Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigfoot
reméljük:)!
nah lassan lépek nézni!
HAJRÁ CHELSEA!!

Japep
Terry remélhetõleg már játszhat a jövõheti Liga-kupa meccsen:

- RTL KLUB TXT, 223.oldal

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bigfoot
hát igen,Cech,Terry,Robben,Joey nélkül elég nehéz:(
egyebként ált a man city fiatal védõje érkezik majd jan ban

Japep
Ja!<#vigyor3>

Remélem nyerünk ma!
A Villa kemény csapat, de szerintem Király-al a kapuban kapnak egy párat! Csak az a kérdés, hogy mi mennyit kapunk Terry nélkül!!<#szomoru1>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bigfoot
elõbb azt kéne tudni hanyas
mer lehet 12éves:)

Japep
Elõtte melyik csapat volt a kedvenced?
És azelõtt?
És azelõtt?
.
.
.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

vmvr
és mireföl drukkolsz nekik?

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

én körülbelül 1 hónapja vagyok Chelsea fan,a kedvenc játékosom pedig Lampard, de mondjuk én az egész csapatot szeretem
bigfoot
te is lenni Chelsea fan?
mióta?kedvenc játékos?

Remélem a mai meccset megnyerjük:>>>remélem Királynak nyomunk vagy 3-at>>>már csak azért is hogy jó éjszakám legyen<#nyes>
bigfoot
hát igen:((
nem tom mi lesz ebben a szezonban így velünk:(

Nah ilyen már nincs hogy egy pici szerencsénk sincs<#falbav>
asfa
neeeeeeeee <#wow1><#shakehead><#shakehead><#shakehead><#shakehead>

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Japep
Joe Cole befejezte?

Az orvosok tanácsára Joe Cole-t valószínûleg meg kell mûteni.

A mûtét azt eredményezné, hogy Joey legközelebb a következõ szezonban játszhat. - írja a chelseafc.com. Részleteket egyenlõre nem árultak el.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Kihagytad az isteni Joe Cole-t.
Remélhetõleg februárban õ is visszatér, és szétaláz minden védõt.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

csak várjuk ki azt az idõt mikor jön Terry,Robben,Cech,és már reméljük nemsokára Sheva is magára talál...--->Akkor jöhet ellenünk a MU!!!-úgy kikapnak hogy nembírnak majd lábra állniXDXDXD
alonso82
Na, lehet hogy most jött el ez a pillanat.

asfa
csira mu ikszelt
hajrá Chelsea!!!!!!!!

Japep
BUÉK !!!
-----
Newcastle <2 - 2> Manchester U.

33' <1 - 0> J. Milner
40' <1 - 1> P. Scholes
46' <1 - 2> P. Scholes
73' <2 - 2> D. Edgar

Ha mi holnap nyerünk, akkor ez nagyon jó hír...mondjuk így is!<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

CHELSEA - Aston Villa
2007.01.02. - 21:00

CHELSEA FOOTBALL CLUB

alonso82
A bajnoki 2. hely sem lenne akkora katasztrófa, mert BL címvédõként így is egyenes bejutás a BL-be.
DE! Nincs még veszve minden, mert a MU-nak is becsúszhat egy ilyen széria.
Hajrá kékek!

bigfoot
na fasza erre meg úgy beállok hogy nem is emlékszem arra hogy volt éjfél...meg pezsgõ meg ilyenek
vkinek küldtem smst így:22883355 ,ez buék akar lenni számokkal
most reggel mondta hogy mér küldtem neki számokat:D,mondom ilyenre nem is emlékszem...
nah a lényeg 2007ben is HAJRÁ CHELSEA,meglez ez a bajnoki is!

asfa
Mourinho már nem olyan magabiztos

A Chelsea zsinórban negyedik meccsén kapott két gólt, újabb döntetlenjével kezd leszakadni az éllovas MU-tól.

A Chelsea a Premiership szombati fordulójában csak 2-2-es döntetlent játszott a Fulhammel. A Karácsonykor hasonló döntetlent produkáló londoniak hiányos védelmük miatt gödörben vannak, a biztos hátsó alakzatuk miatt eredményes Kékek már hatpontos hátrányban vannak a Manchester United mögött. A zsinórban negyedik meccsén két gólt kapó Chelsea menedzsere nem lepõdött meg az újabb botlás kapcsán.

- Erre számítani lehetett. Jelen pillanatban a Chelsea nem tudja rendesen ellátni védekezõ feladatát. Talán nem vagyunk annyira jók, mint hisszük, vagy én nem vagyok elég jó, esetleg a játékosok nem megfelelõek. Mit kezdjek Ballackkal, Ferreirával vagy Geremivel? Semmit! – értékelte ingerülten az egy pontot hozó bajnokit Jose Mourinho. – Jelen pillanatban egyedül Drogba teljesít a tõle elvárható szinten. De például Andrij Sevcsenko, Shaun Wright-Phillips és Salomon Kalou formán kívül futballozik.

asfa
:)
B.U.É.K!!

bigfoot
nah boldog új évet mindenkinek így elõre:D
addig is jó bulit/ivást/egyéb más elfoglaltságot!
éjfél elõtt nem berúgni!<#hehe>

bigfoot
hát jólenne egy védõ amíg Terry visszatér!

asfa
Priskin gólt lõtt, leszakadóban a Chelsea

A bajnoki címvédõ ismét csak döntetlent ért el, míg a Manchester United mindhárom pontot begyûjtötte a Premiership szombati fordulójában.

A Chelsea ezúttal hazai pályán vesztett fontos pontokat, ezzel hátránya hat pontra nõtt a Reading ellen gyõzedelmeskedõ Manchester United mögött. A Kékek a Fulhamet fogadták és már a találkozó elején hátrányba kerültek, Volz a 17. percben szerzett vezetést a vendégeknek. Lampard még az elsõ félidõben egyenlíteni tudott, majd a 65. percben Drogba megszerezte menetrendszerinti gólját, s ezzel úgy tûnt, sikerült begyûjtenie a három pontot José Mourinho együttesének. A gyengén védekezõ hazaiak azonban nem húzták ki kapott gól nélkül, Bocanegra a 84. percben egyenlített, ezzel pontot mentett csapatának.

A Manchester United a bombaformában játszó Cristiano Ronaldo duplájával és Solskjaer góljával 3-2-re verte a Readinget, a harmadik helyezett Liverpool pedig a Tottenham otthonában tudott nyerni.

A Priskin Tamással a kezdõben felálló Watford az elsõ félidõ közepén hátrányba került a Wigan ellen, a jól játszó fiatal magyar csatár azonban a 44. percben Stewart beadásából a hálóba fejelt, és kiegyenlített. A második félidõ mindössze bõ 10 percig tartott, a játékvezetõ ugyanis a heves esõzés miatt beszüntette a játékot.

Eredmények:

Blackburn-Middlesbrough 2-1
Bolton-Portsmouth 3-2
Chelsea-Fulham 2-2
Manchester United-Reading 3-2
Tottenham-Liverpool 0-1
Everton-Newcastle 3-0
West Ham United-Manchester City 0-1
Watford-Wigan (elh.) 1-1

asfa
jaja!hát egyelõre az gazlodik h mindig az elõzõ bajnokot akarja mindenki megverni és ez egyelõre megfogás alapján sikerül!
sajnos
na majd meglátjuk mindenesetre GO BLUES!!!!!!!

Shep
Tudom hogy jó, de ez sajna most nem jön össze úgy fest, mondjuk kár mert az bulldogképût és csapatát nem szeretem, egyedül Ronaldot.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

asfa
:D nem semmi ennyi erõvel Király is jolenne :|

asfa
elég lealacsonyito szöveg volt ;)
tedd meg nyugodtan mer MU nyeri a bajnokságot!
de Chelsea akármilyen formában játszik Chelsea marad márpedig a Chelsea nagyon jó!de te tudod

bigfoot
jó annyit jelent most hogy jobb mint eddig,most legalább 2 védése volt ,nem ment be miden kapuralövés:D

Shep
Na itt az ideje megtenni az MU végsõ gyõzlemét, ha már ilyen csapatokkal sem bírnak Drogbáék.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

asfa
hát nem modnanám h jo volt!kb egy védédse ha volt olyan yenge h hiehtetlen meg az a sok hülye taccsra rugása nagyon idegesit h nem tud ballal raugni hanem kirugja taccsra szerencsétlen hilario!

bigfoot
hát nagyon hiányzik Terry!minden szempontból!fõleg a fejelések!!!
támadás építésünk is nagyon rossz volt,Hilario végre jó volt

asfa
ennyi!ilyen gyenge védelmet még nem láttam!
nevetségesek vagyunk most!!
mindegy fel kell szivnunk magunkat!2-2 a végeredmény
6-bol 2 pont!
gyerünk srácok szivjuk fel magunkat egy kis pihenõ után!!!!

asfa
2-2
uristen
hiehtetlen
itt megy el a bajnok cim!!!!
közben meg egy kezesés fulham részrõl..ami büntetõ nálam!

asfa
meg kell hagyni elég gyengk vagyunk!!

asfa
2-1
Drogba!!

Shep
Remélem x/2-t játszanak a szorzó miatt és nem csak szimplán szarok.

jbal

sok lufi :AS:DA:D:AS:DSA:DS:D:A:D:AD:S::DASD

asfa
ma Chelsea-Fulham
elnézéseteket kérem h nem hozom az informáciokat sorra és nem vagyok itt mostanság sokat de majd bepótolom igérem
addig is Hajrá Kékek HAJRÁ CHELSEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bigfoot
ma 4kor mecs!!!!!!!!!

bigfoot
hát védõproblémák azok vannak!

asfa
Mourinho védõként játszatná Drogbát

Ha lenne még egy hasonló formában lévõ klasszis támadója, a portugál hátravonná a gólérzékeny támadót.

A Chelsea menedzserének, Jose Mourinhónak továbbra is az okozza a legnagyobb fejtörést, hogy hogyan foltozza be a védelem közepén tátongó lukat. A Kékek a nyáron nagyvonalúan lemondtak Robert Huth és William Gallas szolgálatáról, míg a szezon során John Terry sérülést szenvedett. A Chelsea védelme ennek következtében az elõzõ három meccsen hat gólt kapott, márpedig a Stamford Bridge közönsége nem ehhez van szokva.

- Komolyan mondom, ha lenne még egy olyan formában lévõ támadóm, mint Drogba, akkor az elefántcsontpartit hátravinném védekezni – jelentette ki Mourinho. – Azonban elõl sincs minden rendben. Nincs Joe Cole, nincs Robben, míg Sevcsenko nagyon-nagyon messze elmarad a tõle elvárttól.

asfa
Megmûtötték a Chelsea csapatkapitányát

A Kékek védõje sikeres hátmûtéten esett át Franciaországban, visszatérésének idõpontja egyelõre ismeretlen.

John Terry hátsérülése miatt csapata elmúlt négy mérkõzésén nem lépett pályára, a védõt csütörtökön megoperálták. A Chelsea hivatalos honlapjának beszámolója szerint a mûtét minden komplikáció nélkül zajlott, Terry visszatérésének idõpontja azonban egyelõre megjósolhatatlan.

- A csapatkapitányunkon sikeres hátmûtétet hajtottak végre. A beavatkozást a klinika orvosai és a Chelsea orvosi stábjának egyeztetése után Franciaországban végezték. A klub összes dolgozója gyors gyógyulást kíván Terry-nek – szól a Chelsea honlapján a klub jókivánsága.

bigfoot
bocsi de ezt nem hagyhattam ki:)

CFCHungary
akkor nézzétek reálisan a játékot, ilyen játékkal lehetetlen nyerni is valamit, a mu meg 2-3 góllal növeli minden meccsén a gólkülömbséget

NÉZZÉTEK MEG: WWW.CHELSEAWEB.FW.HU - AZ OLDAL http://www.takeforum.com/cfchungaryforum/ - A FÓRUM

asfa
ebben egyetértek..

Bocy
haha
a saját álításomat nem tartottam be:)
na8
azé kösz

bocs hogy beleszólok, de milyen szurkoló vagy te? :) 3 éve fogadjunk nem voltál CFC-s, mert addig mindig ideges lettél volna ennyi erõvel :D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack