Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

contraste
"Rögtön fújják is le a meccseket, ahogy a MU hátrányba kerül, nem?"

Végre egy értelmes hozzászólásod!

ain't got no history

ReszegKoldus
#22937 elõzménnyel 😊
(nálam mondjuk a meccs utolsó percei a hosszabbítást jelentik, ezt nem árt hozzátenni)

Egyébként jogos, akkor már 8-ból 4-szer a 80. perc után történt a dolog, tehát annyi a 90%.
Azt én se szeretem, amikor a hosszabbításban esnek gólok, de ez van, viszont azt nem igazán értem, hogy miért gond, ha a 90 perces meccsen a 80. után rúgnak gólt, úgy tudom nem tilos... Rögtön fújják is le a meccseket, ahogy a MU hátrányba kerül, nem? <#vigyor>

Nekem is van mottóm: Haters gonna hate <#papakacsint>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

contraste
Na az összes vörösrongyot viselõ szívélyesen ki is fáradhat a topikból..

Vége a sztorinak

ain't got no history

WuFraZselic
akkor meg milyen "until we score"-ról beszélsz? vagy a 80. perc után csak a United meccsek tartanak?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

contraste
Nem azt mondtam, hogy a hoszabbításban, hanem, hogy az utcso percekben, 80-90-edik perc környékén.
Ez van..

ain't got no history

ReszegKoldus
Nem is tudtam, hogy a 8-nak a 90%-a az 1.
Ezek közül a Southampton elleni lett megfordítva a hosszabbításban.

Aug 25 Fulham: 1. félidõben megvolt a 3 gól
Sep 23 Liverpool: fordítás a 81. percben
Oct 2 Cluj: fordítás a 49. percben
Oct 20 Stoke: fordítás a 44. percben
Oct 23 Braga: fordítás 75. percben
Nov 7 Braga: fordítás 84. percben
Nov 10 Aston Villa: fordítás a 87. percben

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

contraste
Neharagudj, de véleményemet tartom akár mennyire is nem tetszik.

Aug 25: From 0-1 down to beat Fulham 3-2
Sept 2: From 0-1 and 1-2 to beat Southampton 3-2
Sept 23: from 0-1 down to beat Liverpool 2-1
Oct 2: From 0-1 down to beat Cluj 2-1
Oct 20: From 0-1 to beat Stoke 4-2
Oct 23: From 0-2 down to beat Braga 3-2
Nov 7: From 0-1 down to beat Braga 3-1
Nov 10: From 0-2 to beat Aston Villa 3-2

90% az utcso percekben lett megmentve. "Until We Score" a mottó

ain't got no history

attiGT
te mirõl beszélsz? ne nézzük egymást hülyének, mindkettõnk tudja, hogy mirõl van szó. középpálya szar volt ma, de amit te feltételeztél, hogy unalmas a játékunk, illetve a hosszabbításban nyerünk az nem igaz.

contraste
Sértegetés helyett tedd félre elfogultságod!

Sajnos a Villa beállt védkezni, ez az egy mákotok volt. Maximum ezért nem volt unalmas, de hogy a középpályásaitok matt nem az biztos..

ain't got no history

attiGT
ha a második félidõre az unalmas a jelzõd akkor gondok vannak az elméddel illetve olyan 20-25 perc alatt lett megfordítva a meccs, nem a hosszabbításban. UNITED UNITED UNITED

contraste
Ráadásul szar unalmas játékkal, nekünk legalább attraktív a középpályánk..

ain't got no history

contraste
MU meccset nézed? 100 többször nyernek így...

ain't got no history

nem a Chelseare értettem, hanem hihetetlen, hogy mostanában méginkább a hosszabbításon dõl el minden

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

contraste
Remélem megteszik és igazam lesz😊 Sorsolás után mondtam, h a nagyobb ellen a Donetski csapat, nem mondhatom, h sokan hittek nekem😊

ain't got no history

Oziris666
Milyen már megint?Ez volt a második ilyen a szezonban kb.
Amúgy meg még X-et sem érdemeltünk és ezt senki se vitathatja!
Igaz volt egy jogos 11es amit ismét nem adtak meg...

Ez a Donyezk brutál jó csapat jópár éve együtt nyomják és eléggé beért a csapatjátékuk,elég sokáig menetelhetnek még ha a Juvét is kiszopatják...

contraste
Körülbelül... Oscarék akartak, Torres jó volt magához képest egy darabon, de Hazard is mennyit félrepasszolt meg elcseszet...

ain't got no history

Jagumo
Szerintem Cahill is érezte, hogy 1 rakás szar volt ma 😄 Szerintem többet passzolt az ellefélnek mint csapattársnak 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
Cahill meg Moses 😄😄S😄SA😄😄 mennyire szar voltez a nyilatkozat 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

contraste
Az is impotens volt, de mekkora fos volt a védelem??? Bertrand mit képzelt olykor?

ain't got no history

Azért csak behúztuk. De nagyon nem tetszett az agyzsibbasztóan ineffektív támadójátékunk...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

contraste
Még szerencse, hogy nem érdemre osztják a 3 pontot😊

ain't got no history

Jagumo
a stream is megszakadt 😄

Jagumo
SADIPOASHDSADISDLKHJS MOSES!!!!!!!!! 😄 3-2 <3

már megint a hosszabbításon túl..nem érdemet gyõzelmet a Chelsea

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

contraste
Pfff... Ez a Bertrand egy nagy 0.

ain't got no history

A Donetsk játszik, a mieink meg futkosnak csak mint a barmok...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

contraste
Oscardíjas!!!😄

ain't got no history

Hát ja mondjuk. Csak húzzuk be a meccset, aztán jóccakát.

szucsy89
Ez kész 😄 A Shaktar (kapusa) konkrétan adott nektek 2 gólt... ilyet is ritkán látni. 😄
Blah, nem bírom nézni ezt a meccset... <#levele><#duma><#duhos2>

Donetsk - Borussia döntõ lesz, má' látom...

contraste
Torci odapiszkált😊

ain't got no history

Japep

Köszönjük!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok
20.45 Chelsea-Sahtar Donyeck
tv: Digisport 1 hu
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about20.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

contraste
Hajrá!

Ma javítani kell bszmg😊

ain't got no history

Swanseat nem képesek megverni... Istenem... Nicsak, már csak második a csapat, és úgy néz ki, hogy gõzerõvel robogunk a szokásos téli gödör felé (de ne legyen igazam)...

contraste
Is-is😊 Egyik csapat sem mutatta a legjobbját:s

ain't got no history

1-1 lett😄😄 na most örülsz vagy nem?

contraste
Elsõsorban cfc, masodik Swans😊

ain't got no history

Effe88
te nem swansea szurkoló vagy?

contraste
Köszönjük!

HAJRÁ!!

ain't got no history

banok
16.00 Swansea-Chelsea
tv: Digisport 2 hu
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about8.html

Japep

Köszönjük!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok

Japep

Nyertünk, igaz ezt elcserélném arra, ha fair lett volna a bíró hétvégén... De nem baj, reméljük a végén nem mondjuk majd azt, hogy nagyon sokba került nekünk ez az elfújt bajnoki.

Továbbjutottunk, ez a lényeg. Igaz, azért illett volna jobban is nyomni, miután cserélgettünk (vagyis a nyomással nem volt gond, csak a helyzetkihasználással), de elõtte szerintem közel azonos volt a két csapat ereje.

Továbbjutottunk, a következõ körben a Leeds vendégei leszünk.

(Azért remélem a kedves MU-szurkolók is észreveszik, hogy egyetlen olyan jóképességû ember sincs itt, mint aki idejött tõlük pofázni - mindenki tudja, kire gondolok, persze a többi MU szurkoló ne vegye magára. És ez így tiszta.)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

contraste
Beszarok... befujtak a jogos tizit

ain't got no history

Oziris666
Sõt elvileg Matát és Ramirest is pihenteti!

RDM-t is jelölték a legjobb edzõ díjra.

Tyler1
Menjél játsszál szépen apuval.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

minimize
a jogtalan kiállítás, meg a lesgól nem, ugye? gondolom ez az "epic fail"...<#nevetes2><#taps>

No one can stop Death!