Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet, hogy érdeklõdnek, de ha elmegy, szerintem akkor tuti nem angol csapatba.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A manchasteri klub figyelme azután fordult az elefántcsontparti csatár felé,mert a Blackburn újból visszautasította a Roque Santa Cruzért tett ajánlatot, márpedig a City vezetõi minden képen újabb támadot akarnak igazolni.Drogba kegyvesztetté vált a Chelsea-nél a Manchaster Unitedtõl elszenvedett vereség után,Luiz Felipe Scolari menedzser a legutóbi két találkozón a keretbe sem nevezte.
Attól tartok,hogy Drogbának van az a pénz amiért elmenne egy középcsapatba is..<#falbav>#falbav>
Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz
Szar Bayern, szar Bayern :)
áhh. mit mûvelek? kb mindjárt olyan leszek mint az a sygmabluejersey volt. najó én eltûntem.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz
sztem.<#nyes>#nyes>
A szombati találkozón a vendégcsapat nagy meglepetésre a 60. percben megszerezte a vezetést Delap révén. A mérkõzés a vége felé közeledett már, amikor mindenki azt gondolhatta, hogy a Chelsea ismét fontos pontokat hullajt hazai pályán.
Luiz Felipe Scolari 10 perccel a vége elõtt gondolt egyet és megadta a lehetõséget a szlovák támadónak, hogy életében másodszor is pályára léphessen a Premier League-ben egy ilyen szorult helyzetben. Stoch nem habozott, meghálálta a lehetõséget azzal, hogy a hátralévõ játékidõben kiváló teljesítményt nyújtott és nagy szerepet vállalt a 2 Chelsea találat elérésében is.
Mino jobbszélsõ posztra lett beküldve a pályára, ahol 3 kiemelkedõ megmozdulást láthattunk tõle. Elõször is Lampard passzával robogott a 16-os közelébe, ahonnan egy nagyszerû lövést eresztett meg. A Stoke dán kapusa, Sorensen saját csapatát mentette meg a góltól, míg Stoch-ot élete elsõ felnõttcsapatban szerzett találatától fosztotta meg. Nem sokkal késõbb szintén Miroslav volt az egyik fõszereplõ, amikor ismét a kapu felé tört, de csak szabálytalanul bírták megállítani. A szabadrúgást követõen egalizált a Chelsea Juliano Belletti révén. A síp már a bíró szájában volt, hogy véget vessen a meccsnek, amikor ismét Lampard passzolt a Kékek utolsó cseréjéhez, aki visszagurította a labdát a csapatkapitány elé. Frank hatalmas erõvel küldte a játékszert a hálóba. Ezzel a találattal nyert a hazai gárda.
"Mindenki boldog." - mondta Stoch a meccset követõen.
"Örülök, hogy Scolari pályára küldött amikor a csapat ilyen nehéz helyzetben volt. Azt mondta, jobbszélsõt fogok játszani és legyek olyan bátor amennyire csak tudok." - idézte edzõjét Mino.
"Azt hittem az a lövésem gól lesz. Már emeltem volna magasba a kezem, amikor láttam, hogy Sorensen hatalmas bravúrral hárított. Aztán én harcoltam ki azt a pontrúgást is, amely után Belletti az egyenlítõ gólt szerezte. A döntõ találatot Frank jegyezhette a rájátszásban és nagyon boldog vagyok, hogy én adhattam neki a gólpasszt. Azonban egy kicsit szomorú is vagyok, de csak azért, mert nem sikerült betalálnom az ellenfél kapujába."
"Továbbá örülök, hogy mind a 2 alkalommal, amikor kértem a labdát Lampard-tól, õ habozás nélkül nekem passzolt. Õ a világ egyik legjobb labdarúgója. Testközelbõl kellett volna látni mindenkinek azt a mindent eldöntõ lövést. Fantasztikus volt."
"A mérkõzés után nagyon jól esett a többiek gratulációja, mindenki odajött hozzám és megdicsért. Szerintünk felfrissítettem a csapat játékát."
Forrás: www.miroslavstoch.com
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Éljen CAHILL!!!
REAL MADRID
bocsi ha nagyon hülye a kérdésem😄 de mostanában sajnos nemnagyon tudom követni a dolgokat:S
Ezt lentebb írta (#14847-8):
Jaaaaa,valamit kihagytam: GOGOGO BLUES!!!!!!!!!! 😉
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Szar Bayern, szar Bayern :)
Ezzel szemben lehet,h jobban járna a klub egy city-hez hasonló tulajjal,de én személy szerint azt nemszeretném. Így is tudunk venni drágább játékosokat vagy fiatal tehetségeket, sõt elég sokat nevel a klub akikbõl jó játékos lehet majd,pl nekem ez a Stoch gyerek nagyon tetszik, na mindegy szóval maradjon csak Abrapapa.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Roman Abramovich nem hagyja annyiban a róla és a klub eladásáról szóló pletykákat, ezért holnap beperli a The Sunday Times kiadóját.
Az újságban megjelent publikáció, mely szerint a tulajdonos megválna a Chelsea FC-tõl hamis és nincs valóság alapja. Nem állt Mr. Abramovich szándékában, hogy megváljon klubtól. A vezetõség és az igazgatóság sem adta annak a jelét, hogy tulajdonos váltásra lenne szükség a klub életében.
Forrás:www.chelseafc.com
----------------------------------------------------------------------
C’mon Chelsea!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
11 éve divat vagyok amúgy!
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
nemértem mi a probléma.
(ha ez megnyugtat, az elõzõ bajnokinkat magabiztosan - 3-0-ra -, nem az utolsó percekben rúgott góllal nyertük. nézted azt a meccset is, ugye..)
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
most bemákoltunk amikor bajnokok voltunk valoban igy volt, idén pedig sokszor nálatok van igy.. megesik.. kvittek vagyunk a mai napon😊
érdekes.bár nem látok rá sok esélyt,de én örülnék,sztem pont ilyen rohangálós gyors csatár kéne.
Cole ebben a szezonban húsz alkalommal lépett pályára és szerzett három gólt. Sajnos ezen statisztikáját már nem tudja javítani, mivel fél évre kényszerpihenõt kell tartania.
A 27 éves angol játékos elülsõ kereszt szalag szakadást szenvedett szerda este a 4-1-re megnyert FA kupa mérkõzésen a Southend ellen..
”Szomorú és egyben csalódott is vagyok, mivel egy rendkívül fontos és jó képességû játékost vesztettünk el a szezon második felére.” - mondta Luiz Felipe Scolari.
Cole nem csak a Chelsea-nél, de az angol válogatottban is nagy ûrt hagy maga után. A szélsõ, így nem lesz ott áprilisban hazája Világbajnoki selejtezõ mérkõzésén Ukrajna ellen, továbbá kénytelen lesz kihagyni a Spanyolország és a Szlovákia elleni barátságos mérkõzéseket is.
Ha sérülése nem javul, akkor könnyen megeshet, hogy még júniusban Kazahsztán és Andorra ellen is hiányozni fog a háromoroszlánosok keretébõl.
A Chelsea és az angol válogatott csapatkapitánya John Terry is megszólalt Cole sajnálatos sérülésével kapcsolatban: "Mindnyájan Coley mögött vagyunk. Nehéz lesz a pótlása, mivel õ az a játékos, aki mindig színt tud vinni a csapat játékába és képes mérkõzéseket eldönteni."
"Szerdán a Southend ellen is jól játszott és õ adta a gólpasszt Salomon Kalou-nak."
"Sajnos az ilyen sérülések benne vannak a játékba. Mindig van bennünk egy kis félsz mikor pályára lépünk, de ezzel nem szabd foglalkozni. Egy dolog azonban biztos. Coley mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy minél elõbb térjen vissza." -fejezi be a kapitány.
Forrás:www.bbc.co.uk
---------------------------------------------------------------------
C’mon Chelsea!
Angol lapértesülés szerint Kakát mégis eladja az AC Milan, és a brazil labdarúgó jövõ héten csatlakozik a Premier League-ben szereplõ Manchester Cityhez.
A Daily Mirror szombati számában azt írta, az AC Milan képtelen ellenállni a Manchester City átigazolási rekordot jelentõ 108 millió fontos ajánlatának, és eladja a brazil karmesterét, aki a jövõ héten csatlakozik az angol bajnokságban is gyengélkedõ, jelenleg a tabella 15. helyén szerénykedõ „kékekhez".
Az angol lap azt állítja, Kaká szívesen maradt volna Milánóban (szerdán arról beszélt, hogy a piros-feketéknél szeretne megöregedni), ám a klubja a megtartása helyett inkább a pénz mellett döntött, állítólag nyomást gyakorolt az aranylabdás labdarúgóra, hogy fogadja el a Manchester City ajánlatát.
Árulkodó jel, hogy Kaká - bár pénteken ott volt az AC Milan edzésén - a jelen állás szerint kihagyja a Fiorentina elleni szombati bajnokit. A hivatalos információk szerint Bosco Leite, a játékos édesapja, egyben ügynöke hétfõn Milánóban tárgyal a Manchester City képviselõivel, ugyanakkor úgy hírlik, hogy már megköttetett az egyezség Kaká és az újgazdag szigetországi klub között, csupán a részletek tisztázása maradt hátra.
-------------------------------------------------------------
Szerintetek igaz? remélem nem