Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Szegény asfának munkát adtok itt... 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
FORZA INTER!
ránézésre egybõl 8 év
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Yo, Bitch!
Ebben ne legyél olyan biztos... 😄
Nem kötekedni akarok, de ez csak akkor derülne ki, ha olasz csapatot szeretnél... 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Lehet valaki attól homokos, vagy mit tudom én mi, hogy nagyon jól játszik - és vissza is.
De persze én egy szóval sem mondtam róla, hogy buzi, csak annyit, hogy:
,,elég homokosnak néz ki ezzel a hajjal... :S''
Nem ugyanaz.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Innentõl ON, mert ez komolytalanság.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ha aktuális lesz, azt úgy is megtudod a favorizált csapatod hivatalos, vagy annak magyar hivatalos oldaláról!
Én ezért nem is veszek komolyan egy ilyen lapot sem!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
De annyira nem izgat, melyik hogyan néz ki, ez ellen semmit sem tehetek... 😊
És persze ez ne befolyásolja a játékstílusát.
Még jó, hogy kölcsönbe jön...amúgy szinte mindig így kellene...ha bevált, jöhet... 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Napi szinten olvasgatok bele az írott gazzetta dello sportba (Olaszország legnagyobb sport napilapja), de olyat még nem láttam eddig egy számban sem, hogy "Ufficale: Lampard al Inter".
szennylap meg a sok angol semmirevaló oldal, goal.com,tribal meg a többi, nem hiába angliának nincs is normális sportnapilapja, The Sun😄Dd csak bulvár híreket közölnek, na az szennylap, közelébe nem ér egyik se olaszoknak, nekik van 3 sportnapilapjuk, Gazzetta,tuttosport,corriera dello sport, és igen gazzetta szennylap nyilván ezért választották meg már töbször a világ legjobb sportnapilapjának😛 jó lenne tájézkoódnál mielõtt baromságokat írsz... vedd le a szemellenzõdet, stílusból meg visszavehetnél mert így megint bant kapsz, (na bocs offét KisKá)
Yo, Bitch!
egyébként Anderson-ra is ezt mondod,a MU-ból? <#szomoru1>#szomoru1>
állítólag már Londonban van és folynak az orvosi vizsgálatok,holnap meg aláír... hát így legyen...
- Sheva a Milanban fogja folytatni/aláírt/alá fog írni/marad
- Kakát 102 millió euróért viheti/viszi a Chelsea
- Ivanovic marad/megy/nem engedi a Chelsea
- Fabio Paim a Chelseaben/holnap ír alá/még nem kerestük meg
...és még sorolhatnám.
Az tény, hogy Scolari kijelentette, kell neki Sheva. Eddig ez a biztos, és az, hogy Sheva a felkészülési idõ alatt azt nyilatkozta, marad.
Ivanovicról nem sok hivatalos dolog van, a portugál gyerekrõl megint semmi, csak annyi, hogy elég homokosnak néz ki ezzel a hajjal... :S
Nagyon remélem, hogy Kaká nem igaz, nem nagyon kellene, mert hova (persze egy ilyen játékos bárhová befér, de nem szorulunk sehol erõsítésre - és amúgy is csak javítaná az eddig is jó megítélését a csapatunknak)? És ennyi pénzt pedig senki sem ér a mai futballban.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Mit szoltok a BANNamás kitüntetésemhez?
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Max akkor, ha kicsiben vannak rajta, mint pl az Inter topikban, vagy az elõzõ Chelsea-s banner.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
(Nem mintha tudnák olaszul, de sejtem mi van rajta... )
Az igaz, hogy nálunk nem valószínû, hogy újra visszanyeri régi formáját...én nagyon bírom, sajnálom is, ezért teljes mértékben megérteném, ha visszamenne.
CHELSEA FOOTBALL CLUB

Szerintem nem valószínû!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430