24199
Chelsea Fan Club
-
Immigrants #16747 LOl XD ASDASD -
#16746 LOL -
#16745 Nem! -
#16744 Helló nektek bejön??? -
#16743 Nem amiatt fogtok alul maradni a köv idényben:) -
#16742 kaká úgysem kerül hozzátok, egy patoval meg nem lennétek sokkal "beljebb", szóval részemről hajrá :) -
A Kaka' iránti érdeklődésünket hivatalosan is tagadtuk. -
#16740 hát persze, 2 emberen múlik az egész... :) -
#16739 eljönne hozzánk, kaka, meg pato, olyan csapatunk lenne, manchester keresztbe sz...a minket:D -
#16738 meglátjuk, egyelőre semmi sem biztos semmivel, én is csak akkor hiszek el bármit is 100% ra amikor már ott játszik a pályán:D mert az sem biztos még, amikor bemutatják a mezben, lásd mikel esete a MU-nál:D -
#16737 Tök jó így hogy CA elment már mindenkit összehoznak mindenkivel :D -
#16736 háp háp.. akarom mondani, hát hát... :) -
#16735 Mienk lehet Pato?
Ennek nem kicsit örülnék! -
#16734 Chelsea: Jurij Zsirkov tagadja, hogy a londoniakhoz igazol
Jurij Zsirkov, a CSZKA Moszkva középpályása tagadja a híreket, miszerint a Chelsea-hez igazolna a nyáron.
„Őszintén szólva ugyanannyit tudok az ügyről, mint bárki más. Olvastam az újságokat, hallgattam a rádiót, és igencsak meglepődtem. Nem kaptam semmilyen ajánlatot sem a Chelsea-től” – mondta Zsirkov.
Korábban a médiában megjelent hírek arról tanúskodtak, hogy az orosz válogatott játékos – akit a Bayern München is meg akar szerezni – 21.5 millió eurójába kerül a „kékeknek”, és négy évre szóló szerződés ír alá a londoniakhoz. -
#16733 Andriy Sevchenko kölcsönszerződése a milanhoz 30-ikan jár le. Szóvivője szerint fél,h ugyanúgy nem kap itt lhetőséget Ancelotti-tól, mint Milánóban.De mi állítólag nagyon meg akarjuk tartani.
Daily Star hír szóval nem a legmegbízhatóbb. Daily Star -
Immigrants #16732 de ha a bárpult __________________________________________ így vann és az
emberek ____________ _ ____ __ ___________ __ __ így állnak akk téged vesznek észre elöbb
OFF EXIT
ON
-
#16731 Jaaaa thx! -
#16730 nagy.. -
#16729 de ha ??negy?? a sor a bárpultnál......????? -
Immigrants #16728 kül nemcsak fociban de pl ha póker közben full pirosba vagy az is jó de ha negy a sor a bárpultnál kit vesznek észre legelösször na kit háppersze hogy a piros emberkét -
#16727 én elolvastam --> vélemény: :D
De nekem igazán tetszett és teljesen felkeltette az érdeklődésemet(de kimaradt a real-leverkulsen döntő =) -
#16726 most már el fogom olvasni rendesen:) -
#16725 no problem, nem egri csillagok -
#16724 és mi van, ha az a "haverja" tegyük fel kaká vagy pato?:D -
#16723 az lehet, mert csak beleolvastam és láttam miről szól, úgyh ott is hagytam.bocs. -
bmate17 #16722 csak nehogy idehozza fél baráti társaságát a milánbol, gondolok ienekre mint seedorf v a másik, iet hogy essien pirlo csere..ink soha, jo a pirlo, de essien hiányzása miatt bukott meg a scolari is..sztem -
#16721 Majd belejön, még nagyon nem megy neki :)
Sok sikert neki mégegyszer! -
#16720 úgylátszik nem láttál a sorok mögé és nem olvastál figyelmesen :D -
bonebeni #16719 Szegény végig hogy küszködik már:D...De majdcsak megtanulja rendesen az angolt:) -
#16718 Carlo interjú angolul :D -
Az első felével igen, a másodikkal nem értek egyet. -
Zenszkij #16716 Sztem Avram Grantet nem kellett volna elküldeni, nem ő tehetett arról, hogy Terry kapufát rúgott anno. A Chelsea egy nagyon jó csapat, de nem fog BL-t nyerni mert defenzívek. Ez egy két meccsre jó, benne is vannak a legjobb 8-ban Európában, de ennyi. -
#16715 ne parázzatok nagy edző Carlo csak nálunk belefásult, pluszban Berluék megkötötték a kezét, ez volt az eredménytelenség legnagyobb oka, megfelelő igazolásokkal, tud dolgozni, remélem eredményesek lesztek vele :) -
#16714 ez meg egy jó vicc:) te sem gondolhatod,h van logika és ésszerűség benne.. -
#16713 ahhoz h Hiddink visszajöjjön lehet, h kell is az,h Ancelotti-nak ne sikerüljön jól a debütálás, amit persze senki sem kíván. -
#16712 én is így vagyok ezzel, nem utasítom el csak, mert olasz, pedig többször is hangot adtam azon véleményemnek, miszerint távol áll tőlem az olasz foci minden formája. Én reménykedem Hiddink visszatérésében. -
Rudee #16711 De itt nem fog lehúzni 8 évet. Talán 8 hónapot se. -
#16710 nem lenne újdonság -
Elsőre nekem is ez a megérzésem...
Scolarinál azt hittem - meg persze ahogy indult -, hogy mindent megnyerünk nagyobb erőfeszítések nélkül ... erre tessék. Szerintem egy olasz edző (nincs is más országbeli tapasztalata) nem igazán való a PL-be, de cáfoljon meg. -
#16708 hát meglátjuk mit tud itt, lehet h ennyi idő nem lenne elég ezért én inkább azt mondanám,h a bevált jöjjön vissza és Hiddinknek örülnék vb után, de nem tudhatjuk ancelottti mihez fog itt kezdeni.