24199
Chelsea Fan Club
-
#22794 Hazard is kirugja a stadionbol 7 meterrol... nagyon remelem, h valaki villant, mert egy ilyen fos QPR ellen 0-0 az szégyen... -
#22793 Istenem, ez a Fernando gyerek megeszi az idegeimet... mindent elad elveszit a kiba... -
Nem tudom, te hol nézted, de mióta megvan a Digi Sport programja, azóta a MU van benne - legalábbis a hivatalos oldalán. :) -
#22791 na fasza, a Digisport 1 a Chelsea meccs helyett inkább a MU meccset adja -.-'
egész tegnapig pedig még a Chelsea volt programon... -
#22790 Malouda -
#22789 Az év klubja lettünk! -
#22788 Hát én sose bíztam volna rá Luizra:D
Mikel afrika kupázni is megy lehet,Romeu meg messze nem akkora ász mint aminek gondolják... -
#22787 Vagyis a VKP része.
Majd Romeu,Mikel megoldják:D vagy Luizt is meg lehetne próbálni, mert én perpill nem bíznám rá a KH feladatokat:) -
#22786 Hát ez jó kérdés:)
Àllítólag mehetnéke volt!
Persze ez nem lenne baj ha nem elötte adtuk volna kölcsön Essient...
Kurvanagy öngól ez így!Sovány lesz így a középpálya! -
#22785 Na azt magyarázzátok meg nekem, hogy Meirelest mi értelme volt eladnotok? :D -
Tesóm ugyanezt mondta rögtön, őt is csak a pénz érdekli, Dzsudzsák kettő... :D
Egyébként ezután a Szuperkupa után kicsit óvatos vagyok a csapattal (tudom, azt mondtam, látszott rajtuk, hogy nem veszik komolyan, de azért komolytalanul sem kaphatunk ki 4-1-re), eddig nagyon magabiztos voltam, jöhet bárki - most már inkább megvárom az első komoly ellenfelet (Juve és Arsenal). -
#22783 kicsit azért sajnálom, de csak azért metr hát...Hulk :D
nagyon okosan és jól igazoltunk amúgy, kerek a csapat, lehet h ha ő jön akkor már sok is lett volna :)
Az meg már más kérdés, hogy szerintem itt kúrta el a karrierjét...Dzsudzsák kettő lesz :P -
#22782 Többe került, mint Hazard, az azért vicc:D -
Érdekes, de annyi pénzért nem is bánom, hogy nem hoztuk el. Nem tudom, mit gondolt a Porto...
Hulk meg így járt. -
#22780 Szerda éjfélkor zárul Törökországban. -
IXEMGabeo #22779 Falcaot, pedig a Chelsea szeretné leigazolni, aki nem látná akadályát:) Ez se semmi hír...mondjuk nem meglepő módon a Man cityt is érdekli a csatár link -
Rudee #22778 De. -
#22777 Hulk meg a Zenitben? ugye ez nem komoly? -
nagy hős #22776 A torok ejfelkor zar -
De aug.31-ével nem lezárult az átigazolási időszak? -
#22774 Már orvosin.. 4m bukunk rajta, ha igazak a hírek
12m font ért vettük
8m ért megy. -
#22773 Meireles to Fener?
Lassan elfogyunk vkpból:s -
#22772 Azok akik egy ilyen meccs után bármilyen erőviszonyt leszűrnek, annyit is értenek a focihoz:)
Még jó, hogy a PL és a BL a fontos nekünk, nektek lehet ez a szuperkupa -
Igen, mert sokkal jobb egy kétcsapatos bajnokság, tiszta izgalom. :)
De itt le is zárhatjuk ezt a témát, valószínűleg a Te igazad nem fog meggyőzni egy PL-t szurkolót, ahogy a Mi igazunk sem Téged. -
mrroma #22770 az utobi ket teljes szezon alapjan!!! -
bonebeni #22769 és ezt a tegnapi meccs alapján meg is állapítottad:) gratula.. -
#22768 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!are you fucking kidding me?
-
#22767 egyszer kijöhet neki a lépés
nekünk is mindig kijön a Barca ellen :) -
Balázs 17 #22766 ennyit fog lőni a barcának is -
#22765 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem tudom miért mutogatja 3 ujját ez a Falcao gyerek,tippek?
-
#22764 sokáig
-
#22763 Pedig ez így van. -
barcames #22762 kíváncsi vagyok meddig marad még a ferde szemű edző.... -
#22761 Ez jónagy hülyeség volt a vezetöség részéröl... -
#22760 Essien szezon végéig kölcsönben a Real-nál! SkySports -
mrroma #22759 Na enyit az angol focirol
es meg mondja valaki hogy az angol foci jobb min a spanyol -
#22758 1-4 azért nagyon csúnya bármilyen döntőben
főleg hogy papíron a chelsea volt az erősebb -
IXEMGabeo #22757 Szépítő gólt azért megérdemelt a Chelsea -
Jött is Cahilltől. -
Hát ja, ez megint más... ez írtam lentebb is, hogy ha kikapunk is, csak ne nagyon... :S
Legalább egyet bekaparhatnánk.