Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oziris666
És harmad sorba jobb bekk!!!
Mintha még nem játszott volna mindenhol már!

Gallas biztos hogy nem lesz jobb bekk, mivel o elso sorban kozepso-, masodsorban baloldali vedo.

asfa
ez csak természetes!
nehéz!de kikéne már derülnie hogy jön e A.Cole mert különben Bridge lesz a bal védõ igaz elvileg P.Ferreira jo mindenhova!akkor viszont Bridge(P.Ferreira),Carvalho,Terry,P.Ferreira(Gallas) lesz a védõsor sztem!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

bigfoot
köszi a képeket!
remélem a.cole is meglesz

asfa
még egy-két kép

asfa

asfa

Közvetítés: -
2006.aug.9
Celtic Glasgow (H)
Edzõmeccs

bigfoot
nah ilyeneket nagyon szeretek olvasni:)

Japep
Jose boldog a Feyenoord meccs után
"Azt hiszem ez egy nagyon jó edzés volt nekünk és a Feyenord-nak is. Hollandiában a csapatok szeretnek játszani, azt hiszem nem lehetett volna jobb csapat az edzõpartnerünk."

"Azt hiszem ez egy nagyon jó edzés volt nekünk és a Feyenord-nak is. Hollandiában a csapatok szeretnek játszani, azt hiszem nem lehetett volna jobb csapat az edzõpartnerünk. Mindig nagyszerû nyerni, de számomra az volt a legfontosabb, hogy ez majdnem egy igazi meccs volt. Komoly volt, küzdelmes és nagyon örülök, mert fejlõdött a csapatom.
10 napja edzünk, most érkeztünk vissza az USA-ból és nem könnyû a szezon ezen szakaszában lenni. Úgy tudom a Feyenoord több meccset játszott és korábban elkezdték a felkészülést. Ez jó volt számunkra, mert intenzitást és gyorsaságot mutattunk. Örömmel jövök ide játszani és talán jövõre is eljövünk.

A terv az, hogy egyre jobbak és jobbak legyünk. Az USA-ban 15 edzésünk volt 8 nap alatt, a csapat igazán fáradt volt, a chicago-i pálya nem volt jó, a játékosok motíválatlanok voltak, Los Angeles-bõl Chicago-ba kellett utazniuk a meccsre. A körülmények nehezek voltak. Ma már minden jobb volt, egy napot pihent a csapat, tegnap edzettünk, de csak a meccsre készültünk fel, a cél, hogy javuljunk.

Ballack, Gérémi, Paulo, Ricardo, Kalou már képesek 90 percet játszani probléma nélkül. A többiekrõl én döntöm el, hogy 45 vagy 60 perc de azt látom, hogy már kicsivel többet is tudnak játszani, tehát természetes, hogy javuljunk.

Nem könnyû egy olyan csapat ellen játszani, mint a Feyenoord mert nagyon jól játszák a labdát, passzolnak és amikor az ellenfél sokat passzol sokat kell futnod. De örülök, mert úgy érzem a csapatom egy órán át kézben tartotta a meccset, nem azért mert jól védekezünk, hanem mert jól tartottuk a labdát. Az elsõ 30 percben rúghattunk volna egy második gólt és lehetett volna más az eredmény. De nem rúgtunk és a Feyenoord nem tudott reagálni. Régi barátom Pierre van Hooidjonk még mindig veszélyes, nem csak a szabadrúgásoknál, hanem ahogy együtt játszik a többi csatárral, és a végén ez nehézzé tette a mérkõzést. De nagyon örülök.

Gallas-nak hihetetlen nyaralása volt, remélem nagyon élvezte Guadeloupe-én, azt hiszem az egy fantasztikus hely nyaralni. Tegan edzett velünk elõször. Nincs olyan kondícióban, hogy játszhasson. Paulo játsza a középhátvédet, mert nincs más opciónk, nagyon jól játszott az elsõ félidõben olyan jó játékosokkal szemben, mint Kuyt, aki nagyon jól mozog. A második félidõben Ricardo és Terry megmutatták miért lesznek õk az elsõ választásom. Várnunk kell Robert Huth-ra, hogy felépüljön, a sérülésébõl még mindig lábadozik, tehát jelenleg csak Ricardo és Terry, akikkel számolhatunk.

Bridge játszotta az elsõ félidõt és Paulo a másodikat. Paulo az én mindenesem. Bal hátvéd, jobb hátvéd, középhátvéd. Jelenleg csak Paulo és Bridge van a bal hátvéd posztra, tehát valóban van még egy hely a keretemben egy másik bal hátvédnek. Csak egy igazi bal hátvédünk van. Ha az Arsenal úgy dönt, hogy eladja a játékosát, akkor rendben van, de a játékos az Arsenal-hoz tartozik és mi semmit nem változtathatunk azon. Az Arsenal-nak van egy ajánlata a Chelsea-tõl, ha elfogadják elfogadják, ha nem, nem. Az õ kezükben van. De vannak más lehetõségeink. Nem játszhatjuk az egészt szezont csak Wayne Bridge-el. Néhány napig még nincs megoldás Ashley Cole ügyében.

Ma Essien játszott és Diarra a meccs végén, Makelele ugyancsak játsza azt a szerepet. Három támadó játékosunk van igazi pozíció nélkül. Ebben a pillanatban nem mondhatjuk azt, hogy Kalou játszott balszélen vagy Shevchenko középcsatárt. Ma Kalou-val, Shevchenko-val és Arjen-nel kezdünk, holnap Shaun-nal, Drogba-val és valaki mással kezdek... van min gondolkoznom!"

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
Wright-Phillips nem akar távozni a Chelsea-tõl

Shaun Wright-Phillips is egyike lehet azoknak a játékosoknak, akiknek talán új klubot kell majd keresniük a nyáron.

A Chelsea középpályása egy éve még az egyik sztárigazolás volt, de nem igazán tudta megváltani a világot a londoniaknál, ahol már egy ideje pedzegeti a sajtó esetleges távozását.

"Én személy szerint soha nem gondoltam arra, hogy a kevés játék lehetõség miatt új csapatot kellene keresnem." - nyilatkozta a Manchester Citytõl szerzõdtetett labdarúgó. "Még csak alig huszonnégy esztendõs vagyok, úgy érzem kapok még elég lehetõséget arra, hogy bebizonyíthassam, érdemes volt szerzõdtetni engem."

kuktabá
izgi |:

DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!

asfa
Sevcsenko áll a kihívás elébe

A dartstól sem ijed meg a Chelsea új csatára.
John Terry kis túlzással darts-õrültet csinált a Chelsea teljes keretébõl. Az angol bajnok játékosai az edzések után gyakran maradnak a Stamford Bridge-en, és hihetetlen csatákat vívnak a céltábla elõtt. Az új szerzemény Andrij Sevcsenko ettõl a kihívástól sem ijed meg, noha Ukrajnában korántsem olyan népszerû ez a szép sportág, mint mondjuk Angliában vagy Hollandiában.
- Korábban, amikor még jóval fiatalabb voltam, én is dartsoztam - mondta az ukrán csatár. - Alig várom, hogy játsszunk egy partit az edzõpályán.

asfa
ugytom igen!

bigfoot
holnap lesz a köv ugye?

asfa
<#worship><#worship><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Japep
Chelsea - Feyenoord
1 - 0

Gól: 75' Lampard

Feyenoord (4-3-3) Lodewijks (Timmer 60); Collen, Greene, Vlaar, Drenthe (Hofs 34); Theo Lucius (Davids 86), De Guzman (van Hooijdonk 77), Bosschaart; De Ceulaer (Vincken 67), Kuyt (c), Kolkka.

Chelsea (4-3-3) Cudicini; Gérémi, Ferreira, Carvalho, Bridge (Terry h-t); Ballack, Essien (Diarra 62), Lampard (c) (Mikel 74); Kalou (Woods 88), Shevchenko (Wright-Phillips 62), Robben (Drogba h-t).

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
Ashley Cole-t nem nevezték a BL-selejtezõre

Az Arsenal labdarúgócsapatának vezetõsége nem nevezte Ashley Cole-t a Dinamo Zagreb elleni keddi Bajnokok Ligája selejtezõre.

Ez valószínûleg azt jelenti, hogy az angol válogatott balhátvéd a Chelsea-hez igazol, ugyanis ha pályára lépne Horvátországban, akkor a Kékek már nem tudnák alkalmazni a legrangosabb európai kupasorozatban.

José Mourinho együttese hosszú ideje kacérkodik a futballistával: tavaly júniusban a Chelsea-t és magát Cole-t is megbüntette az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) fegyelmi bizottsága, miután az Ágyúsok belegyezése nélkül kezdtek tárgyalásokba.

Cole-nak állítólag erõnléti gondjai is vannak, brit lapok szerint azonban az elmaradás oka egyértelmûen a tárgyalás. Azt is tudni vélik, hogy Cole maga kérte, hogy ne játsszon a találkozón, mert ebben az esetben más klubban már nem szerepelhetne európai kupameccsen a 2006/2007-es szezonban.

Az Ágyúsok nem számíthatnak a selejtezõn kapusukra, Jens Lehmannra sem, akit az FC Barcelona elleni BL-döntõn állítottak ki.

Adu jobb meccsre számított

A 18 éves zseni akinek nagy esélye van, hogy hozzánk kerüljön és állandon azt hangoztatja, hogy a Chelsea a világ legjobb csapata most kicsit csalódott. Érzése szerint nem kell kifogásokat keresi. A Chelsea-nek rossz napja volt és kész, legalábbis szerinte.

"Mi most tartunk a bajnokság közepén és fittek vagyunk, õk nem. Ezek az emberek ki vannak éhezve a sikerre és nehezen törödnek bele a veserégbe. Nagy álmom, hogy egyszer egyilyen csapatban játszhassak." - hangoztatt Adu.

A Chelsea ellopja a fiatalokat

"Nem minden a pénz. Õk ki tudják vásárolni a fiatalokat. Ez azért igazságtalan, mert mi kineveljük õket, õk meg egyszerüen elviszik innen, mire játszatni tudnánk õket. Scott Sinclar 17 éves, és 9 éve van a klubunknál, de mire beépítenénk, elviszik, Hogy miért hagyjuk? Mert a pénz beszél sajnos. Szeretnénk, ha az UEFA kitalálna vmi szabályt, mert így a kis kluboknak esélyük sem lesz a jövõben." - mondta Deon Dussford a Bristol Rovers elnöke a skysports.com-nak.

Gallas 3-asban!

Véget ért a kissé komikus Ballack-Gallas ügy. Mint ismert José Mourinho Michael Ballacknak odadta Gallas 13-as mezét. Nos már tudni lehet, hogy William Gallas a következõ szezonban a 3-as mezben játszik, mit Asier Del Hornotól örököl meg.

asfa
Ballack: A Chelsea-t válaszottam, mert...

A Chelsea egyik nyári igazolása elismerte, hogy a Manchester United szerette volna õt leigazolni, bár érzése szerint a londoniak jobban hajtottak rá.
ballack0520.jpgA német válogatott csapatkapitánya Angliába igazolt, miután nyáron lejárt a szerzõdése a bajoroknál, igaz sokáig nem volt egyértelmû, hogy végül melyik klubban köt ki, hiszen a Manchester United és a Chelsea is élénken érdeklõdött iránta.

Most felfedte azt, hogy miért is választotta végül a londoni csapatot:

"Igen, akár a Manchesterbe is igazolhattam volna, mivel ha ezt szerettem volna, akkor ez meg is történik. Azonban amikor találkoztam Jose Mourinhoval, akkor meggyõzött arról, hogy a Chelsea a helyes választás. Jólesett, ahogy beszélt velem és mondta, mennyit jelentenék a klubnak. Bár a Manchester volt az elsõ aki le szeretett volna igazolni, de úgy éreztem, a Chelsea jobban akart engem." - nyilatkozta Ballack.

asfa
UHhh basszus ez elég burtál :(((((((((((((

CFCHungary
üepdei gõ a kedvencem és azt írják 1 évre dõlt ki

NÉZZÉTEK MEG: WWW.CHELSEAWEB.FW.HU - AZ OLDAL http://www.takeforum.com/cfchungaryforum/ - A FÓRUM

fernando torres
áááááhhhh még nézni is rossz..rendesen nekem fáj..meek is

bigfoot
áh ez dúrva,szegény:(

chelseafan
Így történt...<#levele><#rinya>

kuktabá
ez nagyonfasza :D

DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!

bigfoot
nah visszatértem,
most olvasom,nemá:(((((
hogy sérült le??rosszul lépett?vagy lerúgták??

Japep

1024 x 768

(A hétvégi Chelsea-Liverpool meccsre találtam képeket, bár igaz, hogy régiek, de szerintem királyak!)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Matthewpamer
jaja :]

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

legalább örülhetsz h a köcsög zlatan helyett egy normális ember lesz adriano társa

violence can be used for good - JUSTICE

Matthewpamer
2év írt alá

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

chelseafan
Úgy értette, hogy az eddigi átigazolásai összességében a legtöbb pénzbe kerültek.

River Plate -> Parma 4 millió euró
Parma -> Lazio 55 millió
Lazio -> Inter 36 millió
Inter -> Chelsea 26 millió

Nem semmi...

Crespot nem vette meg ingyen (milyen hulyen hangzik mar?) az Inter hanem "két évre adta kölcsön a futballistát, de egy év múlva akár vissza is rendelheti."

Szerintem Zidanert fizettek a legtobb penzt a fociban (73,5 millio euro)

CFCHungary
aha ésérte fizetek ki a világon a legtöbb pénzt a fociba

NÉZZÉTEK MEG: WWW.CHELSEAWEB.FW.HU - AZ OLDAL http://www.takeforum.com/cfchungaryforum/ - A FÓRUM

azt tegyük hozzá h parma lazio chelsea inter milan... nem kis klubbok

violence can be used for good - JUSTICE

CFCHungary
nézétk meg légyszi

CFCHungary
http://www.reklamcsere.hu/index.php?ref=CFC Hungary

asfa
mit át nem élt már Crespo :DDD

asfa
Crespo újra Milánban

Az argentin csatár egyelõre egy évre kerül régi klubjához.

Hernan Crespo a következõ szezont az Inter gárdájánál tölti. A Chelsea argentin csatára többször jelezte, hogy szívesen játszana ismét a Serie A-ban, mivel nem tud beilleszkedni Angliában. Most visszatérhet Itáliába, mégpedig korábbi klubjához, az Interhez, amely egy évre vásárolta meg, ingyen, a Chelsea azonban a szezon leteltével visszahívhatja a Stamford Bridge-re. Ha nem él ezzel a jogával, akkor az argentin végleg a kék-feketék játékosa lesz.
Crespo egyébként 2003 óta a Chelsea labdarúgója, de nem tudott igazán megkapaszkodni a csapatban. A 2004-2005-ös szezon során a Milannál futballozott, kölcsönjátékosként, méghozzá remekül, és maradni kívánt volna, ám a Chelsea visszahívta, a következõ idényben a londoniak színeiben játszott. Andrij Sevcsenko érkezésével azonban még inkább háttérbe szorult, így alighanem örömmel vált klubot. Jose Mourinhónak ezzel azonban csak két klasszikus befejezõ csatára van, a már említett Sevcsenkón kívül még Didier Drogba áll a menedzser rendelkezésére, elképzelhetõ tehát, hogy ismét körülnéz az átigazolási piacon.

asfa
:DD ja

es milye n sok olasz van kozottuk :P

BUDA > miskolc.

espn

BUDA > miskolc.

Matthewpamer
muki

Oziris666
pfu ne röhögtesd ki magad!Több játékos fordult meg az Interben az utobbi években mint a chelseaben az tuti:)

Japep
<#eljen> <#eljen> <#eljen>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Mourinho elismeréssel beszélt Ballackról
José Mourinho a legnagyobb elismeréssel beszélt Michael Ballackról, aki ütõképes párost alkothat Frank Lampraddal.

A német válogatott csapatkapitányának szerzõdése lejárt a Bayern Münchennel és újabb kihívásként, valamint mesés fizetésért a Chelsea gárdájához igazolt a nyáron. Az általa megszokott 13-as mez körül ugyan kisebb vita alakult ki (a trikót eredetileg William Gallas birtokolta), de a szakvezetõ késése miatt megorrolt francia védõjére és váratlanul Ballacknak adta azt.
"Jól megfigyeltem Michaelt az edzéseken és teljesen el vagyok ragadtatva. Nagyon jól a munkáját." - lelkendezett José Mourinho, a Chelsea menedzsere.

A 43 éves portugál tréner szerint semmi nem indokolja, hogy Ballack és Lampard ne szerepeljen együtt a londoni csapat középpályáján, sõt nagyszerûen fog mûködik az angol és a német játékos által vezérelt sor.

"Biztos vagyok benne, hogy álompárt alkotnak majd középen." - jelentette ki határozottan Mourinho.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Reméljük, hogy ez még nem 100%...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
uhh basszus ne már :((

Japep
Egész évre kidõlt Joe Cole
Bár még a vizsgálatok eredménye nem érkezett meg, könnyen elõfordulhat, hogy Joe Cole, a Chelsea támadója idén már nem léphet pályára csapatában.

Cole az MLS All Stars válogatott ellen 1-0-ra elvesztett meccsen szenvedett térdszalag-sérülést, és José Mourinho menedzser attól tart, hogya futballista nagyon hosszú kihagyás elé néz.

- Óriási veszteség számunkra Joe kiesése, mindenki aggódik a klubnál, hogy hosszabb idõre harcképtelenné vált. A térdszalagjával történt valami, egyelõre várjuk a vizsgálatok eredményét, de az orvosok szerint elképzelhetõ, hogy idén már nem léphet pályára – mondta Mourinho. – Cole tudását nem tudjuk nélkülözni, különleges, pótolhatatlan játékos. Ha választhattam volna, hogy 10-0-ra kapjunk ki, vagy Joe megsérüljön, a vereséget választottam volna. Nem hiányoznak a sérülések, különösen nem a felkészülési szakaszban.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

CFCHungary
nem tudja valaki hogy melyik csatorna adja a olnapi Feyenoord és a holnaputáni Celtic elleni meccset

asfa
kulturáltabban ha kérhetném...