Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem nem tetszik az új mez...
gagyi hatása van mint az összes adidasnak meg hülye a szabása
de nem a mez a fontos😊
mindent mi nyerünk majd...😊
violence can be used for good - JUSTICE
REAL MADRID
(Ja, és bocs a képek nagyságáért...)
+ Még egy kis videó is !!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
fiam ki kell neked?😄-seva ballack robi carlos!... meglesz ne aggódj😄
áá erre nincsenek szavak
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
ez lol
amugy Kaká visszautasította a 100milkó eurós ajánlatot 😊
REAL MADRID
A brazil válogatott hátvédje Arkagyijnak, Abramovics 12 éves fiának a kedvenc játékosa, és a nagylelkû papa állítólag megígérte a gyereknek, hogy megveszi neki ajándékba a jelenleg Real Madridban játszó világsztárt.
A tervek szerint Fabio Capello, a Real Madrid új edzõje és Predrag Mijatovic, a spanyol királyi gárda sportigazgatója a közeljövõben a klub vezetõivel együtt találkozik Roberto Carlos-al, hogy megismerjék a kettõs állampolgárságú (spanyol és brazil) játékos véleményét arról, hogy maradna Madridban, vagy elfogadná a hírek szerint 4 millió angol font (1 milliárd 610 millió forint) összegû vételi ajánlatot.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
hát én nemhallotam h venne murinnyo védöt monnyuk vanmiböl az biztos...
DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!
am mivan nemlesz védelmetekbe csereember??
Bridge visszajött gondolom Delornó meg Hutt megy az szopacs
azér persze énis igy nyilatkoznék rola de azér elég sok mecscet hozott ektekis szal...
egyebként már nyílvánvaló volt hogy vki távozik,5 szélsõ kicsit sok volt,Cole,Robi,SWP mondta hogy marad így duffancs maradt és mivel eddig is csere volt így inkább elment szal a csapatba nem fért be
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
a PL talán legjobb balszélsöje a miénk sztem más is boldog lenne csak kicsit elragadtattam magam szri<#zavart1>#zavart1><#fogmosas>#fogmosas>
majd szopattya ferejrát remélem a következö meccsen mint a kurvaélet
DUFFot köszöntük jött hozzánk páj ukránia :}}
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
REAL MADRID
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Morientes, most Del Horno
REAL MADRID
Megegyezett a klub a Valencia-val Del Horno árában, így már csak a személyes feltételekben kell dülõre jutni. A játékos Spanyolországba utazott és a Valencia-val tárgyal. Asier Del Horno tavaly nyáron érkezett.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
REAL MADRID
kivi leszek õ mit fog majd alkotni... obi mikel
hát az tény h jobb lenne😄
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
CHELSEA FOOTBALL CLUB
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
ReaL MaDRid x siempre
ilyen alapon swp se jó mert ténylegesen kb 3 meccsen nyújtott jó teljesítményt az elmúlt szezonban...
sztem huth cserének jó
ahányszor beállt kaptunk miatta 😊
Váratlan fordulat Robert Huth átigazolásában - a hátvéd nem felelt meg a Middlesbrough orvosi vizsgálatán, így nem szerzõdtetik le. Korábban már megállapodott a két klub egy 5 millió fontos vételárban, de Huth a VB elõtt összeszedett bokasérülése - ami miatt a német válogatottban is csak egyszer szerepelt - most keresztbetett az üzletnek. Huth tehát marad.
sehogy sem tudunk megválni ettõl a szerencsétlentõl
Glen már tuti Portsmouth és C.Cole is tuti elment(West Ham)
Duff-ról konkrét hírt én sem láttam még!