Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asfa
csak egy ujabb felesleges meccs..

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Japep
Hivatalos!
Sok szerencsét neki a továbbiakban!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
1-1 lett...90.percben kaptunk egy gól = újrajátszás...ez nem nagyon kellett volna...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
vagy 2-0 kb.. GOGO BLUES!

Kalou góljával 1-0, Lampard szögletét fejelte be

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Rudee
Ez lesz vagy 6-1.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Japep

CHELSEA - Southend United
- FA Kupa, Stamford Bridge -
- ma 16:00, Chelsea TV -
- vezeti : Stuart Attwell -

CHELSEA : (4-3-3)
Manager : Luiz Felipe Scolari

Cudicini
Ferreira - Ivanovic - Carvalho - Ashley Cole
Belletti - Mikel - Lampard (c)
Joe Cole - Drogba - Kalou

Cserepad : Hilario, Mancienne, Mineiro, Sawyer, Sinclair, Di Santo, Anelka

- - - - - - - - - -

Southend United : (4-4-2)
Manager : Steve Tilson

Mildenhall
Sankofa - Clarke - Barrett (c) - Herd
Grant - Christophe - McCormack - Stanislas
Barnard - Revell

Cserepad : Joyce, Moussa, Francis, Betsy, O'Keefe, Laurent, Freedman

-----------------------------------------------------------
Errõl a meccsrõl nincs mit mondani...
PL 2. játszik a League One 13-kal...nyerni kell!
GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Semmi...lehet, hogy lesz még elõtte valami, de nem valószínû...sajnos.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

TÉLLEG,mi közvetíti???? Mert én se találok semmit!! <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
BlueJersey
holnapi meccset közvetíti valami?

asfa
sajnálom de megértem én is 😞

Japep

A Chelsea ásza a Man City elsõ nagy fogása

Meg van az elsõ nagy fogása a januári átigazolási szezonban Európa leggazdagabb klubjának, a Manchester Citynek. Mark Hughes menedzser egy másik kék-fehér együttestõl, a Chelseatõl szerzett játékost, Wayne Bridge személyében.

Az üzletet pénteken ütötték nyélbe, melynek értelmében a bal oldali védõ 12 millió font fejében költözik Manchesterbe. Bridge az utóbbi idõben kevés lehetõséget kapott a Chelseaben, Luis Felipe Scolari játékos rangsorában Ashley Cole és Juliano Belletti mögé szorult. Pedig 2008 júliusában új, négy évre szóló szerzõdést írt alá a kékekkel, de a brazil tréner nem ragaszkodott hozzá.

A 28 éves angol válogatott bekk 2003-ban a Southamptontól érkezett a Chelseahez, a gárdánál töltött öt esztendõ alatt 142-szer jutott szóhoz, míg 32-szer a válogatott mezét is magára ölthette.

Krisz kért meg, hogy írjam be ezt a hírt - mert õ nem tudja most... 😊
Hát nem tudom, mennyire hivatalos, de én sajnálom nagyon - viszont megértem, egy ilyen kaliberû játékos nem padozhat - jobb lesz ez így neki. Köszönünk mindent, és minden jót a továbbiakban!
GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

BlueJersey
én is igy vagyok vele,dehát ez olyan,h mit lehet tenni? nem lehet két balbekk..

Rudee
Génmanipuláció <#crazya>

Szar Bayern, szar Bayern :)

Japep
Köszi!
Ez még természetes, mert kicsit kapkodtunk, hogy megnyithassunk, ezért sok minden még nincs is átszerkesztve...persze vannak hibák is!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Krisz018
Jó az új Chelseafc.hu de valami fúrcsa nekem nézzétek:

Japep
Megértem, ha elmegy, bár nagyon-nagyon sajnálnám...nagy játékos, nem érdemli ezt meg, hogy mindig padozik Ashley mögött.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Krisz018
Scolari zöld utat adott Bridgenek, a tárgyalások megkezdõdtek!

A mega-magzdag Manchester City nem tétlenkedik. Minden lehetõséget megragad, hogy több játékossal erõsítsen. Nekik a pénz nem akadály. Wayne Bridegért is bejelentkeztek már December végén és a szándékaik nagyon komolynak tûntek. Scolari elengedné végõjét, de csak megfelelõ összeg ellenében.

A pletykák szerint még ma létrejöhet a transzfer.

Roman "császár" elsõ igazolásai között volt az angol ifi-tehetség. 2003-ban érkezett a londoni Kékekhez a Southamptonból, 7 Millió Font ellenében.

Egy ideig biztos helye volt a Chelsea kezdõcsapatában, ám amikor 2006 nyarán Ashley Cole megérkezett a rivális Arsenaltól, Wayne végleg kiszorult a kezdõbõl.

A Man City második nagy dobása lehet Robinho után a Bridge-ügy, ha az átigazolás létrejön.

"Bármilyen ajánlatot kapunk érte, mindenkit meghallgatunk. De csak annak adjuk el õt, aki a megfelelõ összeget ajánlja érte."-mondta Scolari a BBC News-nak

Scolari 12 Millió Font alatt nem engedi el az angol védõt. Ezt õ mondta szintén a BBC-nek. Ha viszont eladnák Bridgey-t, akkor abból a pénzbõl közelebb kerülnének a Kékek a hõn áhított Luis Fabianohoz.

Forrás:www.goal.com
------------------------------------------------------------------------
C’mon Chelsea!

lippet
Elsején amikor kialszanak a fények,
A detoxikálóban kezdõdik az élet!
Kómás tekintetek,a fejek zöldek-kékek,
Kívánok most Nektek Boldog Újévet!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Japep
Köszi...viszont!
😄

GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
Boldog és Sikerekben Gazdag Új Évet kívánok minden egyes Chelsea szurkolónak! 😊

Legend Killer
má megvagy 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
Kis Ká, te gyüjjé fel msn-re, dumálni akarok veled, fontos 😄.

Japep okés.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Japep
Egyik percben nem elérhetõ, a másikban már igen - ez csak most van így, mert tesztelik...gondolom. 😄

Köszi!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
Elõre grat 😊 várom 😊

Legend Killer
jaaaaaaaaa
ok
meddig? mikor elérhetõ megint?

Japep
Mert munkálatok folynak a háttérben... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Legend Killer
nekem nem hozza be most :S :'(.

amúgy grat az új honlaphoz elõre is és Respect a Kékeknek 😄.

Japep

2009-ben megújul a honlap!

2009 január 1-tõl új külsõt kap honlapunk! A régi tartalom természetesen megmarad, de úgy éreztük itt az ideje egy kicsit újítani a látványon. A Fórum nem változik, és továbbra sem lesznek hírkommentek, de bízunk benne hogy az új dizájn mindenkinek elnyeri majd a tetszését...

Ez olvasható ma a chelseafc.hu-n.
Csak gondoltam megjegyzem, hogy az új design grafikai elemeit jómagam készítettem el. A háttérdolgokért (php/css) az oldal dolgozóit éri köszönet! Nagy munka volt/van benne, remélem (reméljük) tetszeni fog nektek.
Tehát a "megnyitó" 1-én lesz (pontosan nem tudom, mikor), reméljük nem lesz semmi ziccer.
GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Krisz018
Bocs már tártalan

Krisz018
Helló

Azt szeretném kérdezni hogy nem ért valaki a Gportalos olakhoz?

Krisz018
Scolari: A védelem miatt úszott el a meccs!

Scolari - egy általunk már közölt meccs utáni nyilatkozatában - elmondta, mennyire csalódott és elégedetlen a csapat 2-2-es döntetlenjével a Craven Cottage-on.

Big Phil továbbá elmondta, szerinte a védelem miatt kaptak ki. Szerinte, ha a Kékek védõi nem ejtenek olyan nagy hibát, mint az elsõ gólnál, a Chelsea behúzza a mérkõzést.

A brazil továbbá még Petr Cechet is okolta egy kicsit a gólért, mert szerinte olyan szögbõl, mint ahonnan Dempsey "lõtt" egy ilyen képességû kapusnak mint õ, ki kellett volna védenie a labdát. Azonban beismerte, hogy a második gólnál Cech nem hibás, hisz Ricardo Carvalho és Branislav Ivanovic egymást zavarták.

"Vétettünk két hibát, mind a kettõt ki is használta a Fulham. Minden játékosom tudta mit kellett tennie amikor a kezdõ sípszó elhangzik. Sajnos ez elsõ gólnál nem az én utasításaimat követték, amit elõtte megbeszéltünk az öltözõben... Jelenleg ezen dolgozom, hogy ezeket kiküszöböljük, s hogy a játékosaim jobban koncentráljanak." - nyilatkozta ma.

"Mivel én nem lehetek ott a páylán, nem tudom mozgatni a srácokat, ezért Petrnek adok ilyenkor korlátlan hatalmat. A szögleteknél és a rögzített szituációknál Õ a fõnök, mert õ látja legjobban, õ érzi, hogy mikor és hol kell jókor állni, hogy ne kapjon gólt." - folytatta.

"A szünetben mindent megbeszéltünk. Megbeszéltük a hibáinkat, s hogy miben kell feljavulnunk. Ezt tökéletesen megértették a fiúk, mert ezek után szép játékkal, de sok helyzet kihagyással, fordítani tudtunk. Egyszer lett rövidzárlat a fejekben, de ez végzetesnek bizonyult. Talán már a zsebünkben éreztük a gyõzelmet, s e miatt nem koncentráltunk kellõ képp."

"De! A bajnokságnak még koránt sincs vége. Még bármi lehet." - fejezte be az õsz hajú tréner

Forrás:www.goal.com
----------------------------------------------------------------------------------------------
C’mon Chelsea!
Happy Blue Year

asfa
hát és mivel otthon se nyertünk ellenük,és a formánk nem hanyatlik,nehéz lesz.. de cáfoljanak rám

Japep
Hát most L'pooltól 3 pont, ha MU behúzza a 2 meccsét, tõlük 2 pontra - viszont ha kikapunk a MU-tól idegenben, akkor L'pooltól 6, MU-tól 5 pontra kerülünk - ami már nagyon húzós lenne...
GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
hát ez van.. éreztem h kiegyenlitenek,ráültünk az eredményre
MU-t verni kell, de idegenbe meleg lesz
Hajrá Chelsea!

Krisz018
Következõ meccs:

Chelsea - Southend United

2009.01.03 - 16:00
-------------------------------------------
’mon Chelsea!

Krisz018
Fulham 2-2 Chelsea

Barnabyka
GG "-.-

Krisz018
kemény 3perc lessz

Barnabyka
na még van esélyO.o go blues

Krisz018
kemény 3lessz

Krisz018
na ezért vólt mérges LFS

Krisz018
????? neeeeeeeeee

Barnabyka
takarodddj máár..

Krisz018
LFS mérges hogy kiabált Bosingwa-val.

asfa
nagyyooon szépp, igyvan GOGO BLUES!

balljuggler
thx

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

Bulykin
<#taps>Lamps

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Krisz018
Góóól Lampard

Japep
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB