Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
- PRE-SEASON, Russian Railways Cup 3.hely -
- Lokomotiv Stadium -
- ma 12:00,
-
- vezeti : Yuri Baskakov -
AC Milan : (4-4-2)
Manager : Carlo Ancelotti
Kalac
Bonera - Simic - Maldini (c) - Favalli
Zambrotta - Flamini - Gattuso - Jankulovski
Pirlo - Ambrosini
Cserepad : Abbiati, Kaladze, Digao, Seedorf, Paloschi, Antonini
- - - - - - - - - -
CHELSEA : (4-3-3)
Manager : Luiz Felipe Scolari
Cech
Ivanovic - Alex - Terry (c) - Ashley Cole
Ballack - Mikel - Lampard
Wright-Phillips - Anelka - Malouda
Cserepad : Cudicini, Hilario, Ferreira, Carvalho, Bridge, Deco, Joe Cole, Sinclair, di Santo, Shevchenko
-----------------------------------------------------------
Na jön a "tét nélküli" rangadó...
Sheva nem kezd - ezt megértem, de végre Ballack kezd.
Essien sehol, érdekes.
A Milan padja még nem teljes, azt nem találtam meg rendesen...
GOGO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Legyen egy jó meccs, motivált játékkal és ne sérüljön meg senki 😊
30 perc és kezd ^^
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Hát ez a meccs semmit nem fog eldönteni - értem itt azt, hogy "ki a jobb csapat?". Látszik, mennyire komolyan veszik a csapatok, igazán szerintem csak a Lokomotív hajt keményen.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Sok sikert srácok, de a pénteki játékot nézve, ti vagytok az esélyesek, fõleg h Kaká is kidõlt...
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Nem tudom mennyire vagy tisztában Ronaldo karrierjével de volt egy 2 éves sérülése. Azután már sose volt a régi. Psv-Barca-Inter 99-ig csúcsformában volt és ha nincs az a sérülés kitudja... de nem bírta a lába az olasz focit sajna. Nagy kár mert annál a Ronaldonál nem volt jobb játékos.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Cannavaroban igazad van...és Owen is elb@szta, mikor odament - tényleg vannak olyanok.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Beckham , Ronaldo , Roberto Carlos , Cannavaro , van isteroy (nemtom hogy írják😄 ) ennyi jutott most eszembe 😄
pár különleges kép: <#smile>#smile>
CHELSEA FOOTBALL CLUB
de valahogy az az érzésem,h ha eligazol,megszívja a realban és nem fog ugy muzsikálni,és nem fogja érteni,h miért nem megy neki és ezért mégjobban "összeesik".
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Drogbának ez a 2006/07-es szezon volt, Ronaldinho is, Owennek az aranylabdás éve...stb.
Neki is már vagy vége, vagy még van 1-2 éve...
CHELSEA FOOTBALL CLUB
én részemrõl szeretném mert akkor man utd kicsit összeesik ha nemmegy ronaldo... (nemszép öröm a káröröm, de ezvan <#ejnye1>#ejnye1><#hehe>#hehe>)
A Chelsea vinné Robinhót, a játékos is menne, de a Real még kivár
Peter Kenyon, az angol Chelsea labdarúgóklub általános igazgatója a klub honlapján elismerte, tárgyalásban vannak a Real Madriddal a brazil válogatott támadó középpályás Robinhóért. A sportvezetõ azonban hozzátette, az utóbbi napokban nem tudtak elõrelépni az ügyben, mivel a madridiak csak abban az esetben válnának meg a cselgéptõl, ha már megtalálták helyettesét.
Forrás: Sporthirado.hu
2. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
3. Aranyos emo csajok
4. Football Manager
5. Modellautók
6. Silkroad Online (iSRO)
7. Milyen gépet vegyek MOST?
8. Landwirtschafts Simulator
9. Ismerd fel a képrõl az autót
10. Chelsea Fan Club
pedig semmi különös nincs 😄
Amúgy én is csináltam, de még megvárjuk az átigazolási szezon végét és akkor frissítünk.
CHELSEA FOOTBALL CLUB

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
de azért remélem a Milant megverjük😊 ott már játszik Ronaldinho?
5-4, mindegy, nem fontos - tanulság : gyakorolni kell még!
GO BLUES!
Nem baj, legalább ez elõdöntõig eljutottunk... D:
CHELSEA FOOTBALL CLUB
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress