24199
Chelsea Fan Club
-
bmate17 #15303 Essien játszhat már holnap? -
#15302 Na, a L'pool X-elt a Cityvel (1-1)...ez nekünk most jó hír, így már "csak" 3 pontra vannak tőlünk... :)
GO BLUES! -
Nem kapott ma lehetőséget...viszont hét közben a tartalékok között lőtt 2 gólt. -
#15300 Quaresma játszott? Ha igen milyen volt? -
Immigrants #15299 Bocsika chelsea -
Immigrants #15298 Ezaz gyözött a chesea
-
#15297 Igyvan, megvan a 3pont 0-1
szép volt KÉKEK!! GO BLUES! -
#15296 MEGVAN!!!
VÉGRE!
GO BLUES! -
#15295 azta mindenit de nagyot védett Friedel
Deco meg Ballack na végre vmi! -
#15294 Gyaaaaa
DECO és BALLACK ... gólt érdemelt volna!
GO BLUES! -
4 perc hosszabbítás... :S -
#15292 Drogba-Belletti csere, jol játszott Drogba hosszú idő után
GO BLUES! -
Drogba <> Belletti csere -
#15290 Terry is sárga -
#15289 ez is igaz, jó lenne már vége lenne vagy 0-2
GO BLUES! -
#15288 Inkább a Wigan ellen érvényesüljön, mert úgy is kapott volna valamikor...jobb, mint ha valami rangadó előtt...
Cserélni kellene és gólt lőni ! ! !
GO BLUES! -
#15287 Bosingwa... :D
5.sárga, következő meccs mínusz... :S -
#15286 Bosingwa, Wigan ellen nem játszik..felesleges sárga neki is :| -
#15285 Ja, de szükséges volt az a lap. -
#15284 ez most szép Bosingwa helyzet volt, és Ballack sárga
GO BLUES! -
#15283 Ja, valamit tenni kell, mert az AV a végén mindig megnyomja...pl az Arsenalnak is az utolsó percben lőtt góllal egyenlítettek... :S
GO BLUES! -
#15282 Quaresma-t kell behozni, hátha feldobja a játékot
GO BLUES! -
#15281 nagyon gyengén játszunk a 2.félidőben..előjött a szokásos játék.. semmi támadofoci, megállunk nem mozgunk..ezzel sokra nem megyünk megintcsak -
#15280 A Villánál egy védő-csatár csere... :S
Carew jött fel.
GO BLUES! -
#15279 csere...én amásik portugálunkat hoztam volna be de Hiddink bácsi biztos jobban tudja :) -
#15278 Kicsit ránk szállt a Villa... :S
Kalou <> Deco csere -
Ha valakit érdekelne a gól: 0-1 Anelka
Nem tudja valaki, milyen zene szólt, míg kijöttek a játékosok? :) -
#15276 Lampard is nagyon jól játszik, de én is behoznám Quaresma-t érdekelne! Ballack is egész jó meg Drogba is az utóbbi teljesítményekhez képest -
#15275 hát ha így folytatjuk meglesz érzem. Ferreira játéka nagyon tetszik magabiztos és jól osztogat hátulról. Kalounak viszont azon az egy megindulásán kívül nemsok momentuma volt..én az ő helyén megnézném ,h Quaresma mire lehet képes:) -
#15274 nekem is szimpinek tűnik most, semmi bajom vele, eddig se volt inkább az irigykedőknek,hogy mennyire pénzes lett a klub! -
#15273 láthatóan az ellenfélre is hatással van ez a lelki plusz a kékeknél, azt értem hogy a kékek jól játszanak de a villa játékosainak miért kell futni hagyni kalout 20 méteren át a 16os előtt?.. -
#15272 Abramovich nagyon szimpatikus ember - most is miket csinál...meg a Watford ellen is, meg úgy általában a meccseken (igaz az utóbbi időkben nem nagyon volt kint, érthető).
Az egyik legjobb tulaj, akit láttam eddig - és még sokan azt mondják, hogy gondolkodnia kellene, hogy csapat vagy hajó... :)
Azért durva statisztikánk van a meccsen...
Közben hatalmas Villa kapufa... :O -
#15271 hát ez szép volt valóban..most viszont Drogba rontott, Lampardnak kellett volna adnia :S -
#15270 Azért szépen játszunk, nagyon... :)
Ez még mindig nem igazán Hiddink munkájának köszönhető szerintem, hanem a tudatnak, hogy új edző van, aki nem is akárki!
GO BLUES! -
#15269 De legalább nem a szokásos gólja, azért ez szép emelés volt...
GO BLUES! -
Rudee #15268 Angol meccset ritkán nézek, de erre most átkapcsoltam.
Főleg ez az Anelka-gól tehet jót majd a későbbiekre nézve. -
#15267 igyvan,Anelka sok mindent nem csinált de gyönyörű játék, Lampardnak köszönhető nagy részben a gól, szép
GOGO BLUES!! -
#15266 Lampard gyönyörűű-->Anelka Gól
GO BLUES nagy játék jeaah!! -
#15265 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#15264 GÓÓÓÓÓL ANELKA