Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Japep

David Luiz: "Bye bye hair" ... fura még... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Most már talán elhihetjük😄 Ha csak nem poénból irogat alá Chelsea mezeket

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

szucsy89
Még az érmet sem akarta átvenni én olyan is olvastam
Japep

Én is megértem, teljes mértékben... max annyira tudott neki örülni, mint mi, külsõsök, szurkolók, de mint játékos annál kevésbé.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Meg sem akarta érinteni a BL serleget a buszon.. megértem.

hedonist

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Japep

Csak úgy, mint Lukaku... de hát ha ennyit vásárolunk kétlem, hogy esélyt kapnak... sajnos... nagy kár értük... :S (Ne így legyen!)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

McEachran szinte 0 lehetõséget kapott a Swanseaban... 😞 Így nálunk is maradhat... Ez a srác már most nagy kedvencem, nagyon várom, hogy beépüljön a csapatba!

hedonist
Ezt a 3 játékost nem szabad elkótyavetyélni, mint Sinclairt:S

lippet
Todd Kane is tudtommal tud jobb bekket "játszani" még belõle is lehet valami.
McEachran, Piazon, meg Lukaku mehetne kölcsönbe még, nem sok esélyt látok rá, hogy idén még játszhatnának a felnõtt csapatban, de nem ártana ha szoknák a PL ritmusát!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

hedonist
Tûkön ülök óránként nézem mikor lesz végre press conference az oldalon😊

Jobb bekk pozíción én is gondolkodtam, viszont arra jutottam, h nem igazolnék, mert: ott van Iva aki nagyon jó ott, és, ha világklasszist igazolunk a helyére, akkor 4 top Centre halfunk lesz 2 helyre és, ha nincs sérülés már az is óriási fejtörés lenne nekem, h a JT,Luiz,Cahill 3-as ból ki játsszon...

Amikor meg Iva vmiért nem tud játszani, ott a visszatérõ Hutchinson vagy akár Luiz.

Én inkább hoznék fel tarcsiból, vagy igazoljunk vmi fiatal angol jobbekket aki tud várni a sorára.

hedonist
Én ezeket mind tudom és elhiszem, de szerintem sokkal jobb játékosunk is lehetett volna a posztján ezekben az években, amíg "foglalta a helyét"

Nekem sosem tetszett, ahogyan játszik, a sok hiba, labdavesztés, de fõleg a TOTYAKODÁSA a védõvel szemben😊

Bulykin
a legelsõ meccsén gólt lõtt a MU-nak 😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

lippet
Elvileg szombaton fogják bejelenteni Hazard és Hulk érkezését. Gyakorlatilag az átigazolási ablak nyitása elõtt "befejeztük" a vásárlásokat.
Szerintem más nem is nagyon kell, talán még egy jobb szélsõ hátvéd Bos(s) helyett (gondolok itt Wiel-re meg Azpilicueta-ra).

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Nuno88
Azért mikor CA megnyerte a PL-t nektek akkor Malouda nem volt rossz formában.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

hedonist
Torres gólt szerzett Korea ellen a 11' percben😊

hedonist
Csak nálunk sosem volt top. Szerintem egyszerûen nincs esze a játékhoz.

lippet
Francia földrõl nem jöttek rossz player-ek! Malouda is fénykorában jó volt! 😊

Oziris666
Meg amugy ezek a sztárigazolások már a mezeladásbol,reklámokbol,jogdíjakbol visszajönnek!
Ahogy írod is tudja a vezetés h mi fér bele és mi nem!(gondolom)

Más!
Kis érdekesség Hazard már a 4. olyan igazolásunk Drogba,Essien,Malouda után akit ugy veszünk meg h elötte az év játékosa volt Franciaországban😊

Japep

Elvileg ennyi jár a gyõztesnek. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

szucsy89
Ha olyan nagy gubanc lenne a fair play miatt akkor nem költekeznétek ennyire, sztem a kluboknál tisztában vannak ezzel...

100 millát miért kaptatok? BL gyõzelem (+ menetelés döntõig, jegyek, jogdíjak stb.)?
Japep

Hát ja.
Amúgy én fostam az UEFA pü-i fair play-e miatt, de megnyugtattak, hogy az egy kalap sz.r... 😄
Meg most kaptunk vagy 100 milliót tõlük, abból építjük a csapatot, szóval nem mehetünk nagyon mínuszba. Eddig a két játékos 70 millióba kerül kb, ha jönnek. Majd meglátjuk, hogyan tovább.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Ha csak egyik teljesül, adom!

szucsy89
Már Hulk is? 😮

Nem semmi milyen csapat épül nálatok, persze annyi pénzzel nem valami nehéz dolog... de míg mi a BL gyõzelem után csak ültünk a babérjainkon és néztük, amíg kiöregedik a csapat, addig Abramovic már a jövõt tervezi, ez mindenképpen dicséretre méltó.
Japep

Kalou és Bosingwa szerzõdése lejár a szezon végén és mi elengedtük õket, ergo már nem a mi játékosaink.
Essien, Ferreira és Malouda szerzõdésébõl még van 1 év, õk maradhatnak, de nekik engedélyezett, hogy más csapatokkal is tárgyaljanak.
Lampardnak szintén 1 éve van hátra, de vele hosszabbítani akarunk.
Arról gondolom értesültél, hogy Drogba itt hagyott minket.

És igen, elvileg megvettük Hazardot, aki a Lille játékosa volt - egyébként a két manchesteri csapat elöl oroztuk el.

Ma pedig sok helyen azt olvasni, hogy szinte már mindenben megegyeztünk Hulkkal.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Steve Downie

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Ja, és ha már ott vagyunk, Benayoun is takarodjon.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ebben olyat is írnak, hogy Kalou is elment már! Lemaradtam valamirõl? Mondjuk nem sajnálnám. Mehetne még Bosingwa és Malouda is velük együtt...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ki ez a Hazard egyáltalán? Nem játszok Fifát, nem tudom 😄

hedonist
Ha ez igaz!!!!!

lippet
40 millió eurót olvastam, meg heti 150 ezres fizetést!

szucsy89
Árat lehet tudni?
lippet
Eden Hazard saját Twitter oldalán tette közzé, hogy a Bajnokok Ligája gyõztes csapathoz csatlakozik! Reméljük / remélem igaz a hír! Üdvözlünk Eden, sok sikert a csapatban!

It's Chelsea for Hazard | Sky Sports

hedonist
Barcát enyhén szólva nem szereti, úgyh oda nem megy az 100, na meg JM Madridban van, sokkal inkább oda menne a 2 közül.

hedonist
teljesen mind1 ki jelentkezik be és ki nem, õ fog választani.

bakkerman
BL döntõ elõtt pár nappal velünk is szóbahozták,bár az inkább kacsa mint ez a kínais ügy

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Bulykin
a Wikipedia szerint Hulk már a Chelsea játékosa 😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Japep

Elvileg a Sanghai mellett a Juve az, ami komolyabban érdeklõdik iránta, szóval akár még igaz is lehet. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

csak pletyka, vagy a juve tényleg bejelentkezett Drogbáért? 😮

hedonist
Én is így látom, bár Bosingwanak óriási elismerés jár a Barca és a Bayern elleni teljesítménye miatt, DE csak is védekezésben! Ne menjen elõre, mert nem jó elõre játékban.

Japep

Amúgy komolyra fordítva a szót, Bosingwa mikor hozzánk került a világ legjobbjai közé tartozott a maga posztján. Azóta inkább azt mondom, vannak jobb és rosszabb meccsei, de inkább átlagosnak mondanám. Viszont az tény, hogy beadni nem tudtuk megtanítani. 😊

Kalou meg... hát róla annyi pozitívum van, hogy az Elefántoknál úgy-ahogy megy neki, meg anno ment neki nagyon a Feyenoordban. Szerintem õ már mindig is csak egy ígéret marad, ragad hozzá a labda, önzõ. Talán ha akkor nem hozzánk kerül, hanem pl. egy Arsenalba, akkor lehet, hogy nagy focista lett volna belõle, de így nem - tulajdonképpen azt sem érti senki, mit lát benne RDM, hogy õt kezdeti legtöbbször. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

szucsy89
😄DDDDDDDDDD

gondoltam valami ilyesmi lesz a válasz 😄 ez mindent elmond róluk köszi...
Japep

Mind a kettõvel nagyon-nagyon jól jártok, akár még fizetünk is nektek, hogy megtapasztalhassátok, mennyire. 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Nuno88
Bosingwa-t nem nagyon szerették a szurkolók sem, mert nagyon sokat hibázott. Vagy tévedek?
Kalou-t is feleslegesnek érezném.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

szucsy89
Bosingwa és Kalou szerzõdése is lejár nyáron, így ingyen távozhatnak... Galliani vinné mindkettõjüket, én nem igazán figyeltem mostanában õket, mennyire járnánk jól velük? 😄
Japep

Sokat is köszönhetünk neki, az biztos... A világ bármely csapatába befért volna, sosem fogjuk elfelejteni!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
"It's impossible to forget this moment. Leaving Chelsea in any case would be difficult, but now even more. It is impossible, Chelsea is in my heart. My blood is blue and my heart even more so."

könnyesen olvastam a sorait...

Japep

Igen, valóban. Szomorúan veszem tudomásul, de megértem teljes mértékben. Az egyik, ha nem a legnagyobb játékosunkat búcsúztatjuk most, nagyon sokat tett a csapatért, hatalmas ember.

Kívánok neki boldog életet a továbbiakban is. 😊

Attól függ, hová igazol, de a mai világban a visszavonulás egy topcsapattól nem feltétlen egyenlõ azzal, hogy szögre akasztja a stoplist. Sokkal inkább azt jelenti, hogy elmegy Ázsiába/Emírségekbe/USA-ba. Meglátjuk, sok sikert neki!

CHELSEA FOOTBALL CLUB