Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigfoot
mert nem játszhat mindig 11 játékos,a gyengébb mecseken szóhoz kell jutnia a cseréknek is mert sérüléskor legyenek bevethetõek jó formában

asfa
ti hol nézitek vagy aki nézi hol? mer sopcast-en alig akar bejönni link amit akarok

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

asfa
HAJRÁÁÁ CHELSEA!!! NYERNÜNK KELL!!

asfa
Mér mikel és miért Ben-Haim kezd mondja már el <#levele><#fejvakaras><#falbav><#falbav><#falbav>nemhiszem el a Mikel nem tud jol játszani még fiatal... istenem

Japep
CHELSEA - Portsmouth
- Stamford Bridge - PL 4.forduló -
- ma 16:00 - Eurosport 2 -
- vezeti : Alan Wiley -

CHELSEA : (4-4-2)

Cech
Essien - Ben-Haim - Terry (c) - Ashley Cole
Wright-Phillips - Obi Mikel - Lampard - Malouda
Pizarro - Drogba

Cserepad : Cudicini, Belletti, Alex, Joe Cole, Kalou

Portsmouth : (4-4-2)

James - Lauren, Campbell (c), Distin, Hreidarsson - O'Neil, Davis, Muntari, Taylor - Utaka, Kanu

Cserepad : Ashdown, Pamarot, Hughes, Nugent, Benjani

--------------------------------------------------------------
Nagy meccs lesz... HAJRÁ CHELSEA !!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
Chelsea - Portsmouth elõzetes

Az elõzõ fordulóban csapatunk 1-1-es döntetlent ért el a Liverpool otthonában. Többen támadták a meccs bíráját, Rob Styles-t amiért megítélt a Chelsea-nek egy jogtalan büntetõt.

A csapatunk a 9 megszerezhetõ pontból összesen 7 pontot zsebelt be, így második helyrõl várjuk a folytatást.

A "rohamozó osztagot" Drogba fogja alkotni, ám Mourihno pályára küldheti Kalou-t, és Pizarro-t is. Joe Cole ill. Sheva is szóba jöhet a csatárposzton.

Az új szerzemény, Florent Malouda helye biztos a kezdõtizenegyben és mindegy bizonnyal Shaun Wright-Phillips is kezdõ lesz! A sérültek közül nem sokan épültek fel, így hát biztos, hogy Ballack és Bridge nem vethetõek be.

Portsmouth

A Portsmouth az elõzõ fordulóban "Big Sam" volt tanítványait, a Boltont páholták el 3-1-re.

Szintúgy mint a Chelsea csapata, õk is 3 meccsen vannak túl, de õk 7 pont helyett 5 ponttal büszkélkedhetnek. A tabellán jelenleg az 5. helyen tanyáznak.

Harry Redknapp, a vendégek mestere valószínûleg a kezdõbe fogja állítani a Sol Campbell-Lauern-Noe Pamaret hármast.

Infók

Az utolsó öt meccs a Stamford Bridge-en:
1988. dec. 10.: Chelsea - Portsmouth 3-3
2003. dec. 28.: Chelsea - Portsmouth 3-0
2005. jan. 22.: Chelsea - Portsmouth 3-0
2006. feb. 26:. Chelsea - Portsmouth 2-0
2006. okt. 21.: Chelsea - Portsmouth 2-1

A mérkõzés játékvezetõje Alan Wiley lesz.

Chelsea-Portsmouth örökmérleg:
75 meccs, 31 Chelsea-gyõzelem, 23 döntetlen, 21 Portsmouth-gyõzelem
A Stamford Bridge-en:
34 meccs, 16 Chelsea-gyõzelem, 12 döntetlen, 6 Portsmouth-gyõzelem

Az utolsó meccs a Stamford Bridge-en ellenük:
Chelsea-Portsmouth 2-1
2006. október 21., Stamford Bridge
Játékvezetõ: Mark Clattenburg
Nézõszám: 41.838.

Gólszerzõk: Shevchenko (54), Ballack (56) ill.Benjani (68)
Sárga: Shevchenko, Ballack, J Cole ill. Pamarot, Mendes

Chelsea (4-3-3): Hilário; Ferreira, Carvalho, Terry (c), A. Cole; Ballack (Boulahrouz 89), Essien, Lampard; Shevchenko (Makelele 77.), Drogba, Robben (J. Cole 67.).

Portsmouth (4-1-2-1-2): James; Pamarot, Primus, Campbell, Taylor; Mendes (Thompson 84.); O'Neil (c), Kranjcar; Fernandes (Cole 57.); Benjani, Kanu (Davis 46.)

REALista
Ebben azért ne legyél annyira biztos...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

asfa
ma Hajrá CHELSEA!!! NYERNI KELL!!!

asfa
A Chelsea letudta az erõsítéseket

José Mourinho, a Chelsea menedzsere kijelentette: az átigazolási idõszak utolsó napjaiban már nem akar játékost szerzõdtetni.

Mourinho elégedetten zárta az átigazolási idõszakot, a kiszemeltek nagy részét sikerült a Stamford Bridge-re csábítania, és úgy véli, a keret összetétetele megfelelõ. Még egy játékos eladása benne van a pakliban, Glen Johnson megfelelõ ajánlat esetén távozhat a klubtól.

- Bezárult az öltözõajtó, a keret százszázalékig kialakult. Még lenne pár nap igazolásokra, de már nincs rá szükségünk, akit akartunk megszereztük, a keretünk összetétele megfelelõ. Jelenleg huszonheten vagyunk, még egy játékos távozhat. Minden posztra két futballistánk van, egyedül jobb oldali bekkbõl van több is, ha Johnsont, vagy Diarrát szívesen szerzõdtetné valamelyik klub, és õk is megfelelõ ajánlatot kapnak, nem gördítünk akadályt a távozásuk elé - nyilatkozta Mourinho.

k O T T A
<#hehe>na õ se lesz többet stabil kezdõ
a madrid legutoljára amikor jó volt már nem is emlékszem kik játszottak ott😄 van néhány csupaszív õsmadridi de ennyi
na mindegy
lampard-makelele-essien-malouda-swp-joe cole
azt hiszem no comment középpálya
nem lesz túl sok gond ha nem lesz sok sérülés

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

csaknem :S

Sziasztok..nekem van 2 db eredeti hologrammos adidas a csapat által jelenleg használt mezem.. L-es és teljesen újjak(cimkéssek külföldrõl)
az egyik mez száma 7 másiké 13 (shevchenko és ballack)
Akit érdekelne esetleg az írjon ide és megadom az email címem..
köszi
Holnap Portsmouth-tal játszünk és leverjük õket!!
asfa
a francba is 😄DD kihozod belõlem a rosszat 😄
HALA REAL MADRID A?S😄?:A_S?:F_A:?_F:ASf

na monddki Ádám komám 😛

REAL MADRID

asfa
hát igen.. nem akarom mondani.. de nem josolok neki nagy jövöt ott.. bár ne legyen igazam

Japep
Igen szarul áll neki a Real meze...de mindegy, sok sikert neki!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bigfoot
most olvasom én is Robbent ,hát tegnapi hírbõl azt hittem akkor marad,hát mégse,sajnálom ,sok sikert neki
és még inkább sok sikert új játékosunknak Bellettin ek

chelseafan
Belletti érkezését már hivatalosan is bejelentették:
chelseafc.com

Nem valami nagy játékos, de jó lesz Ferreira és Johnson mögöt...<#gonosz3>

Prince23
Wazz, sajnálom, h elment Robben. Továbbra is maradjon mindig ilyen amilyen, mert õ ettõl volt Robben. Madrid sztem nagyon jól jár vele, no sebaj, de remélem a kezdõ 11-ben ott lesz a fiú. És remélem nem baxa el a pályáját a Madridnál.

asfa
szal a hivatalos hirek..

----------------------------------------------------

Eldõlt: Robben a Real Madridhoz igazol

A Chelsea és a Real Madrid hosszadalmas tárgyalások után végre megegyezett egymással Arjen Robben átigazolásáról.

A Chelsea holland labdarúgójának jövõjével kapcsolatban hetek óta mentek a találgatások, most azonban megszületett a megállapodás a két klub között. Ennek értelmében a 23 éves játékos öt évre, 36 millió euróért szerzõdik a királyi gárdához.

Robbennek néhány apró részletben még egyeztetnie kell a királyi gárda vezetõivel, majd át kell esnie a kötelezõ orvosi vizsgálaton, a rutinfeladatok után pedig máris a spanyol fõvárosba költözhet. A holland szélsõ megszerzése Bernd Schuster vezetõedzõ és Ramon Calderon klubelnök számára is nagy öröm, a tréner csapata támadójátékának erõsödését várja Robbentõl, Calderon pedig 2006-os elnökválasztási kampányában beígérte a futballista megszerzését, s most végre beválthatta ezt az ígéretet.

asfa
Alves helyett Belletti.. én is olvastam..hát nemtudom! reméljük beválik

asfa
Robbent nagyon sajnálom.. de a középpályánk igy is bivalerõs
(SWP,Ballack,Lampard,Joe Cole,Malouda, akár Kalou..szal HAJÁR KÉKEK)
sok sikert neki

Belletti??????Errõl nem tudtam!!<#wow1>
Nuno88
hát errõl beszélnek... átigazolás topic + a madrid topicban is olvastam

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Sok sikert a chelseanak a következõ meccséhez remélem gyõzni fogunk sõt biztos igaz nem lesz robben de ott van (DROGBA,LAMPARD)és a többiek
megint nyerni fogunk!!!
Ez így lesz!!!<#mf1>
Japep
:S
Ezt hol olvastad ?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Nuno88
Robben elment és Belletti meg érkezett? 😮

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

<#szomoru1>Hát igen nem kellen!!!
Japep
Hát sajnálom...tegnap olvastam egy hírt (be is tettem ide) hogy nem megy a Realba, mert nem tetszik neki...
Nem mondok rosszat róla, mert jó volt és tetszett is a játéka - várható volt, bár a sérülései miatt nem játszott, ez megváltozhatott volna...inkább megköszönöm neki amit tett a Chelseaért és sok sikert neki a továbbiakhoz...csak ellenünk ne játsszon, mert azt rossz lesz nézni! <#shakehead>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

<#gun><#boxer><#violent><#rinya><#sir><#schmoll2><#falbav><#fejvakaras><#duhos2><#banplz>
Én személyszerint nem örülök neki hogy robben a realhoz igazol mert nem volt rossz játékos!!! És kit fog mourinho beállítani a helyére??
Robben a Real Madridhoz igazolt

Arjen Robben, a Chelsea balszélsõje a Real Madridhoz igazolt 5 évre. A hírt mindkét klub hivatalosan megerõsítette. Már csak az orvosi vizsgálat és a szerzõdés aláírása van vissza.

A Chelsea hivatalos honlapján ma (szerda) éjjel megjelent a következõ rövid közlemény:

ROBBEN DEAL AGREED WITH REAL MADRID

Chelsea Football Club and Real Madrid have reached an agreement for the transfer of Arjen Robben subject to the player agreeing personal terms and passing a medical.

A Chelsea FC és a Real Madrid megegyezésre jutottak Arjen Robben átigazolásával kapcsolatban. A transzfer véglegesítéséhez már csak az orvosi vizsga sikeressége szükséges.

A hír a Real Madrid honlapján is megjelent, szinte ugyanezekkel a szavakkal. A madridi klub azt is pontosítja, hogy Robben szerzõdése öt évre szól.

Idõközben az angol nyelvû Wikipedia weboldalon az Arjen Robben szócikk a következõ információval egészült ki:

On August 22 2007 Real Madrid agreed a deal with Chelsea valued between 21-24 Million Pound (31-35 Million Euro) to sign Robben on a five year deal.

Forrás: www.chelseafc.com & www.wikipedia.org
Fordítás: www.chelseafanatics.atw.hu | Summers

asfa
<#smile>

<#oooo>

REAL MADRID

asfa
6-0 elsõ meccs kint meg 3-5 Real-Chelsea ?😄S?:_AS:?FSa kis dezsávûtök legyen A?SD?:SAF

bl be találkozunk 😄

REAL MADRID

asfa
mehet 😛A?S😄?:AS:?F
nemtudom mivan am.. sajnálom ha elment 😞

:::ASD? spanyol vagyok nem digó 😄DDDDDD

amugymeg 23:13 - HIVATALOS: ROBBEN A REAL MADRID JÁTÉKOSA!!!

REAL MADRID

asfa
bárcsak tudnád értékelni barátom 😄 elfogult oalsz drukker vagy 😄D

olé 😛

REAL MADRID

asfa
off
Gyönyörûû bravur MAgyarország-Olaszország 3-1!!! csodálatooos!😊)
Anglia-Németország 1-2
Lamaprd góllal vezettek az angolok!
on

amugy nekem ez a szösszenet semmit nem jelent 😊

csak egy példa:

20:33 - HIVATLOS: GABRIEL HEINZE A REAL MADRID JÁTÉKOSA!

18:30 - Heinze viszont tagadja a Real Madriddal vagy más csapattal való tárgyalásokat. Az õ egyetlen lehetõsége a Liverpool.

18:15 - A Marca tényként kezeli Heinze leigazolását.

REAL MADRID

<#wow1>

REAL MADRID

chelseafan
Chelsea Football Club and Real Madrid have reached an agreement for the transfer of Arjen Robben subject to the player agreeing personal terms and passing a medical.

forrás: chelseafc.com
<#boxer><#rinya><#szomoru1><#shakehead><#sir>

bigfoot
nah akkor megmarad az erõs keretünk!!!

Japep
Robben: Nem igazolok a Real Madridba!

"Amióta tárgyaltunk a Madriddal, megnéztem a meccseiket, és meg kell hogy mondjam, nem igazán tetszett amit láttam. A felkészülési meccseken is rosszul játszottak. Azt hittem, hogy a Szuperkupán jók lesznek, de olyan lélektelenül játszottak, hogy az rettenetes." - kezdte Robbo.

"Nem hinném, hogy nekem egy ilyen csapathoz kéne igazolnom. Különben sincs rá nagy esély, hogy megszülessen a megállapodás ennyi idõ alatt."

"Amikor 2004-ben megkeresett a Chelsea és a Manchester United, apám azt mondta, hogy nem igazolhatok a Chelsea-hez. Úgy mondta: elõbb küldene a vörösök tartalékjaihoz, mint Londonba. De az MU csak gondolkozott, hogy engem válasszon e vagy mást, tegyen e ajánlatot. A Chelsea-ben láttam hogy magabiztosak, engem akarnak és készek kifizetni azt az árat, amennyit kérnek értem."

"Most a Realnál is ugyanaz megy, mint akkoriban a Manchesternél. Még mindig nem tudják, átigazoljanak e vagy sem, és ez sem tetszik."
- mondta Arjen.

------------------------------------------------------------------
Ez jó hír, végülis Mourinho azt mondta, ha nem lenne ilyen sérülékeny, kezdõként számítana rá egész szezonban...sok sikert neki!
Egy kicsit beszólt a Realnak az elején... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

melyiken adják a portsmouthal folytattot párharcot a mellesleg chelsea gyõzelemmel fog végzõdni??
asfa
igy van!
nemtom a biro kilesz...

A PORTSMOUTHAL AZÉRT MÉG ELBÁNUNK SZERINTEM CSAK EGY JÓ FELÁLLÍTÁS KELL ÉS HAJTÁS!!