Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ain't got no history
Mindegy, hagyjuk. 😊
Engem nem igazán érdekel, ki a csapatorvos, vagy hogy hogy néz ki, a lényeg, hogy jól végezze a dolgát. Ha elmegy, jön helyette más.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A Chelsea nagy klub, minden edzõ egy ilyen csapatot szeretne irányítani. Én azonban sosem vállalnám el, a Liverpool iránti tiszteletbõl. Számomra csak egyetlen klub létezik Angliában, és az a Liverpool." (2007)
...
"Ha a Chelsea naiv és tiszta játékot játszik, akkor én vagyok Piroska." (2007)
"Nekünk nem kell, hogy a szurkolóink zászlókat lengessenek. A mi szurkolóink szíve mindig velünk van, és ez az, amire szükségünk van. A szurkolók szenvedélye az, ami segít meccseket nyerni, nem pedig a zászlók." (2007, amikor a két csapat összekerül a Bajnokok Ligájában. Ez az idézet azóta is kint van a Liverpool edzõközpontjának falán)
"Biztos vagyok abban, hogy a Chelsea nem szeret a Liverpoollal játszani. Amikor csak beszélnek, beszélnek és beszélnek a meccsünk elõtt, az azt jelenti, hogy aggódnak miattunk. Vagy talán félnek?" (2007)
"Jóbarátok vagyunk mindaddig, amíg a Liverpool el nem kezd nyerni. Akkor mintha meggondolná magát." (José Mourinhóról, a Chelsea akkori edzõjérõl)
"A meccs után Sheila, aki a fõ lelátó jobb oldalán ült, odajött hozzám, és azt mondta, hogy a labda átment a gólvonalon. Nagyon õszinte ember, ezért ez bõven elég volt nekem. Gól volt." (2005, Bajnokok Ligája-elõdöntõ, mikor Luis Garcia gólját megkérdõjelezte a Chelsea. Shelia Rafael Benítez titkára volt Liverpoolban)
"Szerintem az Arsenal 2-3 évvel ezelõtt sokkal jobb futballt játszott, mint most a Chelsea. Meccsket nyertek, és izgalmas volt nézni õket. Akárcsak a Barcelonát és a Milant. Ezek a csapatok egyszerûen izgalmasak voltak, így hogyan tudnám most azt mondani, hogy egy Chelsea a legjobb csapat a világon?" (2005, miután a Chelsea megnyerte elsõ Premier League bajnoki címét)"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
ain't got no history
De attól még igaz h Benitez egy szar választás!
abramovics is elgondolkozhat h lassan nem lesz top edzõ aki leülne a padra ,mert a világ legjobban inogó kispadja ez...
Azért azt is hozzá kell tenni, hogy a Liverpool vele volt utoljára csapat - ha nem csalnak az emlékeim.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Meglátjuk... Én sajnálom Di Matteot, sajnos már nem tudjuk meg, mi lett volna, ha nem a bíró a 12. MU-s játékos azon a bizonyos meccsen - szerintem kétségtelen, hogy az a meccs okozta a vesztét... :S
Sok sikert majd Robertonek, köszönünk mindent. Õ sem búsulhat, hisz kedvenc klubjának megszerezte történelme elsõ BL-sikerét!
És Rafának is sok sikert nálunk, üdv.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
ain't got no history
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Sajnálom Di Matteot, de lassan várható volt (indokoltan). Az más kérdés, hogy tényleg a MU (a bíró) elleni meccs után romlott el valami, addig jól mûködött (úgy-ahogy).
Beniteznek nem örülök (ha igaz), de talán ennyi idõt kibírunk vele - és hátha tényleg gatyába rázza Torrest, akinek talán ez lesz az utolsó esélye, mielõtt elküldenék.
És talán még a végén be is válhat Rafa, nem tudhatni. 😊
Guardiolának pedig (ha igaz) most még örülök. Majd meglátjuk õ is. A Chelsea-t eddig még csak JM bírta a hátán vinni, meg Hiddink.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Azért még várjunk, majd elhiszem ha a Chelse oldalán is bejelentik :/
"Rafa Benitez: I want the Chelsea job and I'll take it to the end of season"
""Benítez lemondta szakértõi munkáját Abu Dhabiban, és úton van Londonba a hírek szerint"
Én nem örülnék neki... szeretem RDM-et :/
Minden meccsen taktika nékül lépünk pályára.Az a a nagy taktika h oscar hazard mata össze vissza fut szabadon és majd lesz vmi,nah ez lófasz nem taktika...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
egyébként legalább annyi pozitívum a mai napban, hogy a MU is kikapott, így nem léptek meg. City az elsõ így...
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Nem értem miért nem kap lehetõséget, akkor minek vettük meg :/
Hát igen, több volt ebben a meccsben... Remélem ennyi lesz a szokásos téli hullámvölgyünk, de van egy olyan érzésem, hogy nem... már a szokásos sérüléshullámunk is megkezdõdött (Terry hetekre kidõlt)... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
ain't got no history
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
https://www.facebook.com/ferfiklubb/