Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asfa
gyenge amit ma produkálunk eddig..
Drogba se.. Pizarrot hozni kell be Kalou helyett pályán se volt..

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Lampard sincs formában😞

asfa
szép Johnson fejes volt most szögeltnél de hihetetlen.. A Reading irányit..mellesleg a golt majd megnézzük félidõben.. én azt tartomh kapust akadályozták

asfa
nagyon gyenge amit most produkálunk..vezt a glen johnson gyereket meg nem kéne még játszatni mer rutintalan.. védelem az sehol... nincs Terry nélkül

asfa
ezmi? :| hát ezt fujjuk már le
istenem nyomorék biro..hát nem fér hozzá Cech és nyilván h nem tudja elütni..
undoritoaz ilyen

hát ilyen gólt kapni...:S

asfa
1-0 😞

asfa
nagyon rossz :S

nekem is igy van sajnos

asfa
sanos hang nélkül látom 😞
mer eurosport 2-õn megy 😞 és neten eurosport 1 hangja van :S:SS

asfa
kösz szépen mindenkinek 😊 a mez sárga inkább 😊 és HAJRÁ CHELSEA!!!

Hajrá neonzöldek vagy sárgák, tulajdonképpen milyen szinü a mez?😊

Japep
Reading - CHELSEA
- PL 2.forduló - Madejski Stadium -
- ma 21:00 - EuroSport 2 -

- vezeti : Mike Dean -

Reading : (4-4-2)

Hahnemann - Murty, Ingimarsson, Duberry, Shorey - Oster, Harper, Cisse, Hunt - Long, Doyle

Cserepad : Federici, De La Cruz, Gunnarsson, Bikey, Seol

CHELSEA : (4-4-2)

Cech
Ferreira - Ben-Haim - Carvalho - Ashley Cole
Wright-Phillips - Sidwell - Lampard (c) - Malouda
Kalou - Drogba

Cserepad : Cudicini, Glen Johnson, Obi Mikel, Joe Cole, Pizarro

---------------------------------------------------------------------------------
Remélem nem lesz sérülés ma... HAJRÁ CHELSEA!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Boldog Szülinapot! és Hajrá CHELSEA😊

Japep
Megkésve, de - Boldog Születésnapot! - ... reméljük a Chelsea is megajándékoz ma!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
köszzii jaja GoBLUES!!!

bigfoot
Boldog Szülinapot!!

Hajrá Chelsea!!

asfa
kösz szépen 😊 örökhála 😊

banok
az oldalamon találsz streamet a mai Chelsea meccshez.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

asfa
köszönöm szépen! 😊

te ne skyozz makifej inkább takarodj át 😄

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

vmvr
boldog szülinapot a házigazdának!😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

asfa
majd ha vki linket tud a mai meccshez kérem szépen h ossza meg.. elõre is kösz
egyébként meg HAJRÁ CHELSEA!! nehéz meccs lesz a REading otthonában..emlékezhetünk tavaly két kapusunk sérült emg sulyosan.. itt..és Terry védett a végén.. szal GO BLUES!!

asfa
ennek örülök..beton védelmünk lesz!

Japep
Mi lesz Arjennel?

"Arjen gondolkodik még a Real ajánlatán, a Chelsea viszont semmiképpen sem akarja elengedni, megpróbálják húzni a hercehurcát szeptemberig. Beszéltem Mourinhoval, és azt mondta, ha nem lenne ennyit sérült, kezdõként számolna vele egész évben. Ha nem jön össze nyáron az átigazolás, Arjen itt marad még egy évet, remélhetõleg egészséges lesz, és majd akkor újra átgondoljuk. Nem biztos, hogy már idén, de nem mondom, hogy sosem lesz a Real Madrid játékosa." - mondta Hans Robben a holland Netherland Sportnak.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Jagumo
ennek örüök 😊)) milyen gólt lõt a Copa Amerika döntõjén!! sok sikert kívánok neki a Chelseaban IS!

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Japep
Alves megegyezett!

Emelett még azt is tudjuk, hogy Alves-ért sokat "küzdött" a Kékek csapata, s még a háttérben a Manchester, s Real is. De már biztos - Alves 40 millió euróért a miénk.

A brazil fiatal elvágyódása a jelenlegi klubjától teljesen biztos volt, hiszen õ maga kérte, hogy ne legyen benne a (volt) csapata kezdõ 11-ében, a BL selejtezõkörében.

"Erre a pillantra vártam már az egész életemben! Egy olyan csapat amelyben sok nagyszerû játékos van, fantasztikus edzõ és emelett még egy jó szakmai stáb mellett fogok dolgozni. Ez kiváló érzés. Minden elkövetek azért, hogy bejátszhassam magamat a Chelsea csapatának a kezdõ 11-ébe." - mondta Dani Alves.

A volt edzõ már beszélt Alves-sal, s személyesen is megköszönte Alves-nak az elmúlt 5 évben nyújtott teljesítményét.

Végül miénk lett Alves, hiszen mint olvashattátok, aki nagyobb ajánlatot tesz az lesz a végsõ "befutó".

CHELSEA FOOTBALL CLUB

robben edz a csapatal? vagy külön edz?

Jagumo

Alex csatlakozott!

A 25 esztendõs Brazil védõ, a Santos csapatától érkezett Londonba, ahol rögtön 3 évre kölcsön is adták a holland bajnok PSV csapatának.

Jó hír az, hogy Didier Drogba, Paulo Ferreira és Claude Makelele is edzett, valamint John Terry is elvégzett pár könnyebb gyakorlatot.

Alex kapcsán már fogadni is lehet a hivatalos oldalon. 25 az 1-hez az esély, hogy a Reading ellen megszerzi elsõ találatát.

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
FAJJJAA

asfa
Mourinho: Új legenda született!

A Chelsea menedzsere szerint csapata legendássá vált azáltal, hogy megdöntötte a Liverpool korábbi hazai veretlenségi rekordját.

Jose Mourinho gárdája vasárnap 64. alkalommal nem talált legyõzõre a Stamford Bridge-en, ezzel új rekordot állított fel, a londoniak a Liverpool ’80-as évekbeli káprázatos teljesítményét javították meg. A portugál szerint a sikerben részt vett játékosok most olyan magasságokba emelkedtek, mint a korábban az Anfield Road közönségét szórakoztató liverpooliak.

- A korábbi rekordban olyan kiváló játékosok vállaltak szerepet, mint Kenny Dalglish, Phil Neal, Alan Hansen és a többi ragyogó legenda. Most a Chelsea nevéhez kötõdik hasonló rekord, és ezzel Terry, Lampard, Gudjohnsen és a többi játékos, aki közremûködött az elmúlt három évben vált legendává – jelentette ki Mourinho.

Oziris666
Ja tényleg nehezen, volt 2 helyzetük ,ami gól lett mi meg kihagytunk jópár ziccert fõleg Kalou meg SWP!

VISTA
Japep
Nem, nekem szép...olyan mint a TV mikor rosszul van beállítva az antenna. 😄
De ez attól is függ, hogy milyen csatornán/streamen nézed.

Milyen skin, vagy hogy lehet azt csinálni, hogy átlátszó legyen a WMP ???

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Ez egy jó oldal:
http://s1.gladiatus.hu/game/c.php?uid=19173

nekem ilyen a kép a copcaston mindnekinek ilyen szar vagy csak nekem?
Nuno88
Sheva sérült 😞
de Pizarro sztem jó lesz a PL-be és õ lesz Drogba cseréje, Shevchenkonak nem lesz maradása...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Helllo terry mért nem játszot? maluda nagy igazolásotok volt sevával mivan?
asfa
A Chelsea csak nehezen gyûrte le a Birminghamet

A Kékek a Stamford Bridge-en 3-2-re nyertek, Pizarro és Malouda (a képen) is eredményes volt az újak közül, a gyõztes gólt Essien szerezte. A gyõzelemmel rekordot állított fel a Chelsea, amely 64. hazai bajnokiján maradt veretlen.

Némi meglepetésre a vendégek szereztek vezetést, a 15. percben a Chelsea egykori játékosa, Mikael Forssell vette be a Petr Cech kapuját. A londoniakhoz a nyáron csatlakozott Claudio Pizarro három perc múlva egyenlített, majd egy másik új szerzemény, Florent Malouda a 31. percben már vezetéshez juttatta a Chelsea-t. Még a fordulás elõtt azonban egalizált a Birmingham, Olivier Kapo révén. A második félidõ elején a hazaiak azonban újra vezetést szereztek, Michael Essien az 50. percben állította be a 3-2-es végeredményt.

Premiership, elsõ forduló:

Chelsea – Birmingham 3-2 (2-2)
G.: Pizarro a 18., Malouda a 31., Essien az 50., ill. Forssell a 15., Kapo a 36. percben

asfa
Man Utd-Reading 0-0 😊

banok
igen UPC-n az International verzió van fennt.
A streamen meg nem tom miért nem a rendes hang van fennt valszeg elkúrták

Japep
Én egy olyan streamet néztem, aminek az volt a neve, hogy EuroSport 2 UK és ment rajta PL. És a UPC-nek is angol EU2-je van nem?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

dienesoft
De aki megossza a képet, annak nem megy a magyar hang, vagy miért nincs magyar hangja (vagy angol) ? Csak ezt nem értem még, amõgy a minõséggel nagyon-nagyon meg vagyok elégedve. 😊

banok
két féle Eurosport2 van. Innternational ill. Hungary/Romania verzió. Utóbbin van csak PL de UPC Directen az elõbbi van még magyar kommal. A stream a magyar verzióról van csak a hang az Eurosport1-é.

dienesoft
király, kösze.Mi döntetlent játszottunk Readinggel, de a Chelsea meccs is jó volt!

Japep

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Én most valamit nem értek...amit most adtak Eurosport2 linket WMP-hez, az ugye angol volt...és ment rajta Premier Liga (Arsenal élõben, Chelsea 30 perccel csúsztatva, és most is megy az Eurosport2 UK-n a MU élõben).
A UPC és a DigiTV is az angol Eurosport2-t sugározza ugye? És azt mondják, hogy mivel az az angol, nem a magyar ezért nem megy rajta a PL ("...késõbb kiderült, két fajta Eurospor 2 lesz: egy angol, amin nem lesz PL, és egy magyar, amin lesz. Az UPC sajnos az elõbbit szerezte meg és ugyanez a helyzet a Digi Tv-vel is!...")

De ha mi a mai meccset nézhetjük élõben az angol Eurosport2-n, és angol EU2 van a UPC/DigiTV-nek, akkor mi a probléma ???

(Lehet én vagyok a hülye, de nem értem...)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
letöltöm aztán teszem el 😛

asfa
köszszépen!!