Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asfa
Steve örül, hogy túlesett elsõ gólján

Sidwell ünnepli elsõ Chelsea-s gólját..."Örülök, hogy végre túlestem az elsõ gólomon. Eddig nem kaptam túl sok lehetõséget, de talán a Fulham ellen, ahol Lampard és Ballack sérült, Mikel pedig eltiltott lesz, számít rám Avram Grant. Tudtam, hogy nehéz lesz beverekedni magam a kezdõbe, amikor idejöttem, és bár eddig nem sikerült, nem azért jöttem, hogy fél év után távozzak. A Hull City elleni meccs? VArázslatos volt, talán ez volt az eddigi elsõ meccsem a csapatban, ahol könnyedén kiütöttük az ellenfelet, és ennek részese lehettem, egész végig pályán voltam, gólt szereztem. Ilyenkor úgy érzem, megéri küzdeni!" - mondta Sidwell a hétközi meccs után.

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

asfa
Zöld utat kapott a BL-ben a Chelsea menedzsere

Az UEFA nem kívánja eltiltani a kispadtól Avram Grantet, aki nem rendelkezik az európai szövetség által megkövetelt Pro-licenc képesítéssel.

Ez azt jelenti, hogy a Chelsea izraeli szakvezetõje a jövõ héten ott lehet csapata mellett a Valencia elleni Bajnokok Ligája-találkozón. Az UEFA bejelentette, hogy egyelõre megvárja az angol és az izraeli szövetség tárgyalásait, csak azután lép Grant ügyében.

- Megvárjuk a Chelsea, az FA és az izraeli szövetség egyeztetését, tehát nem kívánjuk eltiltani vagy máshogy megbüntetni a szakvezetõt – mondta az UEFA szóvivõje.

Grant a lehetõ legmagasabb edzõi minõsítést kapta hazájában, ahol csak idén vezették be a Pro-licences tanfolyamokat. A menedzser tizenkét fordulón keresztül képesítés nélkül is vezetheti a Chelsea-t az angol bajnokságban.

asfa
köszi szépen!

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bigfoot
szép volt Chelsea!!

asfa
0-4 Kalou!
szép játék szép támadás!

asfa
SWP megsérült és lement már!

asfa
0-3 Kalou és Sidwell

asfa
félidõ van.. Hull City - Chelsea 0-1
Scott Sinclair 37.perc

asfa
ez a játék amit játszunk nem vmi eredményes.. hát nemtudom milesz igy velünk 😞 ez eddig nem sok jó premier liga szinthez

asfa
Sinclair GÓÓÓLL 😊 na 0-1

asfa
nem vagyunk rosszak Sinclair nagyon jó játékos!
de ez méág mindig kevés :S

asfa
HAJRÁ CHELSEA!! ezt hoznunk kell!!

asfa
hm há tok..de rengeteg a kacsa... kitudja mi igaz

bigfoot
hát igen,nehéz a helyzet,olvastam egy cikket hogy Terry is benne van abban hogy Mourinho elment,majd bemásolom

Prince23
Pfff... ide kell max. egy hónap (kb. 4-5 forduló), míg helyre áll a csapatszellem, csak hát Terryé még nem elég.
Most má sztem meg kén maradjunk Granttel, nem kell ide az edzõ váltás, ez rossz hírnév lenne, sztem.
Meg hát a mai meccsen Grant bízonyíthat a fölényes leendõ gyõzelemmel. Sok sikert nekik, ha itt nyerünk, akkor maradjon Grant.

asfa
hát nagyon rossz helyzetben van a csapat 😞

asfa
Van Basten a Chelsea új kiszemeltje

Az angol The Sun úgy tudja, Roman Abramovics már megkezdte a tárgyalásokat a holland szövetségi kapitánnyal.

Marco Van Basten a hétvégén a helyszínen tekintette meg a Manchester United és a Chelsea bajnoki összecsapását, s a találkozó végén hosszabb beszélgetést folytatott Roman Abramoviccsal, a londoniak menedzserével. Bár Van Basten nem gyõzte hangsúlyozni, hogy a United vendégeként vett részt a meccsen, azt nem tagadta, hogy beszélt a Kékek tulajdonosával.

Abramovics figyelmét a klub technikai igazgatója, Frank Arnesen hívta fel az egykori aranylabdás focistára, akivel korábban dolgozott együtt a holland válogatott mellett. A hírek szerint Van Basten néhány nap gondolkodási idõt kért a Chelsea vezetésétõl, mert úgy gondolta: egy ilyen ajánlatot akkor is fontolóra kell venni, ha tökéletesen érzi magát jelenlegi munkahelyén, vagyis az Oranje kispadján.

asfa
Már zsidóznak is a Chelsea drukkerei

Újabb tüntetés zavarta meg a nyugalmat a Stamford Bridge környékén. A Chelsea drukkerei most már nem csak az új edzõt, hanem Roman Abramovics klubtulajdonost is célba vették.

"Takarodj, te nagyorrú!", "Megmondaná valaki ennek a Miki egérnek, hogy ez itt nem Disneyland?" " Tünj innen, Grant, míg megteheted" - ilyen és még ennél is durvább (nem egy esetben antiszemita) bekiabálások zavarták meg a viszonylag békésnek induló szurkolói tüntetést a Chelsea-stadion, vagyis a Stamford Bridge környékén.

A Mirror helyszíni tudósítójának beszámolója szerint a londoni kékek hirhedt kemény magja már odáig is elment, hogy a klub tulajdonosát, a zsidó származású orosz milliárdos Roman Abramovicsot is menekülésre szólította fel. Ami miatt aggasztó a helyzet, hogy a szurkolói megnyilvánulások közt nem egy antiszemita bekiabálás és transzparens is volt.

A klub illetékesei egyelõre nem kívántak reagálni az egyre rosszabb helyzetre. Mint ismeretes, a Chelsea vezetõsége a hétvégén közös megegyezéssel szerzõdést bontott a korábbi sikeredzõ Jose Mourinhóval, akinek távozását azóta sem tudják megemészteni a drukkerek.

asfa
Ultimátum a Chelsea focistáinak

Avram Grant, a londoni együttes menedzsere kijelentette: akinek nem tetszik, hogy õ irányítja a csapatot, az szedheti a sátorfáját, és elmehet a klubtól.

José Mourinho távozása után a Chelsea játékosai nemcsak a pályán nem találták régi önmagukat, hanem az öltözõbeli hangulat is alaposan megsínylette a változásokat. A futballisták egyelõre új fõnökükkel, Avram Granttel sem barátkoztak meg, aki azonban nem tûri, hogy a játékosok profikhoz méltatlanul viselkedjenek.

A Times információi szerint az izraeli szakember minden játékosával négyszemközt is elbeszélgetett a kialakult helyzetrõl, és mindenkinek tudtára adta: ha nem tud megbarátkozni azzal, hogy váltás történt a menedzseri poszton, akkor a klub nem gördít akadályt a távozása elé.

John Terry, a gárda csapatkapitánya kiállt a tréner mellett, és a játékosok értésére adta, hogy abból semmit sem profitálnak, ha tovább sajnáltatják magukat, ahelyett, hogy a munkára koncentrálnának.

Balyy
Hát ezt nem birtam ki röhögés nélkül! 😄
Rájár a rúd a csapatra mostanában! :S

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

bigfoot
jaj ezeket a sorokat olvasva ...
hát igen,kellett egy ilyen nyilatkozat végre
nagyon szomorú vagyok még mindig,de ez a nyilatkozat méltó befejezés ezeknek a történelmi éveknek

asfa
Gullit is kikelt a Chelsea ellen

Ruud Gullit nem lepõdött meg azon, ami az elmúlt napokban a Chelsea háza táján történt. A holland szakvezetõ egy interjúban elmondta véleményét egykori kenyéradóiról.

- Nem lepõdtem meg Mourinho menesztésén. A portugál nagyon jó edzõ, ugyanakkor makacs ember, aki a végsõkig kiáll saját igaza mellett. Irányításával a Chelsea igazi sztárcsapattá nõtte ki magát, és a Bajnokok Ligáján kívül mindent megnyert - dicsérte kollégáját a holland tréner a Sunday Times riporterének.

Gullit aztán kitért korábbi tapasztalataira is, mint mondta, soha nem felejti el a londoni kékeknél töltött idõszakot, amely során legalább annyi pozitív, mint negatív élményben volt része.

- Egész pályafutásomat, sõt, egész életemet figyelembe véve sehol nem bántak velem olyan megalázóan, mint a Chelsea-nél. Azok az emberek fúrtak a leginkább, akikkel remek kapcsolatban voltam. Akikkel a szabadidõmet töltöttem, moziba jártunk, együtt golfoztunk, vacsoráztunk, ünnepek idején megajándékoztuk egymást. Aztán, amikor eljött az idõ, hátba támadtak, és kicsináltak. Pontosan tudom, mit érez most Mourinho - nyilatkozta Gullit.

A cikk írója arra is kitér, hogy Gullit mely vezetõkre gondolhatott: Ken Batesre, Colin Hutchinsonra, Graham Rixre, valamint Glyn Williamsre. Igaz, azóta ezen személyek zöme már nincs a klubnál, de ahogy Gullit mondta: nem lepõdött meg azon, hogy az utódok sem sokkal kíméletesebbek.

Sevcsenko: Nem én fúrtam meg Mourinhót

Andrij Sevcsenko kikérte magának a brit sajtó vádjait, melyek szerint az ukrán sztár áll Jose Mourinho távozása mögött. A 31 éves klasszis elmondta, õt is nagyon meglepte a portugál tréner menesztése.

Az elmúlt napokban több olyan cikk is napvilágot látott a szigetországban, melyekben Jose Mourinho legfõbb ellenségeként tüntették fel Andrij Sevcsenkót. Az ukrán aranylabdás most megelégelte a vádakat, és szót emelt a cikkek szerzõi ellen.

- Felháborító és nevetséges dolgokat írtak rólam. Ugyan mi érdekem fûzõdött volna Mourinho távozásához? Engem legalább annyira meglepett az õ menesztése, mint a többieket - jelentette ki a Daily Expressznek Sevcsenko. - A sajtó sajnos túlságosan is elõtérbe helyezi a mellékes dolgokat. Persze, hogy én is beszélgetek Roman Abramovics klubelnökkel, hiszen õ olyan ember, aki szeret minden játékosával jó viszonyt ápolni. Mellesleg egyes társaim még többet értekeznek vele, mint én. Az is egyértelmû, hogy egymás közt oroszul beszélgetünk, ha már egyszer ez az anyanyelvünk. Arról nem tehetek, hogy a klubnál más nem beszél vele ezen a nyelven - mondta az eddigi 54 fellépésén a Chelsea-ben mindössze 15 gólt szerzõ ukrán sztár.

asfa
Ronaldinho ügynöke megegyezett a Chelsea-vel!

Ha a brit bulvárlap értesülései beigazolódnak, a Chelsea a világ legnagyobb és legdrágább futballbizniszét üti nyélbe. Az orosz milliárdos Roman Abramovics állítólag 70 millió fontot hajlandó áldozni a Barcelona klasszisáért, Ronaldinhóért, aki öt év alatt 58 millió fonttal gazdagodna a londoni kékek futballistájaként.

A The Sun internetes kiadása kész tényként kezeli, hogy Ronaldinho ügynöke már megegyezett a Chelsea vezetõségével a brazil klasszis átigazolásáról. A hírek szerint Robert Assis, aki nem mellesleg Ronaldinho bátyja, rábólintott Roman Abramovics ajánlatára, aki 58 millió fontot ajánlott öt évre a kiváló támadónak. Ez azt jelentené, hogy Ronaldinho lenne a világ legjobban fizetett játékosa, heti fizetése 223 ezer font lehetne. Ez egyébként 88 ezer fonttal több, mint a Kékek csapatkapitányának, John Terrynek a keresete. Ronaldinho jelenleg "mindössze" 135 ezret kap a katalán gárdától.

Ugyanakkor a lap úgy tudja, hogy Abramovics nem akarja kifizetni a 85 millió fontos kivásárlási összeget, és csak 70 milliót ígér a Barcelonának a távozni kívánó csatárért. Ronaldinhót a Milan is vinné, ám a The Sun szerint Silvio Berlusconi nem tudja felvenni a versenyt a Chelsea ajánlatával.
A szigetországi sportsajtó a Rossonerik brazilja, Kaká és a svéd tréner, Sven-Göran Eriksson esetleges londoni érkezésérõl is sokat cikkezik. Eriksson - aki jelenleg a Manchester City szakvezetõje - ugyanakkor cáfolta, hogy tárgyalt volna Roman Abramovics klubelnökkel.

asfa
Mourinho: Még mindig különlegesnek érzem magam!

Jose Mourinho egója a Chelsea-tõl történt távozása ellenére mitsem változott. Az extravagáns tréner a Maisfutebol címû portugál lapnak adott hosszabb interjújában olyan dolgokról is beszélt, melyeket eddig nem említett.

Hogy Jose Mourinho önbizalmával sosem volt semmi gond, azt az elmúlt évek alatt többször is megtapasztalhattuk. Az ember azonban azt hinné, hogy egy tréner menesztése a Chelsea-tõl még az olyan magabiztos személyiséget is elkeseríti, mint õ. Nos, nem így van.

- Amikor ötven év után bajnokságot nyertem a Chelsea-vel, azt mondtam, különlegesnek érzem magam. Most, hogy már nem vagyok a londoniak edzõje, ugyanígy vélekedek magamról. Nem tagadom, sírtam, amikor elbúcsúztam a srácoktól, hiszen nagyon szerettem õket, és azt hiszem, õk is kedveltek engem. Akárcsak a drukkerek, akik biztosan nem felejtik el az elmúlt három év sikereit, és nem felejtenek el engem sem, ahogyan én is mindig jó szívvel fogok rájuk gondolni. Próbálok csak a szépre emlékezni, mert sokkal több pozitív élményben volt részem a Chelsea-nél, mint negatívban. Ha a szurkolókon múlik, ötven évig a helyemen maradok. És tudják, miért van ez? Azért, mert az elmúlt három évben saját otthonukban nem tapasztalták meg a vereség ízét. A Stamford Bridge bevehetetlen vár volt az irányításom alatt. Imádtak engem, és én is imádtam õket – nyilatkozta Mourinho.

A szakember elmondta, nem haragszik Roman Abramovicsra, és a többi vezetõre sem, hiszen biztos benne, hogy õk a Chelsea sikerét akarják. Ugyanakkor furcsának találja, hogy a felejthetetlen sikerek után a viszonylag gyengébb szezonkezdet ellenére nem adták meg neki a lehetõséget az újabb bizonyításra.

- Kezdhettünk volna jobban is, de még semmi sem volt veszve. A Rosenborg elleni csalódást keltõ döntetlen után az elnök lejött az öltözõbe, és annyit mondott: sebaj fiúk, jól játszottatok! Ezek után ki gondolta volna, hogy pár nappal késõbb elválnak útjaink. Az mindenesetre furcsa, hogy a Manchesternél és az Arsenalnál is megengedhetõ, ha a csapat pár évig semmit sem nyer. Sir Alex Ferguson sikerének titka a bizalom, amit akkor is megkapott, ha éppen nem ment túl fényesen a csapatnak. Arsene Wenger négy éve nem nyert semmi jelentõset az ágyúsokkal, mégis bíznak benne. A Chelsea-nél ez nem így van – mondta fájó szívvel Mourinho, aki elárulta, utólag már nem bánja, hogy így alakultak a dolgok, hiszen így végre több ideje lesz a pihenésre, és a családjára. A szakember azért annyit még hozzáfûzött: sajnálja, hogy immáron csak egy családja van.

Freedom88
pontot és a meccset úgyse kapják vissza.

T.T.

asfa
Fellebbezett a klub Mikel eltiltása ellen

A középpályás a 32. percben állította ki Mike Dean játékvezetõ.

A visszajátszásokon egyértelmûen látszott, hogy Mikel a labdát rúgta el, és visszahúzta a lábát mielõtt elérte az Evrát.

Az új Chelsea menedzser Avram Grant szerint a bíró a meccsen 3-at hibázott: A piros lap, az idõn túli gól és a 11-es. És egyértelmûen kiderült a meccs után, hogy ez a 3 dolog kellet a manchesteri sikerhez.

Grant a meccs utáni sajtótájékoztatón elmondta, hogy fellebbeznek, majd az ítélet ellen.

asfa
Cech szerint nem volt piros!

"Nem volt semmiféle szándékosság Mikel részéról."
"Egész végig azon voltunk, hogy nyerjünk idegenben, vagy legalább 1 pontot szerezzünk."
"Nem volt sok módunk arra, hogy kibontakozzunk, hisz a piros lap mindent "megpecsételt"."
Cech reméli, hogy a csapata felveszi a versenyt szerdán, a Hull City ellen, a Ligakupában.
"A héten, szerdán a harmadik fordulót játszuk a Hull City ellen." - tette hozzá Cech.
"A legfontosabb, hogy a Ligakupát újból megnyerjük, s a Hull City ellen gyõzelmet kell aratnunk!"
Két sikertelen meccs után már végre nyernünk kellene.

asfa
Grant: Nincs semmiféle licenc probléma

A League Managers Association-ja megerõsítette, hogy mihamarabb tisztázzák az új izraeli edzõ sorsát, miután licenc problémái voltak, amikor leült Mourinho után a kispadra.

Grant elsõ Chelsea edzõi pályafutása alatt, a Chelsea a mai napon 2-0-ra elveszette a mérkõzést.

"Minden tõlünk telhetõt megteszünk az ügy tisztázása érdekében." - mondta Grant

"Edzõ vagyok, és már voltam válogatott edzõje is. Mindent megteszünk az ügy tisztázása érdekében, s reméljük nem lesz probléma az ügy kapcsán."

Nincs probléma

"Vezetõedzõ vagyok, és nekem van, az ami egy edzõnek kell hogy legyen. Sok-sok éven keresztül edzõsködtem, 18 és fél évesen kezdtem a pályámat edzõként, probléma nem lehet."

"Avram Grant-nek nincs jelenleg Pro Licence, mert Izraelben nem használják a Pro Licence-t." - mondta Simon Greenberg, a Chelsea kommunikációs igazgatója.

"Abban biztosak vagyunk, hogy 12 hónapon belül Avram-nek biztos lesz Pro Licence."

"Van minden edzõnek problémája, tény hogy Avram se lehet tökéletes. Az eljárás már halad."

asfa
Abra Ronaldinhot akarja januárban.

Talán sikerül a vétel?A Chelsea jelenlegi tulajdonosa, az orosz multimilliárdos csak azt a célt lobogtatja maga elõtt, hogy januárban megakarja szerezni magának a brazil, Ronaldinhot, aki jelenleg a Barca csapatát erõsíti.

A The Mail azt írja, hogy Abra szeretné meggyzõni az új edzõt, Avram Grant-et akivel jó kapcsolatot ápul évek óta, hogy majdan januárban szerezzék meg a brazil játékost.

Másik pletyka szerint Abramovich egy sokkal nagyobb ajánlatot fog tenni Ronaldinho-ért, mint egykoron Mourinho alatt.

----------------------------------------------------------------------------

Hiddink tagadja a Chelsea-be való szerzõdését

A Kékek csapata nagy lépést tett az edzõi poszt kijelölésére, s hát José Mourinho utódja, Roman Abramovich barátja, Avram Grant lett az újdonsult edzõ.
Ám még a volt orosz nemzeti 11 volt kapitányát is szóba hozták, hogy õ maga lenne Mourinho "tökéletes" utódja.
Hiddinket már rég kapcsolatba hozták a Chelsea-vel, de mindig idáig nemet mondott.
Hiddink bevallotta miszerint beszélgetett a Chelsea tulajdonosával, Roman Abramovich-al, de végül nem jön a csapatunkhoz, az orosz.
Jelenleg az orosz nemzeti csapattal készül Hiddink, a novemberben megrendezésre kerülõ EB selejtezõre.

Abramovich-al tartott beszélgetések

"Roman Abramovich és én találkoztunk a mai mérkõzés elõtt." - mondta a The Mailnek Hiddink
"Nem fogok a Chelsea csapatához szerzõdni. Inkább az orosz válogatottal készülök az EB-re."
"Kikell jutnunk az EB-re,és tudom, hogy Roman idõben megtalálja a legjobb döntést ami a klubját illeti.

passatgt
http://www.d1g.com/video/show/1408156

Nem láttam a meccset, de videó alapján nem volt az annyira jogtalan. Más bírónál lehet nem piros, mert rájátszott, de szabálytalan volt.(sárgát 100%, hogy ért)

asfa
Manchester United - Chelsea 2-0 (1-0)
2007. szeptember 23., 17:00 - Old Trafford
Bíró: Mike Dean
Nézõszám: 75.663

Gól: Tevez (45+3.), Saha (89. - büntetõ)
Sárga: Rooney (61.), Brown (80.) ill. J. Cole (74.)
Piros: Mikel (32.)

Manchester United
Menedzser: Sir Alex Ferguson
Felállás (4-2-3-1): Van der Sar; Brown, Ferdinand (c), Vidic, Evra; Carrick, Scholes; Ronaldo, Giggs, Rooney; Tevez (Saha 79.)
Cserepadon maradt: Kuszczak, Pique, O'Shea, Nani

Chelsea
Menedzser: Avram Grant
Felállás (4-3-3): Cech; Ferreira, Ben-Haim, Terry (c), A. Cole; Mikel, Makelele, Essien; J. Cole (Pizarro 76.), Shevchenko (Kalou 60.), Malouda (Wright-Phillips 69.)
Cserepadon maradt: Cudicini, Alex

Összefoglaló

Nem olyan várakozás elõzte meg ezt a mérkõzést, mintha José Mourinho ült volna a Chelsea kispadján, de azért mégiscsak az utóbbi három bajnokságot megnyerõ két együttes csapott össze ismét.

A meccs esélyese egyértelmûen a United volt, amely ennek megfelelõen azonnal kezdeményezõleg, támadólag lépett fel a kevés elképzeléssel futballozó londoniak ellen.

A Manchester színeiben a 150. mérkõzését játszó Wayne Rooney már az elején majdnem betalált egy szép egyéni alakítást követõen, jobblábas, belsõvel a bal sarok felé lõtt labdáját szép vetõdését tolta szögletre Petr Cech.

Nem sokkal késõbb Joe Cole a 16-oson belül becsúszva próbálta elrúgni a labdát Patrice Evra elõl, de a francia játékos lábát söpörte ki. A lassítás alapján egyértelmû volt a büntetõ, de Mike Dean játékvezetõ szerint nem ért annyit az egész.

A 33. percben újra a játékvezetõ volt a fõszereplõ. John Obi Mikel hosszan szöktette magát, és úgy dobta be magát, hogy közben csúnyán rátartott Evra lábára.

Csúnya szabálytalanság volt, sárga lapot ért volna, de Dean az addig sportszerû játék ellenére a pirosat kotorta elõ a zsebébõl.

A létszámhátrányba került Chelsea ezután már szinte semmi veszélyt nem jelentett Edwin van der Sar kapujára, az erejét a védekezés emésztette fel.

Már úgy tûnt, a kékek kihúzzák kapott gól nélkül az elsõ játékrészt, de a jelzettnél többet hosszabbító Dean még engedett elvégezni egy szögletet a 45+3. percben, és a Ryan Giggs által jobb külsõvel a kapu elé nyesett labdát Carlos Tevez úgy fejelt a bal sarokba, hogy megelõzte a kivetõdõ Cech kapust (1-0).

A második játékrészben is voltak helyzetei a Unitednek, a mérkõzés azonban eléggé ellaposodott.

A 88. percben Dean ismét bakizott egyet. A csereként beállt Louis Saha megtolta a labdát a 16-os felsõ részén, Ben Haim lába fölött átdobta magát.

Dean ezt is megette, fontoskodva ítélt büntetõt, amelyet Saha a jobbra mozduló Cech üres helyére, középre lõtt (2-0).

A Manchester United teljesen megérdemelten gyõzött, jobb teljesítményt nyújtott, mint ellenfele. A Chelsea vasárnapi teljesítménye gyakorlatilag értékelhetetlenül gyenge volt.

bigfoot
hát igen,ez az eredmény sajnos várható volt,úgy érzem ez a mostani bajnokság nem lez meg😞(,irány a BL
HAJRÁ CHELSEA

sok meccs van még hátra, fel a fejjel! még mindig sok a hiányzó lesz ez még jobb! HAJRÁ CHELSEA!!

asfa
sajnálom HAJRÁ CHELSEA!
de sajnos nem vártam mást 😞

asfa
evvel egyetértek...akkor nem kell átjönni és fikázni.. ugatni stbstb.. tisztelet a kivételnek!! vita lezárva

bigfoot
egyebként meg nem ment a fikázás hanem csak õ leírta a véleményét mi meg válaszoltunk rá,semmi nem volt,szal neked meg felkéne tudni fogni hogy mi a fikázás és a vélemény csere közti különbség ,és a Chelsea topicjában azért had válaszoljunk már egy kommentelõnek

Rash87
Lehet h tények,de ha okosabb lennél,s lenne csöpp eszed,nem válaszolsz rá...Rákell hagyni.Mindig itt kezdõdik az offolás,meg egymás anyázása,s ezt sose értettem,ennek mi értelme. Attól h vki más csapatnak drukkol,egybõl már köcsög,meg ilyenek.
Mindenki maradjon a saját csapatának a topikjába,s nincs gond.
S sztem a "Ti" kicsit túlzás,mert nem azért jöttem,h fikázzam a Chelsea-t.

Glory, Glory Man. United!

pont.

bigfoot
ez nem fikázás hanem tények,és már megint ti jöttök át ide

Rash87
Nem tudom miért kell mindig fikázni egymást... felkéne már nõni.

Glory, Glory Man. United!

11es?! Saha végülis ugrott egy nagyot, Rnitól tanulta... de grat a MUnak

Rooney-t is ki lehetett volna állítani a lökése miatt(volt már egy sárgája) errõl ennyit

bigfoot
végül is Roonyet is ki kelett volna,és pöppet nektek fújt szal

Matthew Prosac
2-0, Joe Cole-t ki kellett volna állítani, a 80. percben pedig 13-1 volt a kapura menõ lövések száma a United javára, szóval nincs kérdés szerintem.
Egy United-drukker.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

bigfoot
és piros mikelnek,jogtalanul!!

Prince23
1-0-a manunak😞

bigfoot
sopcast on nem találom

Freedom88
streamen, de abban nem tudok segiteni

T.T.

hello hol tudom nézni a mecset neten keresztül?