Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
Hihetetlen milyen potenciál van a csapatban, amint a támadást kivédték indulnak is kontrázni, hihetetlen pontosságú passzokkal. Izgalmas meccs! 😄😄

I met God. She's black

Bronx South
Barcelon - Chelsea meccsen a kékeknek drukkoltam, ezt most se teszem másképp, hajrá kékek !

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Mor3llo
Sok sikert a meccshez!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Rash87
Remélem nyertek! Odds-ok alapján nagyon nem várják a sikereteket, de ez csak jó.

Glory, Glory Man. United!

DasIsFuck
az azért közös a 2 csapatba, hogy mind2 csapat a manchester united ellen bukott el balszerencsével egy döntõt...

azért sok sikert a chelseanek, de remélem a bayern nyer😊

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Bencee7
Ez a beszéd! 😊 HAJRÁ KÉKEK!!! 😄 érzem, ez történelmi meccs lesz 😛

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Rockynhooo
Este BL döntõ van azért emberek 😄 vagy már mindenki a kocsmában melegít?

Egy kis apróság Fészbukról:
Marco Materazzi
Forza Chelsea e forza Frank e Didier !!!

Illetve mi páran Realos cimborák nézzük talponállóban és szorítunk a Kékeknek!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

nem bírok magammal, ingyenreklámozom a hülye oldalam.
Japep

A chelseafc.hu számára csináltam. Ha zavar valakit, hogy nagy képek, kitörlöm, csak szóljon. 😊

Road to Munich:

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Hozd létre a Magyar chelseadet. 😊

http://powerplaymanager.com/r648523
hedonist
Jesszus, beszélnek Capello-ról... Kinyírom magam..

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
<#eljen>

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Japep

Persze, semmi gond, a témába vág. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Effe88
remélem nem gond és elfér itt ez a kis képecske😊

hedonist
AVB biztosan nem igazol a Barcához. Nem kell a Barcának sem õ sem más, Villanova lesz az edzõ.

Viszont ne is beszéljünk BL bukásról! Ennek meg kell lennie!!!!

Japep

Csak ha közben AVB aláír a Barcához, lehet megváltoztatja a döntését (mert ugye errõl már volt szó, lehet nem sok igazságtartalommal).
Vagy ha ne adj Isten nem nyerünk BL-t és így jövõre lemaradunk róla - hát az is negatívum lehet mindenkinek... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bulykin
Hulk állítólag fél lábban már a Chelsea-ben van, az ügynöke is azt nyilatkozta, hogy a szabadsága után írhatja alá a szerzõdést...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

hedonist
<#eljen>

Japep

Na gyõzelemmel hangoltunk jövõhétre. Az új mezünkben játszottunk, nekem tetszik így élesben.

Lukaku játszott, gólpasszt is adott, nekem meggyõzõ a játéka. 2-1 lett, kicsit több gólra számítottam, de így tartalékosan (+ fejben már Münchenben) jó ez az eredmény.

Ez a 6. hely viszont kevésbé... :S Reméljük ennél lentebb nem adjuk többé soha, és szépítünk a BL-ben! GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

köszönöm szépen!😊

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

hedonist
Ne így legyen és ne járjunk úgy vele mint Scott Sinclairrel... õ is milyen játékos lett...

Japep

Végül is érthetõ, hogy nem a nagy hajtásban fogják kipróbálni, mit is tud. Csak hát mostanában Sturridge nem csinál semmi hasznosat, sõt, Kalou a kezdõben van... na helyette simán õt játszatnám.
A szomorú az, hogy úgysem fogunk két csatárral (4-4-2-ben) játszani jövõre sem, az az egy csatár pedig valószínûleg mikor nem Torres lesz, akkor Drogba... és még az is benne van, hogy veszünk valakit. Szóval (sajnos) nagyon kevés esélyt látok arra, hogy beépüljön nálunk.

Pedig hihetetlen ember. Milyen testalkata van már - inkább amerikai fociban tudnám elképzelni, erre azt a 100 kilót olyan gyorsan mozgatja, hogy besz*rás... 😄
Meg a stílusa is tényleg Drogbára hajaz... és ami a legszimpatikusabb, hogy mi vagyunk a kedvenc csapata és Drogba a példaképe - mi kell ennél több, hogy valaki szívét-lelkét kitegye egy csapatért? Semmi... csak sajnos ezt csak mi látjuk így valószínûleg... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bulykin
"Egyetlen pozitívum Lukaku."

Úgy bizony! Folyamatosan kéri a labdát, a széleken meghúzza, nagyon de nagyon akar! Egyszerûen érthetetlen h miért nem adnak neki több lehetõséget, én úgy megörültem amikor megláttam h a kispadon van végre 😊 Hónapokig még csak oda se ültették le...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Japep

Ez a kezdõ alapján látható volt. Egyáltalán nem vette komolyan senki, és ahogy sokszor a padosok arcát láttam, le sem sz*rja senki.

Ez végül is szép és jó lenne így, ha még nem lenne matematikai esélyünk - jó, tudom, én magam írtam, hogy kisebb csoda kellene, de na. Remélem nem fogjuk majd a fejünket fogni a hétvégén.

Egyetlen pozitívum Lukaku. Nekem nagyon szimpatikus. Nagyon! Nem ajánlom a vezetõségnek, hogy elengedjék, tessék játszatni!

És igen, Essien sajnos már nem a régi... Ez nekem is nagyon "fáj", mindig is egyik kedvencem volt és lesz is. Nem jó ilyennek látni... Igaz meglepõdni nem nagyon lehet, amennyit sérült volt az elmúlt idõkben... De sajnálom nagyon.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Ez a meccs inkább vicc kategória volt, mint komoly... De tényleg... 😄

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Mondom én, a kurva pool nem tud csinálni magának helyzetet, akkor majd mi csinálunk nekik... Eszem megáll, ez már röhej, ezt nem gondolhatják komolyan... 4-1..

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Amit én nagyon sajnálok, hogy Essien teljesítménye hatalmasat, óriásit esett az elmúlt évekhez képest... Csomó labdát veszt, szabálytalankodik, nem tud passzolni, lassú, azok a hatalmas harminc méteres bombái sincsenek sehol...

Ó hát ez semmi gyerekek... Hát ilyen gólokat... Elõször Iva kapufát fejel, aztán Essien öngólt ad, aztán a másodiknál Terry elcsúszik... egyedül a szögletgól olyan, amilyen... De ezek puszta szerencse gólok eddig.

Az mekkora lenne, ha most felküldené az A-Teamet, és 3-4re gyõznénk 😄

Bazzeg, azért ez a pofon ma nem hiányzott... Hogy kaphatunk ki olyan púltól, ami kétszer sem talál be 11 méterrõl, gyak. üres kapuba? OMG... El se tudom képzelni, milyen gólokat kaphattunk...

Mondjuk most nézem, milyen a felállás... Nem is csodálkozok, plusz ha még hozzá is vesszük, hogy mi járhat már a fejükben, és magasról szarnak rá... Csak ahogy mondod, késõbb meg ne bánják...

Japep

Igen, csúnya lehet, csak pont emiatt nem is kell komolyan venni (bár van egy olyan érzésem, hogy a L'pool szurkolók máshogy látják majd).

Bár az is igaz, hogy nekem nagyon nem szimpatikus most RDM hozzáállása, mert még mindig van matematikai esélyünk. Fogjuk majd a fejünket, ha meglehetett volna.
Ezzel RDM felvállalja, hogy megnyeri a BL-t - viszont ha nem jön be jogosan küldhetik el... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Ú... Elsõ félidõnek sincs vége, és már 3-0-ra vesztünk... Mi a fene...

minimize
értem én, hogy a BL-döntõre tartalékoltok(?),de ez így ma csúnya véget érhet...

No one can stop Death!

Japep

Hát az egészrõl nem találtam semmit, de egy összefoglalót itt megnézhetsz, ha minden igaz.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Nem tud valaki valamilyen linket küldeni ahol esetleg meg lehet tekinteni a meccs utáni kupaátadást, ünneplést?:/ Nem tudtam sajnos megnézni a meccset, viszont megnézném a ceremóniát.

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

Oziris666

Japep

Hát azért már senki ne számoljon itt semmivel szerintem... nem mondom, hogy lehetetlen, de így, hogy ilyen könnyen elengedtük a N'castle elleni mérkõzést már egy csoda kellene... :S

Nekünk meg kell nyerni a hátralévõ két mérkõzésünket, javítva kicsit a gólarányunkon, az Arsenalnak (idenenben a West Bromhoz) ki kellene kapnia, valamint a Tottenhamnek (otthon a Fulham ellen) és a Newcastlenek (idegenben az Evertonhoz) maximum 1 pontot szereznie.
Ebbõl a 3-ból kettõnek kellene teljesülnie és természetesen nekünk 6 pontot szereznünk.
Ez esetben az utolsó fordulóban a WBA hajthatna, hogy megelõzzék a L'pool-t, az Everton azért, hogy a Fulham meg ne elõzze, utóbbi pedig azért, hogy megelõzzék elõbbit. 😊

Szóval látható, hogy mennyi mindentõl függ ez a dolog - és még azt is figyelembe kell venni, hogy nem lehet biztosra venni azt, hogy a L'pool-t idegenben megverjük, gondolom bosszút akarnak állni rajtunk majd.

Persze örülnék neki, ha összejönne, nagyon is. Igaz kicsit szánalmas módon érnénk oda, ezt el kell ismerni. A BL-gyõzelem stílusosabb lenne (lesz)! GO BLUES! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Arsenal és Tottenham X-elt, Newcastle kikapott. Nagyon kíváncsi leszek RDM kezdõjére kedden...

Japep

Ez igaz, erre büszkék lehetünk.
Igaz a BL koronázná (koronázza majd meg remélem) a szezonunkat! Így legyen. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

szép volt és grat az FA kupához. Már nem vallott szégyent a Chelsea az idei szezonban

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Japep

Igen, nyertünk, ez a fõ - és persze abszolút megérdemelten, nagyon jó teljesítményt mutattunk a pályán. 😊
Pár nap múlva jön a visszavágó, igaz érzésem szerint azt a L'pool komolyabban fogja venni, mint mi.
A lényeg, hogy megvan a kupa! Gratulálok a csapatnak és Di Matteonak is! Go BLUES, csak így tovább !!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

MEGVAAAAAAN!!!!! Megérdemelték a fiúk, az utolsó 20 percet leszámítva a Liverpool pályán sem volt. A gólt is a védõink balfaszságának köszönhetik... De Drogba meg Ramires góljai szépek voltak, nyertünk, ez a fõ!!!

Oziris666
Na az elsö kupa(az egyszerübb) behúzva!
Azért még hozzáraknánk egy BL gyözelmet máris megszépülne ez a szezon😊

DROOOOGGGBBBAAAA!!!! 2-0!!!

1-0, Ramires... Elég lapos félidõ volt egy FA Kupa döntõhöz képest, de legalább érezhetõen jobbak voltunk, legalább is meglátásom szerint, bár szerintem még akár mennyi tartalék van ebben a csapatban, remélem azt a második félidõre tartogatják, és nagyon remélem, hogy nem ülnek rá az 1 gólra...

Japep

Köszönjük.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok
FA-CUP DÖNTÕ

18.15 Liverpool-Chelsea
tv: Digisport Plus hu, Sport1 de
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Bulykin
"Higuaín az Athletic elleni mérkõzés után: "Már döntöttem a jövõmrõl, de most ünnepelni szeretnék." Az argentin csatár a tegnapi fiesztán a társai által dedikált pólóban jelent meg - olyan üzenetekkel, mint "Köszönjük, amit nekünk adtál." A játékosok közül Pipita volt az egyetlen, aki hosszasan könnyezett..."

Hmmm...elképzelhetõ, hogy hozzánk jön(ha jön)? 😊 én örülnék neki nagyon!