24199
Chelsea Fan Club
-
#22714 Egy kis érdekesség:
Maicon állitólag 4m-ért ment a City-hez. Tőlünk ~10et kértek... Alvaro Perreira 13m-ért ment Inter-hez, tőlünk 20+at kértek. Joao Moutinho 22 milla, nekünk 30+ lett volna. -
#22713 Sajnalnam, regen imadtam, a 2 nagy serulesebol sosem epult fel mentalisan sajnos:( amikor jatszik nagyon gyer:/ -
#22712 Essien távozása remélem jó nagy kacsa :/
Bár biztos nem elégedett h kispados és csereként sem játszik sokat, rég hallottam nyilatkozni a mi bölényünket :)
-
#22711 Belga 1.osztaly, remeljuk jatszani is fog!
Deadline day van, ez olyan mint a karacsony nekem:) Lehet h igazolunk is, Schurrlet emlegetik, akkor Sturridge megy a poolba. Benayountol es Maloudatol bucsut kene vennunk es lehetoleg nem kolcsonbe kuldeni... -
#22710 Thorgan Hazard S.V. Zulte Waregem csapatához került kölcsönbe! -
#22709 Időpontok:
Szept. 19. Juventus (H)
Okt. 2. Nordsjaelland (V)
Okt. 23. Shakhtar (V)
Nov. 7. Shakhtar (H)
Nov. 20. Juventus (V)
Dec. 5. Nordsjaelland (H)
Remélem legalább a Juve elleni meccseket adja a Sport 1, bár ha a Real-City vel lesz 1 időben akkor nem. -
#22708 Az "olasz" on a hangsuly, harmatgyenge olasz bajnoksagban lett bajnok. Meglatjuk persze, barmi lehet, de en most erosebbnek erzem az ukranokat. -
#22707 A veretlen Olasz bajnokot? :)
Nem lesz az egyszerű, Sahktar van túlbecsülve szerintem.
Fogadnék h idegenben a Juvét nem verjük meg sajnos. -
#22706 Ukranok a legkemenyebbek talan.. Juvet sztem siman verjuk. -
#22705 BL csoportunk:
CHELSEA
Sahktar Donetsk
Juventus
(az a dán):D -
Szívesen. :) -
Attól, hogy lefordítom a chelseafc.com híreit magyarra az még nem magyar "sajtó", úgyhogy jogos. :D
Egyébként én is utálom a szenzációhajhász magyar szennyeket, de azért a külföldieknek sem kell szégyenkezniük. -
#22702 Köszönöm Szépen! -
#22701 Leszámítva Japep írásait a CFC.hu-n. természetesen :P -
Csak neked.
Amúgy nem, már korábban is gondoltam rá, de így megadtad a lökést hozzá... :) -
#22699 Nem olvasok magyar sajtót, főleg nem sportról, sajnos szánalmasak ezek az oldalak itthon. -
#22698 Kár h nem angolba vagyok pro :/
Fordította valami oldal? -
#22697 Egyetertek, en mar fifaban 33- ast adtam neki Bulykin!:D -
#22696 Na ezért nem hiszek én nektek, amikor a cfc.com előtt belinkeltek ilyeneket... :D -
#22695 Hivatalos mezszámok:
Azpi: 28
Moses: 13
CFC.com
Courtois oké, hogy kölcsönben van, de a 13 az övé:S -
#22694 én a pepsifoci fészbúk oldalán találtam. -
#22693 Na, ez jó oldal, thx! Meccs összefoglalóknál van részletes stat mindenről, mindenkiről :D -
#22692 Ezt
érdemes megnézni, csak passz stat, Baines-szé nem rossz:D -
#22691 Utolsó remény?:D -
#22690 De ez meg nem a játékosoké :D -
#22689 jaja egész normális. fura, mert sokan azt hihetik róla hogy azért igazolt a chelsea-be , mert bl győztes, van pénz meg minden, de egyáltalán nem, nincs elszállva magával , semmi. Nagyon nagy játékos lesz belőle :D -
#22688 Én itt szoktam nézni, görgesd le, ott van, passzok, pontosságok százalékokban, szerelések, labdabirtoklás több tekintetben lövések stb. -
#22687 Sky-on csak ilyen általános statokat találtam, passzokat, lövést, meg pontosságot nem jegyeznek. -
#22686 én azt hittem jóval több idő kell majd neki a beilleszkedéshez,meg a nagy vételár miatti nyomás is közrejátszik,de nem így lett,a Chelsea legjobbja eddig ebben a szezonban,kiváncsian várom hogy alakul a sorsa nálatok -
#22685 A SkySportson minden meccs után van ilyen stat összesítő, több info is van.
Ami teljeskörű infot ad, az fizetős, vmi scout oldal.. -
#22684 Látom ez vmi mobil cucc, de van olyan oldal ahol ilyen statokat meglehet nézni? Mondjuk meccsek utáni érdekelne, nem ilyen összesített. -
#22683 Egy kis nyilatkozat Edennel, tök normális..
Minimális arrogancia, önbizalom benne van, de sztem ez kell ahhoz, hogy így játszon:) -
#22682 ezt most találtam, tényleg baromi jól játszik Hazard! :D
-
Valakinek esetleg a Newcastle elleni meccsről a gólok külön-külön letölthető formában, esetleg gólösszefoglalóban? :) -
#22680 Azpilicueta a 28-as, Moses pedig a 33-as mezszámot kapta. -
#22679 Persze 100% h lesznek szürke meccsei, de kinek nincs?
Én Torrest akkor is szerettem amikor majd ezer percig nem vágott gólt :D
Mentálisan kell erősnek lennie, h ne foglalkozzon a sajtóval amikor majd rászállnak, mert elkerülhetetlen h lesz ilyen.
Most az az új h Ronaldo elfejtett focizni Maridban.. :) -
#22678 Persze, ez a sajtó, Hazard is isten, aztán lesz egy rossz meccse és már temetik, emg overrated meg ráhúzzák a vizeslepedőt.
Helyén kezelve a dolgot én bízakodó vagyok:) -
#22677 Hazardal új dimenziók nyíltak meg előttünk játékban, támadásban, mindenben!
Ezt a Newcastle menedzsere nyilatkozta, de ezt mindenki láthatja!
Hatalmas player a jövő aranylabdása, Torres magára találásának legfontosabb személye!
Miért van olyan érzésem h Hazardot még látjuk Real Madrid mezben :)
-
#22676 lesérültem. küldjétek már el nekem :D -
Persze, ez így van, csak már sokan bajnoknak kiáltanak ki minket úgy, hogy nem volt komoly ellenfelünk (komoly alatt bajnokesélyest értek).