Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
hüje<#idiota><#idiota><#idiota>

Yo, Bitch!

Japep
Akkor ezt most minek???

Remélem marad és pofára estek...már bocs! :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
és teszem hozzá
Lampard maradjon, bár nagyon kifelé álla rúdja tényleg sajnos :S

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

ForzaInter
na legigazoltátok Decot.

nem akarok vitát de ez Lampard távozását vetíti elõre...

Yo, Bitch!

asfa
nekem bejön Deco.. ha Lampard elmenne..akkor érthetõ.. de igy nem..viszont szeretem

Japep
Ez hihetetlen...nevetséges...nem érte meg szerintem, még ha ingyen jött, akkor is ráfizetés a fizetése miatt...ááá nem hiszem el...
Ki helyére? Mert senkinél sem jobb a középpályáról az tuti...idejön visszavonulni ez a hülye b***...<#shakehead>

Na mindegy, megkell vele barátkozni, ez van.
Ballacknak sem örültem eleinte, most meg már szinte egybeforrt a csapattal.

Remélem rámcáfol... :(
Ez van, de vele kicsit nehezebb lesz... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Deco a második nyári igazolás!

Ánderson Luís de Souza, ismertebb nevén Deco hivatalosan is a Chelsea játékosa lett a mai napon. A 31 éves portugál válogatott középpályás 2 évre írt alá. Nem hivatalos források szerint a Chelsea 8 millió fontot utalt át a Barcának az irányító játékjogáért.

Forrás: www.chelseafc.hu

sygmaBlueJersey
Arshavin-ról miért hiszi mindenki,hogy csatár?
Jó kis lista,de Joao Moutinho is oda fért volna...

lippet
Arshavin, Villa, Benzema trio közül valaki jöhetne:P:D

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Krisz018
Nagy ajánlatra várnak: íme, az Euro 2008 fõ átigazolási célpontjai!
Az még semmire sem garancia, hogy egy játékos fantasztikus teljesítményt nyújt egy labdarúgó-világversenyen, de a klubvezetõket ez nem szokta érdekelni: az Euro 2008 sztárjai közül alighanem többen is új csapatba igazolhatnak a nyáron. Hogy aztán megéri-e egy torna alapján leigazolni valakit, arról megoszlanak a vélemények.

1. Andrej Arsavin (Zenit, Oroszország)

Aki nem tudta, hogy zseniális képességû játékos, az az Euro 2008-on alighanem ráébredt erre. A kiszámíthatatlanul cselezõ, a pályán kitûnõen látó támadó az elsõ két meccset eltiltás miatt kihagyta, majd a svédek és fõleg a hollandok ellen lenyûgözõ produkcióval rukkolt ki. A spanyol védelem ugyan õt is leradírozta, mégis mindenkiben mély nyomokat hagyott: a remek adottságú, de sokszor fegyelmezetlen Arsavinra fél Európa vadászik. Saját bevallása szerint Spanyolországról és a Barcelonáról álmodik.

Piaci értéke: 20 millió font
Kérõi: Barcelona, Arsenal, Manchester City, Everton, Newcastle Utd.

2. David Villa (Valencia, Spanyolország)

Az Eb gólkirálya a döntõt sérülten nézte, de ez nem akadályoz meg senkit abban, hogy csapatában akarja tudni. Megbízható gólvágó, kitûnõ technikával: zsákbamacskát senki nem vesz vele. A 2007–08-as idényt végigszenvedõ Valencia hajlandó tárgyalni egyik legjobbja eladásáról, de a kérõknek nagyon mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk.

Piaci értéke: 20 millió font
Kérõi: Barcelona, Real Madrid, Chelsea, Tottenham, Liverpool

3. Arda Turan (Galatasaray, Törökország)

Arsavinon kívül az õ értéke nõtt meg a legjobban a kontinenstornán, nem véletlenül: a bronzérmes török csapat egyik legjobbja volt. A Galata nem engedné sehová a török futball aranyifjúját, de Arda menni akar, leginkább Olaszországba.

Piaci értéke: 10 millió font
Kérõi: Newcastle United, AC Milan, Juventus, Arsenal

4. Roman Pavljucsenko (Szpartak Moszkva, Oroszország)

Pogrebnjak balszerencséje az õ szerencséje: a szbornaja hatalmas termetû centere megkapta a lehetõséget Guus Hiddinktõl, és élt is vele. Háromszor talált be az Eb-n, ráadásul fáradhatatlan mezõnymunkája is sok szakembernek elnyerte a tetszését.

Piaci érték: 8 millió font
Kérõi: Celtic, Manchester City, Barcelona, Sevilla, Arsenal

5. Klaas-Jan Huntelaar (Ajax, Hollandia)

Õt is kergeti az oranje csatárainak átka: akkora a konkurenciaharc, hogy parádés képességû támadók sora ül általában a kispadon. Vele is ez történt, igaz, amint lehetõséget kapott a kezdõben a románok ellen, be is talált. Az Ajaxban majdnem hozza a meccs/gól átlagot, és három szezon után továbbállna. Szíve szerint a Manchester Unitedba menne.

Piaci érték: 25 millió font
Kérõi: Internazionale, Manchester United, Chelsea, Real Madrid, Roma

6. Karim Benzema (Olympique Lyon, Franciaország)

Hogy az Eb-n nyújtott teljesítmény és a piaci vonzerõ (meg ár) nem függ össze, azt az õ példája mindennél jobban mutatja. A kontinenstornán momentuma nem volt, mégis nagyon magasra értékelik. Erõs, kemény, pokolan dinamikus a befejezésben: tökéletes választás a Premier League élcsapatainak. Horribilis kivásárlási ára elriaszthatja a vevõket.

Piaci érték: 30 millió font
Kérõi: Manchester United, Chelsea, Arsenal, AC Milan

7. Miguel Veloso (Sporting CP, Portugália)

A fiatal középpályás menni akar Lisszabonból, és ezt ki is jelentette. Az Eb-n nyújtott teljesítménye alapján nem vernek sátortábort a kérõk az ajtaja elõtt, ráadásul a kivásárlási ára is magas – bár több nagy klub így is érdeklõdik.

Piaci érték: 20 millió font
Kérõi: AC Milan, Arsenal, Juventus, Manchester United

8. Jurij Zsirkov (CSZKA Moszkva, Oroszország)

Valódi futógép: hihetetlen sebességgel, gyakorlatilag megállíthatatlanul rohangászik fel-le a bal szélen. Balhátvédtõl balszélsõig bármit tud játszani, életveszélyes elfutásai minden védelem dolgát megnehezítik. Mint minden orosznál, beilleszkedési képessége más futballkultúrába nagy kérdés.

Piaci érték: 12 millió font
Kérõi: AS Roma, Chelsea, Aston Villa, Newcastle United, Bayern München, Celtic

9. Ivan Rakitic (Schalke 04, Horvátország)

Fiatal, fejlõdõképes, rendkívül gyors, ráadásul kapura is veszélyes. 2011-ig van szerzõdése a királykékekkel, de meggyõzõ teljesítményt nyújtott az Eb-n, így több ajánlatot is kaphat.

Piaci érték: 10 millió font
Kérõi: Juventus, Internazionale, Chelsea

10. Valon Behrami (Lazio, Svájc)

Bevallottan elege van a Lazióból, és távozni akar, a Premier League több csapata már meg is környékezte. Bár a svájciak nem jutottak tovább csoportjukból, egyáltalán nem nyújtott rossz teljesítményt. Tehetsége vitathatatlan, a költözés érdekében akár ki is vásárolhatja magát futó szerzõdésébõl.

Piaci értéke: 5 millió font
Kérõi: Tottenham Hotspur, Manchester City, Sevilla, Sunderland, Liverpool

Bulykin
A Chelsea mindenképpen megszerezné Robinhot

Az 'As' szerint az új edzõ, Luiz Felipe Scolari találkozott Roman Abramovich klubtulajdonossal és Frank Arnesen sportigazgatóval, a téma az átigazolási szándákok voltak, ahol a brazil menedzser megkérte a feleket, hogy szerezzék meg neki honfitársát a Real Madridból.

Látszólag Scolari nagyon lelkesedik azért, hogy új csapatába csábítsa Robinhot is, akivel korábban a brazil válogatottban dolgozott együtt.

Abramovich nem vet ellent a kéréseknek, így hamarosan megkezdik a licitálást a játékos iránt, mely végösszege 35 millió euró lehet.

A friss információk szerint, jelenleg a csapat Robinho leigazolása és Frank Lampard megtartásáért küzd. Ez az üzlet egy halomnyi pénzbe kerülhet, de tudjuk, hogy Abramovich-nak semmi sem lehetetlen.

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Ballacknak megint ezüst jutott<#rinya><#shakehead>

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

sygmaBlueJersey
jo ballackot már én is szeretem,de kellett egy ido amig megbékéltem vele miutan leigazolták... németország nincs a szivemben,pedig egy jo hely,de az emberek...

Japep
<#levele>
:D

Nembírom õket egyáltalán... :)
Inkább Ballacknak jöjjön már össze az az arany... :D

CHELSEA FOOTBALL CLUB

sygmaBlueJersey
johir:)

go spain! kár h nincs chelsea-s spanyol..még:D

ááá én is ezt a hírt akatam pot bemásoli de már megtetted helyettem:D...nade sebaj a lényeg ott van...remélem itt is marad és nemértem hogy az olaszok miért annyira biztosak hogy eligazol hozzájuk..

Japep
Hosszabbítana Lampard!

Frank Lampard és tanácsadói arra számítanak, hogy hamarosan megvitatják az új szerzõdés részleteit.

A hírrekel ellentétben, miszerint a Chelsea angol középpályása eligazolna az Internazionale-be, azok az információk láttak napvilágot, hogy a Chelsea vezetõi egy szerzõdéshosszabbítási ajánlaton dolgoznak.

"Frank felbecsülhetetlen érték a Chelsea-nek, és semmi pénzért nem eladó!"

Az oldal további információi szerint, a "kékek" vezetõi egy nagyon jövedelmezõ szerzõdési ajánlattal marasztalnák a játékost. Amennyiben ezt az ajánlatot visszautasítaná, még mindig egy évig szerzõdés kötné a klubhoz.

Az új menedzser, Luiz Felipe Scolari már jelezte, hogy igényt tart Frank Lampard szolgálataira. Valamint megkérte, hogy részese legyen annak a klubnak, amelyben nagy változásokat visz végbe.

A további fontos információk szerint, a Chelsea-t megdöbbentették azok a hírek, amelyek arról szólnak, hogy Frank Lampard négyéves szerzõdést kötött az Inter Milan-al.

A bennfentes, errõl a pletykáról is szót ejtett: "Az újságok azt állítják, hogy mi eladtuk Lampard-ot az Inter-nek, de ez teljesen badarság! Mi bármilyen kapcsolatot az olasz klubbal, vagy akármeik más csapattal nem vettünk fel és nem is fogunk. Lampard eligazolása lehetetlen, és értelmetlen ezzel foglalkozni!" - mondta a belsõ ember.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

sygmaBlueJersey
nem az a része sértés...:D mourinho miatt,és ha lamps is ott lesz azért nem lesz közömbös az inter nekem sem...

LasCar16
na ne sércsé má meg az Inter fan titullussal :P azért ez egy fokkal biztosabb dolog mint a Céroni-Madrid mizzéria... de majd kiderül :)

#acm

sygmaBlueJersey
Na ez egy jó hír! Nagyon birom moutinho-t!

Bulykin
Moutinho: Szívesen igazolnék a Chelsea-be!

A Chelsea már az EURO 2008 elõtt is hívta Moutinhot, ám a kontinensviadalon mutatott teljesítménye alapján a Chelsea szándékai komolyak a 21 éves irányító leigazolását illetõen, fõleg, a Frank Lampard az Internazionaléhoz igazol.

A portugál O' Jogo-nak adott interjúban ezt válaszolta a riporter kérdésére, hogy jönne-e Londonba:

"Chelsea? Igen, szívesen odaigazolnék. Nagyon nagy csapat, a Premier League is vonzz, ráadásul Luiz Felipe Scolari az edzõ. Ha kifizetik a Sportingnak a vételáramat, örömmel megyek a Kékekhez, de ha nem, más csapatban is szívesen játszanék."

Moutinho a Sporting Portugal történetének legfiatalabb csapatkapitánya, 19 évesen vette fel elõször a szalagot, 20 évesen lett elsõ számú kapitány.

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

sygmaBlueJersey
Egyetértek,h a kedves interszurkolók már annyira akarják,h hulyeségeket beszélnek,de a ronaldo-madrid téma nem túl jó példa,mert simán kiköthet ott:D és az a baj,h ez Lampard-dal is igy lehet,DE biztos,h nem az ilyen ostoba ujságírók miatt kell elhinni...

asfa
lehetséges h közel van de te nemtudhatod.. mibõl látod? majd ha hivatalos lesz elhiszem addig semmit!

Japep
Mikbõl is? Csak nem pletykalapokból...
Mintha nem ez játszódott volna le a Madrid és Ronaldo között...és tessék.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

LasCar16
nem biztos forrás, csak a hülye is látja , hogy közel a megállapodás

#acm

asfa
jah,hogy tõletek már biztos forrásként kezelhetõ :) értem

Japep
Az a vicces, hogy Ti is csak ugyanannyit tudtok, amit Mi...semmit.
Csak a pletykalapok hírei mennek itt, még senki nem hallotta Lamps nyilatkozatát.
Majd elhiszem, ha hivatalos oldalon látom.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

LasCar16
ne éljétek bele magatok a maradásába, pár nap és úgyis az Interé lesz..

#acm

Japep
Miért? Találkoztál vele, vagy csak "hiteles" oldalról veszed...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

ForzaInter
már Olaszországban van.

Yo, Bitch!

Japep

Frank Lampard cáfol!

A 'France Football' tényként kezelte Lampard Interbe való igazolását, s ezzel az összes Chelsea szurkolót megrémítette.

Estére azonban megerõsítették, hogy valószínüleg ez a 'France Football' kitalációja volt. Minden oldalon, ahol errõl írtak a francia lapról származott az információ, mindenütt a 'France Football' által közölt hírek voltak.

A pletyka szerint, a játékosért a vétálárat és a szerzõdés hosszát is közölték. Azonban belsõ források szerint, semmi ilyesmi nem történt.

A Chelsea-TV is megerõsítette a hírt, és közölte: "Vannak olyan pletykák, amit nem kell rögtön elhinni!"

CHELSEA FOOTBALL CLUB

lippet
<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Krisz018
France Football: Lampard az Interé

Frank Lampard, a Chelsea és az angol válogatott klasszis középpályása immár az idei olasz bajnok Internazionale játékosának tekinthetõ - közölte elõször a tekintélyes France Football francia sportlap internetes oldalán pénteken.

A 30 éves sztár négy évre kötelezte el magát a fekete-kékekhez, Massimo Moratti évi 7,3 millió eurós sztárgázsit biztosít a futballista számára.

Lampard hét év után hagyja ott a Chelsea-t, az olasz sajtó már akkor hírbe hozta a milánóiakkal, amikor elõször felmerült, Roberto Mancini helyét José Mourinho fogja elfoglalni a nerazzurrik kispadján.

A korábbi West Ham-játékosnak 2009-ig volt élõ szerzõdése a Stamford Bridge-en, de nem tudott megegyezni a hosszabbításról a Kékek vezetõivel, így kilencmillió euróért zöld utat kapott a Serie A-ba.

A londoni születésú labdarúgó a nyolcadik játékos volt a Chelsea FC történetében, akinek sikerült átlépnie a százgólos álomhatárt a klub színeiben.

José Mourinho máris célpontot válthat: Amantino Mancini és Ricardo Quaresma mellett Lampard csapattársa, Didier Drogba is szerepel a bevásárlólistáján....

sygmaBlueJersey
Félek,h tényleg elmegy Lampard és Drogba is ugye,és lecsúszunk a jókról,sztem a legjobb ami történhet,h david villa kékbe öltözik augusztustól...

ezt már azóta megcáfolták...és a chelsea tv-n is bemondták hogy semmiféle szerzõdést nem kötöttek meg nem volt megállapodás<#wink>

Barnabyka
Frank Lampard az Interbe igazol - írja a France Football. A lapszerint a Chelsea-bõl távozó középpályás évi 7,4 millió eurót fog keresni //t-zones

Barnabyka
Húúú ezek a dolgok nemkicsit elgondolkodtatóak.
Szép kis összefoglalás<#eljen><#worship>

áldott legyen a neved<#worship><#worship><#worship>

Krisz018
Az EB miatt háttérbe szorulnak az átigazolások, bár a háttérben minden valószínûség szerint továbbra is kemény csatározások folynak az egyes játékosokért.

Pletykából persze nincs hiány, az eladottságérdekelt média ontja magából a jobbnál-jobb, érdekesebbnél érdekesebb "híreket". Már mindenkivel szóba hoztak mindenkit, ez alól a Chelsea sem kivétel. Miután napvilágot látott, hogy a csapat edzõje a korábbi brazil, majd jelenleg még portugál válogatott edzõ Scolari lesz, már az összes fellelhetõ brazil és portugál játékost eladták nekünk. Mi azonban, ahogyan eddig sem, most sem kívánunk foglalkozni az alaptalan pletykákkal, mégha azok bizonyos százalékban be is jönnek íróiknak.

Nézzük a tényeket, amibõl viszont egyelõre nincs sok. Nem titok, vannak hiányposztok a csapatban, és minden bizonnyal lesznek távozók is. A legnagyobb kérdés egyelõre, hogy Scolari milyen játékrendszert kíván vezényelni a kékeknek az elkövetkezendõ szezon során. Azt azért ki merem jelenteni, és ezzel talán nem mondok merészet, hogy a csapat hátsó alakzata rendben van. Értem ezalatt a kapusposztot (bár többek adtak már hangot annak, hogy Carlo helyére nem ártana egy fiatalabb cserekapus), s a védelmet, amely már az elsõ és eleddig egyetlen igazolásunkkal is megerõsödött. Talán a szûrõ középpályás posztja sem lehet kérdés, lépjünk is tovább. Innen már azért akad kérdés bõven: a szélsõposzt (ahogyan azt már a januári átigazolási idõszakban is írtam) hiányposzt, tehát itt lenne hely az új érkezõk számára bõven. Sok "értesülés" kering a középpálya egyik motorja, szíve, Lampard távozása körül: sokak szerint igazol el tõlünk, s a legtöbben úgy látják, korábbi ezdõjét, Mourinhot követi az olasz Inter csapatához. És elérkeztünk az "élre", a csatárposzthoz, ahol akkora kérdõjel tátong, hogy... szóval jó nagy. Van ugye egy olyan támadósorunk jelenleg, hogy Drogba-Sevcsenko-Anelka-Pizarro. Azt viszont leírni is szörnyû, hogy ez a csatárnégyes csak papíron tûnik élet- és közveszélyesnek. Az egyetlen értékelhetõ teljesítményt Drogba nyújtotta tavaly is, pedig nem az õ éve volt. Az értékelhetõ fél-teljesítményt Sevának sikerült hozni, aki azért ha lehetõséget kapott, élt vele. De nem fiatal, s nem is lesz fiatalabb, s tavaly gyakorlatilag annyit hagyott ki, mint a fél szezonban sérült Ballack. A maradék kettõ teljesítmény azonban értékelhetetlen kategória. Évek óta tartó ál-távozó listavezetõnk ugye Drogba, vele kapcsolatban röppent fel a legtöbb ilyen info, s többen már nem is bánnák távozását az idény végén mutatott produkciója miatt. Seva talán marad, ha igény tart rá Big Phil, de nála inkább valószínû a távozás, maradék két emberünk pedig kuka - legalábbis remélem. Csatárposztra jelentkezõk is vannak bõven, már persze érkezõ oldalról, s a három leginkább áhított, legvalószínûbb játékos közül szerntem egyikkel sem járnánk rosszul: David Villa, Huntelaar, Podolski. Mindhárom támadó nagy valószínûséggel távozik jelen klubjától, a kérdés talán mindhárom esetben az, hogy maga a játékos mit preferál, s persze hogy ki tudja kifizetni a nem csekély összegû pénzt értük.

És pár szót a végén a lehetséges távozókról: kezdjük a sort mindjárt Steve Sidwellel, akit gõzerõvel csábítgat az Aston Villa gárdája, bár menedszere szerint Sidwell távozása elõtt még mindenképp szót kíván váltani az új edzõvel. A távozók listájára tehetetõ még szvsz Tal Ben Haim és Maluoda is, akik nem igazán találták meg számításukat a klubnál. Wright-Phillips esetében is nyilván Scolari és a taktika dönt, de talán õ sem húzza már sokáig a klubnál, és persze ott van Drogba, Anelka és Pizarro.

Bulykin
nah én asszondom ez az Arshavin gyerek nem kell ide...én eddig se akartam, de most láttam a spanyolok ellen milyen láma volt...lehet volt pá meccs amin jól játszott és szerintem csak azért lett ilyen felkapott mert az oroszok meglepetést okoztak és kiemeltek pár nevet közülük, de (szerintem) semmi extra...

ha lengyel kommentárral is megfelel, akkor itt megtalálod:

http://sport-video.pl/index.php?showtopic=8640

igaz elõtte regelni kell az oldalra.

www.sport-video.hu

ha már itt tartuk a meccsekél valaki nem tudja véletlenül hogy fent van e valahol neten meg hogy hol a chelsa-barca 4-2 BL meccs....már a föld alatt is kerestem de nemtaláltam:(

üdv!

akit esetleg érdekel a 1999-es Chelsea-Milan BL meccs (magyar kommentátorral), az a focivideok.2ksite.com fórumról letöltheti! várok mindenkit szeretettel, akár azokat is akik rendelkeznek régebbi vagy akármilyen Chelsea meccsekkel és lenne kedve azokat megosztani másokkal!

www.sport-video.hu

sygmaBlueJersey
sidwell wants talks with scolari

én azt hittem, hogy már aláírt a Villa-val.

:lol:D:D:D ez nagy volt<#idiota>

sygmaBlueJersey
Bosszantó,hogy le fogunk maradni a best playahkról + még az is már a szemem elõtt lebeg,h scolari és Abra összevesznek,h kit vásároljanak... egyébként én rájöttem,hogy abramovics nem csinál mást,mint mi; aktuális fifa játékkal Manager Mode-ozik,csak kicsit élethûbben:D

Japep
És ez hivatalos már?

CHELSEA FOOTBALL CLUB