Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

contraste
Igazi féreg, mindig is utáltam... Abra azt hiszem most nyúlt mellé igazán, még, ha csak rövid idõre is tette. Bár csak Hiddink visszatérne, lehet lenne védelmünk is újra.

ain't got no history

Japep

Mindegy, hagyjuk. 😊
Engem nem igazán érdekel, ki a csapatorvos, vagy hogy hogy néz ki, a lényeg, hogy jól végezze a dolgát. Ha elmegy, jön helyette más.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

lippet

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Totális melléfogás Benitezt idehozni. Ennél rosszabb választást nem is tudok elképzelni. Abszolút tragédia. A szurkolók is utálják, õs is utál minket. Leszartam volna ha kiesünk a BL-bõl, meg ha idén nem is nyerünk semmit, de inkább maradt volna Di Matteo. Kellene az állandóság, legfõképp most, hogy csomó új játékos jött.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Bulykin
Benitez korábbi nyilatkozatai még Poolos korából:

"A Chelsea nagy klub, minden edzõ egy ilyen csapatot szeretne irányítani. Én azonban sosem vállalnám el, a Liverpool iránti tiszteletbõl. Számomra csak egyetlen klub létezik Angliában, és az a Liverpool." (2007)
...
"Ha a Chelsea naiv és tiszta játékot játszik, akkor én vagyok Piroska." (2007)

"Nekünk nem kell, hogy a szurkolóink zászlókat lengessenek. A mi szurkolóink szíve mindig velünk van, és ez az, amire szükségünk van. A szurkolók szenvedélye az, ami segít meccseket nyerni, nem pedig a zászlók." (2007, amikor a két csapat összekerül a Bajnokok Ligájában. Ez az idézet azóta is kint van a Liverpool edzõközpontjának falán)

"Biztos vagyok abban, hogy a Chelsea nem szeret a Liverpoollal játszani. Amikor csak beszélnek, beszélnek és beszélnek a meccsünk elõtt, az azt jelenti, hogy aggódnak miattunk. Vagy talán félnek?" (2007)

"Jóbarátok vagyunk mindaddig, amíg a Liverpool el nem kezd nyerni. Akkor mintha meggondolná magát." (José Mourinhóról, a Chelsea akkori edzõjérõl)

"A meccs után Sheila, aki a fõ lelátó jobb oldalán ült, odajött hozzám, és azt mondta, hogy a labda átment a gólvonalon. Nagyon õszinte ember, ezért ez bõven elég volt nekem. Gól volt." (2005, Bajnokok Ligája-elõdöntõ, mikor Luis Garcia gólját megkérdõjelezte a Chelsea. Shelia Rafael Benítez titkára volt Liverpoolban)

"Szerintem az Arsenal 2-3 évvel ezelõtt sokkal jobb futballt játszott, mint most a Chelsea. Meccsket nyertek, és izgalmas volt nézni õket. Akárcsak a Barcelonát és a Milant. Ezek a csapatok egyszerûen izgalmasak voltak, így hogyan tudnám most azt mondani, hogy egy Chelsea a legjobb csapat a világon?" (2005, miután a Chelsea megnyerte elsõ Premier League bajnoki címét)"

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Bulykin
Boudewijn Zenden lett Rafael Benítez asszisztense.

contraste
Nehh, Benitez.. Ez azt hiszem csakis a legrosszabb álmaimban szerepelt.😞 KIzárólag egy pozitívuma lehet: Torres.

ain't got no history

Oziris666
Azt az Intert inkább Mou távozása vágta tönkre elsõsorban...
De attól még igaz h Benitez egy szar választás!

abramovics is elgondolkozhat h lassan nem lesz top edzõ aki leülne a padra ,mert a világ legjobban inogó kispadja ez...

Japep

Azért azt is hozzá kell tenni, hogy a Liverpool vele volt utoljára csapat - ha nem csalnak az emlékeim.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

....

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

WuFraZselic
Rafa már úgyis bizonyította, hogy képes tönkrevágni egy BL-gyõztes csapatot

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Japep

Meglátjuk... Én sajnálom Di Matteot, sajnos már nem tudjuk meg, mi lett volna, ha nem a bíró a 12. MU-s játékos azon a bizonyos meccsen - szerintem kétségtelen, hogy az a meccs okozta a vesztét... :S

Sok sikert majd Robertonek, köszönünk mindent. Õ sem búsulhat, hisz kedvenc klubjának megszerezte történelme elsõ BL-sikerét!
És Rafának is sok sikert nálunk, üdv.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Biztos...

Egy vicc ez az egész Eva Carneiro-saga... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

lippet
Azért Terry-t is megnézném a kispadon, kíváncsi vagyok mit alakítani. BL döntõt is nagyon "dirigált" az oldalvonalról. 😊

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Ne máááár! Miért? Nem Villas-Boassal jött õ?
contraste

ain't got no history

contraste
Nem tudom melyik a nagyobb vesztség😞(

ain't got no history

Forza Italia
õ nagyobb veszteség mint di matteo

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Japep

Most komolyan - nem mindegy? 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Sajnálom Di Matteot, de lassan várható volt (indokoltan). Az más kérdés, hogy tényleg a MU (a bíró) elleni meccs után romlott el valami, addig jól mûködött (úgy-ahogy).

Beniteznek nem örülök (ha igaz), de talán ennyi idõt kibírunk vele - és hátha tényleg gatyába rázza Torrest, akinek talán ez lesz az utolsó esélye, mielõtt elküldenék.
És talán még a végén be is válhat Rafa, nem tudhatni. 😊

Guardiolának pedig (ha igaz) most még örülök. Majd meglátjuk õ is. A Chelsea-t eddig még csak JM bírta a hátán vinni, meg Hiddink.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

lippet
Év végén akkor döntõzünk/gyerünk valamit, ha beugró edzõnk lesz! 😊 Benitez-tõl talán Torres kaphat egy utolsó utáni utolsó esélyt, hátha gatyába tudja rázni a spanyol. Eva Carneiro-hoz meg no comment....

Bulykin
A goal.com-on már hivatalos: Rafael Benítez a szezon végig lesz a Chelsea menedzsere, majd Pep Guardiola veszi át a helyét.

Azért még várjunk, majd elhiszem ha a Chelse oldalán is bejelentik :/

Bulykin
Eva Carneiro is elhagyta a chelsea-t 😞

Bulykin
Nagyon Benitezt irogatnak mindenhol :/

"Rafa Benitez: I want the Chelsea job and I'll take it to the end of season"
""Benítez lemondta szakértõi munkáját Abu Dhabiban, és úton van Londonba a hírek szerint"

Biztos semmi taktikna nincsen, azért volt a United elleni meccsig a csapat veretlen... Szerintem egyértelmûen az a meccs tett be a Chelseanek, fõleg, ahogy a bírók részérõl el volt baszva. Di Matteot én nagyon bírtam, Abramovicsot meg egyszerûen nem értem.
Bulykin
hááát én nemtudom... banitez úgy fos ahogy van szerintem, akkor már inkább Guardiola, de õt se akarom :/

Bulykin
és már hivatalos is h menesztették...

Én is kedveltem, adhatott volna még neki egy kis idõt Abra, de ez van. Csak abban bízom, nem a Benítez, Redknapp, Guardiola hármasból kerül ki a következõ edzõnk.
Christian88
Pedig neki lottek most.

http://www.twitch.tv/hegii

Bulykin
Szerintetek mi lesz RDM sorsa? Abra papa vajon idehozza Guardiolat?
Én nem örülnék neki... szeretem RDM-et :/

Oziris666
Hát el is taktikázta ahogy sejteni lehetett!Olasz csapat ellen ilyen taktikával kezdeni!Nem hogy azt játszanánk amiben jók vagyunk,ez nem a tavalyi keret amivel ugy lehet védekezni!

Minden meccsen taktika nékül lépünk pályára.Az a a nagy taktika h oscar hazard mata össze vissza fut szabadon és majd lesz vmi,nah ez lófasz nem taktika...

Faszom kivan.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Megint milyen buta góllal kapunk ki...

lippet
Érdekes egy felállással megyünk ki a pályára, RDM 19-re lapot kért! 😊

Japep

Jó is lenne, fõleg ezekben a "gólképtelen csatárok" idejében... :S 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

szegény Sturridge-nak ma semmi sem jött össze...

egyébként legalább annyi pozitívum a mai napban, hogy a MU is kikapott, így nem léptek meg. City az elsõ így...

Hát ebbõl nem úgy néz ki, hogy bajnokság lesz... <#duhos2>

Zenszkij

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Bulykin
Ma játszik az U21...Marin a kezdõben van...
Nem értem miért nem kap lehetõséget, akkor minek vettük meg :/

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Japep

Hát igen, több volt ebben a meccsben... Remélem ennyi lesz a szokásos téli hullámvölgyünk, de van egy olyan érzésem, hogy nem... már a szokásos sérüléshullámunk is megkezdõdött (Terry hetekre kidõlt)... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

contraste
Hát ez vicc😊 még így több mint 24 óra elteltével is szétvet az ideg...

ain't got no history

Hogy ezeket a szokásos téli hullámvölgyeket miért nem tudjuk elkerülni...

limperatore
faszom már h eddig 5x tettem a chelseare és 5x buktam még 1 ilyen csapatot.

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

contraste
Mata.... nem tanították, hogy innen simán bebelsõzi? Esetleg lepasszolja az érkezõ társnak? Nagy balta volt...

ain't got no history

limperatore
terry góljával 1:0 a félidõ

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ReszegKoldus
Szerintem nyugodtan fogadd meg a saját tanácsod, miszerint "tedd félre elfogultságod" <#hehe>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

contraste
Nem hiszem el a férgebb manchesteri csapat is így tud nyerni ez vicc😄D

ain't got no history

banok
17.00 Chelsea-Liverpool
tv: magyar tv nem adja!
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about8.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/