Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

-jujj terry...<#smile>
-helló frankie<#finom>tetszett?<#vigyor3>
-ha nem csinálod most rögtön megint én otthagylak!<#beka2>
egyébként jó kép😊

violence can be used for good - JUSTICE

Japep
<#vigyor3> <#vigyor3> <#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

DJ Bee18
ez nem beteg? olyan dolgai vannak, mint egy szenilis vén hisztizõ hülyének... Egyszer ezt akarja, aztán amazt...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

A Chelsea hetek óta vinné. oda kéne adni. illetve kellett volna.
Ez a nyilatkozat most kicsit szánalmasra sikerült, olyan Wengeres.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Japep
Wengernek elege van Cole-ból
Arsene Wenger türelmetlen. Az Arsenal menedzsere annak örülne, ha Ashley Cole minél elõbb elhagyná csapatát, mert úgy véli, a jelenlegi helyzet senkinek sem tesz jót.

Arsene Wenger amennyire ragaszkodott válogatott játékosához, most legalább annyira szeretné, ha végre eligazolna a csapattól Ashley Cole, akinek lezáratlan ügye kihatással van az egész csapat teljesítményére is. A menedzsere szerint az lenne a legjobb, ha még a hétvége elõtt sikerülne megegyezni a Chelsea-vel, és véget érne a 25 éves futballista kálváriája.

- A csapat egyértelmûen gyengül Cole eladásával, de ennek ellenére, most már azt mondom, menjen el mihamarabb tõlünk – mondta a menedzser. – Minél elõbb meg kell oldani ezt a helyzetet, mert már elkezdõdött a szezon, de még nincs végleges csapatom. Mindenki azzal foglalkozik, hogy mi lesz a Cole jövõje, és ez késõbb kihathat a többi focista teljesítményére is. Nekem csak olyan játékosokra van szükségem, akik elkötelezettek az Arsenal mellett, akik nem akarják elhagyni a klubot, és képesek egy célért közös erõvel küzdeni. Ashley nem ilyen focista, ezért amíg nem rendezõdik az ügye, nem is fogom pályára küldeni az együttesben.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

jAsOn VoOrHeEs
Thx, csodálkoztam is rajta, mert mikor Sport2-n ment a meccs, akkor Faragó õt Gallasként említette 😊 De Gallast nem láttam ott.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

asfa
Geremi de Gallas is ott volt vhol

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Japep
Geremi

CHELSEA FOOTBALL CLUB

jAsOn VoOrHeEs
Az utolsó képen a háttérben Makelele mellett baseball-sapiban az Gallas lenne?

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

asfa
király 😄

chelseafan
9-es mez egy védõnek... 😊

Japep
Terry a vetélytársakat figyelmezeti
John Terry figyelmeztette a Chelsea közvetlen vetélytársait, hogy idén is hajtani fognak a Premier League gyõzelemre.

A Chelsea fantasztikus játékkal kezdte az idényt a Manchester City elleni 3-0-s gyõzelemmel. John Terry kezdte meg azon a mérkõzésen a gólgyártást.

"A Community Shield után néhány szurkoló biztos kételkedett bennünk, de mi megmutattunk, hogy mit is tudunk valójában. Talpra tudtunk állni és reméljük, hogy idén is olyan teljesítményt nyújtunk a bajnokságban, mint az utolsó 2 évben.
Ha a szurkolók ugyan úgy szurkolnak, ha a játékosaink ugyan úgy küzdenek, és ha a csapat szellem is megmarad, akkor nekünk van a legnagyobb esélyünk a PL trófea elhódítására."

CHELSEA FOOTBALL CLUB

na õt jó látni😊

chelseafan

asfa

asfa

asfa
megtörént!
Zsyyr h jött Boulahrouz

bigfoot
jobbra meg még Geremi is,szal neki csak bal és közép kell,Gallas tuti elmegy

Japep
Boulahrouz aláírt!

Khalid Boulahrouz tegnap aláírta szerzõdését, így már hivatalosan is a mienk.

A Holland válogatott játékos tegnap a City elleni meccs után kötötte meg szerzõdését. Khalid 2 évet töltött németországban a Hamburg csapatában ahol már az elsõ évben megmutatta képességeit, de igazán a 2. év jelentett számára áttörést amikor 34 meccsbõl 29-szer pályára lépett és a Hamburg csupán 30 gólt kapott ami klub rekordnak számít.

Jose Mourinho szavai:
"Boulahrouz rendkívúl hasznos játékos. Nekem most már 3 játékosom van középre John, Ricardo és Khalid. Két játékosom a jobb oldalra Paulo és Khalid. És 2 játékosom a bal oldalra Wayne és Khalid.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa

asfa
Mourinho leborult Lampardék elõtt

A Chelsea portugál menedzsere nem gyõzte halmozni a dicsérõ jelzõket csapata játékát illetõen a Premiership hétvégi rajtját követõen.

A Chelsea magabiztosan, 3-0-ra verte a Manchester City együttesét a szezonnyitón, a találkozó után Mourinho leborult focistái elõtt, akik szerinte a meccs nagy részében hibátlanul futballoztak.

- Az nem kifejezés, hogy jól, inkább nagyon jól futballoztunk – kezdte értékelését a menedzser. – Tökéletesen védekeztünk, a passzjátékunk minõsége, nagyon, nagyon jó volt. Végig irányítottuk a játékot, és egy nagyon erõs ellenfelet gyõztünk le. Az egyedüli kérdés most már az, hogy eléggé jó fizikai állapotban vagyunk-e ahhoz, hogy heti három meccsen ilyen kiválóan tudjunk játszani.

Mourinhót az sem zavarta, hogy Andrij Sevcsenko közepes teljesítménnyel rukkolt elõ.

- Andrijt azért igazoltuk, hogy meccseket döntsön el góljaival, nem azért, hogy akkor találjon be, mikor már 3-0-ra vezetünk – mondta a tréner.

A Manchester City elleni meccs egyik legjobbja Michael Essien volt, aki mind védekezésben, mind támadásban együttese egyik leghasznosabb tagja volt, egy szabálytalanság után azonban elvesztette a fejét, és meghúzta az õt felrúgó Corradi haját. A ghánai megúszta sárga lappal (Corradi nem, õ pirosat kapott), a portugál tréner szerint ez az eset is jól példázza, hogy Essiennek változtatnia kell hozzáállásán, le kell nyugodnia, mert különben sokat kell majd hagynia eltiltás miatt a szezonban.

Mourinhónak a sérülések miatt fájhat kicsit a feje, a kisebb húzódással bajlódó Ballack a szerdai bajnokin már pályára léphet, Cech, Joe Cole és Geremi azonban továbbra sem bevethetõ, és a City ellen gólt szerzõ Terry sincs száz százalékos egészségi állapotban.

asfa
Bajnokhoz méltóan kezdett a Chelsea

A bajnoki címvédõ londoniak magabiztosan verték a Manchester Cityt az angol élvonal elsõ fordulójának második vasárnapi meccsén, az új sztárok közül Sevcsenko pályára lépett, Ballack nem.

A City nem nagyon tudott beleszólni a mérkõzés alakulásába, a Chelsea az elsõ percektõl kezdve támadólag lépett fel, és egyértelmûen uralta a játékot. Az elsõ találatra mindössze 11 percet kellett várni, ekkor Terry, a hazaiak csapatkapitánya volt eredményes. Az elsõ félidõ közepén Lampard is beköszönt, s mivel a londoniak vezetését semmi sem veszélyeztette, kicsit visszavettek az iramból.

A második játékrészben csak az volt a kérdés, hogy a nyáron igazolt Andrij Sevcsenko be tudja-e venni elsõ meccsén az ellenfél kapuját, s bár az ukránnak voltak látványos megmozdulásai, elsõ angliai bajnoki találatára még várni kell. A rivális Didier Drogba viszont a 78. percben betalált, és beállította a 3-0-s végeredményt.

Eredmény: Chelsea-Manchester City 3-0 (2-0)
G.: Terry 11., Lampard 26., Drogba 78.

asfa
csinálok minden meccsrõl egy ilyen képet 😊

még a pool

Sima Gyõzelem!!!
EZ az!!
bigfoot
meg is kapta a sárgát!

szép volt nyertünk!!!

asfa
hát mire?
:|

McFrost
ja, nem arra gondoltam....
de ha már felhoztad Essien baráti hajformálását...

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

asfa
mér lenne az?
Corradit régen ki kellett volna állitani!
ennyi!

asfa
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLL
3-0
Drogba

McFrost
erõsen lejtõs a hazai pálya

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

asfa
én azé néztem tegnap végig az arsenal meccsét
mert biztam h ilyenek lesznek! :|

asfa
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLL
2-0
LAMPARD
deszép

asfa
SZÉP FEJES!!!!!!!!!!!!!!4
EZ AZ
1-0

asfa
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLL
J.TERRY

asfa
jaja Hajrá Srácok!
remélem nyerünk!

bigfoot
HAJRÁ CHELSEA!!!!😊))

báttyó02
dekeci :ddd

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

asfa
épp cityvel vok azé mondom _AS😄_AS:_ASD_:ASDAd

jah õ az tavaly nekem elég meggyõzõ teljesítményt nyújtott

báttyó02
háefembe jó az beztos SDASAD

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

asfa
Samaras?

jóképû... azt h milyenek a belsõ szervei nem tudom<#vigyor3>

az új görög sráctól parázok azért... elfelejtettem a nevét de vmi jólépû 190es erõs felépítésû... ja és tud gólt is rúgni amúgy a citynek erõs a kerete sztem minden poszton...

asfa
áá nem hiszem h holnap átvesszük! a city nagyon erõs félek ettõl a meccstõl azért

Japep
Eddig a Portsmouth vezeti a PL-t!
Elég rendesen bekezdték az évet, de remélem holnap átvesszük a helyét!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

egyébként ami ma jó volt h nyert ev'ton és n'castle szóval a nagyok x-ei mellet ez is pozitív mert ha õk elkapják a fonalat izgi lehet és szoros... mert nagyon erõs középcsapatokkal akiknek megy mindíg jobb a bajnokság

roger roger

Japep

CHELSEA FOOTBALL CLUB

mikor lesz a meccs?

asfa
jaja!
hozni kéne!
Hajrá Chelsea!nyerjünk!