Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Japep
Az jó lehet... :D
Ha szabad megkérdeznem mennyibe van ez neked???
(Mármint a kiút + jegyár/milyen helyre...stb.)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Talán annyit:

A CFChu egy régóta mûködõ, komoly emberek által üzemeltett oldal, sõt, hivatalosan /bíróságnál/ bejegyzett szurkolói klub.

Többek között nekik köszönhetõen utazok holnap reggel a Newcastle és Fulham meccsekre.

Az itteni törzsgárdának érdemes lenni ellátogatni, regisztrálni oda , sõt akár be is lépni a klubba.

Részletek a honlapon.

Bocs a reklámízû dumáért, de hát Chelsea szurkolók vagyunk, vagy mi, jó lenne összetartani, és minél nagyobb klubot létrehozni.
Közös érdekünk...

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Ez egy hosszú történet, és nincs felhaltalmazásom beszélni róla /Fanatics-CFChu kapcsolat/.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

bigfoot
hm hát sajnálom nagyon:(
nem igaz ez az elõzõ szezon ban kezdõdött sérülés hullám nem hagy alább,nem tom milesz:((

asfa
pfff :( bazz<#shakehead><#sir><#rinya>

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

asfa
hmm grat szép! igy van.. amit te csináltál az jobban nézki.. igy már tul csicsisáás vagy nem adja vissza a hangulatot.. hát elég fura amit csinálnak :) de grat fasza!

Japep

Lampard, a harcképtelen

Frank Lampard combizom-húzódást szenvedett és több hétig nem állhat a Chelsea rendelkezésére. A középpályás a szezon legjobb mérkõzéseként titulált, 4-4-re végzõdött Cheslea-Aston Villa találkozón sérült meg.

Lampardot alapos orvosi vizsgálatok alá vetették, és kiderült, hogy a jobb combizma meghúzódott.

- Azonnal megkezdtük a játékos kezelését, több hetes rehabilitációra kell járnia - mondta Lampard kezelõorvosa.

A londoni kékeket elkerüli a szerencse mostanság: több kulcsjátékos is sérült. John Terry és Didier Drogba több hetes kényszerpihenõjét tölti. Avram Grant dolgát az is nehezíti, hogy piros lapjaik miatt Ashley Cole és Ricardo Carvalho eltiltását tölti a következõ mérkõzésen.

------------------------------------
Hát ez durva...mielõbbi jobbulást neki!

Ez nem igaz, minden télen ez lesz??? Ez már kezd nevetséges lenni...
Az a baj, hogy legtöbbjük még a BL-ben sem játszhat.

Carlo Cudicini (2-3 hét), John Terry (1-2 hónap), Ashley Cole (2-3 meccses eltiltás), Ricardo Carvalho (2-3 meccses eltiltás), Lampard (3-4 hét), Claude Makelele (3-4 hét), Malouda (?), Didier Drogba (1-2 hónap)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Errõl jut eszembe, a ChelseaFanatics-osok felkértek, hogy nem-e csinálok nekik egy hasonló bannert, mint a miénk...pont volt idõm, mondom miért ne?

Ezt sikerült összehoznom (nekem tetszik, bár a miénk jobb :D ), erre most látom, hogy megváltoztatták...annyira nem érdekel, mert nekik csináltam, de nekem így nem annyira tetszik, az eredeti jobb...

A csúnya az egészben az, hogy engem a ChelseaFC.hu (mint láthatjátok a banneren) bannerének elkészítésére kértek fel, és erre látom, hogy átírták a szöveget...ha eleve így kérik, akkor is megcsináltam volna, de ez így máshogy jött le...na mindegy!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
örülök h ez maradt meg benned és megosztottad :) gondolom az elmult 5évben ez volt a legundorítóbb szerelés, meg az h bocsánatot kért.. az nem amikor Readingbõl egy játékos betörte Cech fejét majd Cudicinre is ráléptek..vagy amikor Terrynek alárugott Adebayor :)stbstbstb...

én láttam... Crouch-é sem volt piskóta a liga kupa meccsen

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Japep
Köszi! :D

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hunbasser
nem sûrûn járok ide,így csak most vettem észre a bannert,nagyon jó!

minden elismerésem a banner készítõjé!

ReaL MaDRid x siempre

Matthew Prosac
rég láttam ilyen undorító 'szerelést', mint amilyen Carvalhoé volt

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

asfa
foggalmam sincs :S ezzel szemben SWP is nagyon keveset játszik.. :(

asfa
ezzel egyetértek! Igy van.. Mourinho lehet h nagyrészben 1-0ás meccseket játszott.sokszor votl ig.. meg lehet,hogy 90.perc után születet meg a gyõztes gol.. de ez a hihetetlen erõs védelmet és az egész meccsen valo koncentráltságot tanusitja!

Japep
Maloudának mi baja és meddig még?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Ja, az elõbbi monológomból kifelejtettem, hogy a Villa 3. góljánál Laursen az elrúgás pillanatában már lesen volt, tehát az a gól is szabálytalan volt.

De ismétlem, megérdemeltük, hogy elbaltáztunk 2 pontot, mert hazai pályán 4 gólos döntetlen, az azt jelenti, hogy rosszul játszottunk.

Mourinho egyszer azt mondta, nem szó szerint: ha a csapatom nyer 5-3-ra, akkor mindenkit leszídok. Ez nem jégkorong, ott születnek ilyen eredmények.

Ezzel nem feltétlen értek egyet, mert jobb az 5-3, mint az 1-0, de a mondandója lényege az lenne, hogy hol a védekezés egy 5-3-as meccsen???
Mourinhoval egyszer sem kaptunk 4 gólt, 3-at is évente 1-szer.

Most 2 szabályosat, meg két szabálytalant. Sok.

asfa
rengeteg sérült és eltiltás a következõ bajnokira :S a se Lampard se Malouda se Ashley Cole nemjátszik az alábbiakon tul (Carlo Cudicini, John Terry, Ricardo Carvalho, Claude Makelele, Didier Drogba) akkor hihetetlenül kemény meccsre kell számitanunk!Így is, de a Newcastle most nem a legjobb formáját produkálja.. azonban ellenünk felfogja szivni magát! Go Blues.. remélem nyerni fogunk

asfa
Makelele is megsérült

A Chelsea hivatalos honlapja tegnap (december 26.) közleményben tudatta, hogy Calude Makelele fülmûtéten esett át, ezért pár hetet biztosan ki kell majd hagynia.

Ezzel a sérüléssel a Chelsea 5 játékosa (Carlo Cudicini, John Terry, Ricardo Carvalho, Claude Makelele, Didier Drogba) biztosan kihagyja a Newcastle United elleni bajnokit, de Frank Lampard és Florent Malouda játéka is kétséges sérülések miatt és Ashley Cole piros lapja elleni fellebbezésrõl még nincs hír.

Forrás: www.chelseafc.com

------------------------------------------------------------------------

A Grant szerinti januári átigazolások

Lássuk Avram Grant kiket is igazolna a télen. Túl sok választék nincs, mivel nincs sok idõ a keresgetésre és a nagy sztárok se váltanak klubot év közben.

Grant menedzser hiszi, hogy még esélyesek a bajnokság megnyerésére és sajnálja, hogy a két héttel ezelõtti Arsenal rangadót elvesztette.

A csapat a legjobban Nicolas Anelka iránt érdeklõdik. Voltak már olyan kijelentések is, hogy egy ilyen jó formában levõ csatártól nem szívesen válik meg a Bolton sem. És voltak ahhoz hasonló pletykák is, hogy a csapat újjáépitéséhez el kell adni Anelkat.

Ez az egész Anelka õrület azért kezdõdött el, mivel Didier és a csapat néhány játékosa az afrikai kontinenstornán vesz részt. És Didier csak február végére térhet vissza a csapathoz.

Abramovichnak idén is van egy kedvence, név szerint Ronaldinho. A Kékek tulajdonosa mindent meg akar tenni, hogy a brazilt a csapatban láthassa. Viszont a Milan gárdája is érdeklõdik iránta. Grant pedig nem olyan menedzser aki ellenkezne fõnökével, ha Abramovichnak Ronnie kell, akkor be kell illeszteni Avramnak a csapatába.

A fiatalokról is beszél Grant, szerinte mindannyian jól fejlõdnek, különösen Sinclairt és Sahart dicséri. Év közbe kölcsönadta Sinclairt a QPR-nek, és azóta sokat változott, fejlõdött a csatár. Ha így folytatják a fiatalok, akkor néhányukat többet fogja szerepeltetni a felnõtt csapatban. Mivel mindannyian jól teljesítenek, ezért több ifistát is felhozat a tartalék csapatba. És ha ott jól szerepelnek, könnyen bekerülhetnek a felnõtt csapatba. Avram még elmondta, hogy érdemes néhány játékost kölcsönadni a Champions Shipbe, mivel ott könnyen a kezdõbe kerülhetnek és jobban nõ az önbizalmuk. Ezért is fog a csapat minnél több tartalék játékost kölcsönadni, a Champions Shipbe.

Grant szerint, érdemes az Arsenal vagy a Man Utd példáját követni. Mivel Wenger az Ágyúsok mestere nagyon ért a fiatal játékosokhoz, és Ferguson is kiváló fiatal klasszisokat épít a csapatába (Nani, Anderson, Ronaldo, Rooney).

Ez azonban nem Granten múllik, sokkal inkább Roman Abramovich klubtulajdonoson, mivel akit õ kinéz magának, általában kötelezõ a csapatba építeni.

Forrás: www.chelsea.vitalfootball.co.uk

-----------------------------------------------------------------------------

Martin O'Neill: Elképesztõ mérkõzés volt!

A Chelsea és az Aston Villa játékosai, egy nagy iramú, látványos, fordulatokban és gólokban gazdag mérkõzésen osztoztak meg a pontokon.

Martin O'Neill a mérkõzésrõl eképp nyilatkozott: "A meccs elejét jól kezdtük, mi szereztük meg a vezetést a 14. percben és aztán újra gólt szereztünk, így két gólos fölényben voltunk, de a szünet elõtt büntetõböl kaptunk gólt."

"A szünetre egy gólos elõnnyel mehettünk ki, de a második félidõ ötvenedik percében kiegyenlítettek a Kékek."

"Ezután pedig felpörögtek az események, gól-gólt követett és három játékost is kiállítottak a mérkõzés végére."

"Mindenesetre a szünet elõtt úgy éreztem, hogy zsebünkben a három pont, de a végére nagyon örültem a döntetlennek."

"A Kékek 2-0-ról álltak fel, ez az ami miatt egy kicsit ideges lettem, mivel simán hozhattuk volna a mérkõzést, ám tekintve, hogy a Chelsea otthonában játszottunk, így örülök az egy pontnak." - mondta O'Neill.

Forrás: www.avfc.premiumtv.co.uk

asfa
<#eljen>

Carew volt elsen az elsõ gólnál, a beíveléskor. De nem ám olyan néhány centisen, hanem egy bõ méteresen. Nem lehet elnézni...
Knight alaposan elkaszálta Ballackot, lendíteni sem tudta a lábát, persze a német élt az eséllyel, és dõlt is azonnal. cronika ennél szarabb 11-eseket is megkapott már dögivel.
Joey-t ketten fogták közre lábbal, valszeg senki nem marad talpon abban az esetben, de jó focista /és nem Chelsea focista/ szokás szerint esett is azonnal ahogy kell.
Mindhárom piros jogos volt, feltéve, ha Ashley valóban kézzel ért a labdához, ami nem derült ki a visszajátszásból. Sajnos odaemelte a kezét a feje mellé, hogy ha nem sikerülne kifejelni, akkor még legyen egy mentsvára, de ezzel a bírót megvezette... Mondjuk, jogos volt.

Essien szabályos szerelésért /csak a labdát rúgta el, csak borult a baba magától/ szedett be sárgát.

Amúgy meg töketlen, béna, elképzelés nélküli focinkat büntette a Villa 2 góllal, mégha lesgóllal is, mert megérdemelték, annyira szarul játszott a Chelsea.
És ha már nem tudták a maradék 3 percet kapott gól nélkül kihúzni, akkor magukra vessenek.

Ennyi.

Szombaton ott fogok ülni a Matthew Hardingon a Toons ellen, még egy ilyen meccset nem szeretnék, sima 3-0 most már jöhetne...

"Ballack én nem ugyláttam,hogy teljesen dobta magát bár ez a kettõs eset.. vagy beveszi a biro vagy nem vagy látja vagy nem.. meg is lehetett sztem adni de nem is.. ez vmi ilyesmi volt..én igy láttam!"
<#hawaii>

asfa
hát tényleg korrekt hozzászólás :)
a meccsrõl.. a les én ugy láttam(bár nem volt vonalban) h nem a lefejelésnél hanem a beivelésnél volt..a gyenge produktum után mi irányitottuk a játékot. Ballack én nem ugyláttam,hogy teljesen dobta magát bár ez a kettõs eset.. vagy beveszi a biro vagy nem vagy látja vagy nem.. meg is lehetett sztem adni de nem is.. ez vmi ilyesmi volt..én igy láttam!
A második Aston VIlla gól betudható Cech teljes dekoncentráltságának,persze ez attol még gól. Ashle Cole sztem egyértelmûen nem kezelt.. nem mint fanatikus Chelsea szurkolo hanem mint normális megfigyelõ ugy láttam h a labda a melle feletti részt és a álát érintette!megadták és gol lett.. akkor ennyi erõvel azt lehet mondani ha Ballack dobta magát akkor a sors kiegyenlitette magát..
Shevchenko oriásit játszott két gol egy golpassz! Carvalho-hoz annyit fûznék hozzá h -> #8304 ez nem mentség.. de az igazság talán benne van!
én is ugy gondolom h igazságos az X csak sajnálom most mint fanatikus szurkolo a 2 pontot!

muszáj hozzászólnom ehhez a meccshez, egyrészt azért, mert nagyon színvonalas játék folyt a pályán rengeteg helyzettel, eseménnyel; másrészt azért, mert voltak kétes szituációk :)

elõször is szeretnék gratulálni mindkét csapatnak, mert a semleges szurkolók számára (itt nem magamra gondolok :) ) nagyon élvezetes meccset játszottak!

a meccsrõl:
a Villa az elején gólokkal megszórhatta volna a kékeket! gól, Agbonlahor kapufája, közeli lövése, majd ismét egy gól.
kérdésem: az elsõ gólnál ki, hol látott lest? sztem is gyanús volt, csak kívácsiságból: a beívelésnél, vagy a lefejelésnél? (még nem láttam vonalból az esetet)
ez idõ alatt mindössze egy Cole próbálkozás volt hazai oldalon. aztán jött az elsõ vitatott eset, amit eddig egyik chelsea fan sem említett (csak a másik oldal hasonló szituját). Ballack feltûnõen könnyen dobta magát, ahogy sokszor Ronaldo szokta (:)), éppenhogy hozzáért Knight. így kérdéses a büntetõ is és a vele járó piros lap, ami nagyban befolyásolta a játékot...
a 2. félidõben már természetesen a Chelsea dominált. Sheva óriási gólt rúgott, majd egy szép támadásból a vezetés is meglett. majd jött az egyenlítés. a Villa támadásai sokszor veszélyesek voltak, a kékek távolról próbálkoztak többnyire. Carvalho minimum 3 meccses eltiltást érdemelne... aztán ismét egy véleményes szabálytalanság a 88. percben. Cole egyszerûen bedobta magát a darálóba (mindenki ezt tette volna), a spori megette. gól. végül a slusszpoén a 90. percben: gyanús eset a gólvonalon, nem látszott tisztán a kéz... 4-4 és vége

sztem igazságos az x egy nagyon izgalmas, jó meccsen!

azt hiszem korrekt, nem támadó stílusú hsz-t sikerült összehoznom ;)

asfa
köszi szépen! osztom a véleményeket

Japep
Köszönjük...hát igen...minél többször nézem, annál jobban idegesít...az elsõ az les, A.Cole meg sztem tuti nem kéz...a vállára pattan csak, aztán elfejeli. De hát már nincs mit tenni, gondolom 2-3 meccses eltiltás mindkettejüknek!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Freedom88
köszönjük. hú de nem volt kéz a.cole-é.
Cech kicsit olyan szétesett mostanában:((

T.T.

asfa
érdemes megnézni a labdabirtoklást.. ;) elvesztegetett 2 pont.. de azért szépen felálltunk! de nem kellett volna alapbol hátránbya kerülni!

asfa
A Chelsea élénken érdeklõdik David Villaért

A 26 éves játékos, szeretné kipróbálni magát a Premier Leagueben. És szeretné példáját követni honfitársának Fernando Torresnek, mivel õ is könnyen felvette az angol ritmust. És látva Torres teljesítményét és a klub iránti elszántságát, szeretne David is angliába szerzõdni.

Több információ szerint, David nem szeret Ronald Koeman menedzser keze alatt dolgozni, és lehetetlennek tartja a folytatást.

David ügynöke nemrég azt nyilatkozta, hogy munkáltatója minden ajánlatot meg fog fontolni, és valószínüleg minnél hamarabb elhagyja a Valenciát.

Villa szerzõdtetésére még az ad némi esélyt, hogy mikor a Chelsea ellenük játszott a BL-ben, nagyon megszerette a londoni csapatot.

Forrás: www.premiershiplatest.com

----------------------------------------------------------------------------

Carvalho bocsánatot kér

"Soha nem volt a szándékomban, hogy "megsebezzem" a stoplisommal Gabriel Agbonlahort. A labdára mentem egész végig, nem volt a célom, hogy megsebezzem a másik játékost. A mérkõzés után nem láttam õt, de kértem, hogy az üzenetemet adják tovább neki."

Forrás: www.chelseafc.com

asfa
Chelsea - Aston Villa
2007. december 26., 14:00 - Stamford Bridge
Játékvezetõ: Phill Down
Nézõszám: 41.686

Gól: Shevchenko (45., 50.), Alex (66.), Ballack (86.) ill. Maloney (15., 45.), Laursen (72.), Barry (93.)
Sárga: Essien (19.), Ballack (90.), Alex (90.) ill. Reo-Coker (55.), Harewood (90.)
Piros: Carvalho (79.), Ashley Cole (90.) ill. Knight (45.)

Chelsea
Felállás (4-2-3-1): Cech; Ferreira, Alex, Carvalho, A Cole; Essien, Lampard (c) (Ballack 25); J Cole, Pizarro (Mikel 84), Kalou; Shevchenko (Wright-Phillips 82).
Cserepadon maradt: Ben-Haim, Hilario

Aston Villa
Felállás (4-4-2): Carson; Mellberg, Knight, Laursen, Bouma (Harewood 89); Agbonlahor, Reo-Coker, Barry (c), Young; Maloney (Davies ht), Carew (Moore 77).
Cserepadon maradt: Taylor, Gardner.

Statisztikák
75% Labdabirtoklás 24%
17 Kapuralövések 13
8 Kaput eltaláló lövések 7
11 Szabálytalanságok 8
3 Szögletek 7

Letöltések
Hamarosan.

Összefoglaló

Meglepõen aktívan kezdte a mérkõzést a forduló elõtt a bajnokság nyolcadik helyén álló Aston Villa. Az elsõ tíz percben csak a birminghami csatárok pontatlanságának köszönhetõen nem került hátrányba a Cech - Ferreira, Alex, Carvalho, Ashley Cole - Essien , Lampard, Joe Cole, Kalou Pizarro, Sevcsenko kezdõcsapattal felálló Chelsea. A 13. minutumban azonban már nem volt menekvés a londoniak számára.

John Carew fejelte le a labdát az üresen helyezkedõ Shaun Maloneyhoz, aki közelrõl higgadtan passzolt Cech kapujába.

Érdekes módon a folytatásban sem tudta felpörgetni játékát Avram Grant csapata, többször csak a szerencse mentette meg az újabb bekapott góltól a Chelsea-t, a 44. percben pedig még az sem. Maloney gondolt egy merészet, és megeresztett egy löketet 22 méterrõl. A lapos lövés úgy tûnt nem okoz gondot Cechnek, ám a labda átpörgött a cseh kapus kezén. A fejvédõs portás hatalmas hibája elérhetõ közelségbe hozta a Villa sikerét.

Az elsõ félidõ hosszabbításában a csereként beállt Michel Ballack esésénél kissé könnyû síppal büntetõt ítélt a játékvezetõ, aki ráadásul leküldte a pályáról Zat Knightot. A büntetõt Sevcsenko magabiztosan értékesítette a hosszabbítás 5. percében.

Érdekes módon az ukrán a mérkõzés 50. percében két gólt is szerzett, pedig a találatok között eltelt 20 minutum. Sevcsenko ugyanis a második félidõ elején is bevette Scott Carson hálóját - ekkor távolról volt eredményes az aranylabdás futballista.

A 65. percben Seva megunta a gólgyártás, így egy gólpasszal vétette észre magát. A befejezõ ezúttal a támadást kísérõ Alex volt.

Az emberhátrányban játszó Villa azonban nem adta föl, és Martin Laursen lövésével egyenlített a 72. percben. Ám koránt sem volt még vége.

Michael Ballack gyönyörû szabadrúgása két perccel a rendes játékidõ vége elõtt úgy tûnt hazai sikert eredményez, ám a hosszabbításban Ashley Cole kezére (?) pattant a labda a góvonalon. Az eset után Gareth Barry tizenegyesbõl szerzett gólja pedig kialakította a 4-4-es végeredményt.

Fordulatokban és kiállításokban (Cole mellett még pároslábas becsúszásával majdnem lábtörést okozó Carvalhót is leküldte a pályáról a spori) gazdag mérkõzésen, néhány kérdéses bírói ítéletet követõen összességében igazságos eredmény született.

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

asfa
huu :S:( hát ez nem vmi jo :S kár h X lett :( nem kellett volna 90.erpcben egyenlitettek ki :S bazz nembaj
legalább nem vereség!
GOBLUES!

banok
errõl mindenképpen csinálok!

Nuno88
majd ha lesz összefoglaló vki belinkelné? :)
Sheva góljaira kiváncsi vagyok...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Japep
4-4...szép meccs volt, de a bíró az ****
A Villa elsõ gólja egy 1 méteres lesgól, a második egy óriási potya (Cech tán még soha nem kapott ekkorát) a harmadik a védõink hibája...na és az az utolsó...az nem nézett ki kezezésnek...de hát már megszokhatnánk, a bírók mind a Chelsea ellen vannak!

0-2-nél nem gondoltam volna, hogy X lesz, ezért ehhez is grat a csapatnak!
A lényeg, hogy nem kaptunk ki otthon, és hogy Sheva betalált (2x) és Ballack is...mindketten ma játszottak legjobban a Chelseaben töltött idejük óta! Csak tartsák meg a formájukat!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok
nagyon jó!!!
4-4

REALista
4:3:)
Jó kis meccs!:D

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

asfa
jah :S bazz hihetetlen :S

Japep

A Chelsea kapusok terén bizonytalan

Chelsea a kapusok terén kissé bizonytalannak tûnik, hisz az elsõszámú és a másodikszámú kapusa is sérült, Cech és Cudicini egyaránt.

Petr Cech-nek hétfõn volt egy orvosi vizsgálata, mely felfedte, hogy az oldalsóizmát megfeszítette vasárnap, a Blackburn elleni mérkõzésen. Cechet a második félidõ elsõ negyedórája után lekellett cserélni, s helyette Henrique Hilario védett a meccs végéig. Carlo Cudicini pedig azért sérült, mert edzésen sérült meg a bordája.

Chelsea csapata még nem tudja, hogy pontosan mikorra térhetnek vissza, s mikorra épülnek fel.

"Ma az orvosi vizsgálatok kimutatták Petr Cech-nél, hogy zúzódások vannak a csípõje és az oldala körül. Tovább figyeljük a helyzetet a napokban, s reméljük, hogy hamarosan újból játszhat. Cudicini és felépülõfélben van, s reméljük nála is, hogy amint lehet visszatérhet."

Ez azt jelenti, hogy Hilario újévkor a Newcastle, Fulham ellen fog védeni a szombati nap folyamán.

---------------------------
Szokásos téli sérüléshullám...sajnos... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Drogbáé az Aranyoroszlán-díj

Egy marokkói magazin által tartott szavazáson Didier Drogbát választották a 2007-es év legjobb afrikai labdarúgójának. A Chelsea csatára mögött Frederic Kanoute és Juszuf Hadzsi végzett.

Drogba zsinórban harmadszor végzett az élen az al-Muntahab címû sportmagazin által szervezett szavazáson, amelyen harminc különbözõ országhoz tartozó sajtóorgánum képviselõi szavazhattak az elmúlt esztendõ legjobb afrikai focistájára. A Chelsea csatára magabiztosan végzett az élen, másfélszer annyi voksot kapott, mint a második helyezett Frederic Kanoute. A Sevilla mali játékosát a Nancy labdarúgója, Juszuf Hadzsi követi a rangsorban.

A voksolók által Drogbának ítélt Aranyoroszlán-díj átadására még várni kell, a marokkói lap még nem határozott az idõpont kapcsán.

Aranyoroszlán-díj:

1. Didier Drogba (elefántcsontparti, Chelsea) 140 pont

2. Frédéric Kanouté (mali, FC Sevilla) 91
3. Juszuf Hadzsi (marokkói, Nancy) 33
4. Mahamadou Diara (mali, Real Madrid), Samuel Eto'o (kameruni, FC Barcelona) és Emmanuel Adebayor (togói, Arsenal) 30-30
5. Michael Essien (ghánai, Chelsea) 29
6. Kolo Touré (elefántcsontparti, Arsenal) 16
7. Amine Chermiti (tunéziai, Etoile du Sahel) 11
8. Mamadou Niang (szenegáli, Marseille) 10
9. Mohamed Aboutrika (egyiptomi, al-Ahly) 9
10. Benedict McCarthy (dél-afrikai, Blackburn) 5

--------------------
Grat neki! :D

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Boldog Karácsonyt!

( Még nem csak holnap lesz? ) :D

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
Boldog és Békés Karácsonyt mindenkinek!<#smile>

bigfoot
Boldog Karácsonyt Minden Chelsea Drukkernek!!!és persze Mindenkinek!!

asfa
igen ez vhogy igy van

Japep
Szerintem Anelkával járnánk a legjobban ezek közül, ismeri és jól játssza az angol focit, nem hiába második a PL-góllövõlistán...a spanyoloknak nem nagyon való a PL (kivéve a L'poolban), és mint láthatjuk aki Németországban focizott sokáig, annak is sok idõ kell a "megszokáshoz".

CHELSEA FOOTBALL CLUB

én Van der Vaart-nak örülnék :P...
asfa
hát inkább de azért Anelka a hétvégén is lõtt két gólt.. bár már öreg
Villa is ott van nagyon mondjuk én is inkább rá szavaznék

Freedom88
inkább David Villa mint Anelka

T.T.

asfa
Blackburn - Chelsea

2007. december 23., 17:15 - Ewood Park
Játékvezetõ: Steve Bennett
Nézõszám:

Gól: J.Cole (22.)
Sárga: Bentley (36.), ill. Alex (10.), Carvalho (79.)
Piros: -

Blackburn
Felállás (4-5-1): Friedel; Emerton, Khizanishvili, Nelson (c), Warnock; Bentley, Dunn, Tugay (Roberts 72.), Reid, Pedersen; Santa Cruz
Csere: Brown, Savage, Mokoena, McCarthy

Chelsea
Felállás (4-3-3): Cech (Hilario 64.); Ferreira, Alex, Carvalho, A.Cole; Essien, Obi Mikel, Lampard (c); Kalou, Shevchenko (Wright-Phillips 67.), J. Cole (Pizarro 82.)
Csere: Ben-Haim, Ballack

Statisztikák
52% Labdabirtoklás 48%
16 Kapuralövések 10
9 Kaput eltaláló lövések 2
15 Szabálytalanságok 14
7 Szögletek 11

Letöltések
Joe Cole gólja a 22. percben

Összefoglaló

A Premier League 18. fordulójában csapatunk az Ewood Parkba látogatott, ahol egy rendkívül agilis és elszánt Blackburn, valamint remek hangulat fogadta.

A mérkõzés elsõ 15 percét egyértelmûen a hazai csapat uralta, lehetõsége nyílott a gólszerzésre a kiváló formában futballozó fiatal David Bentleynek, aki bal oldalról, szabadrúgásból a felsõlécet találta el.

A Blackburn egy szem csatára, a paraguayi Roque Santa Cruz sem tévedett sokat, mikor egy hosszan elõreívelt labdával lódult meg a jobb oldalon maga mögött hagyva védõjét és lövése csupán centikkel kerülte el a hosszú sarkot.

Ezt követõen éledezett az igencsak álmosan kezdõ Chelsea. Elõbb Kalou, majd Shevchenko került helyzetbe, elõbbi fejjel, utóbbi fordulásból lövéssel veszélyeztetett.

A 22. percben aztán megtört a jég, Lampard szerzett labdát a felezõvonalnál, majd Kalou-hoz passzolt, aki remek meglátással a jobb szélen robogó Joe Cole elé tálalt. Az angol szélsõ nem hibázott, a tehetetlen Friedel mellett a rövid felsõbe bombázott. 1-0 a Chelsea-nek.

A félidõ második felében a Rovers kicsit megtorpant, a Chelsea pedig megnyugodott a vezetés tudatában. Még így is eljutottak a csapatok egy-egy kapufáig.

Hazai oldalról egy kavarodás után David Dunne elé került a játékszer, aki 13 méterrõl eresztett meg egy löketett, a Chelsea cseh portása, Cech hárított, így a labda a kapufán csattant.

Valamivel késõbb Lampard fülelt le egy átadást a Blackburn térfelén, majd tett néhány lépést a kapu felé és jó húszról tüzelt. A hazaiak hálóõre nem szeretett volna elmaradni kollégája teljesítményétõl bravúrral hárított és a labdát a jobb kapufára tolta.

A félidõben az eredmény 1-0 a Chelsea javára.

A második félidõ legelején a Blackburn elõtt adódott komoly lehetõség az egyenlítésre, Santa Cruz vezette Cech kapujára a labdát baloldalon, Cech azonban remekül tisztázott.

Néhány perccel késõbb kiderült komoly árat fizetett ezért a védésért, ugyanis megsérült és jó ideig állt emiatt a játék. A 64. minutumig húzta, ekkor le kellett cserélni, helyére a Chelsea harmadik számú kapusa, Henrique Hilario érkezett. A portugál hálóõr számára ismét remek alkalom nyílt a bizonyításra, két szögletnél is bizonytalankodott azonban. Ezután érkezett Santa Cruz, aki egy baloldali beadást fejelt a bal alsó irányába, Hilario viszont földöntúli bravúrt bemutatva szenzációsan hárított.

Komolyabb helyzetek innentõl már nem igazán adódtak, többnyire a mezõnyben, vagy a tizenhatosok elõtt, felállt védelmekkel szemben zajlott a játék. Még megjegyzendõ, hogy a félidõ utolsó harmadában a csapatkapitány Lampardnak ismét lehetõsége nyílt 100. Chelsea színeiben elért gólja megszerzésére. Az ünneplés sajnos még várat magára, Friedel szokásos jó formáját bemutatva hatástalanította a ballábas löketet.

A végeredmény maradt 1-0, a Chelsea Joe Cole elsõ félidõben szerzett góljával teljesítette a kötelezõt, vagyis elhozta a 3 pontot a Blackburn Rovers otthonából és továbbra is tapad az Arsenal és a Manchester United csapatára. Folytatás szerdán a Stamford Bridge-n az Aston Villa ellen.

asfa
A Chelsea minden áron akarja Anelkat

Nicolas Anelka a tegnapi Birmingham elleni bajnokin, két nagyon szép és fontos gólt lõtt. Ezzel is csak azt mutatja, hogy érdemes megszerezni a franciát.

Avram Grant menedzsernek szüksége van egy tudását bebizonyított csatárra, hogy ameddig Drogba sérült és míg részt vesz az afrikai Nemzetek Kupáján addig pótolni tudja, egy kitûnõ helyettesítõvel.

A Kékek mindazonáltal nem csak Anelka leigazolásával próbálkoznának, hanem a valenciai David Villat is megszereznék.

David Villa kivásárlási ára 36 millió font. Viszont ennél több információ nincs az átigazolással kapcsolatban.

Anelka ára 15 millió font, és bizonyított már az Arsenal-ba, a Real Madrid-ba, a Paris St Germain-ben, a Liverpool-ban, a Manchester City-ben és Fenerbahce-ben is, ahol mindenütt remekül teljesített.

Forrás: www.goal.com