Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asfa
szerencse h az elsõ kalapból nem fogunk kapni!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Prince23
Hm... ütõs,,, bírnám, ha az Intert kapnánk😄DD

asfa
na erre kiv vagyok..remélem nem kapunk nehéz csoportot!

Japep
Ma sorsolnak a Bajnokok Ligájában

Tegnap, egy kivételével az összes selejtezõt lejátszották a Bajnokok Ligájában. Meglepetés nem volt, így a két angol csapat is továbbjutott. Az Arsenal a Sparta Praha-t, míg a Liverpool a francia Toulouse-t búcsúztatta. A Sevilla - AEK Athen mérkõzést hétfõn játsszák le.

Idén a Chelsea és a Barcelona a csoportkörben nem fog találkozni, hiszen mindkét együttes az elsõ kalapba került. Köztudott, hogy egy BL-csoportba 4 csapat kerül majd, mindegyik kalapból egy-egy.

A kalapok :

- Elsõ kalap : AC Milan, Arsenal, Barcelona, Chelsea, Internazionale, Liverpool, Manchester United, Real Madrid

- Második kalap : Valencia, Lyon, FC Porto, Sevilla (?), PSV Eindhoven, AS Roma, Benfica, Werder Bremen

- Harmadik kalap : Celtic, Schalke, Stuttgart, Steaua Bukarest, CSZKA Moszkva, Sporting Lisszabon, Lazio, Marseille

- Negyedik kalap : Rangers, Shakthar Donyeck, Besiktas, Olympiakosz, Dinamo Kijev, Fenerbahce, Slavia Praha, Rosenborg

Csoportmeccsek :
- szeptember 18/19
- október 2/3
- október 23/24
- november 6/7
- november 27/28
- december 11/12

Végsõ nyertes / oddsok (bwin) :
- FC Barcelona / 6.00
- Chelsea / 7.50
- Manchester United / 8.00
- AC Milan / 8.50
- Real Madrid / 9.00
- Inter / 10.00
- Liverpool / 15.00
- Lyon / 17.00
- Arsenal / 21.00
- Valencia / 21.00

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Az van a mai Nemzeti sportban, hogy Ronaldinho nem eladó, hacsak egyben ki nem fizetik a kivásárlási árát, azaz 85 millió fontot (32,2 milliárd HUF - <#wow1>). Ez az összeg világcsúcsnak számítana, ha létrejönne az üzlet.

Hát kíváncsi leszek - a NS sem tartozik a legszavahihetõbb újságok közé - mi fog történni, de ennyit nem kellene adni érte...szerintem! Majd meglátjuk szept.1-én!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Prince23
Na most akkor Ronaldinho fog jönni ide vagy sem??
Azért 137 milla az nagyon sok bakker 😮OOOOO Sztem a barca vezetõi elfogják fogadni Abra ajánlatát. Habár a kékeknek nem látnám értelmét, h mi a fenét keres itt Dinhó, mikor ott van Lampard többek közt.
Csak hát a pénz az pénz... és nem lepõdöm meg, h a Che-nek ennyi pénze van, hisz van egy Abránk meg hát a Fa kupa, ligakupa gyõzelemmel is tejeltek a kékeknek alaposan.

asfa

Japep
Micsoda? Ronaldinho a Chelsea-ben?

A Daily Mail címû lap állítása szerint Roman Abramovich, a Chelsea orosz tulajdonosa az utóbbi napokban kétszer is találkozott Ronaldinho testvérével és menedzserével, Roberto de Assisszal, ráadásul másodjára saját házában látta õt vendégül. Abramovich állítólag olyan ajánlatot tett, mely alapján Ronaldinho lenne Európa legjobban keresõ játékosa.

A Chelsea-tõl származó forrásokra hivatkozva a Daily Mail állítja, a megkeresés Ronaldinho menedzseri csapatától érkezett, a Chelsea pedig több mint heti százharmincezer fontos heti fizetést kínál a brazil zseninek, hiszen ennyit kap jelenleg a legjobban fizetett futballista, John Terry.

Ronaldinho megszerzése persze nem lesz egyszerû feladat, már csak azért sem, mert ára minimum nyolcvanöt millió euró, de Roman Abramovich a hírek szerint mindenképpen erõsíteni szeretné a csapat támadójátékát, és erre a kreatív brazil játékos kitûnõ megoldás lenne.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ronaldinho marad!

A brazil szupersztárt minden évben "el akarja költöztetni a sajtó" a Camp Nouból. Így történt ez most is, s most a szerencsés "nyertes" a Chelsea lett. Már hetek óta terjengtek a pletykák, miszerint Abramovich-nak sikerült kivásárolnia Ronaldinhót. Mindez természetesen nem igaz!

Többen is cáfolták a híreket. Ronaldinho testvére és egyben ügynöke, Roberto egyértelmûen elmondta: "védence" nem megy sehova. Txiki Berguiristain, a Barca sportigazgatója is határozottan cáfolta az ügyet, sõt, még maga Dinho is.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Roman 100 millió fontot ad Ronaldinhoért

Biztos források szerint Abramovich a múlt héten két alkalommal is találkozott Ronaldinho ügynökével, és megegyeztek egy megdöbbentõ, 100 millió fontos vételárban!

Az átigazolási díj azonban nem egyben kerülne a Barcelonához. 50 millió fontot azonnal fizetnének (egyébként ez is átigazolási csúcs lenne), és a maradék 50 millió fontot pedig 5 éven keresztül részletekben juttatná el a londoni klub a katalán fõvárosba.

A Barcelona vezetõi eddig minden ajánlatot elutasítottak, de nagy kérdés, hogy meddig tartanak ki...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ez már kezd nevetséges lenni...majd meglátjuk szeptember 1-én, mi igaz és mi nem!
Amúgy is, én nem tudnám õt elképzelni a Chelseaben, szerintem nem is illik a játékukba. Meg bele sem férne a keretbe... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
igen vannak sokan,sajnos 😞

Japep
Hát ez durva...jobbulást neki!
Sajnos sokan vannak, akik szívbetegek és a siker kedvéért eltitkolják, kockáztatnak.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Freedom88
jobbulást neki!

T.T.

asfa
egy kis off de nagyon megdöbbentõ fontos hír <#sir><#shakehead>
mi hamarabbi gyógyulást és kitartást neki <#sir> pályán már nem biztos h láthatjuk <#sir><#shakehead> 22évesen <#sir>
-------------------------------------------------------------

Továbbra is életveszélyben a Sevilla védõje

Antonio Puerta állapota két nappal a Getafe elleni bajnokin elszenvedett szívinfarktusa után is kritikus, életveszélyes.

A Sevilla spanyol válogatott labdarúgója a Getafe elleni bajnoki elsõ félidejében esett össze a pályán, majd késõbb magához tért, de az öltözõben ismét rosszul lett. A 22 éves játékost azonnal kórházba szállították, ahol szívinfarktust diagnosztizáltak nála. Puertát egy alkalommal újra kellett éleszteni, azóta gépekkel tartják életben, állapota 36 órával az infarktus után sem javult.

- A paciens állapota 36 órával az infarktust követõen is kritikus, az infarktus ugyanis súlyos mûködési zavarokat okozott a szervezetében. Az egyetlen pozitívum, hogy állapota nem romlott a kórházba szállítása óta - áll az orvosok közleményében, akik egyelõre azt sem tudták megmondani, lehet-e esély a labdarúgó teljes felépülésére.

asfa
hát ezt nem lehet tudni....

bigfoot
ez igaz?vagy nem?

Nuno88
idén már tuti nem megy sehova Ronaldinho szvsz

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Ha a barca elnöke el adja akkor az utcán meglincselik az 1* biztos.

asfa
Abramovicsnak Ronaldinho kell

Roman Abramovics, a Chelsea tulajdonosa úgy döntött, szebb játékot szeretne látni együttesétõl, ezért megtette az elsõ lépéseket Ronaldinho leigazolása érdekében.

A Daily Mail beszámolója szerint Roman Abramovics, a Chelsea tulajdonosa fejébe vette, hogy megszerzi Ronaldinhót a Barcelonától, kerül, amibe kerül. A brazil támadó szerzõdésében van egy kitétel, amely szerint 130 millió euróért el kell engedniük a katalánoknak, és egyelõre a Barca részérõl nem kezdõdtek tapogatózó tárgyalások egy esetleges új kontraktus megkötése céljából. Abramovics az elmúlt napokban egy luxusszállodájában látta vendégül Ronaldinho menedzserét (aki egyben a focista bátyja is), és neki is kifejtette: eltökélt a focizseni leigazolása ügyében. Az orosz milliárdos azért ragaszkodik Ronaldinhóhoz, mert csapata játékát túl szürkének tartja, és szeretné látványosabbá tenni azt.

k O T T A
én a benhaimot le se igazoltam volna... nemh játszatnám
de majd kiderül mi tis tud valójában remélem kellemesen csalódom majd

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

asfa
nem probléma 😄 de a hibámat egybõl kiszurtátok 😄 <#smile>

bocsi, hosszúra sikeredett a visszaolvasás, így lecsapták elõttem...<#sir>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Freedom88
ahogy irtam ELNYOMTA!😊

T.T.

3 meccsen 8 pont? 😛
<#dumcsi>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Freedom88
oks...oks😊

T.T.

asfa
oh kösszi tudok mindent nem 8-at akartam irni 😄 mondom csak véletlen nem figyeltem aztán 9 helyett 8 lett 😄

asfa
ugy hogy 9-t akartam irni 😄 félrenyomtam

Freedom88
meg még van pár variáció😊

T.T.

Freedom88
3 gyõzelem 0 döntetlen 0 vereség 9pont
2 gyõzelem 1 döntetlen 0 vereség 7pont
1 gyõzelem 2 döntetlen 0 vereség 5pont
0 gyõzelem 3 döntetlen 0 vereség 3pont
0 gyõzelem 2 döntetlen 1 vereség 2pont
0 gyõzelem 1 döntetlen 2 vereség 1pont
0 gyõzelem 0 döntetlen 3 vereség 0pont

csak h tisztában legyünk a dolgokkal😊))

T.T.

Freedom88
8at h szerzel 3 meccs alatt?😄D

T.T.

asfa
örülnék ha idén begyûjtenénk a bajnokságot 😊
jó lenne bár ahhoz nagyon jól kell játszanunk és messze a vége..a Man Utd holnap megveri a Tottenhamet és elkapja a fonalat valszeg .. nekünk szépen kell játszani és gyûjteni a pontokat.. méghozzá a 3 pontokat!
szeptember 2. a köv meccs méghozzá idegenben az Aston Villa.. kemény lesz
aztán otthon Blackburn szeptember 15-én majd 23-án idegenben Man Utd.. ha a 3 meccs alatt 7 pontot szerzünk akkor már jo 😊 8 se lenne rossz de a Man Utd-vel az Old traffordon egy x bõven jó lenne.. Villát, Blacburnt verni kell :S nehezen de muszáj lesz!
Go Blues!!!

Freedom88
1. Chelsea 4 7-4 10
2. Manchester City 4 4-1 9
3. Wigan Athletic 4 6-3 7
4. Liverpool 3 5-2 7
5. Everton 3 6-4 7
6. Arsenal 3 4-2 7

T.T.

asfa
Kiszenvedte a gyõzelmet a Chelsea

A londoniak a Portsmouth gárdáját fogadták, és Lampard elsõ félidõben szerzett találatával begyûjtötték a három pontot.

A Premiership negyedik fordulójában a Chelsea a szokásos taktikáját alkalmazta, a meccs elejét megnyomta, majd az elsõ gól után visszaállt, és szinte semmit sem tett annak érdekében, hogy növelje elõnyét. Ez a hozzáállás a hajrában kis híján megbosszulta magát, Ashley Cole-nak a végén a gólvonalról kellett felszabadítania egy fejest követõen.

Az Arsenal sem könnyen gyûjtötte be a három pontot, az Ágyúsok egészen a 80. percig nem tudták bevenni a Manchester City hálóját, a 66. minutumban még 11-est is hibáztak. A hajrában aztán Fabregas bombagóljával vezetést szerzett Arsene Wenger együttese, és a minimális elõnyt sikerült egészen a lefújásig megtartania.

Eredmények:

Arsenal-Manchester City 1-0
G.: Fabregas 80.

Aston Villa-Fulham 2-1
G.: Knight 51. (öngól), Maloney 90. ill. Dempsey 6.

Bolton-Reading 3-0
G.: Speed 32., Anelka 55., Braaten 90.

Chelsea-Portsmouth 1-0
G.: Lampard 31.

Derby County-Birmingham 1-2
G.: Oakley 51. ill. Jerome 1., 63.

West Ham-Wigan 1-1
G.: Bowyer 81. ill. Scharner 78.

asfa

asfa

bigfoot
jah 3 pont meglett Hajrá Chelsea

asfa
1-0-al hoztuk a meccset..
Szép volt Chelsea!!!

bigfoot
köszi!

asfa

Japep
Nekem is ugyanez lett...az elsõ fi-t láttam, a 2. már nem... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
én eddig tudtam nézni..besz**t a link.. akadozik minden.. ugy látom kb senki se ir ide topikba.. akkor majd nézem neten mi a állás!

asfa
hát jolvan mostmár mind1 ugyis..

bigfoot
Alex még csak most jött,lesz kezdõ õ is,
Joe Cole meg sztem még nem 100% v agy van vmi oka hogy nem kezdõ

asfa
gyorsan elvégzett szabad és egy szép Lampard lövés! 1-0 lassan félidõ

asfa
Alex ott van a kispadon.. nem hiszem h sérült.. Joe Cole sem!

bigfoot
hát gondolom sérülés az oka hogy õk kezdõk

asfa
a gól ota két SWP próbálkozás feljavult a játékunk és uraljuk is most! csak egy gól az kevés 😊 de eddig jo
Go Blues!

asfa
Lampard GÓÓÓÓLL 1-0 😊

asfa
Malouda a legaktívabb Õ legalább próbálkozik!
eddig ez nemsok :S
HAJRÁ CHELSEA!!

asfa
majdnem 0-1 :S mezõnyfölény után.. Pompey támad.. és sokkal nagyobb helyzetük volt eddig mint nekünk :S

asfa
Malouda szép lövés... kis mezõnyfölény nekünk.. hamar kikell használni! ui
sikerült megtalálni a megfelelõt

asfa
milyen gyengébb meccseken? :| ez gyengébb meccs? Liverpool ellen idegenben gyengébb meccs volt? :| Birmingham hazai pályán meg Derby County az lehet h gyengébb meccsnek TÛNIK de ez meg fõleg nem gyengébb meccs.. és a Liverpool ellen is mindkettõ kezdet..... amugy sincs gyengébb meccs a Premier League-ben