Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CHELSEA - Liverpool
- PL 26.forduló - Stamford Bridge -
- ma 17:00 - Eurosport2 -
- vezeti : Mike Riley -
CHELSEA : (4-3-3)
Manager : Avram Grant
Cech
Belletti - Alex - Carvalho - Ashley Cole
Ballack - Makelele - Lampard (c)
Wright-Phillips - Anelka - Joe Cole
Cserepad : Cudicini, Ben-Haim, Obi Mikel, Malouda, Pizarro
Liverpool : (4-4-2)
Manager : Rafa Benitez
Reina - Riise, Carragher, Skrtel, Finnan - Gerrard (c), Mascherano, Lucas, Babel - Crouch, Kuyt
Cserepad : Itandje, San Jose, Pennant, Benayoun, Kewell
-----------------------------------------------------------
Kemény meccs lesz, nyerni kell, fõleg hogy a MU kikapott (1-2)...a rekord is jól jönne... 😄
HAJRÁ CHELSEA !!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
CHELSEA FOOTBALL CLUB
24' D.Vassell
45' Benjani
Ha így marad, akkor a City oda-vissza veri a nagy bajnokot... 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
de nyernünk kell!!!remélem sikerül a rekord !!!!!
HAJRÁ CHELSEA!!!!!!!!!!
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Tegnal az Anglia-Svájc meccsen minden jelölt játékosunk pályára lépett...
Nagyon durva, amit Joe Cole az elsõ gólnál csinált, õ adta a gólpasszt...nagyon nagy formában van most... 😄
Wright-Phillipst pedig becserélték az 58.percben és a 61-ben már gólt is rúgott...õ is nagy formában van... 😄
A legjobb minõségben itt lehet megnézni a gólokat :
>>> Samsungsport.hu <<< (Kicsit lejjebb, a 4. videó.)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Nem igazán, mivel még ott a 3.helyért meccs, és másnap meg még úgysem játszik a L'pool ellen...utána meg már itt lesz mindenki az ANK-ról.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Hajrá Kékek!
Ez az oldal értetek van!
: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :
Drogba: Boldog vagyok a Chelsea-nél!
"Nem tudom, hogy miért írják mindig azt, hogy távozni akarok. Érzésem szerint nem mondtam semmi olyan, ami erre utalna illetve, ha valahol ilyen nyilatkozat jelent meg, akkor azt nem én mondtam. Olyan körülmények között dolgozhatok, ami nem sok játékosnak adatik meg. Meg akarom nyeri a Bajnokok Ligáját és vissza akarom hódítani a Premier League bajnoki címét. Imádom ezt az életet, és nagyon elégedett vagyok."
"Mourinho már a múlt! Most minden helyén van körülöttem! Õ volt az, aki ide hozott engem és nagy játékossá tett. Én is ember vagyok, egy ideig fájt az, hogy itt hagyott minket, de már átvészelten ezt!" - fakadt ki a jelenleg Ghánában tartózkodó gólzsák.
--------------------------------------------
A Lampardos dolog megint csak egy óriási kacsa...hihetetlen.
A Drogba nyilatkozata jó lenne, ha igaz lenne... 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
CHELSEA FOOTBALL CLUB
les volt bizony... de mostmár mindegy, akkor is meg kellett volna nyernünk a meccset
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Avram Grant hazautazott Izraelbe, hogy részt vegyen egy UEFA Pro licences tanfolyamon.
A jelenlegi szabályozások szerint az európai élvonalbeli pontvadászatokban kizárólag olyan szakemberek irányíthatnak csapatot, akik rendelkeznek az UEFA Pro licencével. Avram Grantnak egyelõre nincs meg ez a papírja, és csak az európai szövetség különengedélyével irányíthatja a londoniak edzéseit.
- Az UEFA az izraeli edzõknek is kötelezõvé tette a Pro licenc megszerzését. Európaiak vagyunk, megértjük, hogy meg kell szereznünk a papírt, ezért utaztam haza - mondta Grant, aki hétfõn taktika továbbképzésen vett részt, valamint az UEFA-szabályokról, a médiáról és az afrikai futballról tanult.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Az is milyen dolog már, hogy megszavazták Drogbát elsõnek, de mivel õ nem megy el a kiosztóra, megkapja a második...ebbõl látszik milyen is lehet a színvonala/értéke annak a kupának.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Ballacknak jobbulást!!!
Furcsa fejfedõ ékesíti a napokban Michael Ballack fejét. A Chelsea és a német labdarúgó-válogatott 31 éves játékosa nem holmi divatdiktátori szerepben próbál tetszelegni, sokkal inkább egészségügyi okok miatt hord turbánt.
Szerdán a nyári Európa-bajnokság egyik házigazdája, Ausztria ellen barátságos mérkõzésen lép pályára a Nationalelf. Ballackot sérülése miatt óva intik az orvosok attól, hogy használja a fejét. A fájdalomérzet mellett azért sem ajánlják neki a fejjátékot, mert a seb könnyen felszakadhat. A válogatott csapatkapitánya fogadkozik, hogy a turbán nem zavarja majd õt a játékban.
- Pályára akarok lépni, lesz ami lesz. Ugyanakkor fontos az egészségem, ezért a találkozó elõtt folyamatosan konzultálok az orvosokkal - nyilatkozta a Chelsea kiválósága.
Ballack a hétvégén akkor sérült meg klubcsapata Portsmouth elleni találkozóján, amikor csúnyán összefejelt Pamarot-val. Az öt centiméteres sebet kilenc öltéssel varrták össze a sebészek.
Drogba nyert, de nem tartott igényt a trófeára
Az Afrikai Labdarúgó-szövetség (CAF) Didier Drogbának ítélte oda az Év Játékosa elismerést, a csatárnak azonban nem kellett a díj.
A CAF hétvégén Frederic Kanoutét tüntette ki a 2007-es Év Afrikai Játékosa díjjal. Mint kiderült, a trófea az elefántcsontparti Didier Drogbát illette volna meg, de a Chelsea támadója jelezte: nem hajlandó elutazni Togóba, az átadóra. A szövetség ezt követõen a második helyezett Kanoutének adta a díjat.
A CAF az átadó elõtti napon felhívta Drogbát telefonon, és jelezte: ha nem lesz ott az átadón, Kanoute kapja az elismerést. Didier azonban azt mondta, nem akar részese lenni a 2008-as átadónak - mondta az elefántcsontparti válogatott szóvivõje.
------------------------------------------
Reméljük Ballack mihamarabb rendbe jön, hiszen Õ fejjátékban a legerõsebb...
Azért grat Drogbának, nem értem, miért nem tartott igény a díjra... 😄
Nem is nagyon értettem, hogy miért Kanoute kapta, most már világos.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Ghána <2 - 1>2 - 1> Nigéria
47' Essien - 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
"Nagyon kellett ez a díj, ugyanis az utolsó meccsemen a csapatomban kiállítottak az Everton ellen. Most megmutattam, hogy tudok úgy is hasznosan játszani, hogy nem szabálytalankodok." - mondta a nigériai 10-es.
"Talán benõ végre a feje lágya." - kommentálta a hírt szûkszavúan Henk Ten Cate.
Mikel eddig végigjátszotta mindhárom meccset, és egy gólt szerzett.
Forrás: www.kicker.de
--------------------------------------------------------------------------
McClaren: Terry legyen a kapitány!
John Terry hiányozni fog a szerdai, Svájc elleni barátságos mérkõzésrõl, és távolléptében Steven Gerrard lesz a csapakapitány. McClaren viszont arra ösztönzi Fabio Capellot, hogy ha John visszatér továbbra is õ legyen a csapatkapitány.
A találgatások szerint Terry és Gerrard között fog eldõlni az, hogy melyikük lesz a 2010-es VB selejtezõkön a kapitány.
"Úgy gondolom, hogy továbbra is John-nak kéne lenni a csapatkapitánynak. Távolléptében Gerrard kitûnõ pótlép, de ha Terry egészséges neki kell viselni a karszalagot. John már hozzá van szokva az ilyen vezetõi szerephez. Évek óta a Chelsea csapatkapitánya és a válogatottban is bizonyított már. Terry hasonló kvalitású kapitány, mint Beckham volt. Nagyon jól irányítja a társait. A védelmet kiválóan szervezi és, ha kell gólokat is tud szerezni." - mondta Steve McClaren.
Forrás: www.goal.com
---------------------------------------------------------------------------
Grant szeretné, ha visszatérne Lampard
Lampard ezen a héten már edzett is a csapattal, de Grant edzõ még nem merte bedobni a mélyvízbe Franket.
Ugyanakkor Avram felfedte, hogy keményen kell dolgozzon, hogy ha visszakar kerülni a kezdõbe.
"Minden játékosnak bizonyítani kell! Nem lehet olyan könnyen bekerülni a kezdõbe, mint ahogy hiszik- mondta Grant.
"Mourinhonál lehet, hogy ez megszokott volt, de nálam nem.
"Én amikor idejöttem, akkor nem ismertek. Se a játékosok, se a szúrkolók.
"Két menedzsert nem lehet összehasonlítani. Bennem az emberek Josét keresték- fejezte be Grant.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
De mindegy, történt ami történt, csak elõre!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Azért nem semmi, Ben-Haim megint mit csinált...nem való ide, menjen vissza egy középszintû csapatba - õ is jobban járna, nem lenne rajta annyira nagy nyomás...nem értem, ma már miért nem Ivanovic kezdett... :S
>>> Ben-Haim -> 1-1 <<<
CHELSEA FOOTBALL CLUB
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Kanoute a 2007-es év Afrkai Játékosa
Három nappal azután, hogy Mali válogatottja búcsúzott az Afrikai Nemzetek Kupájának küzdelmeitõl, a kontinens labdarúgó-szövetsége bejelentette, hogy 2007 legjobb afrikai labdarúgójának Frederic Kanoutét választották meg.
A Sevilla támadója, aki az utolsó csoportmeccsen, Elefántcsontpart ellen megsérült az elsõ európai születésû játékos, aki megkapta ezt a díjat.
A kiváló csatár olyan klasszisokat elõzött meg a versenyben, mint Didier Drogba, Michael Essien, Emmanuel Adebayor és Mahamadou Diarra.
A harminc éves klasszisnak remekül sikerült a 2007-es év, hiszen fõszerepet játszott abban, hogy a Sevilla megvédte címét az UEFA-kupában, emellett megnyerte a gárdával a Spanyol Kupát, és a Spanyol Szuperkupát is.
Ráadásul a csatár a hátán cipelte az együttest, amely a bajnokságban az utolsó pillanatig versenyben volt a bajnoki címért folytatott harcban.
�A családomnak ajánlom ezt a díjat, akik most nem lehetnek itt, és Mali összes polgárának � nyilatkozta Kanoute. � Hiszek abban, hogy a sportot egyfajta eszközként tudjuk felhasználni Afrika fejlõdéséért.”
A szavazáson egyébként ötvenhárom válogatott edzõ voksolt, és õk látták úgy, hogy a Sevilla csatára volt a legjobb tavaly. Egy évvel korábban Didier Drogba kapta a kitüntetést, elõtte pedig Samuel Eto’o sorozatban háromszor.
Mali országából egyébként Salif Keita nyerte el ezt a kitûntetést legutóbb, 1970-ben.