Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
José Mourinho állítja: Gallas viselkedése nemcsak az õ számára okozott csalódást, hanem az egész csapat számára. A portugál szerint Gallas nem tiszteli társait.
A Chelsea portugál menedzserének mostanra lett elege William Gallas szabotõr akcióiból, most már nyíltan szembeszállt játékosával, aki az összetûzés után lehet, hogy eléri célját, és valóban távozik a londoni együttestõl.
- Nemcsak én vagyok mérges és csalódott, hanem a csapat minden egyes játékosa is. A Chelsea egy igazi közösség, egy család, és senkinek sem tetszik, hogy az egyikünk a tisztelet teljes hiányát mutatja a többiek felé – szomorkodott Mourinho.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
CHELSEA FOOTBALL CLUB
"Mint mindig, amikor a klub új csatárt igazol, rengeteg dolgot összehordtak rólam. Ennek ellenére még itt vagyok, és még mindig játszani akarok a csapatomnak. A szerzõdésem 2008-ig szól, így nincs több hozzáfûznivalóm.
Normális, hogy két bajnoki arany és más kupák megnyerése után néhány csapat érdeklõdik, de semmi más. Boldog vagyok, mert José-val vagyok és José tett meg értem mindent. Ez olyan, mint más elõszezon - sok duma. Annyit szeretnék csak az embereknek mondani, hogy 2008-ig a Chelsea-nél vagyok, talán tovább is. Egyelõre ezt nem tudni, de boldogan vagyok a klubnál José-val és az összes barátommal - Gérémi, Makelele, Gallas, mindenki"
José is Drogba-ról beszélt:
"Didier kulcsfontosságú játékos számunkra. Mondhatják, hogy nem lõtt sok gólt de hozzájárulása a csapat számára nagyon fontos volt. Hiszünk abban, hogy különbözõ kvalitású játékosok, mint õ, Kalou és Shevchenko együtt játszanak egyszerre, mert hisszük, hogy ez lehetséges. Lehetséges, hogy Drogba segíthet más játékosokat a góllövésben, de ugyanakkor õ több gólt képes szerezni számunkra."
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Magyar idõ szerint szombat éjjel 0:30-kor játszik a Chelsea Chicago-ban az amerikai profiliga All Stars csapatával.
A meccset vasárnap 19 órakor felvételrõl leadja a SportKlub csatorna!
Aki nem bírja kivárni, vagy nem tudja fogni az adást, élõben is megnézheti az interneten, a PPStream program segítségével!(telepítési infó: pplive.uw.hu).
A Chelsea portugál menedzserét elmarasztalta az angol szövetség, amiért megpróbálta leigazolni Ashley Cole-t.
A szövetség rendelkezése szerint egy szerzõdéssel rendelkezõ játékost sem hivatalosan, sem nemhivatalosan nem kereshet meg egy másik klub, a futballista egyesületének engedélye nélkül. A Chelsea és Cole esetében azonban pontosan ez történt, így a futballistát és a szakembert is bûnösnek mondta ki az angol labdarúgóliga.
A feleknek lehetõségük van megvédeni magukat, és két héten belül fellebbezni a döntés ellen. Amennyiben nem sikerült tisztázni magukat, a liga várhatóan pénzbüntetéssel sújtja õket, de súlyos esetben akár pontlevonás is fenyegetheti a Chelsea-t.
ha meg nem jön Cole akkor meg egy baloldalit,pl Lahm
CHELSEA FOOTBALL CLUB
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Történt ugyanis hogy Michael Ballack kérte hogy had legyen övé a 13-as mez,mivel a Bayern Münchenben is azt hordta. Csakhogy: ezt a számot már William Gallas viseli,így Ballacknak a 19-es jutott. A francia hátvéd viszont távozni akar a Chelsea-tól és tüntetõen bejelentette hogy beteg. Erre Jose Mourinho válaszlépésként megvonta Gallastól a 13-as mezt és Ballacknak adta.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Úgy tûnik, hogy a Chelsea nem tudja megszerezni Ashley Cole-t: az Arsenal nevezte BL csapatába a válogatott védõt.
Az Ágyúsok 25 játékost neveztek a Bajnokok Ligájába, s a listán szerepel Ashley Cole neve is. Ettõl még persze eladhatják õt, de ha a védõ csak egyetlen percre is a pályára lép az Arsenalban, akkor más csapatban már nem szerepelhet, tehát a Chelsea is csak a hazai porondon szerepeltethetné Cole-t. Már pedig nem túl valószínû, hogy Jose Mourinho leigazolna egy olyan játékost, aki a nemzetközi porondon nem segítheti a csapatot.
Az Arsenal a BL selejtezõjében a Croatia Zagreb együttesével találkozik majd.
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
temetõs csapat szóval jobb ha nem beszélsz ilyenekrõl nekünk...
violence can be used for good - JUSTICE
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
"Azt, hogy ki fog irányítani, azt majd én eldöntöm, mert csak és kizárólag az én döntésem. Engem abszolút nem érdekel, hogy egyes játékosaim mit szeretnének, a csapat az elsõ. Ha akarom, akkor Ballackot két hónapig a tartalékban játszatom. Nem áll szándékomban egy játékosomat sem bántani, de nagyon nem tolerálom, ha beleszólnak a dolgomba." - mondta Mourinho a klub hivatalos honlapjának.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
William Gallas nem jelent meg a Kékek egyik edzésén, a klub vezetése 80 ezer fontos büntetést rótt ki rá.
Egy ilyen kihágásért általában nem jár ekkora büntetés (mintegy 30 millió forint), de a klub vezetése megunta, hogy a francia védõ szabotálja a munkát abban bízva, hogy így talán elhagyhatja a csapatot.
Mellékbüntetésként Gallas elvesztette kedvenc mezszámát is, a 13-as mezben a következõ szezonban nem õ, hanem Michael Ballack szerepel majd.
A hátvéd szerzõdésébõl még egy év van hátra, s bár a Chelsea hosszabbítani szeretne, a játékos hallani sem akar errõl az opcióról, sõt, már az utolsó szezont sem töltené a Stamford Bridge-en.
José Mourinho leszögezte: minden csapattagra ugyanazok a szabályok vonatkoznak, ezért Gallas sem engedhet meg magának többet társainál.
xDD
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
jó képek😄
majd itt is mindenki kopasz lesz...😄
bár drogbának nagyon szar a haja...😄😄😄
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
elég furi Drogba de kellett 😄
Hajrá Chelsea!
<#vigyor3>#vigyor3>
Bár szerintem Drogbának elég durván állna...<#eplus2>#eplus2>
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Michael Ballack megérkezett az FC Chelseabe. Az elsõ dolog ami megtetszett neki, az az edzõ frizurája volt, úgyhogy õ is meglátogatta a fodrászt.

Jose Mourinho :" Azért vágattam le a hajam mert a játékosaimnak sûrûn meg akarom mutatni, hogy nyerni akarok. Az én frizurám példakép kell, hogy legyen ".
Ballack is harci sérót visel és így úgy néz ki mint a trénere.
Mourinho nagyon lelkes. " Õ nagy gazdagítása csapatunknak. Õ egy vezéregyéniség és fantasztikus karakter. Van egója és személyisége. Ez az ami fontos az FC Chelseanél ".
Ballack tegnap már részt vett az edzéseken ma pedig a Hotelban fogják néhány szerencsés újságírónak bamutatni. Az angol sajtó már kíváncsian várja Ballack elsõ angol válaszait.
Este át kell esnie a hagyományos tûzpróbán a németnek. Minden jövevénynek fel kell álnnia a székre és el kell énekelnie egy dalt.
Sevcsenkó : " Én is végigcsináltam, We are the Champions számot énekeltem de nem volt valami jó . Zsemlékkel és szalvétákkal dobáltak meg a többiek ".
CHELSEA FOOTBALL CLUB
mourinho meg legalább 3 hete így nyomja<#wink>#wink>
majd ha beint a mu-nak ilyen hajjal az lesz a poén😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
+ Õt asszem így még nem nagyon láthattuk <#vigyor3>#vigyor3>:
CHELSEA FOOTBALL CLUB
CHELSEA FOOTBALL CLUB
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
BUDA > miskolc.