Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Drogba se.. Pizarrot hozni kell be Kalou helyett pályán se volt..
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
istenem nyomorék biro..hát nem fér hozzá Cech és nyilván h nem tudja elütni..
undoritoaz ilyen
mer eurosport 2-õn megy 😞 és neten eurosport 1 hangja van :S:SS
- PL 2.forduló - Madejski Stadium -
- ma 21:00 - EuroSport 2 -
- vezeti : Mike Dean -
Reading : (4-4-2)
Hahnemann - Murty, Ingimarsson, Duberry, Shorey - Oster, Harper, Cisse, Hunt - Long, Doyle
Cserepad : Federici, De La Cruz, Gunnarsson, Bikey, Seol
CHELSEA : (4-4-2)
Cech
Ferreira - Ben-Haim - Carvalho - Ashley Cole
Wright-Phillips - Sidwell - Lampard (c) - Malouda
Kalou - Drogba
Cserepad : Cudicini, Glen Johnson, Obi Mikel, Joe Cole, Pizarro
---------------------------------------------------------------------------------
Remélem nem lesz sérülés ma... HAJRÁ CHELSEA!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
egyébként meg HAJRÁ CHELSEA!! nehéz meccs lesz a REading otthonában..emlékezhetünk tavaly két kapusunk sérült emg sulyosan.. itt..és Terry védett a végén.. szal GO BLUES!!
"Arjen gondolkodik még a Real ajánlatán, a Chelsea viszont semmiképpen sem akarja elengedni, megpróbálják húzni a hercehurcát szeptemberig. Beszéltem Mourinhoval, és azt mondta, ha nem lenne ennyit sérült, kezdõként számolna vele egész évben. Ha nem jön össze nyáron az átigazolás, Arjen itt marad még egy évet, remélhetõleg egészséges lesz, és majd akkor újra átgondoljuk. Nem biztos, hogy már idén, de nem mondom, hogy sosem lesz a Real Madrid játékosa." - mondta Hans Robben a holland Netherland Sportnak.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Emelett még azt is tudjuk, hogy Alves-ért sokat "küzdött" a Kékek csapata, s még a háttérben a Manchester, s Real is. De már biztos - Alves 40 millió euróért a miénk.
A brazil fiatal elvágyódása a jelenlegi klubjától teljesen biztos volt, hiszen õ maga kérte, hogy ne legyen benne a (volt) csapata kezdõ 11-ében, a BL selejtezõkörében.
"Erre a pillantra vártam már az egész életemben! Egy olyan csapat amelyben sok nagyszerû játékos van, fantasztikus edzõ és emelett még egy jó szakmai stáb mellett fogok dolgozni. Ez kiváló érzés. Minden elkövetek azért, hogy bejátszhassam magamat a Chelsea csapatának a kezdõ 11-ébe." - mondta Dani Alves.
A volt edzõ már beszélt Alves-sal, s személyesen is megköszönte Alves-nak az elmúlt 5 évben nyújtott teljesítményét.
Végül miénk lett Alves, hiszen mint olvashattátok, aki nagyobb ajánlatot tesz az lesz a végsõ "befutó".
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Alex csatlakozott!
A 25 esztendõs Brazil védõ, a Santos csapatától érkezett Londonba, ahol rögtön 3 évre kölcsön is adták a holland bajnok PSV csapatának.
Jó hír az, hogy Didier Drogba, Paulo Ferreira és Claude Makelele is edzett, valamint John Terry is elvégzett pár könnyebb gyakorlatot.
Alex kapcsán már fogadni is lehet a hivatalos oldalon. 25 az 1-hez az esély, hogy a Reading ellen megszerzi elsõ találatát.
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
A Chelsea menedzsere szerint csapata legendássá vált azáltal, hogy megdöntötte a Liverpool korábbi hazai veretlenségi rekordját.
Jose Mourinho gárdája vasárnap 64. alkalommal nem talált legyõzõre a Stamford Bridge-en, ezzel új rekordot állított fel, a londoniak a Liverpool ’80-as évekbeli káprázatos teljesítményét javították meg. A portugál szerint a sikerben részt vett játékosok most olyan magasságokba emelkedtek, mint a korábban az Anfield Road közönségét szórakoztató liverpooliak.
- A korábbi rekordban olyan kiváló játékosok vállaltak szerepet, mint Kenny Dalglish, Phil Neal, Alan Hansen és a többi ragyogó legenda. Most a Chelsea nevéhez kötõdik hasonló rekord, és ezzel Terry, Lampard, Gudjohnsen és a többi játékos, aki közremûködött az elmúlt három évben vált legendává – jelentette ki Mourinho.
De ez attól is függ, hogy milyen csatornán/streamen nézed.
Milyen skin, vagy hogy lehet azt csinálni, hogy átlátszó legyen a WMP ???
CHELSEA FOOTBALL CLUB
http://s1.gladiatus.hu/game/c.php?uid=19173
de Pizarro sztem jó lesz a PL-be és õ lesz Drogba cseréje, Shevchenkonak nem lesz maradása...
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
A Kékek a Stamford Bridge-en 3-2-re nyertek, Pizarro és Malouda (a képen) is eredményes volt az újak közül, a gyõztes gólt Essien szerezte. A gyõzelemmel rekordot állított fel a Chelsea, amely 64. hazai bajnokiján maradt veretlen.
Némi meglepetésre a vendégek szereztek vezetést, a 15. percben a Chelsea egykori játékosa, Mikael Forssell vette be a Petr Cech kapuját. A londoniakhoz a nyáron csatlakozott Claudio Pizarro három perc múlva egyenlített, majd egy másik új szerzemény, Florent Malouda a 31. percben már vezetéshez juttatta a Chelsea-t. Még a fordulás elõtt azonban egalizált a Birmingham, Olivier Kapo révén. A második félidõ elején a hazaiak azonban újra vezetést szereztek, Michael Essien az 50. percben állította be a 3-2-es végeredményt.
Premiership, elsõ forduló:
Chelsea – Birmingham 3-2 (2-2)
G.: Pizarro a 18., Malouda a 31., Essien az 50., ill. Forssell a 15., Kapo a 36. percben
A streamen meg nem tom miért nem a rendes hang van fennt valszeg elkúrták
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
CHELSEA FOOTBALL CLUB
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A UPC és a DigiTV is az angol Eurosport2-t sugározza ugye? És azt mondják, hogy mivel az az angol, nem a magyar ezért nem megy rajta a PL ("...késõbb kiderült, két fajta Eurospor 2 lesz: egy angol, amin nem lesz PL, és egy magyar, amin lesz. Az UPC sajnos az elõbbit szerezte meg és ugyanez a helyzet a Digi Tv-vel is!...")
De ha mi a mai meccset nézhetjük élõben az angol Eurosport2-n, és angol EU2 van a UPC/DigiTV-nek, akkor mi a probléma ???
(Lehet én vagyok a hülye, de nem értem...)
CHELSEA FOOTBALL CLUB