Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
Moses visszautasította a Wigan szerzõdéshosszabbítási ajánlatát, egyre közelebb a Chelseahez!
Szerintetek kell õ ide? Én inkább Hulk-ra szavaznék 😛

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Oziris666
<#vigyor>

hedonist
He becomes the first player to score in two European Championship finals...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

bakkerman
hatalmas volt a spanyolok 4. gólja,ahogy letette Torres bokából Matanak...<#eljen> ahhoz képest,hogy mennyien támadták a srácot szezon elején,sõt még tavasszal is,élete legjobb szezonján van túl,BL gyõzelem,FA kupa,EB siker. Ha több gólt lõtt volna a PL-ben,aranylabda top5 kinézne neki

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

hedonist
Torres-é az EB aranycipõ 3 góllal és egy assziszttal. és végül Mata is kapott pár percet a döntõben, gólt is szerzett méghozzá Torres paszából!!!

De várom az idény kezdetét

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
ez egy kamu

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

legalább a szín megmaradt😊

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

Nuno88

Ismét Anelkával együtt...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Bulykin
AVB meg egyre közelebb a Tottenhamhoz...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

lippet
Elég nagy a csend Hulk ügyben! Csak nem befellegzett a üzletnek?

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Bulykin
az edzõvel sem pacsizott le... :/

lippet
Torrest a 72. percben lehozzák, miután 2 gólt is rúgott az íreknek. Nem volt valami mosolygós kedvében....

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

nnnna, ideje volt!<#eljen><#taps>

Bulykin
Di Matteo 2 éves szerõdést kapott!!!!!!!
\o/

Jagumo
Ez deszar... 😄 Még valamit akartam, hogy amiket Vaterán lehet venni mezek ilyen 5000 forint körül azok mennyire kamuk? Nyilván nem eredeti de tetszik az új mez csak 20 ropit nem ér meg nekem.

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

nah... elõbb utóbb lesz valami?

http://www.givemefootball.com/premier-league/chelsea-poised-to-appoint-di-matteo?state=da5e2dcf03734b2aa29087260f5403a1

hedonist
Együtt milyenek lennének..

Japep

Köszi... 😄
Én is így látom. 😄 De bárki.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Amilyen rohadt jó a hazai, olyan szar ez a két mez😊

Sztem te jobbat terveznél az adidasnak😊

Japep

Ez is nagyon gáz... nagyon... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Jaja, tiszta gáz, ez a City színe... :S

Elvileg pedig ez lesz a harmadik számú:

CHELSEA FOOTBALL CLUB

szucsy89
Nekem bejön pl. mint külsõs, de az a kék nagyon a Cityre emlékeztet 😄
Bulykin
Hááát...annyira azért nem rossz, nekem sokkal jobban tetszik mint a mostani 😄

hedonist
Sokkal jobb tervek voltak:S Na mind1 szerencsére a kék hazaink miatt sokat nem kell ezt használnunk.

Japep

Igen, mi már elsõ kalaposok vagyunk, de nem a BL miatt, már korábban is elnyertük ezt. 😊
Gondolom ti is.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bakkerman
mindkét csapat 1. kalapos lesz nagy valószínûség szerint a megnõtt koefficiens miatt

DasIsFuck
Jövõre a bl-be jó lenne ha egy csoportba kerülnénk, hogy vissazvágjunk a bl döntõért, bár nem tudom hogy kalapok szerint lehet-e...

a kalapok mi szerint vannak, tehát a chelse most, hogy bl-t nyert elsõ kalapból lesz sorsolva?

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

hedonist
Ezért (is) megérte megnyerni a BL-t.. sok jót hoz magával😊

lippet
<#eljen>

Japep

Itt egy jobb kép. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

A képet valamiért nem teszi be... akkor itt van linkelve.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Hazard hivatalosan is a miénk. @ chelseafc.hu

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Jajj... :S El sem tudom képzelni, milyen érzés lehet, mikor ott törik valami... nem is akarom!
Jobbulást neki!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

én úgy tudom rálökte a belga csatár, amiért sárgát is kapott.

hedonist
Nem a belgák intézték el, összefutott Harttal😊

Oziris666
Cahill-t pedig szépen elintézték a belgák!
àlkapocscsonttörés miatt ö is kiahgyja az EB-t!

Akaratlanul is de rápihennek erre a szezonra az angoljaink...

hedonist
Hazard tegnap az angolok ellen nagyon jól játszott a vereségük ellenére, egy kis stat:

90 szer volt nála a labda ez 27-el több, mint a második legtöbbet labdához érõ játékos, legtöbb passz az övé volt 71/62, legtöbb próbálkozás 4 bõl 2 kapura, és 6 gólhelyzetet teremtett, ami 2 szer is inkább Fellainin múlt, h nem verte be😊

Lukaku kb negyed órát kapott, sajnos elég kevés, de ezalatt is látszott milyen veszélyes... sztem, ha õ kezd Mirallas helyett, gólt szerez, de talán a meccset is megnyeri a 3 Chelsea védõvel felállt angolok ellen.

Ahol amúgy sajnos Cahill kisebb sérülést szedett össze, amikor összefutott Harttal...

hedonist
Nagyon úgy néz, ki Hazard Londonban marad Vasárnapig biztosan, és beugrik a Bridgre Press Conference-re ahol õt biztosan, és lehet, hogy már Hulkot is bemutatjuk😊)

Sziasztok van egy tök jó Foci menedzser játék(akár ott is lehetsz Chelsea) én már 3 éve játszok vele,és még mindig lefoglal.Lehet 2 nap/ 5 percet,de lehet napi 1 órát is játszani vele(statisztikák,elemzések,fórumok)
MI magyarok több mint 50 országból a 4.legtöbben vagyunk,de jó lenne ha ezt tovább strófolnánk 😊 Ha valakinek van kérdése a játékkal kapcsolatban,arra szívesen válaszolok 😄
a játék linkje : http://www.powerplaymanager.com/r191050
hedonist
Amúgy most jöttem rá, azon a rövid hajas képen úgy néz ki, mint Nemanja Matic😄

na jól egyszerre dobtuk be a képet😄

Japep

Valamiért gyanús is volt a rövid hajas kép, fiatalabbnak tûnik rajta... de ettõl függetlenül megettem. 😊

De igazad van:

Lehet ezért gondolta meg magát, látta, milyen lenne... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

még szerencse amúgy hogy nem vágatta le😄DD ma fészbukra kitett egy képet "Surprise" címmel, amin még hosszú a haja😊))...úgyhogy ez csak ilyen poénkodás volt tõle😄

Japep

Igen, meg így az arcára esik a hangsúly.
Nekem jobban tetszett hosszú hajjal, a természetéhez az illik inkább. 😄

Csak nehogy ebben legyen az ereje, mint Sámsonnak... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bakkerman
uhh,kb 10 évvel néz ki idõsebbnek

hedonist
Pont ezt akartam kitenni, de a végeredményt nem láttam😄DDD