Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oziris666
Csak kb. 60percet láttam streamen ,de ez gyász volt!Bertrand megint balszélsö, Ramires jobbszélsö elbaszott egy ötlet!Ramires sose játszott jól a szélen!Balszélre meg egy Bayern ellen oké,de egy QPR ellen kurvára nem kell 2 védekezö!
Lampard - Torres csak lassitja a játékot!
Most már ideje lenne Moses-Sturridge kettössel kezdeni meg Oscar mehet Lampard helyére...

Idén eddig nagyon hülyén próbál Di Matteo taktikázni!
Juventus ellen ez sima zakó lesz...

hedonist
Hazard is kirugja a stadionbol 7 meterrol... nagyon remelem, h valaki villant, mert egy ilyen fos QPR ellen 0-0 az szégyen...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
Istenem, ez a Fernando gyerek megeszi az idegeimet... mindent elad elveszit a kiba...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Japep

Nem tudom, te hol nézted, de mióta megvan a Digi Sport programja, azóta a MU van benne - legalábbis a hivatalos oldalán. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bulykin
na fasza, a Digisport 1 a Chelsea meccs helyett inkább a MU meccset adja -.-'
egész tegnapig pedig még a Chelsea volt programon...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Barnabyka
hedonist

Oziris666
Hát én sose bíztam volna rá Luizra😄
Mikel afrika kupázni is megy lehet,Romeu meg messze nem akkora ász mint aminek gondolják...

hedonist
Vagyis a VKP része.

Majd Romeu,Mikel megoldják😄 vagy Luizt is meg lehetne próbálni, mert én perpill nem bíznám rá a KH feladatokat😊

Oziris666
Hát ez jó kérdés😊
Àllítólag mehetnéke volt!
Persze ez nem lenne baj ha nem elötte adtuk volna kölcsön Essient...
Kurvanagy öngól ez így!Sovány lesz így a középpálya!

szucsy89
Na azt magyarázzátok meg nekem, hogy Meirelest mi értelme volt eladnotok? 😄
Japep

Tesóm ugyanezt mondta rögtön, õt is csak a pénz érdekli, Dzsudzsák kettõ... 😄

Egyébként ezután a Szuperkupa után kicsit óvatos vagyok a csapattal (tudom, azt mondtam, látszott rajtuk, hogy nem veszik komolyan, de azért komolytalanul sem kaphatunk ki 4-1-re), eddig nagyon magabiztos voltam, jöhet bárki - most már inkább megvárom az elsõ komoly ellenfelet (Juve és Arsenal).

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bulykin
kicsit azért sajnálom, de csak azért metr hát...Hulk 😄
nagyon okosan és jól igazoltunk amúgy, kerek a csapat, lehet h ha õ jön akkor már sok is lett volna 😊

Az meg már más kérdés, hogy szerintem itt kúrta el a karrierjét...Dzsudzsák kettõ lesz 😛

hedonist
Többe került, mint Hazard, az azért vicc😄

Japep

Érdekes, de annyi pénzért nem is bánom, hogy nem hoztuk el. Nem tudom, mit gondolt a Porto...
Hulk meg így járt.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Szerda éjfélkor zárul Törökországban.

Falcaot, pedig a Chelsea szeretné leigazolni, aki nem látná akadályát😊 Ez se semmi hír...mondjuk nem meglepõ módon a Man cityt is érdekli a csatár link

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Rudee
De.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Bulykin
Hulk meg a Zenitben? ugye ez nem komoly?

A torok ejfelkor zar

Japep

De aug.31-ével nem lezárult az átigazolási idõszak?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Már orvosin.. 4m bukunk rajta, ha igazak a hírek

12m font ért vettük
8m ért megy.

hedonist
Meireles to Fener?

Lassan elfogyunk vkpból:s

hedonist
Azok akik egy ilyen meccs után bármilyen erõviszonyt leszûrnek, annyit is értenek a focihoz😊

Még jó, hogy a PL és a BL a fontos nekünk, nektek lehet ez a szuperkupa <#integet2>

Japep

Igen, mert sokkal jobb egy kétcsapatos bajnokság, tiszta izgalom. 😊

De itt le is zárhatjuk ezt a témát, valószínûleg a Te igazad nem fog meggyõzni egy PL-t szurkolót, ahogy a Mi igazunk sem Téged.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

az utobi ket teljes szezon alapjan!!!
és ezt a tegnapi meccs alapján meg is állapítottad😊 gratula..

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

bakkerman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
are you fucking kidding me?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

miezviz
egyszer kijöhet neki a lépés
nekünk is mindig kijön a Barca ellen 😊

ennyit fog lõni a barcának is
bakkerman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem tudom miért mutogatja 3 ujját ez a Falcao gyerek,tippek?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

miezviz
sokáig

ReszegKoldus
Pedig ez így van.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

kíváncsi vagyok meddig marad még a ferde szemû edzõ....

Oziris666
Ez jónagy hülyeség volt a vezetöség részéröl...

lippet
Essien szezon végéig kölcsönben a Real-nál! SkySports

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Na enyit az angol focirol<#eplus2>
es meg mondja valaki hogy az angol foci jobb min a spanyol<#mf1>
Effe88
1-4 azért nagyon csúnya bármilyen döntõben
fõleg hogy papíron a chelsea volt az erõsebb

Szépítõ gólt azért megérdemelt a Chelsea<#eljen>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Japep

Jött is Cahilltõl.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Hát ja, ez megint más... ez írtam lentebb is, hogy ha kikapunk is, csak ne nagyon... :S
Legalább egyet bekaparhatnánk.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Oziris666
Nem is emlékszem h volt-e ilyen alázás 4góllal az utobbi 15évben...

ez csúnya verés

Japep

CS-t sem, akkor mégsem akadtatok ki. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Én nem azt mondtam, hogy semmiség, ha ezen a meccsen betalál. Tudom, mire képes, tisztelem érte.
Én csak annyit mondtam, hogy egy BL csoportkör utáni szakaszban lehet nem ez lenne az eredmény. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Effe88
0-4

szucsy89
Hétvégén is vágott egy mesterhármast, de mondhatnám, hogy a Portoval az EL-ben 17 (!) gólt lõtt, senki a közelébe sem ért eddig ennek a számnak. De tavaly is vágott 12-t. 😊
Japep

De összehasonlítok, mert mind csak plusz mérkõzést jelent a csapatnak egy köztudottan zsúfolt bajnokságban.

Minden meccsen annak örülök, ha nyerünk, itt is, de leírtam, hogy nem fogok sírni, ha ezt nem hozzuk.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Oziris666
Jah hát végülis olyan sürün játszunk szuperkupát meg világkupát h mind1 mi?!

ne hasonlíts már össze a világkupát euszuperkupával -,-
az meg h neked mint fan nem jelent semmit elég gyász...