Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem egy sztrim se jo, van vkinek más opcioja?
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Hát pedig amit én írtam (#15518) az is a hivatalosról van... 😊
Eddig kiegyenlített a meccs, bár inkább felénk billen a mérleg...
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
biztos valaki otthagyhatta véletlenül a táskáját 😊
Carvalho és Anelka kisebb sérülés miatt nem játszik, mikelrõl nem tudni miért nem,d azt írják,h helyett ballack lesz a "fal".
Beletti meg eleve egy feltolt szélsõ védõ, mint Dani Alves kb, szoval sztem nem meglepõ a winger poszt, egyébként is sztem õ olyan, mint a MU-nál O'Shea, bárhol játszhat😊
Go Blues!!!
Közben Scholes kezezett > piros + büntetõ:
Murphy belõtte... 😊
1-0!
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Mégsem jármû, hanem valamilyen csomagot találtak a stadionban - ki kellett üríteni az egész stadiont.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Nem írtak bõvebbet, csak ennyit, hogy egy gyanús jármû miatt eltolják a meccset...reméljük semmi komoly és hogy el is kezdik idõben...
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Tottenham Hotspur - CHELSEA
- PL 30.forduló, White Hart Lane -
- ma 16:00, Chelsea TV -
- vezeti : Mike Dean -
- elõzõ : 1-1 (Bent ill. Belletti) -
Tottenham Hotspur : (4-4-2)
Manager : Harry Redknapp
Gomes
Corluka - Woodgate - King (c) - Assou-Ekotto
Lennon - Jenas - Palacios - Modric
Bent - Keane (c)
Cserepad : Cudicini, Zokora, Dawson, O'Hara, Huddlestone, Bentley, Pavlyuchencko
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
CHELSEA : (4-3-3)
Manager : Guus Hiddink
Cech
Bosingwa - Alex - Terry (c) - Ashley Cole
Essien - Ballack - Lampard
Belletti - Drogba - Anelka
Cserepad : Hilario, Ivanovic, Mancienne, Malouda, Quaresma, Kalou, Di Santo
-----------------------------------------------------------
Hát nyerni kell!
Belletti szélsõt játszik... 😊
Carvalho és Mikel sehol, remélem nem sérülés, bár erre lehet következtetni a padon ülõkbõl... :S
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A mérkõzést 30 perccel elhalasztják egy gyanús jármû miatt.
Kezdés: 16:30
CHELSEA FOOTBALL CLUB
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Hát azért nem mondanám egyértelmûnek ezt, papíron a miénk inkább X a MU pedig tuti 2-es...papíron.
Az indok egyszerû: Gera
Bár nem tudom ki nézi meg csak miatta a meccset...
CHELSEA FOOTBALL CLUB
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A legnevetségesebb, hogy az EU2-nek nagyobb egy Fulham-MU, mint egy városi rangadó...egyszerûen nevetségesek!
De már megszokhattuk...sajnos semmi nem adja a mai meccset, marad az online... :S
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Én a sorsolás elõtt egyedül a Manchestert akartam elkerülni és hát õket sikerült is elég rendesen. Én megvagyok elégedve.
Hajrá Kékek!
am. szvsz a porto még el is kaphatja a MU-t, a bayernél meg csak most derül ki igazán ,h mennyire számított nagy skalpnak egy 12-1. Arsenal pedig simán tovább fog menni.
GO BLUES!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Senki ne írjon, hogy miért nem írom oda az Arsenalt és a BM-t, majd meglátjuk - remélem révedek velük kapcsolatban... 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A tavalyi évrõl nem sokat írtam, de igen, örültem neki, és most sem tiltom meg nektek, hogy Ti örüljetek ennek...
Csak azért most is sokszor volt "szerencsétek" már a bajnokságban és erre ez...az egyik oldalon 1 nagy csapat, míg a másikon 3... :S
Mire innen valaki eljut a döntõig, kidöglik teljesen... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Hát az egyik ág egyértelmû (kicsit nevetséges, hogy minden fronton szerencsés a MU), kisebb csoda kellene, hogy ne õk kerüljenek be, míg a másik 3 esélyes (azért nem mondom, hogy 4, mert ki tudja mire lesz képes a BM egy nem Sporting színtû csapat ellen - mert a Barca határozottan nem olyan)...
Ez izgalmas lesz, de legalább ha BL-t nyerünk (vagy bárki errõl az ágról), nem mondhatják, hogy könnyû volt a sorsolásunk - mint egyeseknek...
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Ezekben a percekben kezdõdik a Bajnokok Ligája negyeddöntõjének és elõdöntõjének sorsolása az UEFA nyoni székhelyén.
A sorsolást David Taylor, az UEFA fõtitkára nyitotta meg, és a párosításokat Bruno Conti, a Roma legendás játékosa húzza ki.
Elõször a Villarrealt húzták ki. A spanyolok ellenfele az Arsenal. Megismétlõdik a 3 évvel ezelõtti elõdöntõ.
A címvédõ Manchester United sem panaszkodhat, a Portóval találkoznak.
A Liverpool ellenfele pedig...persze, hogy a Chelsea! Tényleg minden évben összekerülünk velük a BL-ben!
A negyedik párharc: Barcelona-Bayern München.
Az elõdöntõ párosítása:
Manchester Utd/Porto - Villarreal/Arsenal
Barcelona/Bayern München - Liverpool/Chelsea
Jó hír, hogy a negyeddöntõben és reményeink szerint az elõdöntõben is hazai pályán játszhatjuk a visszavágókat.
A meccseket április 7-8-án és 14-15-én rendezik.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
A ManU viszont tutkó döntös ilyen ágon
1) Villarreal - Arsenal
2) Manchester Utd. - FC Porto
3) L'pool - Chelsea
4) Bacelona - Bayern München
Háááát...a lehetõ legrosszabb, a miénk a slágermeccs... :S
Kemény lesz... :S
Elõdöntõk:
2) - 1)
4) - 3)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
CHELSEA FOOTBALL CLUB