Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos hivatalos 😞
Szép véget ért a Chelsea-s pályafutása, bár nem bántam volna, ha innen vonul vissza 😊
Köszönünk mindent Didier!<#worship>#worship>
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Szerintem még felesleges errõl beszélni, kétlem, hogy most még sokan ezzel foglalkoznak a klubon belül. Nem sokszor lesz egy játékos BL-gyõztes, így gondolom kiélvezik. Reggel már Drogba is hivatalos volt, azóta még sehol semmi, szóval majd megtudunk mindent idõben. Addig én nem adok senki szavára, még nem látom hivatalosan (Cfc.com-on).
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Meg a vér frissités is kell a Chelseabe...
Nem õ lesz az egyetlen távozó, Di Matteo és még jópáran le fognak lépni ilyen olyan okokból...
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Torres meg a másik. Állítólag azt nyilatkozta, hogy "élete csalódása, hogy nem volt kezdõ a döntõben", és nem játszik eleget, meg le akar ülni tárgyalni a jövõjét illetõen. Na ez az, amit szerintem iszonyatosan felfújt egy kreatív újságíró 😊 Igaz, hogy nem játszik minden meccsen, és fõleg nem teljes meccseket, de játszik, nincs elfelejtve vagy nélkülözve...épp talán kezd magára találni, remélem nem hagy itt bennünket 😊
....és még egy ok: aki boldogtalan a csapatban és nem érzi jól magát, az nem tombolja végig a díjátadót, és a buszos körutat Londonban. Na meg nem énekli önfeledten a We are the championst 😊
Végül is pont az a lényeg, hogy nem akar. De gondolom az 1 évbõl meg az jön le neki, hogy csak eddig számolnak vele, õ pedig még többet akar. De amúgy simán meg kell neki adni, megérdemli, nagyon is, hiszen csak a világ egyik, ha nem a legjobb befejezõ csatára... !
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Pont egy BL trófea után menne el.
Még Torrest meg lehet érteni,hogy megy,de Drogba... nem is értem 😊
Glory, Glory Man. United!
Õ maradna, 2 évet akar. A vezetõség 1-et adna neki. Most azt mondták, hogy a "felfordulás" után majd leülnek és meglátják mi a legjobb mind neki, mind nekünk.
Remélem marad és innen vonul vissza!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Igen. Én nem azt mondtam, hogy nagyon sokszor igazságtalanság történt, hanem csak azt, hogy baromság, hogy valakinek megadják az esélyt arra, hogy otthon legyen a döntõben.
Egy döntõben, ahol elvileg közel azonos feltételekkel kellene megküzdenie az akkori két legjobb csapatnak - ehelyett az egyiknek elõnye van a másikkal szemben.
Nem azt mondom, hogy egy EB-n, vagy VB-n legyen máshogy, mert ott tényleg el kell dönteni évekkel elõtte. De egy BL-ben miért ne lehetne?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Amúgy meg a Wembley semmelyik csapatnak nem hazai pálya
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
jövõre meg a wembleyban lesz a döntõ (Rekord számú alkalommal, összesen ötször adott helyet Európa Kupa (ma UEFA Bajnokok Ligája) döntõnek.) vagyis ez a szám hatra fog lépni 😄
Viszont ez alapján a meccs alapján nem feltétlen a Chelsea nyerte meg, hanem a Bayern vesztette el 3x ezt a döntõt. Mindenesetre grat.
Drogba pedig rohadt nagy mázlista amellett, hogy kitûnõ játékos😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Igen, ez elgondolkodtató. De amint ahogy kiokosítottak engem, mi csak azért látjuk így, mert a nyertes csapatnak szurkolunk... 😊
Amúgy azt is hozzá kell tenni, hogy nem volt fair a döntõ. Igen, ez erõs, mert már 2 éve eldöntötték, hogy itt lesz a döntõ, de akkor sem fair, hogy az egyik csapatnak elõnye származik ebbõl. Ezért most nem hibáztatok senkit, fõleg nem a Bayernt, hiszen lehet, hogy ez adott nekik plusz erõt, hogy otthon játszhassanak.
De akkor is, ez az UEFA baromsága... Vagy építsenek egy külön "döntõ-stadiont", vagy legyen két lehetõség, vagy döntsenek pl. a negyeddöntõk után, hogy hol lesz - esetleg olyan csapat stadionjában kellene, ami tuti nem kerül be, de elég nagy (vannak ilyenek,pl. most is a Stadio delle Alpi a maga 60 ezrével, mert ugye a Juventus nem kvalifikálta magát idén)... Mindegy, tudom, egy szavam sem lehet, mert nyertünk, de ezt a meccs elõtt is baromságnak tartottam, és most is. 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Ez az iromány az hiszem mindannyiunk véleményét tükrözi 😊
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
...és a legjobb a végére 😊
Érdemes egyébként megnézegetni a mai címlapokat, hol-mit írnak a meccsrõl. Az angolok egyértelmûen ünnepelnek és ódákat zengenek a csapatról; a németek nem hiszik el, hogy hogyan lehet elveszíteni egy ilyen meccset; az olaszok DiMatteo fiait éltetik; a spanyolok földöntúli erõnek titulálják 😄 Na tõlük jön egy díjnyertes darab:
El Mundo: "Fortuna nagyvonalú volt Abramovics cár öreg seregével. A Chelsea-nek annyi élete van, mint egy macskának, a 34 éves Drogbának pedig még hétnél is több."
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Teljes összefoglalaló: http://rutube.ru/tracks/5636859.html
Kupaátadás: http://rutube.ru/tracks/5636348.html
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Na majd remélem jövõre Napoli-Barca-Bayern-Chelsea csoport lesz 😄 (höhöhh.. 😊)
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Mutassanak még egy ilyen tulajt, mint Abra... 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Köszönjük.
Nem csak a mi jelen szezonunkat mentettük meg, hanem a jövõévit is (lásd mehetünk a BL-be), valamint ez egy jó pont az angol labdarúgásnak is, kellett! 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Gratulálok én is!
Tottenham most eléggé ideges lehet, de valahoy egy picit sem tudom sajnálni õket😊
Ilyen gyenge bajnoki szezon után Európa trónján vagyunk,ami már nagyon kijárt!
Grat a csapatnak!
ÓRIÁSI ÉS VITATHATATLANUL A MIENK VÉGRE!!!!!!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Le a a kalappal srácok. KÖSZÖNJÜK!<#worship>#worship>
viszont a korosztály megérdemelte.(ismét magánvélemény:az angol foci annyira nem, hogy megint nyerjen egy címet)
Drogba,Lampard,Czech...meg czeh olyat nyújtott ma amit ha vki megnéz akkor már abból gondolahtja h itt bizony ennek a csapatnak nyerni kell.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Más kérdés, hogy nem ebben a szezonban érdemeltétek ki, nem is értem, hogy sikerülhetett, tényleg, mintha valaki föntrõl fogta volna a kezeteket végig, ma is azért õrületes mákok voltak itt...😄
de nem ünneprontani jöttem ide, hanem hogy gratuláljak, mert az, hogy ebben a 4 évben került egy BL a vitrinetekbe, az összességében mindenképp megérdemelt.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
most jöhetnék én is a fúj antifocival és még talán igaz is lenne egy kicsit mert tény h hát mák volt ez a gyõzelem a chelseanek, de nem fogok barcelonai szinter süllyedni..
ott voltak a lehetõségeink,tizeneggyes is de nem tudtuk kihasználni...a chelseanek meg szerencséje volt és a végére nagyon komoly lélektani fölénybe is került a mi balfaszkodásaink miatt.
ami viszont összefoglalható, hogy míg a chelsea hatalams mák kísérte az idei szezonba(bl-be legalábbis) addig a bayern meg hát igen nagy balszerencse...
mindenesetre gratu a chelseanek mert nagy teljesítményt nyújtott(az egm már személyes vélemény h szeritme nem érdemelte meg), de semlegesen nézve meg igenis megérdemelte..
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
http://www.powerplaymanager.com/r57633