Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bannerügyileg csinálhatunk majd egy szavazást is nem?...ha tényleg több ember csinált már

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

sygmaBlueJersey
Ha szabad egy vélemény, én szívesen látnám Japep bannerét ismét,szerintem nagyon jók a ps munkáji,esztétikusak szóval én rá szavaznék <#awink>

Egyébként John Terry az angol válogatott kapitánya! örüljünk!bbc

Jagumo
31-ig várjunk 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

asfa
Kell az új banner, csak ne legyen nagyobb a mostaninál, tehát ugyanúgy férjen el alatta a meccs és tabella sor, mert pont ennyi a megengedett!
De érdemes várni augusztus 31-ig vele véleményem szerint 😊

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Japep
Nem nekem kell, nem én döntök...hanem az rendszeresen idelátogatók és persze a házigazda, asfa... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

balljuggler
azért összedobok én is egyet és priviben dobom...

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

Japep
Nekem már van egy szinte kész, de megvárom vele az átigazolási szezon végét...ki tudja?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

balljuggler
790x250??
mert akkor ráfekszek a témára....
sztem nem kell animált mert az nem okos...ágyúsok is befürödtek vele...

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

Japep
Elvileg... 😄
Ja. Augusztus 30-a után.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

lesz amúgy az új szezonra most új banner?<#wink>

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

Japep
Felkészül, hogy ne legyen olyan, mint 2 éve... 😄

John Terry -1
John Terry -2

CHELSEA FOOTBALL CLUB

balljuggler
"de kinek jó egy boldogtalan futballista?... "
itt erre csak azt tudom omdani hogy lásd Hobinhóóó esete...Most 0-val ér fel a játéka és így már kiábrándító...
vagy nézzük csak a MU kisqrváját,az a szerencséjük h lesérült mert neki a játéka is halovány lenne önmagához képest...
szvsz ha valaki menni akar az menjen,mert ha marad az csak árt egy adott játékosnak...<#zavart2>

LasCar16
én csak remélni tudom, mert állítólag tegnap Ivanovic személyesen találkozott Abramovic-csal, de asszem õ nem engedte el, és most a megoldásokon dolgoznak az ügynökével, de kinek jó egy boldogtalan futballista?... hamarosan eldõl h mi lesz

#acm

Japep
Igaz...ezért is sajnálom nagyon Alexet...nagyon szimpatikus, és tehetséges - nem érdemli meg a padozást, de mint említetted, a Terry - Carvalho kettõst nehéz kiszorítani...

Mondjuk nálunk Ivanovic JSZ-t játszott, de oda sem nagyon fér be...pedig nekem tetszett a játéka.

Állítólag (SkySports) Ivanovic a Miláné...ez igaz?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

LasCar16
talán ha kapott volna egy esélyt, de tény h a Terry - Carvalho kettõst nehéz kiszorítani...

#acm

Krisz018
Azé Mikel is od rúg egyet <#nevetes1><#nevetes1>

balljuggler
Na így már mindjárt másabb...gyerekek is vannak itt!Figyeljünk oda...<#hehe><#beka2>

Oziris666
Dupla mogyi kézzel-lábbal😄
Kicsit vizilabdás momentum😊

BlueJersey
Ivanovic közel az AC Milan-hoz

A 24 éves védõ nem tudta beverekedni magát a kezdõcsapatba,de még a cserék közé sem,mióta elkerült a kékekhez,mint egy 10 m fontért a Lokomotiv Moszkva-tól Januárban.
Branislav Ivanovic képviselõje, Vlado Borozan közel van egy kölcsönszerzõdéshez az AC Milan-tól,vagy akár egy tényleges átigazoláshoz.

Japep
<#wilting> 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Nem igazán... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Krisz018
Tapasztaltatok már ilyet?:

Japep

Az eddigi adatok: 24 lõtt - 1 kapott gól 6 meccs alatt, azaz 4 lõtt és 0,17 kapott gól átlagban meccsenként (+ a büntetõpárbaj, de azt nem kell figyelembe venni).

Ez hihetetlen - igaz benne van a felkészülés (Milan 5-0), de akkor is.
Remélem az egész szezon hasonló módon fog lezajlani... 😄
GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

A Premier League elsõ fordulójának csapata:

Shay Given (Newcastle)

José Bosingwa (Chelsea) - Andrew O'Brien (Bolton) - David Wheater (Middlesbrough) - Ashley Cole (Chelsea)

Deco (Chelsea) - Xabi Alonso (Liverpool) - Gareth Barry (Aston Villa) - Samir Nasri (Arsenal)

Gabriel Agbonlahor (Aston Villa) - Dean Ashton (WHU)

Az edzõ(k):

Luiz Felipe Scolari (Chelsea)
Phil Brown (Hull City)

Grat nekik! Jó ezt látni...fõleg az elsõ forduló után: 4 Chelsea-s, abból 3 nyáron érkezett... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Remélem én is (utolsó mondat). 😄
Shevával kapcsolatban nekem is ez az érzésem sajnos, de reméljük nem így lesz...én nagyon sajnálnám szegényt, ha a harmadik szezonját is a padon kellene lehúznia...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Nuno88
Shevchenkonak nem sok momentuma lesz sztem, van egy olyan érzésem h Anelka nagyon jó lesz most és Drogba is ha felépül.

Bajnokok lesztek, erõs az idei keret + van egy nagyon jó edzõ.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

dragon11
Jó helye van itt Deco-nak, fúúj Barca..

Chelsea powa^^

Jagumo
de csúny cipõje van Anelkanak<#wow2><#hehe>

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
És ezmég csak a kezdet , reméljük😉

hát Deco még csak hasonlót sem lõtt a Barcában.<#worship>

Kérem kapcsolja ki!

dragon11
CHELSEA POWA!

asfa
Ballack kihagyja a Belgium elleni barátságos meccset

A Kékek játékosa már a harmadik német középpályás aki nem léphet pályára a belgák elleni barátságos mérkõzésen. A német válogatott csapatkapitánya Torsten Frings-t valamint Jermaine Jones-t kénytelen követni a sérültek listáján.

Ballack a 37. percben volt kénytelen elhagyni a pályát a Portsmouth elleni szezonnyitó bajnoki meccsen ahol egy könnyebb bokasérülést szenvedett, és még az elsõ félidö vége elõtt le kellet cserélni az elsõ gól elõkészítõjét.

"A bokája csúnyán meg van dagadva ahogy nekem mondták, de úgy néz ki hogy semmi köze sincsen az elõzõ sérüléséhez" - mondta Löw.

Ballacknak a tavalyi szezon nagy részét ki kellett hagynia bokasérülések miatt, de remélhetõleg már a következõ meccsre, a jövõ heti, Wigan ellenire felépül.

Frings és Jones egyébként szintén most sérült meg a héten.
Fringsnek egy kis izomsérülése van, Jonesnak viszont a bokaszalagjaival van gond és akár 4 hetet is kell majd hagynia.

asfa

Jagumo
Meg minden éppeszü Chelsea-s, szerintem.

Japep
Ennek én nagyon örülök! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Jagumo

Malouda: Maradok a Chelsea-ben!

Ezen a nyáron sok pletyka volt arról kapcsolatban, hogy Scolari nem számol vele és megengedik neki, hogy távozzon.

A Roma-nak legfõképpen azért kéne Florent, mivel Amantino Mancini az Inter gárdájához igazolt, így arra a posztra kéne egy játékos.

"Jól érzem magam a Chelsea-nél." - kezdte Malouda.

"Edzéseken keményen dolgozok. Sok téves információ volt a médiában velem kapcsolatban, ezért párszor az edzõm oda is jött hozzám, hogy kérdezze meg, akarok-e távozni, vagy sem."

"Minden alkalommal a válaszom az volt, hogy "nem". Számomra az ügy lezárva, maradok itt."

Malouda-t csak a cserepadra nevezték a Portsmouth elleni bajnokin tegnap.

Forrás: www.goal.com

Jagumo
thx 😊

Krisz018
Krisz018
Igen nagyon köszönöm

Japep
Ilyesmire gondoltál?

???

CHELSEA FOOTBALL CLUB

balljuggler
A tegnap esti produkciója után Hobinhóóóó inkább maradjon ott ahol van!
nagyképûen játszott....A mi fiunk azért beállt és adott 1 gólpaszt.Nem kellett volna elengedni Robbent....

balljuggler
<#hehe>

Jagumo
..

Oziris666

Jagumo
jó a logód 😄

Jagumo
fenébe...

Rockynhooo
Deco már megérte 😛

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

balljuggler
Jó látni a tabellát<#hawaii>

balljuggler
Annyira nem kellene erõltetni azt a válogatott meccset,ha szükséges akkor tényleg hagyja ki mindkettõt!
Jobbulást neki.

Krisz018
Nem tudni milyen súlyos Ballack sérülése

Ballack-ot a félidõ elõtt kellett lecserélni egy sérülés miatt. Az elsõ jelentések szerint a bokájával lehet valami baj.

Így tehát kétségesnek tûnik, hogy ott lehet-e a Németország-Belgium barátságos meccsen hét közepén, és a Wigan ellen bajnokin.

Scolari reméli, hogy pozitív híreket kap a német középpályás állapotáról.

"Jól játszott, de muszály volt lecseréljem, mivel nem bírta folytatni a játékot a bokája miatt - mondta a SkySports-nak Luiz."

"Most megkell beszéljük (Oliver) Bierhoff-fal és Joachim Löw-vel, hogy játszhat-e a hét közepén, de még az orvos sem tud semmit mondani."

"Reméljük, hogy jövõ szerdán és vasárnap már ott lehet mind a két mérkõzésen! - fejezte be Scolari."

Forrás:www.skysports.com