ballack kérte hogy had legyen övé a 13-as mez,mivel a Bayern Münchenben is azt hordta. Csakhogy: ezt a számot már William Gallas viseli,így Ballacknak a 19-es jutott. A francia hátvéd viszont távozni akar a Chelsea-tól és tüntetõen bejelentette hogy beteg. Erre Jose Mourinho válaszlépésként megvonta Gallastól a 13-as mezt és Ballacknak adta.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
Ez Viszont nem jó hír

A Chelsea elbukta Cole-t

Úgy tûnik, hogy a Chelsea nem tudja megszerezni Ashley Cole-t: az Arsenal nevezte BL csapatába a válogatott védõt.

Az Ágyúsok 25 játékost neveztek a Bajnokok Ligájába, s a listán szerepel Ashley Cole neve is. Ettõl még persze eladhatják õt, de ha a védõ csak egyetlen percre is a pályára lép az Arsenalban, akkor más csapatban már nem szerepelhet, tehát a Chelsea is csak a hazai porondon szerepeltethetné Cole-t. Már pedig nem túl valószínû, hogy Jose Mourinho leigazolna egy olyan játékost, aki a nemzetközi porondon nem segítheti a csapatot.

Az Arsenal a BL selejtezõjében a Croatia Zagreb együttesével találkozik majd.

asfa

Matthewpamer
gyere már msn

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Oziris666
Hát több mint neked!!!

én ezt mondanám a realnál is...
temetõs csapat szóval jobb ha nem beszélsz ilyenekrõl nekünk...

violence can be used for good - JUSTICE

Talan mert meg nem sikerult megfelelo utanpotlast igazolni a posztjara. Szerintem ha A. Cole-t megszerezzuk (idoben) akkor elmehet Gallas is. Egyebkent en sem ertem teljesen, iden meg legalabb kapnank erte penzt, jovore meg ingyen fog elmenni.

DJ Bee18
ha valaki nagyon el akar menni, miért nem engedik el?? Sztem egy kényszerbõl ott maradt játékos nem hasznos annyira

DJ Bee18
hát egy-két játékos helyében pattannék onnan 😊

Igaza van, de kulturaltabban is megfogalmazhatta volna 😄

Japep
Mourinho a diktátor

"Azt, hogy ki fog irányítani, azt majd én eldöntöm, mert csak és kizárólag az én döntésem. Engem abszolút nem érdekel, hogy egyes játékosaim mit szeretnének, a csapat az elsõ. Ha akarom, akkor Ballackot két hónapig a tartalékban játszatom. Nem áll szándékomban egy játékosomat sem bántani, de nagyon nem tolerálom, ha beleszólnak a dolgomba." - mondta Mourinho a klub hivatalos honlapjának.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hunbasser
és le is vágatta...XD
amúgy ide nem kéne hg?

ReaL MaDRid x siempre

bigfoot
nemá😞((
akkor viszont kell egy középsõ védõ!

báttyó02
|-:

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

asfa
ennyi sztem Gallas megy el.. 😞(((

asfa
A Chelsea hadat üzent saját védõjének

William Gallas nem jelent meg a Kékek egyik edzésén, a klub vezetése 80 ezer fontos büntetést rótt ki rá.

Egy ilyen kihágásért általában nem jár ekkora büntetés (mintegy 30 millió forint), de a klub vezetése megunta, hogy a francia védõ szabotálja a munkát abban bízva, hogy így talán elhagyhatja a csapatot.

Mellékbüntetésként Gallas elvesztette kedvenc mezszámát is, a 13-as mezben a következõ szezonban nem õ, hanem Michael Ballack szerepel majd.

A hátvéd szerzõdésébõl még egy év van hátra, s bár a Chelsea hosszabbítani szeretne, a játékos hallani sem akar errõl az opcióról, sõt, már az utolsó szezont sem töltené a Stamford Bridge-en.
José Mourinho leszögezte: minden csapattagra ugyanazok a szabályok vonatkoznak, ezért Gallas sem engedhet meg magának többet társainál.

Matthewpamer
csak nekik van izom a kezükön de neked... <#zavart2>
xDD

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Oziris666
Iszonyat jól néz ki ez az ujjatlan poló amiben edzésen vannak!

kvajó ballack felsõje😄
jó képek😄
majd itt is mindenki kopasz lesz...😄
bár drogbának nagyon szar a haja...😄😄😄

DjCooll
king képek!! Kénne ebbõl egy kisebb albumot csinálni nem?

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

bigfoot
nagyon jó képek😄

asfa
oltás!
elég furi Drogba de kellett 😄

chelseafan
<#gonosz1>

De csúnya Drogba haja<#beka2>

asfa
zsír!
Hajrá Chelsea!

chelseafan
<#gonosz1>

Japep
Lassan már az egész csapat le fogja vágatni a haját "Mourinho-sra" !!!
<#vigyor3>
Bár szerintem Drogbának elég durván állna...<#eplus2>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Ballack új sérója
Michael Ballack megérkezett az FC Chelseabe. Az elsõ dolog ami megtetszett neki, az az edzõ frizurája volt, úgyhogy õ is meglátogatta a fodrászt.

Jose Mourinho :" Azért vágattam le a hajam mert a játékosaimnak sûrûn meg akarom mutatni, hogy nyerni akarok. Az én frizurám példakép kell, hogy legyen ".
Ballack is harci sérót visel és így úgy néz ki mint a trénere.
Mourinho nagyon lelkes. " Õ nagy gazdagítása csapatunknak. Õ egy vezéregyéniség és fantasztikus karakter. Van egója és személyisége. Ez az ami fontos az FC Chelseanél ".
Ballack tegnap már részt vett az edzéseken ma pedig a Hotelban fogják néhány szerencsés újságírónak bamutatni. Az angol sajtó már kíváncsian várja Ballack elsõ angol válaszait.
Este át kell esnie a hagyományos tûzpróbán a németnek. Minden jövevénynek fel kell álnnia a székre és el kell énekelnie egy dalt.
Sevcsenkó : " Én is végigcsináltam, We are the Champions számot énekeltem de nem volt valami jó . Zsemlékkel és szalvétákkal dobáltak meg a többiek ".

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Oziris666
Hajjal???Hol van itt haj?<#vigyor4>
Elég sittes a frizuja!És nagyon öregíti xtem!

a klubnak kéne hinni v az uefa.comnak😄
mourinho meg legalább 3 hete így nyomja<#wink>
majd ha beint a mu-nak ilyen hajjal az lesz a poén😄

Japep

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Az elsõ képek egyike Sheva-ról az edzésen:

+ Õt asszem így még nem nagyon láthattuk <#vigyor3>:

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Mert ahonnan én bemásoltam a hírt (állítólag a hivatalos magyar Chelsea oldalról) össze-vissza írkál...egyik nap miénk, másnap még nem...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

DjCooll
Nem tujda valaki hogy hol lehet felkészülési képeket találni???

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

bigfoot
hogy hogy??

Japep
Már tudom én is...sajnos <#shakehead>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

háp háp háp

BUDA > miskolc.