24199
Chelsea Fan Club
-
#23237 -
#23236 PREMIER LEAGUE
17.00 Liverpool-Chelsea
tv: Digisport2 hu
streamek: -
#23235 Akarod mondani...
-
#23234 [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=i3L5FMqTsoc[/youtube] -
#23233 Hivatalosan is bemutatták új hazai mezünket !
-
#23232 Őszíntén szólva majdnem mindegyik angol bírót ki lehetne rúgdosni innen... -
#23231 Uhhuuhuuu Luiz mit vert?!!:D -
#23230 Az elsőosztályú bírók is vezetnek alacsonyabb ligákban mérkőzéseket, néha harmad és negyedosztályban is, ez teljesen normális, nem egy szankció. Anno Foy kapta meg azt hiszem, hogy az FA végleg lefokozta harmadosztályú meccsek vezetésére, mert kikaptunk valaki ellen az ő bíráskodása alatt, aztán az arzenál topik magasan képzett futballszakértői meg is lovagolták ezt, közben a következő fordulóban már PL meccset vezetett. A facebook, twitter, egyéb barom oldalak hiteltelen hírforrás, akárki akármit kiírhat, az emberek meg terjeszthetik. -
#23229 A mai nap tele volt a fészbuk azzal, hogy Howard Webb-et lefokoztál és már csak a 2.osztályban vezethet meccset...
Vajon ez tényleg igaz lehet? Csak mert én nem igen találtam róla semmilyen cikket semmit... -
#23228 angol "bíráskodás"... -
#23227 United fanként inkább csak az agueros esethez szólnék hozzá. Néztem a meccset és nagyon kiakadtam, hogy nem küldték le a pályáról azt a kis szarfaszú köcsögöt. Dühből beletaposott Luiz fertályába két lábbal...egy fekvő játékosba. Ez mi??.. -
Pares #23226 Én már csak Mourinho-t várom... -
#23225 Nem mondom, hogy megverettek minket (már megint), de hogy nem volt pártatlan az a rohadék foy, az biztos.
Az a helyzet, hogy egyre jobban kijön, és igencsak irritál, hogy mintha a Chelsea lejáratása menne mostanában. Az FA tuti utálja a csapatot, sőt, mikor volt utoljára olyan, hogy mondjuk nekünk fújt a tisztelt játékvezető? Mikor segített minket győzelemhez pár fontos, de helytelen bírói döntés? Én már nem emlékszem...
Meg ezek a durva szabálytalanságok is, komolyan mondom röhejes, hogy a vezetőség sem tesz semmi bejelentést, vagy óvást, vagy ilyesmit.
Mai aguero vs Luiz eset. Mi ez, ha nem min 5 meccses eltiltás? A meccsen mit kapott? Semmit.
Vagy említhetném a ferdinand vs Torres esetet is, aminek ugyan volt egy Torres-féle előzménye, amiért lap járt, de ez, amit ez a suttyó művelt, erre nincsenek szavak. Terry egy hasonló miatt hagyta ki a BL döntőt...erre Ferdinand mit kap? Igen, SEMMIT.
Vagy jöhetne ide megint Torres, amint konkrétan pofán rúgják, miközben a földön feküdt, ezért hordja most a maszkot. Valami szankció az a meccs után? SEMMI.
Most gondoljatok bele, Terryt eltiltotta az FA, mert állítólag, bizonyos játékosok bemondása alapján kicsúfolta Ferdinand öccsét (persze, konkrétan le n*ggerezte,de kis túlzással élek :).
Tény, hogy a Chelsea sem szent csapat, történt itt is egy s más, de azért ez már vicces, amit ellenünk művelnek...
Szerintetek, nem jól látom? -
#23224 Hat ez szopoltyu... -
#23223 Jó volt látni a meccs végén! :) -
#23222 Bár együtt térnének vissza..
Na, de éljünk csak a jelenben egyelőre, mit vártok ma? Én úgy érzem most, hogy meglehet ez a meccs! -
#23221 -
Monoton #23220 Nem rossz, a problémám, hogy kapásból ez jut róla eszembe. -
#23219 Behind the scenes
A forgatásról összeállítás, ez mégdurvább! Ezzel odaértek a Nike híresen jó marketingjéhez. -
#23218 Ez rohadt jó:D Luiz a végén:D
De ez tetszett a legjobb, az alárás a végén: Prove your passion for the blues. Pre-order the new kit WITHOUT seeing it! :D -
#23217 JM(évi 12milkó)+Lamps=újabb bajnoki cím!? -
bonebeni #23216 http://www.youtube.com/watch?v=m9kAH2v9200
hát nem tudom ki mit szól hozzá, de szerintem eszméletlen lett hasonló promót ilyen téren még nemigazán láttam, nagyon jól meg lett csinálva szerintem!!! -
#23215 kíváncsi vagyok a Kazany ellen ma hogy fogunk játszani, EL-ben nem szokott villogni a csapat...legalábbis eddig :P -
#23214 Öröm nézni a csapatot mikor így játszik! -
#23213 MEKKORA GÓL:DDD -
#23212 Tegyük széppé ezt a csúfos szombatit.. and hope for the special one arrival... -
#23211 FA-CUP
13.30 Chelsea-Manchester United
tv: Sport1 hu, Sport1 de
streamek itt: -
#23210 Vicc.. -
#23209 16.00 Southampton-Chelsea
streamek: -
#23208 Come home José! -
Pares #23207 Nagyon remélem, hogy igazak a pletykák, és Mourinho jövőre visszatér! Egyedül ő lenne képes itt rendet tenni, és ha visszajön, remélem hagyják dolgozni. -
#23206 Hát spanyolba csak az Athletico jöhetne szóba, máshova nem menne szerintem. Falcao meg már nagyon kilóg onnan, pont az elmúlt hetekben volt hír, hogy a Chelsea 90m fontot is kicsengetne érte, szóval könnyen lehetne biznyák része is Torres. -
#23205 spanyolba is hova menne vissza? Barca kilőve,Realba se mert Atletico nevelés,Valencia szóbajöhetne,de a fizetését nem hiszem hogy tudnák állni...Atleticohoz visszatudna menni,pénzük lenne rá,ez a mai Torres 10 misinél többet nem ér,de ugye ott meg van egy Falcao,szóval nehéz ügy. Poolba kéne visszamennie -
#23204 Szegény srác, már sajnálom. Hogy süllyedt idáig a PL (és talán egykor a világ) egyik legjobb csatára? Már a saját szurkolói szemében is közröhej. Legalább lenne esze visszamenni spanyolba, vagy a Poolba (mi kettős lenne az Suarezzel), lehetne még néhány jó éve. -
#23203 Jó formában van mostanában -
#23202 "Holnap lesz Fernando Torres születésnapja. Remélem, hogy nem hagyja ki."
:D -
#23201 :D
Undorító lenne nem kínálni neki szerződést... -
#23200 :D
-
#23199 Lampard megszerezte 200-ik Chelsea gólját! -
#23198 Nem számít, döntetlen esetén hosszabbítás.