Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kedden idegenben
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
széép HAJRÁ KÉKEK!
Egy hasonló lesgólt már nem adtak meg Kalounak!
Pizarro keményen nyomja! 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Én becserélném Shevát és Anelkát úgy a 60.percben...
HAJRÁ CHELSEA!!! 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
- FA 5.forduló - Stamford Bridge -
- ma 16:00 - ChelseaTV -
- vezeti : Mark Clattenburg -
CHELSEA : (4-3-3)
Manager : Avram Grant
Cudicini
Ferreira - Ben-Haim - Terry (c) - Bridge
Sidwell - Obi Mikel - Lampard
Kalou - Pizarro - Sinclair
Cserepad : Hilario, Carvalho, Essien, Shevchenko, Anelka
Huddersfield : ()
Manager : Andy Ritchie
Matt Glennon - Frank Sinclair, Nathan Clarke, Rob Page (c), Robbie Williams - Michael Collins, James Berrett, Andy Holdsworth, Chris Brandon - Phil Jevons - Luke Beckett
Cserepad : Simon Eastwood, Danny Schofield, David Mirfin, Malvin Kamara, Andy Booth
-----------------------------------------------------------
Kötelezõ nyerni...jó újra látni a visszatérõket! 😄
Kicsit tartalékosak vagyunk, de érthetõ...HAJRÁ CHELSEA!!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
ha letöltöd a TVu playert és és ezen az oldalon megkeresed a meccset rákattsintasz az adóra amelett ottvan hogy TVU player és közvetíteni fogja😊
Andriy Shevchenko ma visszatér a kerethez a Huddersfield Town elleni FA kupa mérközésen.
Az ukrán csatár a 4-4-es Aston Villa meccs óta nem lépett pályára sérülés miatt. Nem játszott az utolsó 11 meccsen, de eltökélt, hogy bizonyítson, Shevchenko elõször léphet pályára a Wembley-ben a Liga kupa döntõn, mível a 2007-es FA kupa döntõn nem játszhatott sérülése miatt.
"Ez egy esély, hogy a jövõhéten a Liga kupa döntõ meccsen résztvegyek, nem játszottam az új Wembley-ben. Ezen a mai mérközésen jónak kell lennem, hogy ismét bizonyítsak, de nekem még edzenem kell. Az osztagban vagyok, lehet hogy keveset fogok játszani de fontos a csapattal lenni." Shevchenko elismerte, hogy az az elmúlt néhány hónap frusztráló volt számára. "Sérülés után nem könnyû, a játékom sokkal jobb lett, mint elõtte. Megprobálok mindenben segíteni a csapatnak."
"Emlékszem mikor fiatal voltam néztem a Liverpool-t a Wembley-ben az 1980- as FA kupában. Ami a Wembley-t illeti a stadion Shevchenko kedvencei közé tartozik. A Dynamo Kiev-el játszottam a Wembley-ben 1998-ban 1-1 az Arsenal ellen. Ez fantasztikus volt, nem felejtem el. Játszottam még San Siro, Nou Camp, Santiago Bernabeu, Wembley, Old Trafford stadionokban ez jó érzés. Számomra a 2003-as Bajnokok Ligája döntõre emlékezem a legszívesebben amikor én szereztem a gyõztes gólt, ez mindig különleges lesz nekem." - fejezte be nyilatkozatát Shevchenko.
------------------------------------------------------------------------------------
<#eljen>#eljen> Ez nagyon jó hír, már régen vártam erre...csak sajnálom szegényt, hogy pont akkor sérült le, amikor bizonyíthatott volna...
Reméljük folytatja a jó szériáját, és lövi majd a gólokat kettesével a meccsein... 😄
Én szurkolok neki!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Négyszáz gyereket fognak edzeni korábbi Chelsea játékosok, mint például Roberto Di Matteo vagy Graeme Le Saux.
"A Chelsea Soccer Schools látogatása több száz Abu Dhabiban élõ kisgyerek számára fantasztikus alkalom lesz. Örülök az Etihad és a Chelsea kapcsolatának, mert ennek köszönhetõen korábbi világszínvonalú játékosokat hozhatunk Abu Dhabinak." - mondta Peter Baumgartner a Gulf News-nek.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
John Terry, a Chelsea kapitány úgy tûnik, hogy visszatérhet a Huddersfield elleni FA kupa mérkõzésre!
Ez Grant edzõnek kellemes gondokat okozhat a védelemben, mivel ott van középbekknek Alex, Ben-Haim, Ivanovic és Carvalho. Bár az is lehet, hogy Terry még csak a kispadra fog leülni.(Ez szerintem logikus döntés lenne, mivel a következõ héten a BL-ben az Olympiakosz ellen fogunk játszani.)
A Chelsea kapitánya az Arsenal ellleni 1-0-ra elveszített meccsen törte el a lábát, köszönhetõen (??) Eboué durva és szabálytalan belépõjének. De a Carvalho-Alex kettõs kitûnõnen pótolta az Angolt.
Avram saját gondolataiban nem is remélhette, hogy John ilyen hamar felfog épülni, mert elvileg az orvosok azt jósolták, hogy márciusig nem játszhat.
Mindazonáltal Terry szerepet kaphat a Stamford Bridge-en, és ha nyerünk, ott leszünk a negyeddöntõben.
Az izraeli üdvözölte a középhátvéd visszatérését: Talán õ a "Vasember". Nagyon erõs játékos! Holnap a mérkõzésre nevezve lesz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Andriy Shevchenko szinte már könyörögve kérte, hogy Avram Grant engedje játszani, a jövõ vasárnapi Ligakupa fináléjában.
Az ukrán csatár most szombaton még nem lesz ott a keretbe, de elképzelése szerint a jövõ vasárnapi Tottenham ellni meccsen már játszhat.
Shevchenko szeretne bizonyítani a kritikusainak és meg szeretné mutatni, hogy õ még mindig az a játékos, aki az AC Milán-ban rugdosta a gólokat.
"Andriy játékra alkalmas. Nagyon keményen dolgozott és most jól érzi magát. Nagyon csalódott volt, amikor megsérült, hiszen nagyon jó formában volt. A sérülése súlyosabb volt a vártnál, de már készen áll. Felkészült arra, hogy a Wembleyben,már a padon üljön." - mondta egy a játékoshoz közeli személy.
-------------------------------
Hosszú idõ után az elsõ hír Sheváról...legjobb formáját hozta a Chelseaben, mikor lesérült, reméljük folytatja...én szurkolok neki. 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Essien rendkívül magabiztos
Michael Essien úgy gondolja, a Chelsea még mind a négy sorozatot megnyerheti (Premier League, Bajnokok Ligája, FA Kupa, Carling Kupa - a szerk.), amiben érdekelt.
Avram Grant csapata jelenleg 8 pontos hátrányban van a listavezetõ Arsenalhoz képest a bajnoki címért folyó harcban, de bejutottak a Liga Kupa döntõjébe és versenyben vannak még a Bajnokok Ligájában és az FA Kupában is.
José Mourinho, a Chelsea menedzsere is mind a négy cím elnyerését megcélozta az elõzõ szezonban, amely végül Liga és FA Kupa gyõzelemmel végzõdött a Chelsea számára, mielõtt nagy meglepetésre a portugál tréner az idei bajnokság elején távozott.
Michael Essien, aki az Afrikai Nemzetek Kupáját követõen tér vissza csapatához, úgy gondolja, hogy a jelenlegi keret megfelelõ képességekkel rendelkezik, hogy dicsõséget szerezzen minden fronton.
"Képesek vagyunk elhódítani mind a négy trófeát." - mondta a The Sun-nak.
"Ez még egy óriási szezon lehet számunkra. Mind a négy sorozatban versenyben vagyunk és mindent meg fogunk tenni, hogy megnyerjük, amelyiket csak lehet."
"Mind a négy cím elhódítása is lehetséges."