Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
reméljük mi is h lesz!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Most megraktam a poolt... x-eltek, elment! Bár ennek most örülök, csak a pénzem sajnálom!<#vigyor3>#vigyor3>
CHELSEA FOOTBALL CLUB
remélem mindenki szépen fog játszani és jó meccsek lesznek de azért chelsea bajnoki cím kéne
violence can be used for good - JUSTICE
ma kezdõdött
Arsenal 1 - 1 Aston Villa
<#vigyor3>#vigyor3><#eljen>#eljen>
CHELSEA FOOTBALL CLUB
nos azt hiszem ebben a szezonban se lesz túl sokat gallas középen😊
Khalid Boulahrouz, a Hamburger SV védõje a Chelsea együtteséhez szerzõdik - olvasható a londoni klub hivatalos honlapján.
A 24 esztendõs holland válogatott bekk vételáráról már megegyezett a két klub, az összeg azonban egyelõre nem nyilvános.
Boulahrouz a hétvégén Londonba utazik, hogy részt vegyen egy erõnléti teszten, és ha azon megfelel, már meg is köti vele a szerzõdést José Mourinho csapata.

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
Chelsea:
Erõssége:Jose Mourinho remek stratéga és mindenre felkészült, a pályán a játékosok képesek azt nyújtani amit az edzõjük/ill. Abramovics tulaj elvár...<#hehe>#hehe>
Gyengesége:Ha nem játszik jól pár kulcsjátékos nagy veszélyben a csapat és beleszürkül a mezõnybe, valamint néha érthetetlen, hogy miért nem megy a játék
Sztárja:Cech/Terry/Lampard/Makelele/Shevchenko/Ballack/Drogba
Veszélyessége a Chelsea-re:az átigazolási politika nem a legsportszerûbb és nem a legelfogadhatóbb sokak számára/a csapat néha ténylegesen csapnivalóan játszik és emiatt szerez magának sok ellenséget - mondván ilyen sztárok ennyi pénzért és mégsem játszanak szépen
na ez az én verzióm...
szerintem címvédés lesz FA-kupa meg Bl gyõzelem - bár az FA kupára sztem nem hajtanak majd annyira a ligakupáról nem is beszélve
Erõssége: Arsené Wenger könnyen szót tud érteni a tucatnyi francia
játékosával, valamint az új stadion légköre is doppingolhatja majd õket.
Gyengesége: Elbuktak egy Bajokok Ligája-döntöt, ez frusztráltá teheti õket.
A védelemben a svájci Senderos igen könnyen zavarba hozható.
Sztárja: Thierry Henry, nem kell megyaráznom miért.
Veszélyessége a Chelsea-re: Ha elkapnak egy tempót, akkor nincs
biztonságban a Chelsea...
Aston Villa:
Erõssége: Kitûnõ a csapategysége, valamint kevésbé ismert, de technikás játékosok alkotják.
Gyengesége: Mivel távozott O'Leary, kérdés hogy boldogul velük
az új edzõ Martin O'Neill.
Sztárja: Én Juan Pablo Angelre szavazok, csapatkapitányi
alázattal tevékenykedik a pályán
Veszélyessége Chelsea-re: Ha kifognak egy jó napot veszélyesek lehetnek
de erre kevés az esély...
Blackburn Rovers:
Erõssége: Remek a középpályássorunk, akik elõreívelhetik
a labdákat.
Gyengesége: Erõszakos játékosok alkotják a keretet és ez sok piros
lapot hozhat, lásd elõzõ szezon.
Sztárja: Robbie Savage
Veszélyessége a Chelsea-re: Én nem látom hogy meglepetést okozhat a
Chelsea-nak.
Bolton Wanderers:
Erõssége: Technkiás játékosok játszanak, valamint jó a csapat magja.
Gyegesége: Hiába a sok technikás játékos,ha egyiküknek rossz
napja van, akkor a többiek se játszanak jól.
Sztárja: El-Hadji Diouf. Prímán adja be a labdákat, amit a
kitûnõen fejelõ Jared Borghetti bebólinthat.
Veszélyessége a Chelsea-re: Nem látom hogy különösebben veszéyt
jelentene.
Charlton Athletic:
Erõssége: A csapat magja sok ideje eggyütt játszik ,így az egységgel
véleményem szerint nem lesz probléma.
Gyengesége: Szintén az a kérdés mint az Aston Villánál: az
új edzõ Ian Dowie meg tudja-e csinálni amit akar vagy sem.
Sztárja: Jimmy Floyd Hasselbaink. A Chelsea-ban is megfordult csatár
érdemeit nem firtatom.
Veszélyessége a Chelsea-re: Én nem látom hogy különsebben
veszélyes lenne, bár ha a Bent-csatárok beindulnak...
Everton:
Erõssége: Kitünõ edzõjük van, könnyen elérheti amit akar.
Gyengesége: Ha rossz napja van a csapatnak akkor bizony kikapnak...
Sztárja: James Beattie, igazi közönségkedvenc.
Veszélyessége a Chelsea-re: Én nem látom hogy komolyabban kellene
tartani az Evertontól.
Fulham:
Erõssége: Itt is kitûnõ a csapategység.
Gyengéje: Ha nem jön nekik össze semmi, katasztófálisan játszanak.
Sztárja: Steed Malbranque. Remekül játszik és szép gólokat tud lõni.
Veszélyessége a Chelsea-re: Nem hinném hogy a Chelsea-nak komoly akadály lenne a Fulham.
Liverpool:
Erõssége: Sok sztárjátékosuk van és egy remek edzõjük.
Gyengesége: Ha nincs a pályán Steven Gerrard, akkor
bámulatosan tudnak rosszul játszani.
Sztárja: Steven Gerrard. Igazi közönségkedvenc, ha nem játszik,
a többi játékos is teljesítménye alatt szerepel. Ez is mutatja
értékét.
Veszélyessége a Chelsea-re: Igen félelmetesek amikor elkapják a
megfelelõ tempót és lehet hogy a Chelsea nem lesz képes felvenni
az iramot.
Manchester City:
Erõssége: Kitünõ edzõjük van Stuart Pearce személyében.
Gyengesége: Könnyen kerülhetnek hullámvölgybe, amibõl nehezen lábalnak ki.
Sztárja: Darius Wassel.
Veszélyessge a Chelsea-re: Ha elemében vannak a csatárok akkor
veszélyesek, ha nem akkor a Chelsea könnyüszerrel elbánhat velük.
Manchester United:
Erõssége: Doppingolhatja õket, hogy rég nem voltak bajnokok.
Gyengesége: Könnyen robbanhat ki a csapaton belül viszály és
ez veti vissza legjobban egy focicsapat munkáját...
Sztárja: Wayne Rooney. Remek játékos és még fiatal (még nincs 21).
Veszélyessége a Chelsea-re: Ha a Chelsea az ellenfél, apait-anyait beleadnak, amibõl akár egy vereség is kijöhet.
Middlesbrough:
Erõssége: Itt is remek a csapategység, ezt mutatja hogy a tavaly az UEFA-Kupa döntõbe is bekerülek.
Gyengesége: Kérdés mennyire viseli meg a játékosokat Steve McLaren
távozása,
Sztárja: Mark Viduka. Az erõs felépítésü csatár remek gólokat tud rúgni.
Veszélyessége a Chelsea-ra: Nem árt vigyázni velük, különösen a tavalyi
3-0 után...
Newcastle United:
Erõssége: Sok kiváló képsségü játékosuk van, és ez nagy hasznukra lehet.
Gyengesége: A fent leírtaknak van hátulütõje: ha sok a jó játékos akkor egymástól nem tudják kibontakoztatni tehetségüket és akkor besülhet a gépezet...
Sztárja: Michael Owen.
Veszélyessége a Chelsea-ra: Õk is borsot törhetnek a A Chelsea orra alá.
Portsmouth:
Erõssége: Remek játékosok alkotják a csapatot.
Gyengsége: Igen könnyen kerülnek hullámvölgybe, nehéz a felállás ,de ha felállnak akkor...
Sztárja: Nwanko Kanu. Bajnokok Ligáját nyert annak idején az Ajaxxal és ez mindent elmond róla,
Veszlyessége a Chelsea-ra: Nem árt számolni a Portsmouthtal, de azért legyõzhetõk....
Reading:
Erõssége: Lelkesek az újonccsapat tagjai, ami jól jöhet még nekik.
Gyengesége: Mivel kiscsapat, könnyen lehet ugyanaz a sorsa mint a Sunderlandnak tavaly.
Sztárja: nincs köztük nevesebb játékos
Veszélyessége a Chelsea-ra: Nem hinném hogy számolni kellene velük.
Sheffield United:
Erõssége: Valószinüleg akrnak bizonyítani az elsõ osztályban és ez okozhat egy-két csapatnak meglepetést.
Gyengesége: Könnyen összeroppanhatnak és annak nem lesz jó vége számukra.
Veszélyessége a Chelsea-ra: Velük kapcsolatban se hiszem hogy komolyabb akadály lenne.
Tottenham Hotspur:
Erõssége: Martin Jol személye remekül összekovácsolja a csapatot.
Gyengesége: Ha nagy a tét, begörcsölhetnek.
Sztárja: Robbie Keane.
Veszélyessége a Chelsea-ra: Nem árt figyelni rájuk, mert alkalomadtán veszélyesek lehetnek.
Watford:
Erõssége: Nagyon jó a csapat morálja.
Gyengesége: Õk is kiscsapatnak számítanak és könnyen elgázolhatják a nagyok.
Sztárja: Most az elfogultság beszél belõlem, de én Priskin Tamásra szavazok.
Veszélyessége a Chelsea-ra: Különösebb figyelmet õk se nagyon érdemelnek.
West Ham:
Erõssége: Teddy Sheringham át tudja adni tapasztalatait a fiatalabb játékosoknak és ez nagy segítség nekik.
Gyengesége: Lehet hogy az UEFA-Kupa miatt nem figyelnek annyira a bajnokságra.
Sztárja: Egyértelmû hogy Teddy Sheringham az. Már a 41.(!) életévéban jár és kitûnõ fizikumban van.
Veszélyessége a Chelsea-ra: Ingadozó teljesítményt nyújtanak és ki tudja mikor lesznek jók. De hogy ez nem a Chelsea ellen fog bekövetkezni az szinte biztos.
Wigan:
Erõssége: Paul Jewell mentálisan is erõs csapatot rakott össze.
Gyengesége: A kapusposzt.
Sztárja: Stephane Henchoz.
Veszélyessége a Chelsea-ra: Alkalomadtán megszorongathatnak ,de erre kevés az eslély...
14' <1 - 0>1 - 0> J. Terry
30' <2 - 0>2 - 0> F. Lampard
35' ❤️ - 0>3 - 0> P. Crouch
42' <4 - 0>4 - 0> P. Crouch
Bosnia-Herzegovina <1 - 2>1 - 2> France
16' <1 - 0>1 - 0> S. Barbarez
40' <1 - 1>1 - 1> W. Gallas
90' <1 - 2>1 - 2> J. Faubert
Ireland <0 - 4>0 - 4> Holland
25' <0 - 1>0 - 1> K.J. Huntelaar
41' <0 - 2>0 - 2> A. Robben
53' <0 - 3>0 - 3> K.J. Huntelaar
70' <0 - 4>0 - 4> R.v. Persie
CHELSEA FOOTBALL CLUB
köfi még1x 😊 mentve 😄D

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Mit muhahhhahhaa-zol itt?
Közötök nem volt a szuperkupa döntõhöz!!
Majd akkor röhögj,ha ti játszotok
José Mourinho nyilatkozata a vasárnapi, Liverpooltól elszenvedett 2-1-es vereségrõl.
Peter Crouch fejese 10 perccel a vége elõtt elég volt a Liverpool-nak, hogy megszerezzék a szezon elsõ trófeáját. A Liverpool jobb erõállapotban volt Cardiff-ban, és Mourinho érezte, hogy a játékosai még amolyan elõszezonbeli állapotban vannak, tehát nincsenek eléggé felkészülve és összeszokva. Mourinho szerint õ maga túl sok pihenõt adott a játékosainak a vb után. A portugál szerint, ha csapata fittebb lett volna, akkor simán verték volna a Liverpoolt.
"Én úgy láttam a meccset, mintha ez a meccs egy felkészülési mérkõzés lett volna, és ez jó volt nekünk, mivel egy nálunk jobb kondiban álló csapattal játszhattunk." - mondta Mourinho a Sky Sports-nak.
"Ez egy kis trófea volt, bár szerettük volna megnyerni, de tudtuk, hogy nagy különbség van a két csapat kondijában. Most õk voltak a jobbak. Ezt a csapatot nehéz legyõzni. Jól védekeznek és jól felkészültek. Ha holnap megint játszanánk velük, az megint nehéz lenne nekünk, de pár hónap múlva le tudnánk gyõzni õket."
A nap csalódása a Chelsea-nél Michael Ballack volt, aki az elsõ félidõ közepén kénytelen volt kiállni sérülése miatt.
"Ballack megsérült, ez nyilvánvaló, de én nem vagyok biztos benne, hogy ki fogja hagyni a liga elsõ meccsét. Remélem, hogy nincs nagy gond, mert már van három sérült játékosunk (J. Cole, Makelele és Cech), és evvel együtt is nagyon jó rajtot kéne vennünk a Premier League-ben. Minden csapat minket akar megverni és megfogni, de én úg gondolom, hogy mi leszünk a legjobb csapat idén is."
Ballack ugye lesérült, de a nyár másik nagyigazolása, Sheva fantasztikus formában játszott, és a gólja bizonyítja, hogy megérte leigazolni. Neki jól sikerült a bemutatkozása.
"Szép gólt lõtt. Az egy olyan pillanat volt a meccsen, amikor igazán sikerült összehozni, amiket gyakorlunk. Neki szüksége van a csapat támogatására, és jó passzokra. Az elsõ félidõ utolsó 3 percében volt 2 nagy lehetõsége. Az egyiket egy szöglet után majdnem gólra váltotta, a másik pedig egy gyönyörû gól volt. Õ egy lenyûgözõ játékos."
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Fredrik Ljungberg – akár a pályán, akár azon kívül, de – sosem volt híres visszafogottságáról. Az Arsenal középpályása a „maga módján” üzent a Chelsea vezetõinek és játékosainak, hogy idén nem lesz olyan könnyû dolgok a Premiershipben, mint tavaly.
A 29 éves Ljungberg nem sokat kertelt, kerek perec hadat üzent a bajnoki címvédõ Chelsea labdarúgóinak és az orosz tulajdonosnak, a milliárdos Roman Abramovicsnak.
- Azt üzenem Abramovics milliomos sztárokcskáinak, hogy kössék fel a gatyájukat, mert idén alaposan megleckéztetjük õket. Hiszek ebben a csapatban, és abban, hogy a mostani a mi idényünk lesz – hangzott a kissé furcsa üzenet.
A nem éppen finom nyilatkozatnak bizonyára még lesz következménye, mindenesetre Ljungberg arra alapozza optimizmusát, hogy az Arsenalt nem a pénz és a hatalomvágy tartja össze, hanem a klubhûség, és az egység, ami a hamarosan kezdõdõ szezonban az igencsak szabadszájú svéd klasszis szerint (bajnoki) aranyat érhet az Ágyúsoknak.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
szép gólt volt
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009