24199
Chelsea Fan Club
  • Jagumo
    ja énse :D
  • Japep
    A Chelseafanaticson, de azért írtam, hogy állítólag, mert sehol máshol nincs nyoma, csak náluk és ők is forrásnak olyat jelöltek meg, amiről még nem is hallottam (www.guillembalague.com)... :S

Remélem kamu! :D
  • Jagumo

A Real visszautasítja a Chelsea Robinhoért tett ajánlatát

A Chelsea csütörtökön tett ajánlatot a brazilért, amelyet a klub hivatalos oldala is megerősített. Sok Chelsea-szurkoló, nameg Luíz Felipe Scolari legnagyobb bánatára a Real Madrid vezetősége vélhetően visszautasítja azt.

A Chelsea csütörtökön 25 millió fontos ajánlatot tett a kis brazilért, mivel már évek óta szerződtetni szeretnék őt. A Kékek még 2005-ben, mielőtt a Real szerződtette volna a brazil válogatott játékost, már azelőtt ajánlatot tettek érte a Santosnak. Az ajánlatot még aznap este átértékelték a spanyolok és végül arra jutottak, hogy visszautasítják azt.

Ám vélhetően a Kékek vezetősége nem hagyja annyiban, lehet, hogy még egy, a Realra nézve még előnyösebb ajánlatot tesznek a tehetséges dél-amerikaiért.

Robinhot saját elmondása szerint alulértékelték spanyol fővárosban, ezért távozni szeretne, valamint az ügynöke, Wagner Ribeiro elmondása alapján a az előző évszázad csapatánál nem bánnak megfelelően a játékossal. A támadó nagyon mérges a Királyi Gárda vezetőségére, amiért nem engedik el őt, s emellet van egy vágya: a világ legjobbja akar lenni, de ezt már nem Madridban akarja megvalósítani.

Robinho eddig 50 alkalommal szerepelt hazája válogatottjában. Sajnos egy ideig nem szerepelhet a Selecao-ban, mivel a madridi csapat vezetősége nem engedte el az olimpiára.

Forrás: ChelseaFanatics
  • Jagumo
    szarér nem engedik el? -.-
  • sygmaBlueJersey
    Japep: Hol láttad,h visszautasították?

Krisz:de simán:) csak nekem kicsit át van alakítva creation masterrel,szóval fel kell tennem ujra akkor aszem.
  • Japep

Állítólag a Real visszautasította az ajánlatot Robinhoért, a Chelsea tovább próbálkozik.

Gondoltam, hogy nem fog elsőre menni... :S
  • Krisz018
    Köszi.

Nem játszunk egy bari mecset egyszer??
  • sygmaBlueJersey
    elküldtem mailben a file-t
  • Krisz018
    vegyél fel msn-re

leirom pm-be a címem.
  • sygmaBlueJersey
    oks,h küldjem?
  • Krisz018
    Nekem kellenének a mezek.
  • sygmaBlueJersey
    Egyébként én szoktam fifa-zni főleg a 08 al nagyon sokat nyomtam,szigorúan a chelsea-vel:D és hát sok hiba volt a játékosok adataiban vagy nagyon le lettek húzva az értékeik,úgyhogy remélem ez jót jelent:D egyébként ha vkinek kellenek a fifa08 ba az uj 08/09 es mezek nekem megvannak jo minosegben:) sry off
  • sygmaBlueJersey
    So sick:D
  • balljuggler
    Céltudatos mindenre elszánt fanatikus aki mint látható a jövőre tekint...
  • balljuggler
    Jelentem uj taggal bóvült a Chelsea drukkerek tábora!!!
  • Jagumo
    [center]
  • Jagumo
    http://estaticos02.cache.el-mundo.net/elmundodeporte/especiales/2005/08/liga/album/jornada9/img/robinho_afp.jpg

Hivatalos: Ajánlat Robinho-ért!

A Chelsea FC hivatalos oldala bejelentette, hogy hivatalosan is ajánlatott tettek a 24 éves brazil szélsőért, Robinhoért.

Azok a pletykák miszerint a Chelsea kár 40 millió Fontot is adott volna a támadóért hamisak, hiszen a hivatalos ajánlatba 19.7 millió Font szerepel.

"A média jelentését a Chelsea Football Club megerősíti, hogy a mai nap (augusztus 7.) ajánlatot tettünk Robinho-ért." - áll a klub hivatalos oldalán.

Mivel Robinho is kijelentette, hogy szeretne csatlakozni a Chelsea-hez, így akár az átigazolás már a héten hivatalossá válhat.

• Jagumo
    Japep testvér igaz már elmondta #12719, de gondoltam azért az egész hírt berakom :)
  • Jagumo

Az EA SPORTS a partnerünk!

A két fél egy 3 éves szerződést írt alá, így a következő EA szoftver (FIFA 09), a Chelsea szurkolóknak mindenképpen kötelező darab.

A megállapodás értelmében az EA SPORTS rengeteg jogot szerzett a Chelsea-től, mint például, hogy bárhol szabadon használhatja a csapat címerét. Az EA-nek ez az első ilyen szerződése, amit egy klubbal kötött. Továbbá a Stamford Bridge-n lesz egy helység, ami ezeket, a szoftvereket népszerűsíti.

"Boldogok vagyunk, amiért ilyen kitűnő partnert találtunk. Az EA SPORTS a világ talán legismertebb játékokat forgalmazó cége. Az ambícióink közösek, így nagyon várjuk már a következő 3 év munkáját." - nyilatkozta Peter Kenyon

• Jagumo
    Szerintem a Chelsea-nek van a legjobb magyar weboldala, de mondjuk nemtudom spanyol meg olasz bajnokségokról milyen oldalak vannak :)
  • Jagumo
    Jóóóóóóóóóóó!
  • Japep

AZ EA SPORTS A PARTNERÜNK LETT
    A Chelsea Football Club ma hivatalosan is bejelentette, hogy az EA SPORTS lesz a klub hivatalos videójáték-partnere.

:D
  • sygmaBlueJersey
    Szerintem itt fog játszani,csak attól félek,h ez is egy botrányos átigazolás lesz,és ez szörnyű,h szinte minden chelsea-s nagy átigazolásnál kell vmi balhé...
  • Japep
    Látjukelégleszmárkössz.
  • chelseadrukker
    www.chelseadrukker.gportal.hu

Ajánlok nektek egy nagyon jó chelsea-s oldalt napi frissítés a legjobb hírekkel, nagyon modern fóruma is van főoldalas chat stb.

www.chelseadrukker.gportal.hu
  • Japep
    Jaja, remélem jön... :D
    És senki más nem is kell...bár az ár nem biztos, amit a BBC ír - nem közölték hivatalosan sehol.

#12711 - Érdekes... :D
  • Jagumo
    átkell jöjjön :)
  • sygmaBlueJersey
    Az túlzás,h nem csatár,de igaz h inkább az a szélről induló csatár,mint kalou,nem az a kifejezett befejező csatár,hanem inkább aki megcsinálja a helyzeteket,de persze sokszor játszik klasszikus támadót is.Ennyi. Egyébként robinho-ért tettünk egy 19.7 m font-os ajánlatot: BBC
  • Jagumo

Scolari: Be kell fejezni a nagy költekezéseket.

Idén a csapat értéke már elérte a 250 millió fontot. A Kékek menedzsere, Luíz Felipe Scolari ragaszkodik hozzá, hogy ezen a nyáron már nem kell a klubnak több pénzt áldoznia átigazolásokra.

2003 júliusa óta, mióta Roman Abramovich a csapat tulajdonosa, azóta több, mint 140 millió font tiszta bevétele volt az orosz üzletembernek a klubon. Ez nagy szó ahhoz képest, hogy a '80-as évek elején Ken Bates 1 fontért (!) vette meg a Chelsea-t. Abramovich óriási változásokat hozott: szinte minden évben átlagban 100 millió fontot áldozott átigazolásokra, illetve játékosok béreinek kifizetésére.

Abramovich "uralkodása" alatt eddig a három edzõ szolgálta a Kékeket. A jelenelegi, Luíz Felipe Scolari szerint ennek a nagy költekezésnek most kell véget vetni.

"Mióta a Chelsea-nél vagyok, azóta csak 8 millió fontot költöttünk játékosvásárlásra. Másfél hónap alatt csak Decót igazoltuk le" - kezdte Scolari.

"Szerintem eljött az ideje, hogy befejezze a klub a nagy költekezéseket. A csapatnak van egy stabil váza, amire nyugodtan lehet támaszkodni, emellet fiatal és tehetséges játékosokat kell beépíteni a csapatba. S nem elhanyagolható egy jó menedzser sem. Úgy érzem, én megfelelõ vagyok erre a posztra" - mondta az ex-potugál szövetségi kapitány a The Sun-nak.

Forrás: www.chelseafanatics.hu

• Jagumo
    Akkor csak én vagyok hülye... :DDDDDD
  • tesó07
    Hát..inkább szélső vagy előretolt középpályás.De azért remélem nem fogjátok leigazolni.
  • Rockynhooo
    hát akkor nem egyről beszélünk -.-'
  • Jagumo
    hát amióta focizik :D
  • Rockynhooo
    Robinho mióta csatár?
  • Pethy23
    Kalou remélem idén jó idényt fut be, a felkészülési meccseken bizonyított!
  • Jagumo
    énis így gondolom, de Droba is állandóan sérült... :(
  • bigfoot
    nem szoktam ilyet mondani de sztem Ő kell a csapatba

ugyebár van Drogba,és kb ennyi..
    Anelka nem rossz játékos dehát nem egy nagy klaszis..!Sheva hát nem tom milyen idénye lesz most megint!

ha nem akarjuk ezt az idényt is elbukni mert nincs egy jó csatárunk akkor sztem Robinhot mindenképp megkellene szerezni!!!
  • Jagumo
    [center]

Robinho: Tárgyalok a Chelsea-vel!

Robinho a Globesporte-nak adott nyilatkozatában árulta azt el, hogy tárgyal a Chelsea-vel.

"Az új szezon nemsokára kezdődik és nekem sok lehetőségem van. Még semmi sem dőlt el, jelen pillanatban is tárgyalunk." - kezdte a brazil játékos.

A brazil játékos azért is távozna a Real Madrid-tól, mert a madridi csapat nem engedte el őt a pekingi olimpiára.

"Nagyon rossz érzés, hogy csak televízión keresztül láthatom az olimpiát. Én is csatlakozni akartam a brazil csapathoz, de a Real Madrid nem engedett el, és nagyon csalódott vagyok emiatt."

Robinho egyébként szintén haragszik amiatt a madridi vezetőkre, mert a Cristiano Ronaldo üzletbe akarták bevonni. Mindenesetre egyre biztosabb, hogy Robinho nemsokára Londonba költözik...
    ysport
    Forrás: www.chelseafanatics.hu
  • Krisz018
    Deco szívesen látná Robinhót és a látványos labdarúgást a Chelsea-ben.
    A Chelsea friss nyári szerzeménye, az FC Barcelonától érkező portugál Deco arra ösztönzi a Real Madrid futballistáját, Robinhót, hogy csatlakozzon a „kékekhez” a nyári átigazolási szezonban. Ez esetben a londoniaknak nem lenne nehéz dolguk tartani a lépést a Manchester Uniteddel az elkövetkező idényben – legalábbis a középpályás szerint.

A Chelsea az előző szezonban két fronton – a Bajnokok Ligájában és a Premier League-ben – is „csak” a második helyet szerezte meg. A csapat új játékosa, Deco szerint azonban Robinho esetleges érkezésével elég erős lenne a londoniak kerete ahhoz, hogy letaszítsák a trónról a Manchester Unitedet.

„Robinho rendkívül látványosan futballozó játékos. Hihetetlen képességei vannak, igazi varázsló. Bármit meg tud csinálni a futballpályán. Remek dolog lenne, ha csatlakozna hozzánk, én is nagyon szívesen látnám a csapatunkban” – hízelgett Robinhónak Deco.

Deco szerint Robinho igazolása hatalmas áttörést jelentene, amely után nemcsak eredményes, de látványos futballal is fel tudnák venni a versenyt a Manchester Uniteddel és az Arsenallal.

A portugál a folytatásban a csapat játékáról ejtett néhány szót. Elmondta: Luiz Felipe Scolari érkezése a klubhoz garancia a jó eredmények eléréséhez, saját maga pedig a látványos futball megvalósításához segíti majd a csapatot.

„Mindenki szép játékot szeretne látni. Az első szabály pedig az, hogy az eredményes futball érdekében bizony szépen is kell játszani. De hiába próbálunk meg izgalmasan és látványosan futballozni, ha az ellenfelek ebben mindig meg akarnak minket akadályozni” – mondta a portugál labdarúgó.

„Így néha a játék nem lesz olyan látványos, mint ahogy azt mi szeretnénk” – tette hozzá Deco.
  • Nuno88
    Az első nagyon jó kép.