Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Képes Sport.
Andrei Shevchenko még mindig a Chelsea játékosa, Milánóban csupán kölcsönben szerepel. Az ukrán támadó elmondása szerint a nyártól vissza térne Londonba.
Shevchenko képtelen bekerülni hétrõl-hétre az AC Milan kezdõjébe, így a rekord összegért igazolt csatár szívesen vissza térne a Stamford Bridgere a 2009/10-es szezonra.
"Nem bántam meg semmit." -kezdi nyilatkozatát a 32 éves csatár ikon.
"Mindig készen állok a bevetésre, csupán az edzõm nem számít rám. Nyáron a visszatérésem elõtt bármely ajánlatot elfogadtam volna. Tudtam, hogy nem fog kérõ akadni és azt is tudtam, hogy én leszek a csapat utolsó csatára. Végig a maximumot nyújtom majd az edzéseken és a nyáron visszatérek Londonba."
"Annyi biztos, hogy a nyártól Londonban fogok élni, azt azonban nem tudom, hogy fogok-e még játszani. Beszélni fogok errõl a Chelsea vezetõségével és majd ott eldõl a sorsom. Mindenesetre bízok magamban." -fejezi be az ukrán támadó.
Forrás:www.fansfc.com
-------------------------------------------------------------------------------
Hiddink: Nem adtam tanácsot!
A Chelsea menedzsere Guus Hiddink cáfolja azokat a híreket, melyek szerint tanácsot adott volna a klub vezetõségének, hogy kiket igazoljon a gárda nyáron.
Hiddink továbbra is állítja, hogy a szezon végeztével elhagyja a Stamford Bridge-t és vissza tér Oroszországba. A holland mester szerint azok a híresztelések is tévesek, melyek szerint a szakvezetõ tárgyal a klubbal szerzõdése meghosszabbításáról.
Rafael van der Vaart azon játékosok egyike, kiket Hiddink "tanácsának" tituláltak.
"Nem tudom, hogy hányszor kell még elmondanom, a nyáron elhagyom a Chelsea-t." - nyilatkozta a Sportweek-nek Hiddink.
"Egyáltalán nem adtam tanácsot a klub vezetõségének, hogy ki lenne ideális igazolás a nyáron. Így a Rafael van der Vaart-ról szóló hírek is hamisak. Õ egy nagy játékos, de még egyszer mondtam, nem segítem a Chelsea-t e téren. Az majd az utódom munkája lesz." - fejezi be sokat mondóan nyilatkozatát Hiddink.
A holland középpályáson kívül még a két orosz játékost Yuri Zhirkov-ot és Alan Dzagoev-et is szóba hozták a Chelsea-vel.
Forrás:www.setanta.com
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
REAL MADRID
Rafael van der Vaart a Real Madrid mellõzött középpályása bejelentette, hogy a nyáron elhagyja a Bernabeu-t és a Stamford Bridge-re igazol.
A holland játékos a múlt nyáron került a spanyol fõvárosba Hamburgból. A német Bernd Schuster irányítása alatt még csak-csak kapott lehetõséget, azonban Juande Ramos érkezése óta még a kispadra is nehezen fér fel.
Van der Vaart játszani szeretne a 2010-es labdarúgó világbajnokságon, azonban csak akkor utazhat ki Dél-Afrikába, ha klubjában alapember és rendszeresen pályára lép. A Chelsea-nél ezen lehetõség adott lenne.
"Szerencsémre a Chelsea akar engem, szóval minden világos."-nyilatkozta Rafael van der Vaart.
"Ha Guus Hiddink marad a Chelsea menedzsere remélem gyorsabban megtudunk majd állapodni. Egy szó mint száz el akarom hagyni a Real Madrid-ot." -mondja a holland.
Forrás:www.skysports.com
Szar Bayern, szar Bayern :)
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
-------11-39-------
15---8-------5---10
3---26-------6---17
---------1---------
ez 442 és két szélsõ van:malouda és jcole
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
ezt már évek óta várom,de mourinho 433-ja nagyon leragadt nálunk.
LEgutóbb amikor Quaresma beállt szerintem sokkal jobbak lettünk, igaz akkor Essien jött le...
Essien,Terry,Ballack bármikor betalálhatnak😊
Hiddinknek azonban rendesen össze kell ráznia a csapatot, hiszen a BL-ben a Liverpoollal csapnak össze, és a jelenlegi formákat tekintve ki vagyunk esve...)-: Hát ne legyen így!!
De visszatérek a bajnokságra. Az esélyünk ugyan megvan a bajnoki címre, hiszen jelenleg mindössze 4 pontra vagyunk a MU-tól, ám hozzáteszem, hogy a listavezetõ egy mérkõzéssel kevesebbet játszott. Viszont a következõ furdulóban az Aston Villával találkoznak. Az utóbbi meccseik alapján egyik csapat sincsen jó formában, bármi megtörténhet...Reméljük, hogy a Villa pontot tud rabolni a MU-tól, nehogy az újból jópár pontra megszökjön elõlünk. Azonban ha a MU nyer, akkor a Chelseanek 7pontot kell ledolgoznia, ami óriási feladat lenne, fõleg úgy, hogy a Tottenhamtól kikaptunk...
A következõ fordulóban a Newcastle otthonába látogat a Chelsea, ahol természetesen kötelezõ a 3pontot begyûjteni. A Newcastle ellen legutóbb 1pontot szereztünk a Stamford Bridge-en. Ha vesztünk vagy csak 1pontot szerzünk, akkor lemondhatunk a bajnoki címrõl, és a dobogó legalsó fokáért kell küzdeni...
A Liverpool a Fulhammel találkozik, és aligha lehetséges más, minthogy a Liverpool legyõzze a Fulhamot...bár reménykedni lehet, hisz a Fulhamnek sikerült a MU-t legyõznie, de ugye a két csapat formája között óriási a különbség.
Bár az Arsenal és a Chelsea között van még 6pont, azért nem szabad az Arsenalt sem lebecsülni. A Manchester Cityvel találkoznak, és mivel Wenger még a najnoki címrõl!!! sem mondott le, biztosra veszem, hogy teljes erõvel fognak küzdeni a gyõzelemért, aminek a vége véleményem szerint Arsenal gyõzelem lesz. Ha a Chelsea pedg újból botlik, akkor bizony a dobogóért is keményen meg kell majd küzdeni...
Az Aston Villa ugyan ott van rosszabb gólkülönbséggel az 5. helyen, de számunkra nem jelentenek veszélyt, ám a bajnoki cím sorsa már nagyban függ tõlük, hiszen a MU lesz a következõ ellenfelük.
A 33. fordulóban lesz egy Liverpool-Arsenal rangadó, mely mérkõzés nagyban befolyásolja majd a bajnoki címet. Majd a 36. fordulóban egy Arsenal-Chelsea meccs, mely számunkra sorsdöntõ lesz. Eldöntheti akár a bajnoki címet, vagy azt, hogy mely csapatnak kell a selejtezõkben részt vennie a BL-be jutásért.
Az utolsó sorsdöntõ meccs a 37. fordulóban lesz, egy Manchester-Arsenal meccs. A Bajnoki címre véleményem szerint még bárki odaérhet az elsõ három helyrõl, de akár Wenger annyíra belehúzhat, hogy megszorongatja a listavezetõt, ám ennek nagyon kevés esélye van.
Az Arsenal-Chelsea meccset egyértelmûen meg kell majd nyernünk, hogy a bajnoki cím újból a miénk legyen. Ugye van nekünk egy góllövõlista vezetõ Anelkánk, aki reméljük majd azon a meccsen is üzembe helyezi magát! (-: De van még Drogbánk, Lampardunk és sok másunk is...(-:
akkor nem szóltam, az mind1 😊
http://www.powerplaymanager.com/r57633
http://www.powerplaymanager.com/r57633
nekunk kéne megallitani oket..!
Ja...de a tegnapi (és ki tudja, a mai) meccsek után nehéz bármit is írni...nem hiszem, hogy most valaki is komolyan gondolta ilyen eredményekre... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Nem azzal van itt a gond...hanem az egész meccsen aludtunk - nem akarom elszólni, de ez Scolari csapata volt...legalábbis kísértetiesen hasonlított rá.
Az a gond, hogy még télen teljesen ésszerûen lemondtunk a bajnoki címrõl...
Erre jön Hiddink, akinek nagy nehezen, de sikerült elhitetnie velünk, hogy van még esély - erre bukott a MU, és ma megint > míg meg nem kaptuk a gólt, már rendesen a zsebünkben is érezhettük kicsit a címet, erre tessék - impotens játékkal kikaptunk.
Most már senki sem mondhatja, hogy van esélyünk - mert nincs, mi ezt a bajnokságot már megnyerni nem tudjuk, csak más tudja elbukni.
Remélem a BL-ben összeszedjük magunkat, mert így a L'pool kivégez minket.
Persze 1 meccsbõl most nem lehet következtetéseket levonni, most úgy is lesz 2 hét felkészülés.
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Ha ezt most nem húzzuk be, ennyi - és senki nem mondhat semmit innentõl kezdve.
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
GOGO BLUES!!!
GERA hatalmas góljával 2-0...így szokott lenni...MU kikap, mi is botlunk - remélem nem így lesz, GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
kikapott a mu nyerni kell
GO BLUES!!!!
:S GO BLUES!
Ti most hol nézitek, mert nekem a SopCasttel valami gond van, a böngészõsök meg nem jönnek be... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
shit...
nagyon jo lenne
Belletti igen fos a mai nap(sry), sajnálom szegényt, úgy látszik csereként nagyobb teljesítményt tud nyujtani😛
Kalou-t a pályára!!<#vigyor3>#vigyor3>
https://www.facebook.com/ferfiklubb/