Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

II Rocky II
akkor gyõzelemmel ünnepelje Hesky a szülinapot 😊))

24 - Exile -Nov.23

asfa
áá Anelka majdnem elhuzott
GOGO BLUES!!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Japep
Akkor visszaszívom, de nincs benne a mûsorban... 😄

HAJRÁ!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
most mondta hajdu b h élõben adják amugy

sygmaBlueJersey
6 odikban majdnem ott volt az elsõ

asfa
nagyon nehéz menetrend.... inkább bl-re kell mostmár rámenni sztem!!

asfa
elsõ nagy helyzet, 5.percben anelka fejelt mellé!

Japep
Csütörtökön meg Everton idegenben...kemény lesz!
(És persze nem adja az a rohadt EU2...<#boxer>)

Na de mindegy, most ezzel kell foglalkoznunk!
Nyerni kell! HAJRÁ!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

sygmaBlueJersey
heskey 400 adik meccse nemsemmi. egyébként lampard helyett ballack van,mert egy light-os sérülése van, de csak annyi,h csak ma este faj vmilye😊

asfa
kötelezõ meccs
GOGO BLUES!!!

sygmaBlueJersey
van angol sopcastos link rojadirecta.com-n!

Japep

CHELSEA - Wigan Athletic
- PL 34.forduló, Stamford Bridge -
- ma 21:00, Eurosport2 -
- vezeti : Andre Marriner -
- elõzõ : 2-0 Lampard, Belletti -

CHELSEA : (4-3-3)
Manager : Avram Grant

Cech
Belletti - Alex - Terry (c) - Bridge
Essien - Mikel - Lampard
Kalou - Anelka - Malouda

Cserepad : Hilario, Wright-Phillips, Joe Cole, Shevchenko, Pizarro

- - - - -

Wigan Athletic : (4-4-2)
Manager : David Moyes

Kirkland - Melchiot (c), Boyce, Scharner, Kilbane - Valencia, Palacios, Skoko, Taylor - Bent, Heskey

Cserepad : Pollitt, Brown, Koumas, Sibierski, King

-----------------------------------------------------------
Cech visszatért! Úgy látom, "tartalékolunk", Drogba és Lampard nincs a meccskeretben. Anelka másodszor középcsatár, reméljük összejön neki!
Maloudának örülök, de remélem ma már tényleg feljön Sheva - bár szerintem Kalou helyett simán kezdhetett volna.
Ilyen cserepadot sem láttam még...semmi védekezõ játékos... 😄 Érdekes.
Heskey ott van a kezdõben...és Bent is. Ez nem a legjobb hír... :S

Kötelezõ a 3 pont! HAJRÁ CHELSEA, GOGO BLUES !!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

sygmaBlueJersey
Én is így vélekedek!Sheva nagyon kell,ugyan az a profi mint a milanban volt csak egedni kell, és nem 1-2 meccsig.Had legyen kezdõ drogbával 2 en 1-2 hónapig 6-8 meccs és kiderül mi a helyzet!Grant-tel én is így vagyok csak nem tudom mennyire tudna jól igazolni.persze kap segítséget a szakemberektõl,de talan neki van ebben a legtöbb beleszólása.Nekem ez a mániám az igazolások meg a keret tudom<#nyes>

sygmaBlueJersey
igen tudom hogy ingyen jött,meg hogy önmagában kit zavar nem - maximum közönbös vagy még + is lehet h érkezik/nek ilyen csatárok csak van egy dolog, másoktól elveszik a helyet pontosabban, ugye ha már jött pizarro stb ugy érzi a manager, a csapat scout-erei, hogy van elég emberunk nincs szükség zseni fiatal gyerekekre vagy akár már beérett de könnyen beilleszkedõ emberekre.Az meg hogy adriano pletyka hát persze általában ezek mind csak pletykák, dehát ha már hírbe hozzák velunk csak volt egykét megjegyzés akár csak a játékostól is. egyébként meg sok hírt találtam még régebben ami sajnos csak pletyka pl Kerlon,Lulinha chelsea-hez való igazolásáról. biztos vagyok benne h pl ez a két játékos nemsoká europába jön és nem nálunk köt ki akar csak az egyik😞 egyébként amiben lehet is még ráció az a palermo-s Amauri leigazolása, mert még a bbc-n is volt cikk róla, azok pedig nem sûrûn írnak bulvart.Adriano egyébként egy nagyon jó focista csakhát ahogy hallottam drog+alkohol problémái vannak vagy voltak,ami még nem jelent semmit,mert Mutu is kilábalt a drogból és látjuk milyen jól megy neki.Csak adriano szerintem pont olyan lébecoló mint ronaldinho,ezért adta kölcsön az inter.Sajnos mert ritka az ilyen jó fizikumu bal lábas csatár,ha drogba megy pont ilyenre is szuksege van a csapatnak,csak kicsit meg van hízva:S

Japep

Chelsea: Sheva marad, Grant távozhat

Avram Grant, a Chelsea menedzsere felkészült arra is, hogy a klub vezetõi megköszönik neki eddigi munkáját és új szakvezetõ után néznek.

Andriy Shevchenko távozása már jó ideje beszédtéma a Chelsea-nél, az ukrán csatár alig kap lehetõséget a bizonyításra, a Milan azonban szívesen látná ismét soraiban. Adriano Galliani, az olaszok alelnöke már tényként számolt be Sheva szerzõdtetésérõl, Avram Grant azonban úgy véli, a támadó a következõ szezonban is a Kékeknél játszik majd.

- "Szeretnénk megtartani a jelenlegi keret játékosait a következõ szezonra, éppen ezért úgy gondolom, Shevchenko nem igazol el a klubtól. A saját sorsomról azonban egyelõre nem tudok nyilatkozni, megmondtam a vezetõknek, hogy ha bármilyen kritikát meg tudnak fogalmazni a munkámmal kapcsolatban, tegyék meg, és már itt sem vagyok." - nyilatkozta Grant.

---------------------------------
Én nagyon remélem, hogy Sheva marad, nagyon szimpatikus ember. Nem panaszkodik (pedig lenne rá oka)...egy újságban interjút adott, és amiket abban írt, az nagyon nagy játékosra vall.
Remélem ma játszik...nagyon! 😄

Granttal emberileg semmi bajom, õ is szimpatikus ember...remélem összejön neki legalább egy trófea! HAJRÁ!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Pizarro ingyen jött, Adrianoért is csak egy jelképes összeget kérnek (állítólag, de egyáltalán nem biztos, hogy volt szó az õ leigazolásáról - lehet csak pletyka), Anelka pedig az én véleményem szerint (nagyon is) megérte...
A fiatalokkal kapcsolatban teljes mértékben igazad van.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

sygmaBlueJersey
Adriano? jaj ne vegyünk lusta dagadt focistat kéreeem<#bee1> azt sajnálom a chelsea-nél sosem építenek be olyan fiatalokat mint az arsenalnal a mu-nál a barcánál lásd bojan krkic mennyire beválik.pedig itt van nekünk di Santo,Scott Sinclair,de nekunk muszaj kiégetteket játszatni😞 gondolok itt pizarro-ra,anelka 20ezer csapaton tul már..és akkor adriano kell? kísértetiesen hasonlít az eset a ronaldo féle realmadrid igazolásra,az is nagyon jol sült el:S

sygmaBlueJersey
egyébként ez a csodálatos, h c.ronaldo-t mennyire nagyra tartja minden ellenfél még az arsenal is,szerintem egyértelmû h OH szabadrugas golját neki köszönheti a MU,és ez egy elõre eltervezett combo volt h ugy csinal ronaldo mintha kimérné a távot, hátra lép,szokasos fej, közben aki 2 lépésre áll most történetesen hargreaves szépen ellövi és még pislogni sincs idejük.Hát ez irigylendõ h van egy ilyen játékosuk aki ennyire el tudja venni a figyelmuket pusztan a létével,ilyenekbõl lesznek a legendák. hozzáteszem nekem CR egy visszataszító sírós kisgyerek😊

Japep

Petr Cech, Carlo Cudicini

Jó hír a Chelsea híveinek, hogy az elsõ számú hálóõr, Petr Cech sérülése gyorsan gyógyul, így meglehet, hogy plasztikai mütétje után - ötven öltéssel kellett összevarrni az arcát - már a Wigan ellen pályára léphet.

A vártnál is súlyosabbnak bizonyult Carlo Cudicininek a Fenerbahce elleni BL-negyeddöntõn összeszedett sérülése: az olasz kapus minden bizonnyal már nem léphet pályára ebben az idényben.

---------------------
Szerintem ez a meccs még nem annyira kemény, nem kellene egy újabb sérülés a siettetés végett.
Jobbulást Carlonak!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Jagumo
ez mekkora gólvólt ááá 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

asfa
köszönöm!

Matthew Prosac
ha még aktuális:
Hargreaves gól

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Rockynhooo
nem kell elkeseredni szvsz, csak az Arsenaltol kaphat ki az MU? 😮 hát nem... simán veszthetnek még pontokat, ugyh nem kell pesszimistának lenni... megkell nyerni minden meccset , és figyelni MU-ra ...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

asfa
rendben akkor bocsánat h felkaptam a vizet,valoban te a normális fajtából vagy!
egyébként Hargreaves goljátt ha betudnád linkelni megköszönném, érdekelne 😉

Matthew Prosac
ebben abszolút semmi flame-keltõ nem volt. nemszokásom.. ismerhettek már, én nem Scholes-szintjén "ûzöm" a szurkolást és megnyilvánulásokat. egy fair hozzászólás volt, és a #10340 hsz-re is természetesen rábólintok, fordított esetben ugyanezt tenném. teszem is holnap, de wigannek sajna semmi esélye <#kacsint>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Japep
Ja, szerintem érthetõ...fordított helyzetben ti is ezt tettétek volna! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
gyere ide flémet kelteni 😊 okos enged..

Freedom88
de ez asszem nem ütközik problémába, ha mi annak szurkolunk hogy pontokat veszitsetek, persze egészséges körülmények között

T.T.

Matthew Prosac
Keményen drukkoltatok (x-nek,vereségünknek), de mi mégkeményebben harcoltunk.. <#wave>

Jagumo
nyert a mencsi 😞

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Japep
MU <2 - 1> Arsenal
Ronaldo (11-es), Hargreaves (szabadrúgás) ill. Adebayor

A végeredmény nem mutatja jól a játék képét, szerintem egy X lett volna a reális. Van der Saar megnyerte a meccset a MU-nak.

De mindegy, nekünk a holnapi meccs lesz fontos!
Ha holnap nyerünk, akkor valószínûleg bebiztosítjuk a második helyet... HAJRÁ !!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Adriano a Chelsea-ben?

Adriano-t többek között szóba hozták a Chelsea-vel. A 26 éves játékos az Interben kegyvesztett lett.

A játékos az apja halála óta rossz életet ér, ráadásul sajnos ez a pályafutására is kihat. Az év elején hazautazott szülõföldjére, Brazíliába, ahol rehabilitálását tölti. Jelenleg kölcsönben a Sao Paulo-ban játszik.

Nyáron visszatérhet az Inter-hez, de várhatóan ott nem tartanak igényt a szolgálataira, így jött szóba akár a Chelsea neve is.

"Nagy öröm lenne, ha a Kékeknél játszhatnék." - kezdte a "Császár" becenévre hallgató játékos.

"A Chelsea egy nagy csapat, tele jó játékosokkal, az egyik legnagyobb együttes Angliában. Drogba a kedvencem onnan."

"Mindazonáltal Massimo Moratti kezében van a sorsom." - fejezte be Adriano.

A csatár brazil színekben 41 mérkõzésen 27-szer volt eredményes.

----------------------------
<#confused>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Jagumo
hugec jóhogynem vettem mezt 2 hete 😄

Japep

Elvesztettük kapusainkat egy kis idõre, ezért máris sok a találgatás: a mellõzött Santiago Canizarest, Andreas Isakssont vagy Thomas Sörensent szeretné kölcsönbe a Chelsea.

Nem tudom, mennyi ennek az igazságtartalma, de szerintem Hilario már bizonyította, hogy megállja helyét addig a 2-3 hétig, míg vissza nem térnek a többiek...nem lenne jó kísérletezni egy új kapussal az év legkeményebb szakaszában...szerintem.

Cudicini sérülése nem olyan komoly, a jövõhét végi meccsen akár már szerepelhet is.
Cechnek még közel 1 hónapig nem lehet védenie - igaz már rendesen edz. Viszont ha kitalálnak valamilyen "hatásos" maszkot, akkor õ is hamarabb visszatérhet.

Szóval nem kellene 1-2 meccsre új (csere)kapus szerintem, Hilario is van olyan mint Cudicini, sõt...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
kell az ujitás 😊

Japep

---------------------------------
Úgy látom, lesz gallérja... :S
A mostani mezünknél soha nem lesz jobb! Minek újítani? 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Essien már Moszkváról álmodozik

A Chelsea megint bekerült az elõdöntõbe a Bajnokok Ligájában és ismét a Liverpool együttesét kapta. Az elsõ mérkõzést eltiltás miatt kihagyja majd Essien.

A középpályás a Fenerbache feletti 2-0-ás gyõzelmen "sárgult" be, így kihagyja az elõdöntõ elsõ mérkõzését, amelyet a Liverpool otthonában rendeznek meg.

"Dühös voltam, amikor a törökök ellen sárgát kaptam, abban a pillanatban tudtam, ha továbbjutunk nem játszhatok az elsõ meccsen az elõdöntõben."

"De nézzük a jó oldalát, így ha a második összecsapáskor nem kapok piroslapot és továbblépünk, játszhatok a döntõben! inkább Moszkva, mint az Anfield Road."

"A Pool otthonában nagyon különleges dolog játszani. Látod azt a sok szurkolót, akik nem neked szurkolnak, hanem az ellenfélnek. Egy kicsit ijesztõ, de egyben fantasztikus is."

"Kétszer ejtettek ki minket, most nem hagyjuk, hogy ez újra megtörténjen! Veszíteni akkor, amikor már csak egy lépésre vagy a Bajnokok Ligája trófeától, az nagyon fájdalmas." - fejezte be Essien.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Reméljük, így legyen! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Rolka
Csak tudnám miért hagynak el játékosok ilyen klubbokat!
Sztem ha megnyeritek a BL-t máshogy állnak a dolgokhoz!

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Japep
Ja, sajnos...
( Állítólag Drogba lakást vásárolt Milánóban... :S )

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
erõs a gyanum h drogba és még páran elmennek a nyáron..

Japep

Micsoda? Henry a Chelsea-ben?!

A hírek szerint a Chelsea szeretné leigazolni a Barcelona friancia válogatott támadóját, Thierry Henryt, ezért már meg is kezdték a kérdezõsködést.

A Kékek figyelemmel követték Henryt, mióta a Nou Campba költözött és úgy érzik, könnyedén visszacsábíthatnák a Premiershipbe.

A csatár nyáron igazolt a Barcához és mindenki azt várta tõle, hogy visszahozza a régi sikereket a klubhoz. Elõzetesen gyakran emlegették "Fantasztikus Négyesként" Messi, Ronaldinho, Eto'o és az õ kvartettjét.

A korábbi Arsenal-játékos azonban egy-két jó megmozduláson kívül nem alkotott maradandót a gránátvörös-kékeknél, aminek egyik fõ oka, hogy hiányzik neki a lánya, Téa, aki Londonban él édesanyjával, Cleare Merryvel.

Henry számára ezért is lehetne csábító a Chelsea ajánlata, hiszen visszaköltözhetne az angol fõvárosba.

------------------------------------
Jó lenne az biztos, de csak akkor "férne el", ha Drogba elmenne... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

BL elõdöntõk :

2008.04.23. 20:45 | Liverpool - Chelsea
2008.04.23. 20:45 | Barcelona - Man Utd

Visszavágók :

2008.04.30. 20:45 | Chelsea - Liverpool
2008.04.30. 20:45 | Man Utd - Barcelona

A MU is idegenben kezd.
Reméljük a legjobbakat...nehéz lesz. HAJRÁ! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Cech hamar visszatérhet

Bár Cech sebe elég ijesztõnek tûnik, ügynöke szerint nem kell speciális maszkot hordania, és már akár a jövõ héten is visszatérhet a pályára.
Cech pár napja sérült meg egy edzésen, egy, Ben Haimmal történt szerencsétlen ütközést követõen. Ötven öltéssel varrták össze a száját, miután az állkapcsa is megsérült.

( Nagyítható )

----------------------------------
Akkor mégsem kamu az az 50 öltés... 😞
Reméljük minnél hamarabb visszatér!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
whááá ez marhára nem jo :SS

Japep
11-es a Romának...Mancinit rúgta Brown, volt benne egy kis színészkedés is...de annyi kell is!

De Rossi felérúgta... :S Azt az eget...szánalom

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Most nézem, megszívtuk, mint az Arsenal... :S
A két BL meccs közé esik a MU elleni meccsünk... :S
Mondjuk akkor nekik is (valószínûleg) a Barca elleni BL meccsük.

Kedd - L'pool, szombat - MU, szerda - L'pool... 😞
Valószínûleg az egyiket feladja Grant, vagyis az egyikre jobban fog összpontosítani (Abra végett gondolom a BL-re).

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Rockynhooo
áhh de yoo még érettségi elõtt le lesz tudva 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Japep
Jól jártunk, mi kezdünk az Anfield Roadon... 😄
Legutóbb mi kezdtünk otthon és sajnos kiestünk...revansot kell vennünk! HAJRÁ!

Tehát:
2008. április 22.: Liverpool - Chelsea
2008. április 30.: Chelsea - Liverpool

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
köszönjük..összefoglalot sajnos nemtudok de keresek hátha találok!