Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lampard - Torres csak lassitja a játékot!
Most már ideje lenne Moses-Sturridge kettössel kezdeni meg Oscar mehet Lampard helyére...
Idén eddig nagyon hülyén próbál Di Matteo taktikázni!
Juventus ellen ez sima zakó lesz...
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Nem tudom, te hol nézted, de mióta megvan a Digi Sport programja, azóta a MU van benne - legalábbis a hivatalos oldalán. 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
egész tegnapig pedig még a Chelsea volt programon...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Mikel afrika kupázni is megy lehet,Romeu meg messze nem akkora ász mint aminek gondolják...
Majd Romeu,Mikel megoldják😄 vagy Luizt is meg lehetne próbálni, mert én perpill nem bíznám rá a KH feladatokat😊
Àllítólag mehetnéke volt!
Persze ez nem lenne baj ha nem elötte adtuk volna kölcsön Essient...
Kurvanagy öngól ez így!Sovány lesz így a középpálya!
Tesóm ugyanezt mondta rögtön, õt is csak a pénz érdekli, Dzsudzsák kettõ... 😄
Egyébként ezután a Szuperkupa után kicsit óvatos vagyok a csapattal (tudom, azt mondtam, látszott rajtuk, hogy nem veszik komolyan, de azért komolytalanul sem kaphatunk ki 4-1-re), eddig nagyon magabiztos voltam, jöhet bárki - most már inkább megvárom az elsõ komoly ellenfelet (Juve és Arsenal).
CHELSEA FOOTBALL CLUB
nagyon okosan és jól igazoltunk amúgy, kerek a csapat, lehet h ha õ jön akkor már sok is lett volna 😊
Az meg már más kérdés, hogy szerintem itt kúrta el a karrierjét...Dzsudzsák kettõ lesz 😛
Érdekes, de annyi pénzért nem is bánom, hogy nem hoztuk el. Nem tudom, mit gondolt a Porto...
Hulk meg így járt.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Még jó, hogy a PL és a BL a fontos nekünk, nektek lehet ez a szuperkupa <#integet2>#integet2>
Igen, mert sokkal jobb egy kétcsapatos bajnokság, tiszta izgalom. 😊
De itt le is zárhatjuk ezt a témát, valószínûleg a Te igazad nem fog meggyõzni egy PL-t szurkolót, ahogy a Mi igazunk sem Téged.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
es meg mondja valaki hogy az angol foci jobb min a spanyol<#mf1>#mf1>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Hát ja, ez megint más... ez írtam lentebb is, hogy ha kikapunk is, csak ne nagyon... :S
Legalább egyet bekaparhatnánk.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Én nem azt mondtam, hogy semmiség, ha ezen a meccsen betalál. Tudom, mire képes, tisztelem érte.
Én csak annyit mondtam, hogy egy BL csoportkör utáni szakaszban lehet nem ez lenne az eredmény. 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
De összehasonlítok, mert mind csak plusz mérkõzést jelent a csapatnak egy köztudottan zsúfolt bajnokságban.
Minden meccsen annak örülök, ha nyerünk, itt is, de leírtam, hogy nem fogok sírni, ha ezt nem hozzuk.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
az meg h neked mint fan nem jelent semmit elég gyász...