Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GOGO BLUES!!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
(És persze nem adja az a rohadt EU2...<#boxer>#boxer>)
Na de mindegy, most ezzel kell foglalkoznunk!
Nyerni kell! HAJRÁ!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
GOGO BLUES!!!
CHELSEA - Wigan Athletic
- PL 34.forduló, Stamford Bridge -
- ma 21:00, Eurosport2 -
- vezeti : Andre Marriner -
- elõzõ : 2-0 Lampard, Belletti -
CHELSEA : (4-3-3)
Manager : Avram Grant
Cech
Belletti - Alex - Terry (c) - Bridge
Essien - Mikel - Lampard
Kalou - Anelka - Malouda
Cserepad : Hilario, Wright-Phillips, Joe Cole, Shevchenko, Pizarro
- - - - -
Wigan Athletic : (4-4-2)
Manager : David Moyes
Kirkland - Melchiot (c), Boyce, Scharner, Kilbane - Valencia, Palacios, Skoko, Taylor - Bent, Heskey
Cserepad : Pollitt, Brown, Koumas, Sibierski, King
-----------------------------------------------------------
Cech visszatért! Úgy látom, "tartalékolunk", Drogba és Lampard nincs a meccskeretben. Anelka másodszor középcsatár, reméljük összejön neki!
Maloudának örülök, de remélem ma már tényleg feljön Sheva - bár szerintem Kalou helyett simán kezdhetett volna.
Ilyen cserepadot sem láttam még...semmi védekezõ játékos... 😄 Érdekes.
Heskey ott van a kezdõben...és Bent is. Ez nem a legjobb hír... :S
Kötelezõ a 3 pont! HAJRÁ CHELSEA, GOGO BLUES !!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Avram Grant, a Chelsea menedzsere felkészült arra is, hogy a klub vezetõi megköszönik neki eddigi munkáját és új szakvezetõ után néznek.
Andriy Shevchenko távozása már jó ideje beszédtéma a Chelsea-nél, az ukrán csatár alig kap lehetõséget a bizonyításra, a Milan azonban szívesen látná ismét soraiban. Adriano Galliani, az olaszok alelnöke már tényként számolt be Sheva szerzõdtetésérõl, Avram Grant azonban úgy véli, a támadó a következõ szezonban is a Kékeknél játszik majd.
- "Szeretnénk megtartani a jelenlegi keret játékosait a következõ szezonra, éppen ezért úgy gondolom, Shevchenko nem igazol el a klubtól. A saját sorsomról azonban egyelõre nem tudok nyilatkozni, megmondtam a vezetõknek, hogy ha bármilyen kritikát meg tudnak fogalmazni a munkámmal kapcsolatban, tegyék meg, és már itt sem vagyok." - nyilatkozta Grant.
---------------------------------
Én nagyon remélem, hogy Sheva marad, nagyon szimpatikus ember. Nem panaszkodik (pedig lenne rá oka)...egy újságban interjút adott, és amiket abban írt, az nagyon nagy játékosra vall.
Remélem ma játszik...nagyon! 😄
Granttal emberileg semmi bajom, õ is szimpatikus ember...remélem összejön neki legalább egy trófea! HAJRÁ!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A fiatalokkal kapcsolatban teljes mértékben igazad van.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Petr Cech, Carlo Cudicini
Jó hír a Chelsea híveinek, hogy az elsõ számú hálóõr, Petr Cech sérülése gyorsan gyógyul, így meglehet, hogy plasztikai mütétje után - ötven öltéssel kellett összevarrni az arcát - már a Wigan ellen pályára léphet.
A vártnál is súlyosabbnak bizonyult Carlo Cudicininek a Fenerbahce elleni BL-negyeddöntõn összeszedett sérülése: az olasz kapus minden bizonnyal már nem léphet pályára ebben az idényben.
---------------------
Szerintem ez a meccs még nem annyira kemény, nem kellene egy újabb sérülés a siettetés végett.
Jobbulást Carlonak!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Hargreaves gól
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
egyébként Hargreaves goljátt ha betudnád linkelni megköszönném, érdekelne 😉
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
T.T.
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Ronaldo (11-es), Hargreaves (szabadrúgás) ill. Adebayor
A végeredmény nem mutatja jól a játék képét, szerintem egy X lett volna a reális. Van der Saar megnyerte a meccset a MU-nak.
De mindegy, nekünk a holnapi meccs lesz fontos!
Ha holnap nyerünk, akkor valószínûleg bebiztosítjuk a második helyet... HAJRÁ !!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Adriano-t többek között szóba hozták a Chelsea-vel. A 26 éves játékos az Interben kegyvesztett lett.
A játékos az apja halála óta rossz életet ér, ráadásul sajnos ez a pályafutására is kihat. Az év elején hazautazott szülõföldjére, Brazíliába, ahol rehabilitálását tölti. Jelenleg kölcsönben a Sao Paulo-ban játszik.
Nyáron visszatérhet az Inter-hez, de várhatóan ott nem tartanak igényt a szolgálataira, így jött szóba akár a Chelsea neve is.
"Nagy öröm lenne, ha a Kékeknél játszhatnék." - kezdte a "Császár" becenévre hallgató játékos.
"A Chelsea egy nagy csapat, tele jó játékosokkal, az egyik legnagyobb együttes Angliában. Drogba a kedvencem onnan."
"Mindazonáltal Massimo Moratti kezében van a sorsom." - fejezte be Adriano.
A csatár brazil színekben 41 mérkõzésen 27-szer volt eredményes.
----------------------------
<#confused>#confused>
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Elvesztettük kapusainkat egy kis idõre, ezért máris sok a találgatás: a mellõzött Santiago Canizarest, Andreas Isakssont vagy Thomas Sörensent szeretné kölcsönbe a Chelsea.
Nem tudom, mennyi ennek az igazságtartalma, de szerintem Hilario már bizonyította, hogy megállja helyét addig a 2-3 hétig, míg vissza nem térnek a többiek...nem lenne jó kísérletezni egy új kapussal az év legkeményebb szakaszában...szerintem.
Cudicini sérülése nem olyan komoly, a jövõhét végi meccsen akár már szerepelhet is.
Cechnek még közel 1 hónapig nem lehet védenie - igaz már rendesen edz. Viszont ha kitalálnak valamilyen "hatásos" maszkot, akkor õ is hamarabb visszatérhet.
Szóval nem kellene 1-2 meccsre új (csere)kapus szerintem, Hilario is van olyan mint Cudicini, sõt...
CHELSEA FOOTBALL CLUB
---------------------------------
Úgy látom, lesz gallérja... :S
A mostani mezünknél soha nem lesz jobb! Minek újítani? 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A Chelsea megint bekerült az elõdöntõbe a Bajnokok Ligájában és ismét a Liverpool együttesét kapta. Az elsõ mérkõzést eltiltás miatt kihagyja majd Essien.
A középpályás a Fenerbache feletti 2-0-ás gyõzelmen "sárgult" be, így kihagyja az elõdöntõ elsõ mérkõzését, amelyet a Liverpool otthonában rendeznek meg.
"Dühös voltam, amikor a törökök ellen sárgát kaptam, abban a pillanatban tudtam, ha továbbjutunk nem játszhatok az elsõ meccsen az elõdöntõben."
"De nézzük a jó oldalát, így ha a második összecsapáskor nem kapok piroslapot és továbblépünk, játszhatok a döntõben! inkább Moszkva, mint az Anfield Road."
"A Pool otthonában nagyon különleges dolog játszani. Látod azt a sok szurkolót, akik nem neked szurkolnak, hanem az ellenfélnek. Egy kicsit ijesztõ, de egyben fantasztikus is."
"Kétszer ejtettek ki minket, most nem hagyjuk, hogy ez újra megtörténjen! Veszíteni akkor, amikor már csak egy lépésre vagy a Bajnokok Ligája trófeától, az nagyon fájdalmas." - fejezte be Essien.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Sztem ha megnyeritek a BL-t máshogy állnak a dolgokhoz!
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
A hírek szerint a Chelsea szeretné leigazolni a Barcelona friancia válogatott támadóját, Thierry Henryt, ezért már meg is kezdték a kérdezõsködést.
A Kékek figyelemmel követték Henryt, mióta a Nou Campba költözött és úgy érzik, könnyedén visszacsábíthatnák a Premiershipbe.
A csatár nyáron igazolt a Barcához és mindenki azt várta tõle, hogy visszahozza a régi sikereket a klubhoz. Elõzetesen gyakran emlegették "Fantasztikus Négyesként" Messi, Ronaldinho, Eto'o és az õ kvartettjét.
A korábbi Arsenal-játékos azonban egy-két jó megmozduláson kívül nem alkotott maradandót a gránátvörös-kékeknél, aminek egyik fõ oka, hogy hiányzik neki a lánya, Téa, aki Londonban él édesanyjával, Cleare Merryvel.
Henry számára ezért is lehetne csábító a Chelsea ajánlata, hiszen visszaköltözhetne az angol fõvárosba.
------------------------------------
Jó lenne az biztos, de csak akkor "férne el", ha Drogba elmenne... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
BL elõdöntõk :
2008.04.23. 20:45 | Liverpool - Chelsea
2008.04.23. 20:45 | Barcelona - Man Utd
Visszavágók :
2008.04.30. 20:45 | Chelsea - Liverpool
2008.04.30. 20:45 | Man Utd - Barcelona
A MU is idegenben kezd.
Reméljük a legjobbakat...nehéz lesz. HAJRÁ! 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Bár Cech sebe elég ijesztõnek tûnik, ügynöke szerint nem kell speciális maszkot hordania, és már akár a jövõ héten is visszatérhet a pályára.
Cech pár napja sérült meg egy edzésen, egy, Ben Haimmal történt szerencsétlen ütközést követõen. Ötven öltéssel varrták össze a száját, miután az állkapcsa is megsérült.
( Nagyítható )
----------------------------------
Akkor mégsem kamu az az 50 öltés... 😞
Reméljük minnél hamarabb visszatér!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
De Rossi felérúgta... :S Azt az eget...szánalom
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A két BL meccs közé esik a MU elleni meccsünk... :S
Mondjuk akkor nekik is (valószínûleg) a Barca elleni BL meccsük.
Kedd - L'pool, szombat - MU, szerda - L'pool... 😞
Valószínûleg az egyiket feladja Grant, vagyis az egyikre jobban fog összpontosítani (Abra végett gondolom a BL-re).
CHELSEA FOOTBALL CLUB
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Legutóbb mi kezdtünk otthon és sajnos kiestünk...revansot kell vennünk! HAJRÁ!
Tehát:
2008. április 22.: Liverpool - Chelsea
2008. április 30.: Chelsea - Liverpool
CHELSEA FOOTBALL CLUB