24199
Chelsea Fan Club
-
Most ezt komolyan gondoljátok?
A játékos a hülye, mert belövi a gólt? -
#17148 igen, azért most pirulhattok picit.. -
#17147 erre igazán büszkék lehettek -.- -
#17146 Lampard 2-1.
kicsit no comment gól, de becsorgott.
Hajrá Kékek. -
#17145 Lampard GÓÓÓÓLL 2-1 -
#17144 Az idény első gólszerzője: Carvalho:) 1-1
Hajrá kékek! -
#17143 GÓÓÓÓL CARVALHO EGYENLÍT GOGO CHELSEA! -
#17142 jah pl amikor berbatov kényszerítözött már nemtom kivel,de az is akkora hiba volt a részünkről,h elfuthatott ott... ezeket olvasni kellene.
Így legyen, győzzön aki jobban kűzd:) -
#17141 hát nem 1-2 gyönyörű akciónk volt, bár igaz hogy a félidő második felében kicsit leültünk :) Meglátjuk mi lesz a vége ^^ -
#17140 foster mély gyenge pont az igaz,de azért a mezőny sem túl erős a tavalyihoz képest, simán keresztül kéne szántanunk a pályát. a "junájtidozás" meg nem pejoratív nálam csak egyszerűbb volt gyorsan leírni fonetikusan. -
#17139 már ne haragudj, de te melyik meccset nézed? :) jelenleg az egyetlen gyengepontunk Foster... És a "junájtidozásod" se tetszik :) -
#17138 jah pontatlanok vagyunk és nem pörögnek a passzok:S tök gyenge a junájtid kicsit nyomni kell oket befele és menne!
GOGOBLUES -
#17137 Drogba szép keresztlabda kapásból csak kár hogy Malouda másnaposan játszik és nemtalálta el:) -
#17136 Azthiszem egy szót sem szóltam Cech formájára. Köszönjük:) -
#17135 hát igy megy ez, HAJRÁ CHELSEA! -
#17134 nah 0-1:S
Cech kicsit mellényúlt.. remélem ez nála az idény előtti forma mert ő az ilyet simán védeni szokta. -
#17133 ez kell .. Carvalho,Ivanovic kavarodás egy beadás után és Evra mentett a gólvonalról kapufára. A következő bemegy.
Hajrá Kékek! -
#17132 HAJRÁÁÁ CHELSEA! :) jó volna győzelemmel kezdeni! -
Nekem tetszik, de jobban tetszene egy Carvalho<>Alex csere. -
#17130 hmm róla nem is tudtam, pedig várom, hogy láthassam tétmeccsen. Am. én annyit módosítottam volna, hogy Ivanovic Terry belső vedelem mellett jobboldalt Bosingwa-t játszatnám. De ezt már Ancelotti biztos jobban tudja. -
Sérült Ferreira és Joey mellett. -
#17128 Zhirkov? -
Manchester United - CHELSEA
- The FA Community Shield '09, Wembley -
- ma 16:00, Sportklub -
- vezeti : Chris Foy -
Manchester United :
Manager : sir Alex Ferguson
Foster
O'Shea - Evans - Ferdinand (c) - Evra
Park - Carrick - Fletcher - Nani
Berbatov - Rooney
Cserepad : Kuszczak, Fabio Da Silva, Gibson, Scholes, Valencia, Giggs, Owen
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
CHELSEA :
Manager : Carlo Ancelotti
Cech
Ivanovic - Carvalho - Terry (c) - Ashley Cole
Mikel
Essien - Malouda
Lampard
Anelka - Drogba
Cserepad : Hilario, Alex, Bosingwa, Belletti, Ballack, Deco, Kalou
-----------------------------------------------------------
Végre tétmeccs ... illene nyernünk... :D
GO BLUES! -
#17126 azt gondoltam, csak a fejre voltam pl kiváncsi:) -
#17125 ha valakinek nem lenne SportKlubja...
Chelsea-Manchester United streamek -
#17124 photoshop, de én annyira nem értek hozzá ezért a profiktól kértem: Logóműhely topik. -
#17123 hogy csináltad egyébként? -
#17122 köszi:)
Úgy-úgy meg kell nyerni végre a szuperkupát is én azt mondom.
Hajrá Kékek!!! -
#17121 kurva jó a "névtáblád" vagy mi a neve:D
Ma nagyon drukkolok, végre újra a két legnagyobb rivális:) vaskos szerencsét a srácoknak:)
GO KÉKEK! -
#17120 -
#17119 ÁÁ :D Végre indul a szezon, jó kezdés lenne a Community Shield :P -
#17118 BL végkimeneteli odds-ok.
Szvsz elég reális helyen vagyunk..sőt. -
#17117 Vasárnap 15:35 Sportklubb!! Élő -
#17116 én a szokásosat várom. Általában mindig mi vagyunk jobb formában, mivel nagyon mennek nekünk ezek a barátságos meccsek/kupák. De szvsz mint általában idén is egy erősen döntetlen szagú meccset érzek, amiből bármi lehet.
Hajrá Kékek! -
#17115 Ti mit vártok a vasárnapi magas presztízsű,de végülis barátságos meccstől? ez persze a két csapat szempontjából vérremenő meccs:)
szerintem jobb formában vagyunk és reális lenne egy 2-0,2-1. -
#17114 nem tévedsz, így van általában, de mostanaban ancelotti nyomja a 2-est is. de agüero meg ugysem az a tipikus befejező csatár, inkább center vagy kicsit szélek -
#17113 Esetleg Kalou is, ha megy az Arsenalba. Drogba, Anelka, Sturridge mellett végülis beférne a kezdőbe. Drogba úgy is többször sérült. Anelka viszont egész jó formában van, vele egész jó csatárpárosotok lenne. Csak kérdés, hogy megint egy csatáros tatktikátok lesz-e? Ha jól tudom leginkább olyan szokott lenni a felállás, bocsi ha tévedek. -
Bocsi, ez "ennyi"-re ráakartam tenni ezt a linket... :D -
Ennyi... :)
De innen Pizarro szinte biztosan és valószínűleg Sheva is kikerül. -
#17110 Ha esetleg jönne Agüero akkor mennyi csatárotok lenne összesen? Nem ismerem a teljes játékosállományt.