Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagumo
azta kurva 😮 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

LasCar16
azé figyelitek a csatársort 😄

#acm

Japep

AC Milan - CHELSEA
- PRE-SEASON, Russian Railways Cup 3.hely -
- Lokomotiv Stadium -
- ma 12:00, -
- vezeti : Yuri Baskakov -

AC Milan : (4-4-2)
Manager : Carlo Ancelotti

Kalac
Bonera - Simic - Maldini (c) - Favalli
Zambrotta - Flamini - Gattuso - Jankulovski
Pirlo - Ambrosini

Cserepad : Abbiati, Kaladze, Digao, Seedorf, Paloschi, Antonini

- - - - - - - - - -

CHELSEA : (4-3-3)
Manager : Luiz Felipe Scolari

Cech
Ivanovic - Alex - Terry (c) - Ashley Cole
Ballack - Mikel - Lampard
Wright-Phillips - Anelka - Malouda

Cserepad : Cudicini, Hilario, Ferreira, Carvalho, Bridge, Deco, Joe Cole, Sinclair, di Santo, Shevchenko

-----------------------------------------------------------
Na jön a "tét nélküli" rangadó...
Sheva nem kezd - ezt megértem, de végre Ballack kezd.
Essien sehol, érdekes.
A Milan padja még nem teljes, azt nem találtam meg rendesen...

GOGO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Nuno88
Hát semmirõl sem dönt ez igaz, de nem is kell döntenie 😊
Legyen egy jó meccs, motivált játékkal és ne sérüljön meg senki 😊
30 perc és kezd ^^

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Jagumo
jómeccs lesz én már látom, csak sajna megyek el vácra, és nemtom megnézni 😞 nemgond azért hajrá Chelsea 😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Japep
Ja... 😄
Hát ez a meccs semmit nem fog eldönteni - értem itt azt, hogy "ki a jobb csapat?". Látszik, mennyire komolyan veszik a csapatok, igazán szerintem csak a Lokomotív hajt keményen.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Nuno88
Fura lesz Shevchenkot látni a Milan ellen focizni. Ugye amióta elment nem játszott a két klub egymás ellen.

Sok sikert srácok, de a pénteki játékot nézve, ti vagytok az esélyesek, fõleg h Kaká is kidõlt...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Krisz018

Jagumo
átgázolt mindenen az biztos, de annyira nem vagyok tisztába a karrierjével a sérülésrõltudtam , de am. nemannyira 😄

limperatore
omg 😄

Nem tudom mennyire vagy tisztában Ronaldo karrierjével de volt egy 2 éves sérülése. Azután már sose volt a régi. Psv-Barca-Inter 99-ig csúcsformában volt és ha nincs az a sérülés kitudja... de nem bírta a lába az olasz focit sajna. Nagy kár mert annál a Ronaldonál nem volt jobb játékos.

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Jagumo
igazad lehet...😄

Japep
Hát azért még most is lefutotta a fiatal MTK-sokat és vert is nekik egy hatalmas bombát 30 méterrõl... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

sygmaBlueJersey
igen de roberto carlos-t én sem sorolnám oda! õ kiöregedett ennyi.

Jagumo
igen ronaldonak is ment ,de ahoz képest amitket a Barcelonaban csinlált? 😄

Japep
Amúgy honnan szerezted azt a nagy képet Cechrõl?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Hát azért Beckhamnek a beilleszkedés volt nehéz, aztán Capello miatt, de a végén sírt a Real, mikor elment...Ronaldonak is mennt, Roberto Carlos pedig galactico volt (Zidane, Figo, Hierro, Makelele, Raul, Morientes mellett).

Cannavaroban igazad van...és Owen is elb@szta, mikor odament - tényleg vannak olyanok.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Jagumo
ezt olvastam 😄😄 vicces 😄

Jagumo
aki a realba ment azok közül sok leromlott...

Beckham , Ronaldo , Roberto Carlos , Cannavaro , van isteroy (nemtom hogy írják😄 ) ennyi jutott most eszembe 😄

sygmaBlueJersey
Ha marad talán megjön az esze,h ott a legjobb neki.Vagy nem és tényleg elmegy jövõre,vagy ha lejár a szerzõdése.Végülis sose vagy ki tudja mikor lesz a MU-nak még egy olyan játékosa akit eladhat ennyiért,és ne felejtsük el h óriási adóság van ott is.. vagy ha lesz is olyan játékosuk valaha,több,mint vszinû h addigra lesz már olyan szabály,ami meghatároz egy bizonyos igazolási pénz limitet.

sygmaBlueJersey
jah és a másik! Nehogymár arra fogják majd a Manchestereik,amikor elvisszuk a kupákat,hogy jah azért,mert már nincs ronaldo...

pár különleges kép: <#smile>

Japep
Viszont az is igaz, hogy ha most nem megy a Realba, akkor valószínûleg soha...még egy ilyen szezonja nem lesz, ez már az EB-n is látszódott...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

sygmaBlueJersey
hát igen<#miaz>

de valahogy az az érzésem,h ha eligazol,megszívja a realban és nem fog ugy muzsikálni,és nem fogja érteni,h miért nem megy neki és ezért mégjobban "összeesik".

Bulykin
jaja, ez igaz😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Japep
Az lesz a baja, hogy minden focistának az életében egyszer van csúcsforma...maximum 2.
Drogbának ez a 2006/07-es szezon volt, Ronaldinho is, Owennek az aranylabdás éve...stb.

Neki is már vagy vége, vagy még van 1-2 éve...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

sygmaBlueJersey
én inkább azért örülnék ha elmenne a madridba,mert akkor megkapnánk robinho-t... sztem már nem lenne veszélyes,ha itt maradna,gondoljatok bele,ezek a huzavonák után felszabadultan játszana,meg a tobbiek h állnának hozzá? ááhhh

Jagumo
azt a hírt a c ronaldóval kapcsolatos nem rakom be, pedig érdekes elivelieg azt olvasom, hogy a jövõhéten utazik el spanyolországba vagyis a jövõhéten dõl el a sorsa és õ átakar menni a Real-ba és valszeg átis fog 😄

én részemrõl szeretném mert akkor man utd kicsit összeesik ha nemmegy ronaldo... (nemszép öröm a káröröm, de ezvan <#ejnye1><#hehe>)

Jagumo

A Chelsea vinné Robinhót, a játékos is menne, de a Real még kivár

Peter Kenyon, az angol Chelsea labdarúgóklub általános igazgatója a klub honlapján elismerte, tárgyalásban vannak a Real Madriddal a brazil válogatott támadó középpályás Robinhóért. A sportvezetõ azonban hozzátette, az utóbbi napokban nem tudtak elõrelépni az ügyben, mivel a madridiak csak abban az esetben válnának meg a cselgéptõl, ha már megtalálták helyettesét.

Forrás: Sporthirado.hu

Jagumo
1. Radeon HD Series
2. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
3. Aranyos emo csajok
4. Football Manager
5. Modellautók
6. Silkroad Online (iSRO)
7. Milyen gépet vegyek MOST?
8. Landwirtschafts Simulator
9. Ismerd fel a képrõl az autót
10. Chelsea Fan Club

pedig semmi különös nincs 😄

Jagumo
Jaja nagy. Viszont ha csináltál akkor jó nemcsinálok ujjat , mert nekem nemcélom ,hogy az enyémlegyen bent, de azért jó a változás. Nem minta a mostani nemtetszene jó csak régóta ezvan meg az évszám nemstimm 😊

Japep
Nem rossz, de tényleg túl nagy...

Amúgy én is csináltam, de még megvárjuk az átigazolási szezon végét és akkor frissítünk.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Jagumo
gondolkoztam, hogy csinálok egy új 08/09-es bannert, csak alapból elrontottam az alapméretet, de hamár elkezdtem valamit alkottam bele azért megmutatom

Jagumo
Thanks

Krisz018
Essien gólja nagyon szép vólt!!!!

Krisz018
Innen letudjátok tölteni a gólokat:

Essien

Kambolov

Jagumo
elég gáz volt tegnap 😄DD denem baj, holnapi mecs jóleesz 😛

lippet
úgy néz ki baj van a védõink 11eseivel:S

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Bulykin
az olimpiaia meccseket? asszem jah, talán az Eurosport mintha reklámozta volna

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

sygmaBlueJersey
nemhinném,mert ugye az olimpia miatt hiányzik,szóval az még el sem kezdõdött tudtommal.tényleg azokat a meccseket láthatjuk?

Bulykin
hmm...hát nem jött beXD
de azért remélem a Milant megverjük😊 ott már játszik Ronaldinho?

sygmaBlueJersey
egyébként sztem azért kapta bridge az utcso-t h megzavarjak a kapust a ballabas lovessel

Japep
SHEVCHENKO kihagyja... :S
5-4, mindegy, nem fontos - tanulság : gyakorolni kell még!

GO BLUES!
Nem baj, legalább ez elõdöntõig eljutottunk... D:

CHELSEA FOOTBALL CLUB

sygmaBlueJersey
nembaj legalább egy jobb milan ellen jatszunk

sygmaBlueJersey
ez hihetetlen h bridge nek adjak az utolsót...

asfa
kiestünk.. Locomotiv a döntõs... hát érdekes

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

asfa
6. rugo nálunk: Shevchenko: kihagyja

asfa
Hazai Gól..

sygmaBlueJersey
terry rugja az jolenne

Japep