Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagumo
igen igen sajnos:S meg Keane is a Man UTD ellen kihagyott 1 ziccert.. de mostmár mind1

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

asfa
bazz mekkora helyzetet hagyott ki Belletti meg SWP is :S tuloldalon pedig Defoe egy az egyben hibázott.. 1-2-nek örültem volna de most rendet kell rakni a fejekben h nem elég ha kimegy a szerelés a pályára.. Nagoyn összekell kapni magunkat a sok hiányzó ellenére jok lehetünk!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

asfa
köszönjük szépen!

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

asfa
ha valaki tudja hol lehet megnézni Anelka golját légyszi linkelje be.. elõre is kösz

asfa
kövektezõ meccsünk hazai pályán Pool ellen.. ha hozzák a formájukat nyernünk kell de mivel ellenünk játszanak felfogják magukat szivni és nehéz dolgunk lesz! bekéne huzni a 3pontot a rengadokon mindenféleképpen!

asfa
Portsmouth - Chelsea
2008.február 2. 16:00 - Fratton Park
Játékvezetõ: Howard Webb
Nézõszám: ?

Gól: Defoe (64.) ill.Anelka (55.)
Sárga: Davis (21.), Pamarot (33.)
Piros:

Portsmouth
Felállás (4-4-2): James; Johnson, Campbell (c), Hreidarsson, Pamarot; Hughes, Davis, Diarra, Kranjcar; Baros, Defoe
Cserék: Ashdown, Aubey, Lauren, Mendes, Mvuemba

Chelsea FC
Felállás (4-3-3): Cech; Belletti, Alex, Ben-Haim, Ashley Cole; Wright-Phillips, Makelele(c), Ballack; J. Cole, Anelka, Malouda
Cserék: Cudicini, Ferreira, Bridge, Sidwell, Pizarro

Statisztikák

Labdabirtoklás
Kapuralövések
Kaput eltaláló lövések
Szabálytalanságok
Szögletek

Összefoglaló

Az angol labdarúgó Premier League 25. játéknapján a forduló elõtt 3. Chelsea a középmezõny elejéhez tartozó Portsmouth otthonába, a Fratton Parkba látogatott.

Az elsõ félidõt a londoniak kezdték. A játékrészt nem jellemezte sem túlzottan gyilkos iram, sem óriási helyzetek, mindössze Michael Ballack és Joe Cole lövése emelhette a hazaiak kapusának, David Jamesnek a pulzusát, míg a túloldalon Nico Krancjar és az exchelseas Lassana Diarra löketeit jegyezhetjük fel.
A színvonalat hûen jelzi, hogy a két legnagyobb helyzet azonban sarokrúgások után adódott. A Chelsea részérõl a 35. minutumban Ballack érkezett fejjel pazarul egy szögletre, a játékszert Nico Krancjar a gólvonalról vágta ki.

Két perccel késõbb a hazaiak is kornerbõl veszélyeztettek, Krancjar labdáját Pamarot bólintotta kapura, a játékszer a felsõ lécrõl vágódott vissza a mezõnybe.

A ráadás perceiben még az addig csak és kizárólag lesen tartózkodó, az összjátékból magát kivonó Nicholas Anelka is helyzetbe került, lövése azonban elakadt David Jamesben. A félidõben gól nélküli döntetlen.

A második félidõ elején rögtön veszélyeztetett a Portsmouth, az új igazolás Jermaine Defoe tört be a tizenhatoson belülre, majd éktársa Milan Baros lövését hárította a Chelsea portása, Petr Cech.

A vendégek sem késlekedtek a válasszal, Florent Malouda és Ashley Cole baloldali akciója végén utóbbi elpöckölte a labdát James kapus mellett, de a visszafutó Hreidarsson a kapu torkából menteni tudott.

Aztán az 55. percben egy mintaszerû kontraakció végén Malouda passzolt keresztbe Joe Cole-nak, aki rendkívül önzetlenül készítette le a játékszert a középen érkezõ Anelkának, s a francia csatár megszerezte elsõ PL gólját a Chelsea színeiben. 0-1

9 minutával késõbb aztán érkezett a Pompey válasza, egy elõreívelt labdát csúsztattak meg a középpályán, amely a leshatáron tartózkodó Defoe elé került, és az angol csatár senkitõl nem zavartatva szerezte meg az egyenlítõ találatot. 1-1 .

Ezt követõen temérdek izgalmas jelenet adódott, Wright-Phillips, Belletti és Anelka is hatalmas, már-már kihagyhatatlan helyzetbe kerültek, James hálója azonban nem rezdült. Ekképp kollégája, Petr Cech is megúszta újabb bekapott gól nélkül, hála Defoe-nak, aki másodszorra már nem tudta kihasználni az ajtó-ablak helyzetét.

Az eredmény 1-1, amely teljesen igazságosnak mondható, a hazaiak nagyot küzdöttek és igazolták, hogy a Fratton Parkban bárkire veszélyesek lehetnek. Külön kiemelném a két egykori Chelsea futballistát, Lassana Diarrát és Glen Johnsont, akik ma klasszis teljesítménnyel hozakodtak elõ, és mutattak fityiszt múltbéli klubjuknak.

Jagumo
de sztem az itteni chelsea drukkerek közül nem csak én vagyok így vele😉<#taps>

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
én kitarok a chelsea mellet mindig 😊

Jagumo
köszönjük szépen!

Pepsi Twist
FÚJ LE A FOCIVAL!

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Scholes18
aha.

Glory Glory Man United!!

Japep
A hosszabbításos dologról meg annyit, hogy én általában a Livescore.com-ot nézem, az meg mint tudjuk, nem igazán percpontos...egy 85-86. perc utáni gólt is 90-nek láthatunk...ezért BOCSÁNATOT is kérek!

Amúgy is, ha itt tartunk, ti nem vagytok rendes szurkolók...ha megnézitek, észrevehetitek, hogy míg a MU kikapásra áll, vagy X-re, a topikotok ki van halva...egyetlen árva üzenet sem születik, csak ha már megfordította a csapat a meccset, vagy ha vége lett...
Fõleg te Scholes18...ha kikap a csapat, van hogy 1-2 napig fel sem tolod a képed, nemhogy vesztes meccs alatt is írkálnátok...

Itt legalább meccsek alatt mindig "pörög" a topik, nem úgy, mint odaát...ahová mi nem megyünk (gondolok itt Asfára, BigFootra és jómagamra).
És még mi vagyunk a szánalmasak ???

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Jagumo
1. Modellautók
2. Football Manager
3. Radeon HD Series
4. Silkroad Online
5. Call of Duty 4: Modern Warfare
6. Chelsea Fan Club
7. Lost (ABC)
8. GTA: San Andreas
9. Test Drive Unlimited
10. XBOX360

Jagumo
én nagyon demokratikus egy emberke vagyok!!! és nembirom ha valaki ilyen!

asfa
gratulálok! 😊 eddig jutottál el! <#worship>

asfa
nektek fájt az igazság eddig 😊 amikor is mindig minden bátor Man Utd szurkolo jött és leugatott, én mondtam h tudod h mi a vége ha ilyen modon jössz ide irkálni. alább egy hsz-ben emlitettem h mi is elcsesztük mert 1-1et játszottunk ennek ellenére nem nézek át a ti topikotokba és ha egy Chelsea-re találok hozzászolást ugatok be, pedig tehetném mert nyilván nem dicsérnek minket agyon ott! Az h megérdemelt nem lennék bele végignéztem a mérkõzést, dekoncentráltan játszott a MU, Tottenham bármikor eldönthette volna a meccset. Helyzett volt itt is ott is mégis emlékezzünk egy Berbatov lövésre vagy egy Robbie Keane kiugrásra amivel kapuig gyalogolhatott volna.. nem mennék bele h igazságos e itt nem ezen vana hangsuly csupán a szokásrol ami már sajnos szokás, h bármi vna észreveszed vagy veszitek és jöttök ide ugatni, amibõl jol tudod h flém lesz pontosan tudod ha leugatsz itt vkit h nevetséges mi lesz belõle de csinálod, képtelen vagy visszafogni magad! Ez nem fáj az igazság története ez a szánalomas kategoria amikor ebben leled örömöd azok után,hogy szoltam fejezd be mert tudod mi lesz belõle! Köszönöm

Jagumo
hát nemtudom te melyik meccst nézted...nagyon hogy nem megérdemelten szereztetek pontot! 😄 de nem fogok itt veled leálni vitázni! PONT

Scholes18
egyetértek ne írj ide pilboy, ne süllyedjünk le a szánalmasokhoz, mindenki maradjon a saját topicjánál.

Glory Glory Man United!!

gyerekek...
fáj az igazság, és flémelésnek fogod fel
nem tudtok belenyugodni, h hosszú idõ után szerencsével (de megérdemelten) szereztünk pontot
csak ennyit akartam
on

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Jagumo
pontosan... mert neki szabad 😊)) 😄

Jagumo
www.nemzetisport.hu!

én special lusta vagyok, de amit érdekel ott mrgnézheti az összes meccs végeredményét (PL) le van irva az összes forduló 😄

asfa
azt ir itt amit akar, ha flémelni akarsz,máshol!

egyáltalán nem csinálom a fesztivált, csak elõbb nézzen utána a dolgoknak, aztán lehet beszélni<#kuss>

Jagumo
de tényleg ne csináld itt a fasztivált😊

Jagumo
ez tényleg nemigy van😊

asfa
be lehet fejezni most! nem flémkeltés volt, ne gyere ied balhézni ha kérhetlek mert tudod h az lesz

nevetséges vagy!
mondj egyetlen példát az idénybõl, amikor a 90. perc után szerzett góllal szereztünk ponto(ka)t!<#wow3><#ejnye1>

Jagumo
jajj nem BL.. PL-ben 😄

asfa
például..

Jagumo
kezdõdik a Pool meccse. de mind1 a BL-ben nem kell tartani tõlük...7.-ek.
de most szerintem csak nyernek a Sunderlend ellen.

Jagumo
van benne valami! 😄

Jagumo
igen! pl az Arsenal elleni PL meccsen ahol 1-0 -ra kikaptunk! Ebuae vagy Touare nemtom valamelyik a 2 kozul eltorte Terry lábát, és beált benhaim nem tudta rengesen fogni Gallst és õ fejelte e 45. percben a golt...szóval vannak ilyenek!

asfa
sose lehet tudni 😊

miki36
hát ja... de majd rájön hogy rosszul döntött(legalábbis nagyon remélem😊)

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

asfa
jaja Redknapp is tud, ráadásul Lampard nagybátyja.. nem mennék bele de ez üzlet és hovatartozás kérdése h mit eszik rajta 😊

asfa
Terry,Lampard,Essien,Drogba... ha õk négyen visszatérnek és csucsformájukat hozzák vmint még a többiek is.. nem lesz ellenfél! ha nem lesz igy.. sok esély nincs idén bl-re se bajnokságra sem

miki36
jaja sajnos:S
mondjuk Redknapp se lenne rossz, neki nagyon örülnék😊
nem tudom Abra mit eszik ezen a Granten...

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

asfa
de az ilyen meccseken vesznek el dolgok.. a Manchester oda vissza veri a Pompey-t, az Aston VIlla-t mi meg le X-elünk ami oriási hiba..emlékezhetünk,hogy tavaly olyan meccseken ment el a bajnokság mint a Fulham ellen itthon 2-2 majd Reading ellen is 3napra rá, nem tudtuk megverni az Arsenal amire oriási szükség lett volna, kikaptunk Borótól.. szal ezek azok a meccsek amiken 3 pont a minimum, holott az ellenfél erõs, de aki bajnok akar lenni akkor mindenkit megkell verni

Jagumo
igazad van...de a reményhal meg utolára😊 pl Drogba se ramekel idén!

Jagumo
de majd következõmeccs.. áá liverpool ellen sem lesz könnyû dolgunk! mondjuk hazi pályán leszünk az csak számit valamit! na mind1 hajrá KéKeK!!

asfa
nem leszünk idén bajnokok, ez 100%... bajnokok ligájához se lesz sok közünk ilyen játékkal mert jelen pillanatban csak angolokat nézzük akkor Man Utd, Arsenal jobb és nem beszéltem még sem az Interrõl sem a Realról..

asfa
áh nagyon rossz ez igy..nincs most sehol a régi Chelsea.. a bajnok Chelsea.. pedig a játékoskeret nem gyengén durva..nem tetszik ez a Grant.. sok okbol kifolyolag sem de amit igért támadojáték nagyon ritkán jön be és a védeklezésre meg nem marad semmi.. lásd 4-4 Aston Villa ellen
Capello, Lippi, Juan De Ramos féle edzõnek jobban örülnék!

Jagumo
igen igen én is ez mondom😊

Jagumo
am. szerintem Defoe golja les volt...legalábis be lehetett volna fujni!

asfa

Japep
Az elsõ hely egyre messzebb van, de legalább a MU már második...

Még nincs veszve semmi, csak február van!
Ez is szép ennyi hiányzóval!
HAJRÁ CHELSEA!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Hát ja...mi vezettünk, aztán meg egy óriási védõhiba miatt (én Ben-Haimnak láttam, de szar volt a kép) X-elünk...nagyon durván üresen hagyták Defoet, ezt meg is érdemeltük...
És megint nem mozdultunk el a 9 meccses gyõzelmi-sorozatunkról...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Jagumo
pontosan!

miki36
jaja... sajnos:SS
nagyon hiányoztak/nak a sérültek és az afrika kupások😞