24199
Chelsea Fan Club
-
Köszönjük szépen! :) -
#15222 Watford-Chelsea 1-3 ::: összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/315707 -
Watford [1 - 3] CHELSEA
1-0 Priskin
1-1 | 1-2 | 1-3 Anelka
Azért Anelka első gólja nem volt semmi... :D
GO BLUES! -
-
#15219 Jó meccs volt...végre.
Még közel sem az igazi Chelsea, de már úgy tűnik jó úton haladunk - bár nem akarom elszólni.
Anelka lőtt 3 gólt, grat neki, de ettől függetlenül semmit nem tett igazán...tipikus góljai...amivel nem is lenne baj, ha rendszeres lenne.
Szegény Drogba megérdemelt volna 1 gólt... :)
Azért nem volt semmi Abramovich meg Hiddink...ezek után mondja azt valaki, hogy Abra nem szereti a Cheseat...Hiddink meg végig fapofával ült. :D
GO BLUES! -
#15218 Remélem Hiddink helyre rakja a srácokat mert azért elég nagy bajok vannak itt:S -
#15217 szép volt KÉKEK!
akkor Anelka minden meccsen most a bajnokságban 3at és akkor meg leszek vele elégedve :D -
#15216 Watford 1-3 Chelsea
Gól: Priskin, Anelka(3) -
#15215 Anelka 3 -
#15214 Cech mekkora védés -
#15213 Watford 1-2 Chelsea 90.perc
Gól:T.Priskin, N.Anelka(2) -
#15212 ANelka széééppp -
#15211 Góóóóóóóól Anelka 2 -
#15210 Anelkaaaaaaa Góóóóóól -
#15209 1-0 a Watfordnak. Priskin rúgta -
#15208 62. perc és még 0-0! Bele kellene húzni!!!
HAJRÁ CFC!!! -
#15207 Mancienne nem középhátvéd? -
#15206 GOGO BLUES! -
Watford - CHELSEA
- FA-kupa, Vicarage Road -
- ma 18:30, DSF -
- vezeti : Mike Dean -
Watford : (4-4-2)
Manager : Brendan Rodgers
Loach
Hoyte - Mariappa - DeMerit (c) - Doyley
Jenkins - Smith - Williamson - McAnuff
Rasiak - Hoskins
Cserepad : Lee, Saddler, Cowie, O'Toole, Parkes, Harley, Priskin
- - - - - - - - - -
CHELSEA : (4-3-3)
Manager : Ray Wilkins
Cech
Mancienne - Ivanovic - Alex - Ashley Cole
Ballack - Mikel - Lampard (c)
Anelka - Drogba - Kalou
Cserepad : Hilario, Ferreira, Belletti, Deco, Stoch, Quaresma, Di Santo
-----------------------------------------------------------
Kötelező lenne a győzelem...a kezdő tetszik, lehet, hogy jó lett volna RW is... :D
Drogba kezd (meg Mancienne is, bár én Stoch-ot és RQ-t hiányolom)!
GO BLUES! -
Mint akit üldöznek... :D
-
#15203 22.00 Sportklub (felvételről) -
#15202 Hát aki tudja fogni a DSF-et, annak lesz...én nem tudom, ezért megyek olyanhoz, aki tudja... :) -
Zotyi21 #15201 TV-ben akkor nem is lesz??? -
#15200 Watford - Chelsea
Itt lehet majd nézni a meccset.
------------------------------------------------------------------------
C’mon Chelsea! -
A német DSF élőben adja majd a meccset, ha minden igaz... -
#15198 Jó előérzetem van! Kitartás kell és beindul a szekér:) GOGOBLUES -
Hiddink: A Chelsea nem csapat
A szezon végére bajnokcsapatot faragok a Chelsea-ből!
Tetszenek tőle ezek a nyilatkozatok...ez kell most ide!
Amúgy meg hiába hívja majd vissza a szerződése az oroszokhoz, ha jól megy itt neki, Abramovich úgy is elintézi...végül is az orosz foci az "ő zsebében" van, nem lenne nagy gond, ha mindketten akarnák... :)
GO BLUES! -
#15196 Milesz a posztja? Szélsőnek lehet jó lesz :D -
#15195 Nem CFC-s hír, de tetszik! =)
-----------------------------------------------------
A Real Madrid átigazolta az Arsenal ötszörös angol bajnok pályamunkását
A Le Parisien információi szerint a Real Madrid „átigazolta” a következő idényre az Arsenal híres kertészét, Paul Burgesst, akit öt alkalommal választottak meg az év legjobb pályamunkásának a Premier League-ben.
Nem mindennapi hír jelent meg a francia Le Parisienben. A napilap értesülései szerint a Real Madrid „átigazolta” az Arsenal vezető pályamunkását, Paul Burgesst.
A 30 éves, labdarúgópályák karbantartására szakosodott kertész Angliában már híressé vált jó munkájáról: öt alkalommal választották meg az év pályamunkásának a Premier League-ben.
Burgess egyébként a Blackpoolban kezdte pályafutását, 1994-ben került az Arsenalhoz, és az UEFA tanácsadójaként is dolgozott a 2008-as Európa-bajnokságon.
A Le Parisien értesülései szerint a pályamunkás nyáron Juande Ramos kifejezett kérésére kerül a „királyiakhoz”. A spanyol mester a Tottenham menedzsereként figyelt fel a szakemberre.
Burgess korábban a Timesnak adott interjújában elárulta: pályamunkásnak lenni életstílus, és a legnagyobb elégedettséget az jelenti, ha kiváló pályán játszhat a csapat.
„Pályamunkásnak lenni külön életforma – mondta a Timesnak Burgess. – Az ember munkája számos körülménytől függ, kezdve az időjárástól a rendelkezésre álló eszközökig. Ám annál nem létezik nagyobb öröm, mint amikor a kertész győzni láthatja saját csapatát a makulátlan minőségű pályán.”
Burgess (karba tett kézzel) Bázelben is segédkezett a 2008-as Eb alatt
Forrás: nso.hu -
Hiddink első napja:
-
#15193 Na végre:D
HAJRÁ CFC!!!! -
És edzésben az "igazolásunk"...ha hamarabb visszajött volna, lehet, hogy Scolari is maradt volna...remélem hozza a formáját, és akkor félhet minden csapat...
GO BLUES! -
Most olvastam utána Hiddinknek igazán...ezek után még jobban tetszik... :D
A PSV-vel nagy dolgokat vitt véghez, még úgy is, hogy mellette az ausztrálokat is irányította (igazából mióta otthagyta őket nem igazán megy neki), a válogatott ténykedéseihez pedig nem lehet mit hozzákötni - magáért beszél.
Azért az is örvendetes, hogy az EB-n az egyik legszebben játszó csapat az orosz volt...jó kilátások. -
#15190 oh hányszor :D ezerszer buktam :D nem szeretek tenni magunkra elég ha azért izgulok mert a kedvenc csapatom.. :) -
#15189 Csak nem jártál már te is így? :D -
#15188 #15187
Hiddinknek örülök remélem beválik valamennyire :) GO BLUES! -
#15187 Inkább ne...tapasztalatból mondom (már többször is, most a Hull ellen is), hogy legrosszabb úgy nézni a meccset, hogy 2 dolog miatt aggódsz...és szívből még szidni sem tudod őket, mert csak a Chelsea...
Mindig megfogadom, hogy Chelsea-meccsre soha többé... :S -
#15186 Srácok a szívem természetesen azt mondja ,h a watford ellen nyerünk rendes játékidőben, de ahhoz ,h megrakjam erősítsétek meg nekem ,h biztos ,h nyerünk. -
Hát szerintem ha megtetszik neki, akkor még lehet, hogy marad is.
De sok jelölt van, csak lehet, hogy már nem mernek idejönni... :S -
#15184 hozzátartozik, hogy csak a szezon végéig...kérdés mi lesz utána???
sztem jó választás volt, reméljük be is bizonyítja