24199
Chelsea Fan Club
-
#13583 HAJRÁ CHELSEA!!! -
#13582 Keddi ellenfelünk: Bordeaux
Kedden 20:45-kor megkezdõdik az idei BL szezon a Chelsea számára is. A csoportmérkõzések elsõ fordulójában a francia Girondins Bordeaux-t látjuk vendégül a Stamford Bridge-en.
A Bordeaux-t 1881-ben alapították. 1941-ben nyerték elsõ trófeájukat, a Francia Kupát, melyet 1986-ban és 1987-ben is elnyertek.
A francia bajnokságot ötször nyerték meg: 1949/50, 1983/84, 1984/85, 1986/87, 1998/99.
Nemzetközi viszonylatban az 1995/1996-os szezonban váltak ismertté. 1995 nyarán megnyerték az Intertotó kupát, majd innen továbblépve az UEFA Kupába, egészen a döntõig meneteltek. Abból a csapatból sokan ekkor alapozták meg karrierjüket, mint például Zinedine Zidane, Christophe Dugarry, Bixente Lizarazu.
A francia bajnokság tavalyi szezonjában a második helyen zártak, négy ponttal lemaradva a Lyon mögött.
Az elmúlt években többször is ezüstéremmel zártak.
Idei BL játékoskeretük ("A" lista):
Kapusok
16 Ulrich Ramé
30 Mathieu Valverde
Hátvédek
3 Henrique
6 Franck Jurietti
13 Diego Placente
14 Souleymane Diawara
21 Matthieu Chalmé
23 Florian Marange
27 Marc Planus
28 Benoît Trémoulinas
Középpályások
4 Alou Diarra
5 Fernando Menegazzo
8 Yoann Gourcuff
17 Wendel
39 Sacha Clemence
Csatárok
7 Yoan Gouffran
9 Fernando Cavenaghi
10 Jussiê
11 David Bellion
29 Marouane Chamakh
A csapat edzõje Laurent Blanc, az egykori világbajnok francia hátvéd.
Eredményeik az idei bajnokságban:
Bordeaux - Caen: 2 - 1 (gól: Gourcuff, Cavenaghi)
PSG - Bordeaux: 1 - 0
Bordeaux - Nantes: 2 - 0 (g: Cavenaghi, Menegazzo)
Lille - Bordeaux: 2 - 1 (g: Cavenaghi)
Bordeaux - Marseille: 1 - 1 (g: Chamakh) -
#13581 Törölték John Terry piros lapját
Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) fegyelmi bizottsága helyt adott a Chelsea fellebbezésének, s eltörölte John Terry piros lapját.
A védőt a Manchester City elleni szombati bajnokin állították ki a brazil Jo lerántásáért, ám kiderült, a játékvezető tévesen ítélte meg a helyzetet.
Mindez azt jelenti, hogy a 47-szeres angol válogatott futballista ott lehet a Manchester United elleni vasárnapi szuperrangadón. Terrynek, ha nem törlik a piros lapját, három meccset kellett volna kihagynia.
Ez már a második eset, hogy a Chelsea sikeresen fellebbezett, Frank Lampard márciusi piros lapját követően a meccset vezető Peter Walton vallotta be, hogy hibázott, így akkor a középpályás menekült meg az eltiltástól.
A Unitednek lesz viszont egy eltiltott hiányzója a rangadón, Nemanja Vidicet a Liverpool elleni szombati vesztes meccs hajrájában állították ki - ezúttal jogosan.
Forrás:www.origo.hu -
#13580 most kisebb depresszióba zuhantam..
am ettől függetenül mondom, hogy szerintem tök jogos volt, de sajna 8éspáros.. -
frank08 #13579 Ez a lehető legjobb hir!!!!!!!
Vidic pedig TERRYNEK a cipőét se takarithatná le:::::::::: -
#13578 hát egyetlen pillanatig se mondtam h Ferdinand rosszabb mint Terry annyit mondtam de olvasd el még egyszer,hogy Vidic számomra közel sem egyenlő Terryvel.. és örülök,hogy fejből megmondod mingyárt,hogy hány MU meccset láttam.. :)
am valszeg azért törölték el a piros lapot mer jogosan állította ki a bíro #13533; #13528.. semmi támadás. -
#13577 Az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) fegyelmi bizottsága helyt adott a Chelsea fellebbezésének, s eltörölte John Terry piros lapját.
A védőt a Manchester City elleni szombati bajnokin állították ki a brazil Jo lerántásáért, ám kiderült, a játékvezető tévesen ítélte meg a helyzetet.
Mindez azt jelenti, hogy a sokszoros angol válogatott futballista ott lehet a Manchester United elleni vasárnapi szuperrangadón.
Forrás: nso.hu -
#13576 hát igen :)javascript:no(13575); -
frank08 #13575 Ja-ja ott még sokan elvéreznek ahol mi gyakorlatilag simán nyertünk két góólllal..........
Ez azt mutatja ,hogy milyen erős a csapat egy DROGBA,ESSIEN,BALLACK nélkül is::::::::::::: -
#13574 Haverrel énis ezt beszéltem a Citynek elég erős kerete lett így most. de azért mi vendégként is megvertük őket :)) -
frank08 #13573 Tényleg korai ilyenel foglalkozni.............
de én ezt a játékoskeret miatt mondom
mert ha megnézed egy poszton sem jobb a többi nagy csapatnál
sőt a Man Citynek is van olyan erős kerete
csak nincs egy Wengere
ARSENAL -
Monoton #13572 Ez a negy csapat sztem egyenlo esellyel palyazik a bajnoki cimre, bar ezzel ilyen koran foglalkozni hulyeseg :) -
frank08 #13571 A Chelseafc.com hivatalos közleménye szerint Steve Clarke tegnap esti lemondását nem fogadta el a klub, és a West Ham sem kapott engedélyt hogy tárgyaljanak másodedzõnkkel. A tárgyalások még folynak. -
frank08 #13570 szted nagyobb esélyes mint a pool,, chelsea,,, vagy a mu -
Monoton #13569 Az Arsenal kicsit sem gyenge -
frank08 #13568 de lehet hogy igazad van::::::::::::::
még ez a gyenge Arsenal is oda érhet -
frank08 #13567 sztem idén mindenki a nagy mindent megnyerő mu-t akarja megverni és minden kiscsapat 110% nyújt majd ellenük úgy ahogy ellenünk is nyújtottak amikór ketött nyertünk zsinórban:::::::: -
#13566 azt ,h 4forduló telt még el a bajnokságból..most nemannyira megy a Mu-nak de nézd ,h van egy elmaradt meccsük is..kövi forduló megellenük..szal majdkiderül...és a mostani tabella alapján még a Hull City is nagyobb ellenfél(bár a Mu ha hozza az elmaradt meccsét 1pontal lesz mögöttünk) -
frank08 #13565 Én a Liverpoolt nagyobb ellenfélnek tartom idén mint mu-t::::::::::
Mi a véleményetek??????
-
frank08 #13564 Én úgy hallotam hogy Edgar Davids jön januárban de Barry jobb lenne kétségtelen::::::::
-
#13563 Ja értem! Am így is megyünk 3 pontal a MU előtt (ha nyeri a pótlómeccset)! -
#13562 1) hogy ne jöjjön közelebb a MU, és 2) a hazai veretlenségi sorozatunk... :D
Ha így maradnak a "formák", akkor papíron a miénk a meccs...csak nehogy elszóljam... :)
GO BLUES! -
#13561 mégpedig?:D -
#13560 Nagy előrelépés lenne, ha +3 ponttal elmennénk a MU-tól, de a legfontosabb, hogy ne kapjunk ki ezen a meccsen...2 okból is... :) -
#13559 remélem a következő meccset is megnyerjük :)) -
#13558 Már csak januárba jöhet, és akkor ha minden igaz Essienek se lesz sok hátra a felépülésből! -
#13557 Barry pótolhatja Essien-t?
Az Aston Villa középpályásával már nyáron is összeboronálták a Chelsea-t, de a legnagyobb érdeklődő mégis a Liverpool volt. A Villa azonban minden liverpooli ajánlatot elutasított.
Az átigazolási szezon már lezárult és Barry sem távozott. A válogatott középpályás később elmondta, hogy örömmel maradt a birminghami csapatnál, de nagy kérdés az, hogy ő és az Aston Villa vissza tudja-e majd utasítani a Chelsea ajánlatát.
A The People értesülései szerint a Chelsea 18 millió Fontot fog ajánlani Martin O’Neill együttesének, hogy Barry pótolni tudja a több, mint fél évet kihagyó Michael Essien-t.
A ghánai válogatott, Michael Essien egy VB-selejtezőn szenvedett térdszalag sérülést, és az orvosok szerint több, mint 6 hónap pihenő vár rá. Ha az Aston Villa elfogadná a Chelsea ajánlatát, akkor Gareth Barry 1997 után váltana csapatot.
Forrás: www.goal.com
---------------------------------------------------------------------------
Ballack kész a visszatérésre!
Michael Ballack legútibb még a Wigan ellen lépett pályára, augusztus 24.-én. Akkor a Chelsea 1-0-ra nyerni tudott.
"Kedden játszatni fogom, de még nem tudom, hogy 45, 60 vagy esetleg 70 percet." - mondta Luiz Felipe Scolari mester.
Jó hír, hogy Didier Drogba is visszatért. Ő már a Manchester City ellen játszott 20 percet, de még most sincs kitűnő fizikai állapotban, azért szinte biztos, hogy megint csereként számol vele Scolari.
A Chelsea az után kezdi meg az idei Bajnokok Ligája menetelést, hogy tavaly a döntőben a Manchester United ellen kaptak ki tizenegyesekkel. -
#13556 Jó kis meccs volt a tegnapi! Bosingwanak és A.Colenak volt egy jó pár beadása, behúzódása! Ez kell nekünk! -
#13555 Hát abban mindenképp megegyezhetünk h Pepe igen messze van eme 4estől...:) -
-
#13553 A Chelsea fellebbezhet John Terry piros lapja miatt
Luiz Felipe Scolari, a Chelsea labdarúgócsapatának edzője úgy nyilatkozott, hogy klubja várhatóan fellebbezni fog annak érdekében, hogy töröljék el John Terry piros lapját
. A középső védőt a Manchester City elleni bajnokin állította ki Mark Halsey játékvezető, miután szabálytalankodott a kapura törő Jóval szemben. A korábbi FIFA-bíró szerint Terry utolsó emberként, gólhelyzetben kitörő emberrel szemben szabálytalankodott, pedig Ricardo Carvalho még ott volt mögötte.
Amennyiben Terry piros lapját nem törli el az FA, úgy a csapatkapitány kénytelen lesz kihagyni a Manchester United elleni rangadót. Mark Hughes, a Manchester City edzője is úgy nyilatkozott, kicsit erősnek érezte a Terrynek adott piros lapot. -
#13552 Innen le tudjátok tölteni a gólokat és az összefoglalót:
1 - 0 : Robinho (13')
1 - 1 : Ricardo Carvalho (16')
1 - 2 : Frank Lampard (52')
1 - 3 : Nicolas Anelka (69')
Terry kiállítása:
Terry kiállítása
Összefoglaló:
Man. City - Chelsea összefoglaló -
#13551 Rövid összefoglalót,vagy gólokat pls:) -
#13550 Maradjunk annyiban, hogy Rio is volt már kapitány ortt. És Terry vezéregyéniség, Vidic alapjáraton nem ez a típus, a csapatban sem hordja le a társakat, nem nagyon ugat, meg feltünősködik, nem hallatja folyton a hangját, mint Terry, vagy akár Rio. Ettől még szerintem Carvalho, Pepe semmivel nem jobb nála, Terry igen, de a "közelébe nem ér" kifejezés szerintem igencsak nagyontúlzó...és nem vagyok elfogult szerintem én sem, szerintem Drogba ér annyit, mint nekünk 2 csatárunk... -
#13549 én kb ugyanannyi mu meccset láttam,mint chelsea-t,szóval ebből a szempontból kompetens vagyok a témában,sőt tovább megyek,játékos kérdésekben nem vagyok elfogult kezdjük ott,h sztem a mu-nak jobb csatárai vannak,mint nekünk,de az,h Terry közelébe nem ér Vidic az nem kérdés.Mint egyéniség Ferdinandnál is nagyobb,ezért ő a válogatott kapitánya.Itt abba is hagyhatod az oktatást. -
#13548 jajj, lemardtam, nézek egy összefogallót, de legalább NYERÜNK! és ez jó! -
#13547 Vidic Ferdinand !egyenértékű! belsőpárosa. Ferdinand pedig semmivel sem rosszabb mint Terry.
gondoltam elmagyarázom, mert úgytűnik nem sok MU meccset nézel. -
#13546 okés
akk csak én vagyok a hülye h Vidic-et nem tudom Terryvel egy kalapban emlegetni -
#13545 Csak hogy eloszlassam a kétségeket hogy miért is vetettem össze a két csapat tavalyi védőmunkáját:
Közel azonos a kapott gólok száma, ergo a védelem mindkét csapatnál szinte tökugyanannyira világklasszis. Tökmindegy ki esik ki ebből, megfelelően pótolni nem lehet. -
#13544 Azért a Vidic - Ferdinand belsővédő kettős mintha tavaly alakított volna...
38 bajnokin 22 kapott gól Manchesteri részről, ugyanez a Chelseanél 38/26. Ugyanolyan fontos eleme a belsővédőkettősünknek mint nálatok mondjuk Carvalho. Nem is értem hogy miért ne lehetne összehasonlítani a két esetet.
Mintha kicsit lebecsülnétek Vidicet...