Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagumo
nem ide tartozik,de 😄 Basszus ma unatkoztam kimentem kertbe flnyképezni aztán elkedztem focizni mostom elindítom kicsit kamot , hülyeségbõl hát a végén majdnem rosszusült el 😄 Link Link 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
jaja akkor meg elengedik , mi jobban jáeunk 😄 <#hehe><#hehe>

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

sygmaBlueJersey
Sztem jönni fog😊 ahogy ronaldo is megy madridba😄

Jagumo
Én is olvastam már régebben is hogy akaor jönni, de ha a reál nem engedi b...hatjuk 😄

--------------

kösz japep a logó összenyomását 😊

Krisz018
Nicolas Anelka kitömte Kalac kapuját

A Chelsea együttese 5-0-ra lemosta a pályáról a 2007-ben Bajnokok Ligája gyõztes AC Milan csapatát az elõször 2007-ben megrendezett Orosz Államvasutak Kupája elnevezésû felkészülési torna bronzmérkõzésén. A mérkõzés hõse a mesternégyest rúgó francia Nicolas Anelka volt, akivel nem tudtak mit kezdeni az olasz hátvédek.
OROSZ ÁLLAMVASUTAK KUPÁJA, BRONZMÉRKÕZÉS:

AC Milan-Chelsea FC 0-5 (0-3)
Góleszerzõk: Lampard (3.), Anelka (8., 19., 51., 58.)

A Moszkvában rendezett nemzetközi kupa elõdöntõben a Chelsea 1-1-es döntentlent játszott a hazai pályán játszó együttes ellen, a szabályok értelmében pedig ezt büntetõrúgások követték, amiben az oroszok 5-4-re jobbnak bizonyultak. Az AC Milan meglepetésre1-0-ra kikapott a Sevillától, mégpedig Gennaro Gattuso öngóljával. Sajnálatos, hiszen a kökemény védekezõ középpályás az olaszok legjobbja volt a mérkõzésen.

Az elsõ félidõben máris belekezdett a londoni klub. A harmadik percben Lampard szélrõl elvégzett szabadrúgását elnézte Kalac és a lábáról a kapuba vágódott a labda. A Kékek további nyomás alatt tartották a milánóiakat. Meg is lett az eredménye, hiszen Nicolas Anelka egy a védõk által kifejelt labdát kapsából, laposan vágta az ausztrál kapus kezei mellett a hálóba körülbelül 18 méterrõl.

Ezzel még nem volt vége az angol rohamoknak, a 19. percben újra elbizonytalanodhatott Carlo Ancelotti, a piros-feketék vezetõedzõje, abban, hogy a megfelelõ embert választotta-e ki az elsõ számú kapusnak. Kalac ugyanis elnézett egy hazaadást, amivel Anelka elõtt 100%-os ziccert teremtett. A francia klasszis pedig nem hibázott, 3-0 a Chelsea-nek.

Az elsõ játékrészben öt milánói lövésbõl egy se találta el a Chelsea kapuját, a Kékek azonban négy tüzelésbõl háromszor is bevették az olaszok kapuját, ami hûen tükrözte a mérkõzés alakulását.

A harmincharmadik percben Pirlo szabadrúgása alig kerülte el Cech kapuját, ez volt az elsõ említésre való momentuma Ancelotti csapatának.

A második félidõ ugyanúgy folytatódott, mint az elsõ, a Chelsea támadott, a Milan kereste önmagát. Az 51. percben Anelka megszerezte önmaga harmadik, csapatának pedig a negyedik gólját. Malouda remek középradását követõen az olasz védõk kivártak, Anelka pedig remekül érkezve a hálóba bólintott. Kalac csak szemlélõje volt az eseményeknek.

Alig telt el hét perc, a francia ismét hallattott magáról, ugyanis ismét gall kooprodukció következett. Malouda szép beadását követõen a grúz Kaladze ismét lemaradt a korábban a Liverpool, a Real Madridban és a PSG-ben is megforduló támadóról, akinek könnyû dolga volt, csak besegítette a labdát a hálóba. Mesternégyes!

Élvezte a játékot a londoni gárda, ehhez képest a 2007-es Bajnokok Ligája gyõztese csak kereste a labdát, képtelen volt végigvinni a támadásokat. A Milan védõi nem tudták lefedni a területeket, és az esetek nagy többségében egyedül hagyták az angol játékosokat.

A lombardok cserékkel igyekeztek frissíteni csapatukon, két fiatal, Antonini és Paloschi állt be. A meccs egyik pikantériája volt Andrij Sevcsenko beállása, a korábbi Milan-játékos a 67. percben váltotta a világklasszis teljesítményt nyújtó Anelkát.

A 73. percben Scolari lehetõséget adott Cudicininek is Cech helyén. Bár akárcsak a cseh hálóõrnek, neki sem volt sok dolga, azonban a Milan magára talált, már amennyire ekkora hátrány esetén lehet errõl beszélni. Pontosabb labdák, megelõzõ szerelések jellemezték az olaszokat, ami az elsõ fééidei teljesítményükhöz képest is óriási változás volt.

Az utolsó percekben igyekezte átvenni az írányítást az itáliai klub, azonban sok lehetõségük, helyzetük így sem adódott, ha mégis felcsillant a remény, hogy kibontatkozhat az akció, a Chelsea hátvédei gyorsabbak voltak és megelõzték ellenfelüket.

A mérkõzésen megérdemelten nyert a brit csapat, és ezzel megszerezte az oroszországi torna harmadik helyét.

Japep
Ja, egyre többet hallani errõl, állítólag csak akkor engedi el a Real, ha megegyeznek Ronaldoval, vagy megtalálják a helyettesét. Ronaldora augusztus 25-éig várnak állítólag, ha legkésõbb eddig nem ülnek le vele tárgyalóasztalhoz, akkor ennyi volt.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Kicsinyítsd össze 120*20-asra... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Jagumo
rányomtam VIP jogok felvétele és csak bankártyával lehet :/ mind1 😄

sygmaBlueJersey
Hogy hogy nem lehet?

Jagumo
basszus csaináltam magamnak tök fain logót erre nemlehet telóval VIP-et regelni 😞

sygmaBlueJersey
A Marca-ban elvileg ma azt nyilatkozta,hogy a csaladjaval együtt úgy döntöttek,h londonba költöznek és,h hagyják õt elmenni,mert ez a döntése!

sygmaBlueJersey
hah, nézzétek a sport1-en arsenal - real madrid. Olyan a meze a madridnak,mint a chelsea hazaija,Robinho már a jövõbeli mezében feszít😄 remélem😊

sygmaBlueJersey
és néztem a sportklub mûsorát,nem fogják ismételni,csak a döntõt...

sygmaBlueJersey
Mi a halál? ezt nemmondod😄 picsába és nem láttam,mert aludtam hulla masnaposan,ha ezt tudod egy kortyot sem iszom tegnap😄
sky-on olvastam elõször,h mi volt ilyen címmel: "Chelsea rout sorry Milan" nah mondom😄

Jagumo
thx 😊

Krisz018

Jagumo
thx 😊

Jagumo
mi a fazs? 😄 azt hogy? ekkora zakót mikor kapott a milán utoljára??? PF BIZTOS NAGYMECCSVOLT KÁR H NEMLÁTTAM😞 szépvolt chelsea, melesem a gólokat😄

asfa
köszi,köszönjük! 😊

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Japep
Reméljük is! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

limperatore
ennyi, scolari a legjobb edzõ 😉

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Krisz018

Nuno88
Egyszer lett volna rá esélye ha becsúszik akkor simán eléri, de sztem nem is akart gólt õni 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Japep
Köszi... 😊

Legalább Sheva nem lõtt gólt nektek... 😞

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Nuno88
Gratulálok srácok, a földbe tiportátok a Milant 😞

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

asfa
ez gyönyörûû volt!
GOGO BLUES
akárhogy is nézzük nagy eredmény!
Milan-Chelsea 0-5

Japep
Nagy meccs volt...felkészülési meccs, de akkor is...5-0...a Milan ellen, amiben ugyan csatárok nem voltak, de akkor is a Milan...hihetetlen! És a kapuralövésük is 0... :S
Harmadikok lettünk! Kit érdekel?! 😄

GO BLUES! GO CHELSEA!!! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

SINCLAIR <> WRIGHT-PHILLIPS

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

CUDICINI <> CECH

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

SHEVCHENKO <> ANELKA

SZÉP VOLT ANELKA! GO BLUES!
HAJRÁ SHEVA!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
gyönyörrûûûû!!

Japep

CARVALHO <> TERRY

FERRAIRA <> IVANOVIC

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!

ANLEKA 4.!!! 5-0

Malouda is durva... 😄

Még vagy 3-at... 😄

GOGO BLUES!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

szép 😊

REAL MADRID

asfa
GÓÓÓLLL
ANELKA 3.

Japep
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!

Malouda nagyon durva dolgot mmûvelt...ANLEKA MESTERHÁRMAS!!!

4-0 (3 Anelka)! GO BLUES!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

DECO <> BALLACK

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
felkészülés.. erre ennyit tudok mondani,nin cs csatár nincs semmi támado játék

asfa
amugy ja,nem értem ilyeneket mér tesznek be,nevetséges.. amugyis nevetséges forma de igy még rátesz..

LasCar16
sajna nem rajtatok múlik az eredmény, ritka szarok vagyunk Kaláccsal az élen, csatár nélkül és irányítok nélkül nehéz nyerni, zéró elképzelés.. csúnya a vereség már eddig is ...:S

#acm

Japep
Szebben játszunk, mint a 7-0-ás meccsünkön...mekkora lenne már, ha az eredmény is szebb lenne... 😄

GOGO BLUES!

(Ez a Léderer egy homokos...látszik rajta, hogy utálja a Chelseat...szánalmas.)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
ez szép,bárhogy is nézzük 😊
GOGO BLUES!

asfa
3-0 😄DD

Japep
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!

3-0 ANELKA!!!!

Kalac luftot rúgott...hihetetlen... 😄