Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chelseafan
Thx, reméljük rúg még 20x ennyit! :)

Nuno88
gratulálok Sheva góljához <#eljen>

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

meg lesz is helye a csapatban
most végre diarra mikel meg kalou geremi is játszik majd eleget mert volt egy kis létszámcsökkenés
sztem jó így a csapat nem kell több ember
összeállnak meglátjátok

violence can be used for good - JUSTICE

bigfoot
swp most végre jól játszik,megnyugodott és nem olyan ideges mint elõzõ szezonban

1 aki ithon focizik az nézzen magába...:)
2 még vége sincs a felkészülésnek
3 nem értettem miért nem hozta be swp-t hamarabb jose
4 majd meglátjuk h ki nevet a végén...(mert nem hinném h a picik ellen gyengélkedni fog a chelsea...nem úgy mint a többi nagy)

bigfoot
hát igen!nagyon jól megférnek majd egymás mellett!
védelem tényleg néha kicsit furi volt,de majd belejönnek õk is

4kos
Hm hát télleg ne hasonlítgassunk õk biztos h jobbak de ez csak egy ilyen 5let volt h lehetséges hogy õk is ilyen helyzetbe fognak keveredni mer lampard és ballack szinte ua próbálja játszani

Habar nem tudom hogy te milyen szinten jatszol, de azert teged ne hasonlitsunk mar, egy Lampardhoz vagy egy Ballackhoz. Szerintem nagyon jol fognak egyutt jatszani, mind2-n nagyon jol szervezik a jatekot, es a tavoli bombaikkal folyamatosan gol veszelyt jelentenek, es tokeletesen ki tudjak szolgalni Sevat aki egy verbeli befejezo csatar. A mai meccsen is Lampard es Seva hozta ossze a golt, az mar mas kerdes hogy a vedelem eleg bena volt.

4kos
Sokkal inkább odaillett ebbe a csapatba duff v wright phillips + drogba is jobbnak tûnik nekem ebbe a játékrendszerbe mint sheva + ballack - lampard középpálya páros se tûnik nekem elég ütõsnek; sztem ink egymást fogják zavarni mint h összejátszanának saját bõrömön tapasztaltam h a pályán két irányítóval játszottunk és egyikünk se csinált semmit lehozták õt és egybõl rugtunk 1-t gólpasszt adtam de nem fényezem magam <#idiota>

4kos
Scheva tud focizni csak nem látom hol illik bele ebbe a csapatba mer ügye õ nem ilyen feltolt szélsõt szokott játszani hanem befejezõt <#whatever>
Sheva tud azért...

Forza Italia
Meg nemis lesz. Enyit tud.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

chelseafan
Seva nem tûnik valami rossz igazolásnak... Igaz Ballack eddig nem volt vmi nagy szám, de még közelsincs teljes "állapotában". :)

bigfoot
nem igazolt rosszul,majd meglátod:)

4kos
Mourinho nagy ész de ez a csapat még nincs kész , rosszul igazolt a zseni így lett a csapatból egy nagy semmi <#nyes>

bigfoot
sajnos igen,mind1 ez nem olyan fontos cím,majd formába lendülnek

asfa
2-1 sajna :((
ennyi is maradmá

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

olympus
háát ez bizony 2-1

Divatcsapatok OLÉ!

bigfoot
Sheva szép gól!!!!!
meglesz ez a meccs!!!!!
HAJRÁ!!!!!!!!!!

asfa
1-1
Sheva szép golt lõtt!

webibebi
MUHAHHAHAHAHAHA

msn:[email protected] bárki felvehet

Japep
Hajrá Chelsea!!!
Nem itthon fogom nézni a meccset, majd utána jövök! <#vigyor3>
Lealázzuk õket!<#eljen>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
:O
HAJRÁ CHELSEA JAH!
üssök ki a Poolt!

Hajrá CHELSEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
<#eljen><#eljen><#eljen>

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelõzetesek

bigfoot
Hajrá Chelsea!!!!!!!!!!!!!!!!
remélem bosszút állunk!!!!!!

bellamy azért szerintem nem ismeretlen...:D
a másik h sztem esélye sem lesz a poolnak bár még van mit csiszolni a csapaton josénak...

asfa
Community Shield: Meccs elõzetes

A két klub edzõje nem éppen a legjobb barátok, sõt Mourinho még ki is jelentette, hogy a Liverpool-nak semmi esélye a bajnoki címre, így a Liverpool visszavághat ha nem is szóban, de a pályán mindenképp. Nagy csatát láthatunk majd...

Bajnok: Chelsea
Kupa-gyõztes: Liverpool

A Chelsea és a Liverpool az elmúlt 2 szezonban 10-szer csapott össze egymással. Elég furcsa, de a szokásos 2-2 Premier League meccs mellett, tavaly és tavaly elõtt adódott még 2-2 BL találkozó, és 1 Ligakupa-döntõ illetve egy FA Kupa-elõdöntõ. A 4 bajnoki meccset mind megnyertük, a 4 BL találkozón 3 döntetlen és 1 vereség a mérleg, a Ligakupában gyõzelem, az FA Kupában vereség. Valahogy a kupákban nem megy a Chelsea-nek a Liverpool ellen, és a Community Shield is egy kupa, habár csak egy meccses.

Ezek a meccsek:
2004. 10. 03., Chelsea - Liverpool 1-0 (bajnoki)
Gól: J. Cole (63.)

2005. 01. 01., Liverpool - Chelsea 0-1 (bajnoki)
Gól: J. Cole (80.)

2005. 02. 27., Liverpool - Chelsea 2-3 (Ligakupa, döntõ)
Gól: Riise (1.), Nunez (113.) ill. Gerrard (öngól, 78.), Drogba (106.), Kezman (111.)

2005. 04. 27., Chelsea - Liverpool 0-0 (BL, elõdöntõ)
Gól: -

2005. 05. 03. Liverpool - Chelsea 1-0 (BL, elõdöntõ)
Gól: Luis Garcia (4.)

2005. 09. 28., Liverpool - Chelsea 0-0 (BL, csoportmeccs)

2005. 10. 02., Liverpool - Chelsea 1-4 (bajnoki)
Gól: Gerrard (35.) ill. Lampard (26.), Duff (42.), J. Cole (63.), Gérémi (80.)

2005. 12. 06., Chelsea - Liverpool 0-0 (BL, csoportmeccs)

2006. 02. 05., Chelsea - Liverpool 2-0 (bajnoki)
Gól: Gallas (34.), Crespo (67.)

2006. 04. 22., Chelsea - Liverpool 1-2 (FA Kupa, elõdöntõ)
Gól: Drogba (70.) ill. Riise (20.), Luis Garcia (53.)

Chelsea - Liverpool a kezdetektõl:
Mérkõzések: 142
Chelsea gyõzelem: 49
Döntetlen: 29
Liverpool gyõzelem: 64

A Chelsea eddigi Community Shield meccsei:
1955, Chelsea - Newcastle 3-0
1970, Everton - Chelsea 2-1
1997, Man. Utd - Chelsea 1-1 (büntetõk: 4-2)
2000, Man. Utd - Chelsea 0-2
2005. Chelsea - Arsenal 2-1

A Chelsea-nek eddig 3 CS gyõzelme van, míg a Liverpool-nak 8. A Chelsea igazolásai mindenképp jobbnak mondhatóak, mit a Liverpool játékosai. A Chelsea 5 játékost igazolt köztük egy aranylabdást is, míg a Liverpool csak 3 ismeretlen embert. A Liverpool-nál nincs sérült, míg a Chelsea-nél Joe Cole nem játszhat sajnos. Tény, hogy a mindent eláruló bajnokságban (mert itt 38 meccs dönt, nem 1 vagy 2) a Chelsea jobb. 2002 óta 396 pontot gyûjtöttek (+ 2 bajnoki cím), míg a Liverpool csak 344. A kupákban a Liverpool a jobb.

A nagyobb fogadóirodák oddsai: (Liverpool - Chelsea)
Szerencsejáték Rt.: H: 3,10 ; D: 2,60 ; V: 1,85
www.betandwin.hu: H: 3,70 ; D: 3,15 ; V: 1,95
www.sportingbet.hu: H: 4,00 ; D: 3,00 ; V: 2,00
www.bet-at-home.com: H: 3,55 ; D: 3,10 ; V: 2,05
www.bet365.com: H: 3,75 ; D: 3,00 ; V: 2,10
www.stanjames.com: H: 5/2 ; D: 2/1 ; V: 11/10

Liverpool vs Chelsea

Helyszín: Cardiff, Millennium Stadion
Idõ: 15:00 (magyar: 16:00)
Közvetíti: Sport1
Bíró: Martin Atkinson
Asszisztensek: Roger East és Shaun Proctor-Green
4. játékvezetõ: Mark Clattenburg

asfa
köszi szépen!

Japep

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Nuno88
Sok iskert kívánok nektek a délutáni döntõre!

Shevchenkonak sikeres bemutatkozást!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

én nem találtam több képet sajna de köszi...
egy egész szektor:D
én is szivesen mentem volna:D:D:D:Dmondjuk sheva mezben:)

chelseafan
Ezen kívül még nagyon sokan vannak ott adidas mezbe öltözve, úgyhogy azért a világ legnagyobb csapatfotója.
Kb. ennyien voltak ott:

a kezdõnk kb így fog kinézni...
Cudicini, Bridge, Terry, Carvalho, Ferreira, Makalele, Ballack, Lampard, Wright-Phillips, Drogba, Shevchenko
huth és cech még lábadoznak j cole sérült
és swp/essien még a kérdés...
itt meg azt írják h mourinho szavai ellenére gallas nem lesz ott... ki tudja

mellesleg itt a világ legnagyobb csapatfotója

én nem találom olyan nagynak de az adidas ezt állítja<#hehe>

lehet szavazni és most ez az eredmény...
Community Shield result
Win 78%
Lose 22%

ma valószínûleg nem fog játszani a 'poolnál se fowler és se aurelio...
szóval a 2 csatár az cruch és bellamy lesz
szerdán így játszottak:Reina, Finnan, Carragher, Hyypia, Riise, Gerrard (Gonzalez 85), Sissoko, Alonso, Zenden (Luis Garcia 55), Pennant, Bellamy (Crouch 65)

mourinho:"most van nekik ez a 2 játékos(bellamy,crouch),nekik más a játékstílusuk.minden liverpool ellen játszó csapatnak meg kell értenie mi az ha crouch-csal játszanak és mi az ha bellamy-val. szóval vannak megoldásaik."
- nesze semmi fogd meg jól nyilatkozat...
gallas is valószínûleg ott lesz...mourinho erre azt mondta:"számomra az a fontos ahogy dolgozik és viselkedik-és õ nagyon jól viselkedik, nagyon jól." valamint hogy: "számomra a ma sokkal fontosabb mint a tegnap" - ezek alapján gallas egész évben ott lehet a kezdõ körül ha "jól viselkedik"

Japep
Úgy tûnik, hogy Ashley Cole nem jön
José Mourinho nyilatkozatából kiderült, hogy a Chelsea nagy valószínûséggel nem boncolgatja tovább az A. Cole-ügyet. Az ok: Cole nagyon drága.

A Chelsea 16 millió fontot ajánlott az Arsenal baloldali védõjéért, de a londoni rivális 25 millió font alatt nem fogja eladni Cole-t. Mourinho kijelentette, hogy nem hajlandók magasabb összeget adni a védõért. Miután a Chelsea sok jó játékost igazolt a nyáron minden posztra, Mourinho úgy érzi, hogy már csak a baloldalra nincs megfelelõ védõje, habár Wayne Bridge játéka nagyon tetszik az edzõnek. Mourinho szerint Bridge mindent megtesz a gyõzelemért, és odaadással küzd a Chelsea-ért. Így aztán az Ashley Cole témát lassan lezárhatjuk, azonban még van 20 nap az átigazolási szezonból.

"Ashley Cole az Arsenal játékosa, és õ az Arsenal-lal eddz minden nap. - nyilatkozta Mourinho - Ennél többet nem tudok mondani. Ha megnézzük a jelenlegi játékosainkat, akiket balvédõként is játsszathatok. Van egy Wayne Bridge-ünk, egy Paulo Ferreira-nk, és ha szükséges, akkor van Diarra és Essien. Õk nem rossz játékosok, és a Chelsea-ért harcolnak."

"Az átigazolási idõszaknak, még koránt sincs vége. Mi még nem zártuk le a keretünket, és keressük a tehetséges játékosokat."

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
az oldalt jegyeztük :|
okés!köf

Hello!
Mit jegyeztetek meg???
Ja, és vannak a meccsekrõl összefoglalók írásban.

asfa
hello!
köszi jegyeztük. :)

Sziasztok!

A Chelsea meccseinek góljait letölthetitek az oldalamról. ChelseaFC.atw.hu

Japep
Itt van egy rövid összefoglaló a meccsrõl:

Chelsea 1-1 Celtic

CHELSEA FOOTBALL CLUB

swp-nek már ideje volt beköszönnie...
remélem kitart a lendülete mert j cole helyett elõléphet állandó cserének és bizonyíthat sokszor...
remélem beindul nekem bejön a játéka

CFCHungary
Terry az angol kapitány

A Chelsea bekkje a Real Madridban játszó David Beckhamtõl veszi át a kapitányi karszalagot, aki öt éven keresztül birtokolta ezt a megtisztelõ tisztséget.

- Egy futballista életében nincs csodálatosabb annál, mint hazája nemzeti együttesének csapatkapitányának lenni. Nagyon büszke vagyok arra, hogy megkaptam ezt az esélyt - nyilatkozta Terry.

Steve McClaren, az angol válogatott szakvezetõje a Liverpool alkalmazásában álló Steven Gerrard, és Terry közt vacilált, ám végül utóbbi mellett tette le voksát.

- Azt hiszem, jó döntést hoztam. A jelenlegi keretbõl Terry a legalkalmasabb erre a feladatra - mondta McClaren.

NÉZZÉTEK MEG: WWW.CHELSEAWEB.FW.HU - AZ OLDAL http://www.takeforum.com/cfchungaryforum/ - A FÓRUM

asfa
képek

Japep
Chelsea 1-1 Celtic
A Chelsea 1 nappal azután, hogy a Feyenoord othonában lépett pályára most Londonban is játszott.

Keretek:

Chelsea:(4-3-3) Cudicini (Hilario 66); Ferreira (Gérémi h-t), Carvalho, Terry (c), Bridge; Mikel (Ballack h-t), Diarra (Essien h-t), Lampard; Wright-Phillips (Shevchenko, h-t), Drogba, Robben (Kalou 66).

Celtic:(4-4-2) Boruc; Wilson, Caldwell, McManus, Wallace; Nakamura (McGeady h-t), Pearson, Lennon (c) (Telfer 77), Jaro¹ik (Riordan 73), Sno; Miller.

Az elsõ gólt a Caldwell szerezte a 9. percben. Az egyenlítõ gól 45. percben SWP szerzte akinek ez volt az elsõ gólja a Chelsea színeiben.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
na kiegyenlítettünk!

asfa
atyaég vezet a Celtic

bigfoot
úgy értem én is,hogy õ lesz a 2.
gallas tuti csak középpen fog,ha meglesz a.cole

Sztem meg P.Ferreira es Geremi lesz a csereje.

bigfoot
sztem geremi fog jobb oldalt játszani!

drogba mit hagyott ki már megint...<#hehe><#hehe>

Es mintha azert akarna elmenni, mert tavaly, kozepso vedo letere, vegig bal bekket kelett jatszania. Ezek utan valoszinu hogy be fog allni jobb oldali vedonek.