Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Õ a kedvenc játékosom a Chelseaseken kívûl! 😄
----------------------------------------------------------------------
Az elmúlt hetek pletykáinak és cáfolatainak úgy tûnik vége - a Chelsea és a Lyon megállapodott Florent Malouda átigazolásának ügyében.
A francia támadó hétfõn érkezik Londonba, hogy átessen az orvosi vizsgálatokon. A hírek szerint 13.5 millió fontot fizetünk érte. Malouda-t hétfõn mutatjuk be bõvebben, és addigra talán a szerzõdéskötésre is sor kerül.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
http://home.skysports.com/list.aspx?hlid=475839&CPID=8&clid=8&lid=3&title=Malouda+poised+for+Chelsea
mert ha õ jön akkor sajna Robben tuti megy,mert nem marad JCole,SWP,Robben+Malouda úyg hogy nem is játszik mindig 2 szélsõvel
A Chelsea vezetõsége bejelentette, hogy a klub szerzõdtette a brazil válogatott Alexet. A védõt, a francia Malouda személyébn egy újabb nagy igazolás követheti.
Peter Kenyon ma bejelentette, hogy a Chelsea megszerezte a PSV Eindhoventõl Alexet (a képen). A brazil védõ jelenleg a Copa Americán szerepel a selecaoval, de a torna után visszatutazik Londonba, és aláírja szerzõdését a Stamford Bridge-en.
- Ben Haim és Alex érkezésével immáron stabil védõalakzatuk van. Minden posztra legalább két játékossal rendelkezünk - mondta Kenyon, aki nem titkolta, hogy hamarosan újabb sztárral bõvülhet a Chelsea kerete.
A francia Folrent Malouda állítólag még a jövõ héten aláír a londoni kékekhez. Ezt sürgeti Jose Mourinho vezetõedzõ is, aki már a szélsõvel szeretne elutazni a hó végi amerikai turnéra.
- Nagyon jól haladnak a tárgyalások a Lyonnal, bizakodó vagyok. A kért vételárat biztosan megadjuk, a játékos is minket akar, így már csak a formaságok vannak hátra - jelentette ki a sportigazgató.
Malouda érkezésével szinte biztos, hogy a Chelsea vezetõi elengedik a holland Arjen Robbent a Real Madridhoz.
De ez is (és nem biztos hogy kacsa, mivel skysports hír):
--------------------------------

A Sevilla csak 20 millió font fölötti áron hajlandó megválni Alvestõl.
A Sevilla csak akkor hajlandó tárgyalásokat kezdeni Daniel Alves ügyében, ha a Chelsea egy 20 millió fontos ajánlatot tesz a brazilért.
José Mourinho nagy rajongója a hátvédnek, de növelnie kell majd a közel 17 milliós ajánlatát, ha egyáltalán versenyben akar maradni az átigazolást illetõen.
Annak ellenére, hogy Alves az andalúz klub terveiben szerepel, hajlandóak lennének feláldozni õt egy ekkora összegért. Mivel Abramovich idén még nem költött pénzt játékosokra, könnyen lehet, hogy most mélyen bele fog nyúlni a zsebébe.
Chimbonda is jó lett volna jobbszélre...nem kellett volna eladni Geremit, inkább Ferreirát... <#shakehead>#shakehead>
------------------------------------------------------------------------
A Chelsea hivatalosan is bejelentette, hogy érdeklõdik Florent Malouda iránt.
Peter Kenyon vezérigazgató hivatalos közleményben tudatta a klub új edzõközpontjának megnyitásán, hogy érdeklõdnek Florent Malouda iránt.
Az utóbbi hetekben rengeteg találgatás látott napvilágot a francia szélsõ jövõjével kapcsolatban.
"Tárgyaltunk a Lyon-al. Megpróbáljuk még az amerikai túra elõtt lezárni a tárgyalásokat. Optimista vagyok a leigazolásával kapcsolatban." -nyilatkozta Kenyon
A Kékek hétfõn indulnak el Los Angeles-be, hogy elkezdjék a felkészülést a 2007/2008-as idényre. Kenyon kitart amellett, hogy sikerül megszerezni a szélsõt és reméli ez nem lesz hatással Robben jövõjére.
"Malouda és Robben két különbözõ játékos." -nyilatkozta mielõtt tisztázta volna azt a pletykát, hogy a Chelsea érdeklõdött volna Chimbonda iránt.
"Nem is beszéltünk a játékossal. Nem hinném, hogy szükségünk lenne rá."
"Megerõsítettük a keretet. Az elõzõ szezonban a védelemmel volt a legtöbb problémánk, ezért erõsítettünk Ben Haim-al és Alex-el."
CHELSEA FOOTBALL CLUB
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Sidwell-rõl: "Nagyon kedvelem õt. Egy olyan mentalitású játékos, akit örömmel látunk az öltözõben és jól illeszkedik a csapatnál uralkodó filozófiához. Angol játékos angol mentalitással, aki tökéletesen alkalmazkodott a Premiership-hez egy sikeres idõszakkal a háta mögött Reading-ben. Új dolgokra vágyik a karrierjében. Minden fiatal játékos arról álmodik, hogy nagy klubban játsszon, kupákat nyerjen. Egyszóval õ egy olyan játékos, akire szükségünk van, ezért gyõztem meg a klubvezetést a leigazolásának szükségességérõl."
Arról is beszélt, miért csak ingyen igazolt eddig játékosokat a Chelsea ebben az átigazolási idõszakban.
"Senki nem mondta nekem, hogy Jose, nincs pénz új játékosokra, csak a Bosman-szabály szerint igazolhatsz, ingyen. Azt gondolom, nem jó üzlet, ha csak ingyen igazolsz, de nem elég jó játékosokat. Ha leigazolásuk egyetlen oka az, hogy nem kerülnek pénzbe, drágává válnak. A lényeg: jó játékosok igazolása."
Nos, azt gondolom, most már sokkal okosabbak lettünk!
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
A chelseafc.hu inkább a közösség fenntartására igyekeszik, szurkolói focit szervez stb..
A chelseafanatics.atw.hu-n sokkal több a hír, naponta 4-5-6 friss hír is van. És egyéb dolgok is vannak, itt is van fórum. Látom szokásotok híreket bemásolni onnan ide. 😄
Aki esetleg nem ismerné vagy nem tud errõl, annak szeretném mondani hogy a hétvégén nyílt új oldalunk, a ChelseaFanatics.
Aki friss hírekre vágyik a Chelsea-rõl vagy akármi másra, az nézzen be. Ott is van hírkommentárra lehetõség.
ChelseaFanatics.atw.hu
Hajrá Chelsea! Sziasztok!
---------------------
A Chelsea eddig nem aktivizálta magát a játékospiacon, kizárólag lejárt szerzõdésû labdarúgókat szerzõdtetett, most azonban ajánlatot tett a Sevillában futballozó Daniel Alvesért.
Az angol klub 23 millió eurót adna a Sevilla brazil válogatott labdarúgóért, a spanyol gárda azonban 25 milliót szeretne kapni érte. A londoniak azután tettek lépéseket Alvesért, hogy a spanyolok 5-6 millió eurós ajánlatot tettek a Chelsea-nek a holland Khalid Boulahrouzért és az angolok szerették volna összevonni a két ügyletet.
A sevillai elnök, José María del Nido azonban külön akarja kezelni a két átigazolást, így a londoniak valószínûleg nem úszhatják meg a focistáért tett ajánlat emelését.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Malouda kész elkötelezni magát a Kékekhez, és ezt a szándékát közölte is Alan Perrin-nel, a Lyon fõnökével.
A francia szélsõ már a felkészülési idõszakot sem kezdte meg jelenlegi csapatával, hiszen arra vár, hogy pont kerüljön a két csapat közötti egyezkedés végére.
"Biztos vagyok a dolgomban. Jövõre már nem a Lyon színeiben fogok játszani, és a menedzser is tudja, hogy nem tehet elenne semmit. Én már megegyeztem a Chelsea-vel, remélem, hogy a Lyon vezetõsége is így tesz hamarosan."
"A Lyon július 9-én kezdi meg a felkészülést, de nem hiszem, hogy én is velük tartok."
Malouda egyébként a Liverpool fönökével, Rafa Benítez-zel is beszélt, de úgy érezte, hogy neki a Stamford Bridge-n, José-nál van a helye.
"A Chelsea-t válaszottam - de nem Drogba miatt - hanem mert beszéltem Mourinho-val, és mindketten teljesen megértettük egymást, egybõl egy húron pendültünk. A Liverpool-lal folyamatosan tárgyalt a klub, de nem egyeztek meg, így a Chelsea lett a befutó." - nyilatkozta Malouda a Daily Star-nak.
Jean-Michel Aulas így nyilatkozott az üggyel kapcsolatban:
"Mindenben segítünk Malouda-nak abban, hogy eligazolhasson a klubtól, de ha nem jön olyan ajánlat, ami elfogatható, akkor Lyon-ban marad." - zárta rövidre Aulas.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
A Chelsea menedzsere jelezte: ha a Real Madrid megfelelõ ajánlatot tesz a holland szélsõért, nem akadályozza meg Robben távozását.
A spanyol AS információi szerint José Mourinho a napokban megszakította nyaralását, hogy Londonba utazzon és tárgyaljon a vezetõkkel Arjen Robben esetleges eladásáról. A Chelsea menedzsere végül abban állapodott meg Peter Kenyon technikai igazgatóval, hogy amennyiben a Real Madrid megfelelõ ajánaltot tesz a holland játékosért, a klub nem gördít akadályt a távozása elé.
A Chelsea 15 millió fontot kér Robbenért, és a Real Madrid minden jel szerint kész ekkora összeget áldozni a támadóra.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Frank Lampard-ról szóltak a hírek az elmúlt napokban. Azt a hírt terjesztették, hogy a játékos visszautasított egy olyan ajánlatot, amellyel õ lett volna a Chelsea legjobban fizetett játékosa. Végre Lamps ügynöke is megszólalt a dologgal kapcsolatban.
A vasárnapi hírek azt állították, hogy Frank visszautasított egy olyan szerzõdéshosszabbításos ajánlatot, amivel õ lett volna a Chelsea legjobban fizetett játékosa a jövõben. Kapcsolatba hozták õt e hír gyanánt a Barcelonával és a Juventusszal is.
Mindazonáltal Lampard ügynöke, Steve Kutner azt állítja, hogy a középpályásnak még nem volt alkalma beszélni a Chelsea vezetõségével, és még nem ült le megbeszélni bármilyen ajánlatot sem Peter Kenyon vezérigazgatóval.
"Még nem volt alkalmunk Peter-rel és Frank-kel egyszerre leülni és megbeszélni ezt a dolgot. Frank a nyaralását tölti, míg Peter külföldön van." - mondta Kutner.
"De biztosíthatok mindenkit, semmi sem fog változni. Frank mindig is azt állította, hogy Chelsea játékos szeretne maradni egész karrierje során."
"Õ csatlakozni fog a Chelsea amerikai túrájához a jövõ héten. Addig nem kell semmiféle tárgyalást sürgetni. Eddig sem kapott semmilyen ajánlatot." - nyilatkozta az ügynök.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
nélkjüle nem Chelsea a Chelsea.. fontos golok, irányitás mind az õ neve mellett szerepel én ugy gondolom..
ha õ elmegy végünk...
szal én nem értek egyet egyáltalán!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Sajnálom õt, desok szerencsét neki...ha igaz!
--------------------------------------------------------------
Sajtóinformációk szerint kétmillió brit fontért három évre a Newcastle gárdájához igazol a kameruni Njitap Geremi. A két klub már megállapodott egymással - írta a Times Online.
A 28 éves középpályás lehet a negyedik igazolása Joey Barton, David Rozenhal és Mark Viduka után Sam Allerdyce vezetõedzõ csapatának a Newcastle Unitednek.
Geremi 2003-ban hétmillió fontért szerzõdött a Chelsea csapatához, ahol az elõzõ szezonban már többnyire csak csereként kapott lehetõséget.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
neemáár 😞
Remélem marad, nélküle már nem az igazi a csapat!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
------------------------------------------
Lampard kikosarazta a Chelsea-t
Egyre inkább kétséges, hogy Frank Lampard, a Chelsea angol válogatott középpályása a következõ szezont is a londoni együttesnél tölti, miután elutasította a klub szerzõdésajánlatát.
A Chelsea vezetõi hosszas alkudozások után hajlandóak lettek volna megadni Lampardnak a játékos által kért heti 121 ezer fontos fizetést, pontosan annyit, mint amennyit az egyesület két legjobban keresõ futballistája, Andrij Sevcsenko és Michael Ballack visz haza hetente. Lampardot azonban nem hatotta meg a vezetõk bõkezûsége, és dacosan elutasította az ajánlatot, ezzel tovább nõtt az esélye annak, hogy még a nyár folyamán elhagyja a klubot.
Lampardért 15 millió fontot adna a Barcelona, és Claudio Ranieri is szívesen látná jelenlegi csapatánál, a Juventusnál egykori futballistáját.
Jürgen Klinsmann a családja miatt nem fogadta el a Chelsea vezetõinek ajánlatát, és maradt inkább az Egyesült Államokban.
A tavalyi világbajnokságon a német válogatottal bronzérmet szerzõ Klinsmann elismerte, hogy nemrégiben ajánlattal keresték meg a Chelsea vezetõi, õ azonban nem is kezdett tárgyalásokba a londoni elöljárókkal. A német szakember nem szeretné, ha családjának miatta kellene változtatnia életén.
- Egy ilyen kaliberû munkánál az egész családomnak vissza kellett volna költöznie Európába, én azonban sem a feleségemet, sem gyermekeimet nem akartam ennek kitenni. Számomra nem okozott volna problémát a költözés, de a családom számára kényelmetlen lett volna a váltás, mert amíg odakinn normális életet élhetnek, Európában mindenki rólam azonosítaná be õket. A média állandóan figyelné minden mozdulatukat, óriási nyomás lenne a vállukon, ezt pedig én nem szeretném. Azt szeretném, ha a gyermekeim normális körülmények közt nõnének fel, és mivel ez Európában nem lehetséges, inkább nem erõltettem a munkavállalást – nyilatkozta Klinsmann.
A skót csapat megszerezte a Chelsea tartalékcsapat kapusát, Yves Makabu-Ma Kalambay-t, aki július 1-ével fog csatlkozni a Hibernian keretéhez. A játékost ingyen szerezte meg a Hibs, mivel nem hosszabította meg lejárt szerzõdését.
-------------------------------------------------------------------------
Újabb távozó a tartalékcsapatból
Jonas Elmer, a tartalékcsapat hátvédje, visszatért Svájcba és az FC Aarau-ban folytatja a pályafutását.
-------------------------------------------------------------------------
Geremit többen csábítják, C. Alberto jöhet
Újabb mozgások történhetnek a Chelsea keretében. Fotso Geremit több élvonalbeli angol klub hívja, míg Carlos Alberto, a Fluminense középpályása a Stamfordra kerülhet.
A Chelsea menedzsere lázadó jellemnek tartja magát, a portugál újra hangsúlyozta, hogy biztosan marad a Stamford Bridge-en.
Jose Mourinho számtalanszor bizonyította, hogy színes egyéniség, hol a partvonal mellett, hol nyilatkozataival hívja fel magára, és ezáltal vonja el játékosairól a közvélemény figyelmét. A portugál szakvezetõ többször került szembe a londoni klub vezetésével is, ennek ellenére biztos, hogy a következõ szezonban is a Chelsea menedzsere lesz.
- Én egy lázadó vagyok. Ez az oldalam akkor erõsödött meg, amikor egyre magasabb szinten kezdtem foglalkozni a labdarúgással. A játékosoknak ugyanis szükségük van valakire, aki felkészíti õket a meccsre – jelentette ki Mourinho, aki a pletykák ellenére biztos benne, hogy Londonban marad. – A lapok tucatnyi edzõt hoztak összefüggésbe az állásommal, de én nyugodt vagyok, mert tudom, hogy jövõre is én irányítom a Chelsea-t. Ugyanakkor azt megígértem a feleségemnek, hogy hetvenévesen már nem ülök le a kispadra. Túl sok dologgal szeretnék foglalkozni, amire most nem jut idõ.
A Barcelona nem hajlandó megválni Decótól, még egy másik, hasonló kvalitású klasszis kedvéért sem, vagyis Deco marad a katalánoknál, Lampard pedig a Chelsea-ben.
A Barcelona sportigazgatója, Txiki Begiristain kizártnak tartja azt a spanyol sajtóban megjelent felvetést, amely szerint a katalánok szívesen elcserélnék Decót a Chelsea-vel Frank Lampardra. A hírek szerint az angol válogatott leigazolása még mindig napirenden van a spanyol csapatnál, ám a portugál középpályástól semmiképpen nem válnak meg.
- Deco a legjobbját nyújtotta nálunk, ezért nem eladó. Nagyon bízunk benne, ezért fel sem merülhet, hogy túladunk rajta. A keret még nem végleges, továbbra is alakítani kívánjuk – jelentette ki Txiki Begiristain.
Deco 2004-ben érkezett a Barcába, azóta 94 bajnokin lépett pályára és kilenc gólt lõtt.
München ist ROT!!!