Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagumo
és itt most kire feszítsek?? a legnagyobb sztárok nem a CHelseban vannak!

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

asfa
igazából annyira nem akarlak megismerni

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Japep
Hány éves vagy?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Rockynhooo
igazi divatmaki 😄
Realnál is sok ilyen volt a Figo Beckham Zidane Ronaldo korszakban ... :\

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

asfa
nem érdekes h te minek mondod magad.. van aki nem mondja magát hülyének mégis hülye..

Japep
Nekem 2 éve volt ez...de én már akkor is, mikor Zizout kiállították...<#rinya>

De azért egy válogatott nem hasonlítható egy klubhoz...
Inkább te csak kedveled a focit és a Chelsea szimpatikus neked...nem?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Kb. le sem szartad??? <#wilting>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Na bejött a meccs, elég hülyeségeket csinálunk hátul...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Akkor valahol nem a kedvenc csapatod...
Ha kikap a Chelsea egy fontos meccsen, akkor rossz kedvem van 1-2 napig, pl mikor tavaly kiestünk 11-esekkel a BL-bõl, rendesen szarul voltam... :S

Akkor te nem értheted az ilyen dolgokat...sajnállak!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
biztosan vérbeli Chelsea drukkerek és azért 😊

asfa
magyarul divatdrukker vagy 😊 hát megesik

Jagumo
érdekes nekem vannak haverjaim akik Chelsea drukerek és õk nemígy mondják😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
együüt érzek...hmmm😄 én nem függök attól hogy a chelsea mit produkál...ezért nem érzek vele eggyüt csak a kedvenc csapatom😄

asfa
igazából minden szurkolo ezt mondja 😊 ezt nem csak irják igy mondják egy szurkolo igy mondja de hát ez alap dolog.. dehát ez nevetséges már 😄

Japep
Miért??? Ha igazán szeretsz egy csapatot, akkor együtt érzel vele...már ha igazán!
Én is, asfa is, és sokan mások is így írják...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
istenem.....

Japep
Úgy látom, kezd eldõlni az angol gólkirályi cím és az idei aranylabda sorsa...Ronaldo már megint 2-nél jár... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Jagumo
kapunk??? benne vagyunka a csapatban???<#wow1>

Jagumo
aha ok...

asfa
itt senki sem látja ebbena poént, az hogy szurkolsz egy csapatnak nem vicc.. ha neked ennyire humorforrás akkor legyen de ezt ne oszd meg velünk mert nem kiváncsi rá senki ahogy látod senki nem vevõ a fantasztikus egy szavas lol-os kommentedre amint kapunk egy gólt..

Japep
GÓÓÓÓÓL!!!!!!!!

EZ AZ!!! ESSIEN!!!!!!!!!!!!!!!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Persze, de ha neked ez vicces, akkor itt a helyed...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Jagumo
ESSIEN kis nagy gól😊

asfa
GÓÓÓÓÓÓÓLL ESSIEN
1-2

Jagumo
ennyi 1-2😊

Jagumo
EuroSport 2 ??

Jagumo
mindenki melett elment a labda 😄

Jagumo
hogy lehet ezt ilyen komolyan venni??? eldönthetem én hogy mit tartok viccesnek ? 😮

Japep
Te ennek ennyire örülsz???

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Jagumo
bazd mekkora csicska gólt kapott a chelsea :/

asfa
nemtom az ilyen kommenteknek mi értelme itt meccs közben..

Jagumo
lolXD

Japep
Én megint nem látom...ez a szar stream sem akar összejönni ma!
Pedig biztos jó meccs...HAJRÁ CHELSEA!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
1-1 :S woodgate
pfuj tottenahm..

asfa
na nézem a meccset 😊 0-1 nekünk eddig nagyon jóók vagyunk! Drogbának jot tett a gol!

Japep
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!

DROGBA a 3. percben!!!!!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Tottenham - CHELSEA
- PL 30.forduló, White hart lane -
- ma 21:00, Eurosport2 -
- vezeti : Mike Riley -
- elõzõ : 0-2 Belletti, Wright-Phillips -

Tottenham : (4-4-2)
Manager : Juande Ramos

Robinson - Hutton, King (c), Woodgate, Chimbonda - Lennon, Jenas, Zokora, Malbranque - Keane, Berbatov

Cserepad : Cerny, Dawson, Huddlestone, Tainio, Bent

CHELSEA : (4-3-3)
Manager : Avram Grant

Cudicini
Ferreira - Carvalho - Terry (c) - Ashley Cole
Essien - Makelele - Lampard
Joe Cole - Drogba - Kalou

Cserepad : Hilario, Alex, Ballack, Wright-Phillips, Shevchenko

-----------------------------------------------------------
Nagyon kemény meccs lesz, és ahhoz, hogy a hétvégi még keményebb meccsnek legyen tétje számunkra, kötelezõ a 3 pont...innentõl kezdve mind a 9 meccsünkön kötelezõ!
Kemény idõszak lesz, de meg lehet csinálni! HAJRÁ CHELSEA !!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
Tottenham-Chelsea elõzetes

A Chelsea-nek muszály gyõzni, ha versenyben akar maradni a Premier League trófeáért folytatott harcban. A 21:00-kor kezdõdõ meccsen csapatunknál pályára léphet a kapus Petr Cech és a csatár Andrij Shevchenko. Egy meccsel kevesebbet játszottunk az Arsenal-nál a Manchester United-del egyetemben. Ha ma nyerünk, pontszámban beérjük az "Ágyúsokat", bár nekik jobb a gólkülönbségük. Makelele szerint képesek vagyunk arra, hogy a Stamford Bridge-re visszahozzuk a PL serleget. Január 16-án hazai pályán 2-0-ra vertük a Tottenham-et Belletti és SWP góljaival, de viszont a Ligakupa döntõben a Spurs nyert 2-1-re! A döntõbeli vereség óta (vagy talán már korábban) Avram Grant "fejét" követelték a szúrkolók és a sajtó egyaránt. A Kékek az Arsenal elleni 1-0-ás vereség óta nem kaptak ki az angol bajnokságban, így jó formában várhatják a fiúk a mérkõzést! A Juande Ramos vezette csapat viszont hullámvölgyben van, bár õket soha sem szabad lebecsülni!
A két együttes utolsó 6 meccse:

Chelsea:
(Premier League) Sunderland (gyõzelem) 1-0
(Premier League) Derby County (gyõzelem) 6-1
(FA Cup) Barnsley (vereség) 0-1
(Champions League) Olympiakos (gyõzelem) 3-0
(Premier League) West Ham (gyõzelem) 4-0
(Carling Cup) Tottenham (vereség) 1-2

Tottenham:
(Premier League) Man City (vereség) 1-2
(Uefa Cup) PSV Eindhoven (gyõzelem) 0-1 (1-1-es összesítéssel, 6-5-ös büntetõpárbajban a PSV továbbjutott)
(Premier League) West Ham (gyõzelem) 4-0
(UEFA kupa) PSV Eindhoven (vereség) 0-1
(Premier League) Birmingham (vereség) 1-4
(Carling Cup) Chelsea (gyõzelem) 2-1

Hírek a két csapatról:

Tottenham:
Ledley King és Robbie Krane kisebb sérüléssel bajlódik, játékuk kérdéses. Benoit Assou-Ekotto és Gareth Bale nem áll edzõjük rendelkezésére!

Keret a meccsre:

Robinson, Cerny, Chimbonda, Hutton, Lee, Gilberto, Gunter, Woodgate, King, Kaboul, Dawson, Zokora, Tainio, Jenas, Malbranque, Lennon, Huddlestone, O'Hara, Boateng, Taarabt, Berbatov, Keane, Bent.

Chelsea:

Avram Grant-ot egyetlen játékos sérülése sem aggaszthatja, a kapus Petr Cech is visszatérhet! Az izraeli mester a csatársorban is variálhat, hiszen ott van Didier Drogba és Nicolas Anelka!

Keret a meccsre:

Cech, Cudicini, Hilario, Ferreira, Belletti, Carvalho, Alex, Ben-Haim, Terry, A Cole, Bridge, Ballack, Lampard, Essien, Mikel, Shevchenko, Pizarro, J Cole, Sidwell, Wright-Phillips, Malouda, Drogba, Anelka, Kalou, Makelele.

asfa
HAJRÁ CHELSEA!! ne mbiztos h jelen leszek de próbálok!
GO GO BLUES NYERNI KELL!

Jagumo
one hour és meccs 😊

miki36
énsem akarok veszekedeni, ez csak a saját véleményem😊
Chelsea szurkolók tartsunk össze😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Japep
Én úgy tudom, hogy igazából Abramovich irányít "mindent" és néha ad pénz Grantnek, hogy vegyem "akit akar" (pl. Anelka).
Kenyon csak az õ politikáját követi, végzi munkáját.

De nem akarok veszekedni, csak leírom... 😄
(Lehet én sem tudom jól.)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

miki36
*sztárokat

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

miki36
az egész mostani politikánkkal van gondom😊
persze amíg az aktuális 'szárokat' igazoljuk le, addig nem is várok jobbat
nem kenyonnal van gondom, hanem amit abra pénzével csinál. abra adja a pénzt értem, de azt nem hogy miért õ dönti el az igazolásainkat pl., és nem az edzõ...

Japep
Annak idején (és most is) Kenyont tartották szakmájában magasan a legjobbnak. Elég sok ember "miatta" jött ide.
Én örülök, hogy itt van...neked mi bajod vele is? 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Jagumo
na remélem ma megleckézteti a chelsea a Tottenham-et...a Liga kupa miatt 😄

Kösz hogy kitörölted... Nem tudom mióta tilos ilyen jellegû hozzászólást írni egy fórumba, lehet hogy más örült volna egy szép meznek, amihez egyébként máshol nem feltétlenül jut hozzá.
De így biztos jobb lesz neked!

"Jók, de sajnos én nem igazán az angol válogatottnak szurkolok... 😄
Szóval részemrõl nem érdekelt, de sok sikert!
Ha francia (pl. Zidane, Makelele...) vagy elefántos lenne, akkor talán... 😄"

Valamiért mást nem zavart...
miki36
ha lesz olyan mákja grantnek hogy bl-t és bajnokságot is nyerünk, akkor maradni fog. a kenyonos dologba most nem mennék bele inkább

Japep
Kenyon azért nagyon nem kellene elküldeni. Lippi meg úgy is az olasz focit erõltetné, az pedig csak az olaszoknak jó...nagyon különbözik az angoltól.
Szerintem!
És várjuk meg az év végét, a BL meg sajnos alapelvárás Abramovichtól.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

miki36
igen, jelenleg ez a helyzet. mindenképpen új edzõ kell, vagy akár kenyon-t is el kéne küldeni, mert ez így nem lesz jó.
jövõre olyan edzõ kell, aki szabad kezet kap, és nem várják el a BL-t elsõ évben. ezzel a politikával nem is lehet BL-t nyerni. szvsz Lippi lenne a legjobb, de nem merek semmit sem mondani, Abrától minden kitelik