24199
Chelsea Fan Club
-
Fulham - CHELSEA
- PL 3.forduló, Craven Cottage -
- ma 17:00, Eurosport 2 -
- vezeti : Andre Marriner -
Fulham :
Manager : Roy Hodgson
Schwarzer
Pantsil - Hughes - Hangeland - Konchesky
Gera - Murphy (c) - Etuhu - Duff
Dempsey - Zamora
Cserepad : Zuberbuhler, Kelly, Baird, Riise, Seol, Nevland, Kamara
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
CHELSEA :
Manager : Carlo Ancelotti
Cech
Bosingwa - Carvalho - Terry (c) - Ashley Cole
Ballack - Mikel - Malouda
Lampard - Anelka
Drogba
Cserepad : Turnbull, Ivanovic, Hutchinson, Essien, Deco, Kalou, Sturridge
-----------------------------------------------------------
Essien padon ... csak nehogy megunja egyszer.
Amúgy nem rossz felállás ... GO BLUES! -
Erre most nem tudok olyat írni, aminek nem lenne "következménye", úgyhogy inkább hagyom is... -
#17307 Majdnem mindegy hogy hogy kapunk 3 pontot sajnos én mindenben fanatikus magyar szurkoló vagyok úgytünik…… amúgy akármilyen magyar focistának ezt kívánnám pedig amilyóta tudom mi az a foci azóta Chelsea szurkoló vagyok..egy meccset nem hagynék ki semmi miatt…sajnos én még magyar szívvel születtem és talán ez hiányzik belőletek ha ebben problémát láttok… -
bonebeni #17306 ott a pont! -
Már bocs, de ez marhaság... :)
Most vagy Gerát szereted, vagy a Chelseat - ha mindkettőt, akkor meg ne pont ellenünk kívánd azt a 3 gólt, hanem bárki más ellen. -
#17304 Lehet hogy azt fogjátok mondani hogy nem vagyok igazi szurkoló de én Gera Zolinak mesterhármast kívánok viszont ettől függetlenül nyerjünk 5-3 ra:..... -
#17303 tuti, nem csalódtunk még:))
West stand upper, mondom az egyik legjobb! mindent látsz, és még üvöltözni is lehet:D -
Végül is csak a banneren lesz nagyobb változtatás, a többin kisebb ... az eredményjelzőhöz igazán ötletem sincs, azt csak egy kicsit változtatom meg, mert erre legalább ráfér minden lényeges info...
Remélem tetszik majd nektek... :) -
Hát már szinte kész is vagyok, de majd csak a Fulham meccs után debütál... :) -
#17300 Várom már az új design.t kíváncsi vagyok milyen lesz szerintem nagyon jó. -
bonebeni #17299 SZerintem teljesen:) Én ott voltam és nekem nagyon bejött az a hely. szélen ültem és elég jól lehetett látni mindent. -
Hát én sajnos még nem tudom ... még a Stamfordot nem láttam, de majd az idei szezonban... :D -
#17297 szegény 2percet lépcsőzött:) -
#17296 Ez jó hely? -
#17295 Köszönöm. Hétfőn adom postára a belépési nyilatkozatot és utalom a 6000Ft-ot. -
A cfc.hu fórumán vannak kint élő magyarok is a klubtagok között - ha esetleg csatlakozol a klubba, biztosan segítségedre lennének ... igaz ez megint csak pénzbe kerül (mármint a csatlakozás) ... érdeklődj. :) -
#17293 Köszönöm szépen a segítséged. De még az lenne hogy egyedül nem nagyon szeretnék kimenni mert nem nagyon tudok angolul és nem ismerem a járást ezért szeretnék valakivel[kikkel] kimenni. Ha valaki esetleg tervezi a közel jövőben hogy kimegy létszíves szóljon. Előre is köszönöm. -
Etelkozi Vata #17292 Krisz:
Ha szurkolók közé akarsz ülni és szurkolni, énekelni, satöbbi, akkor a Shed-et, vagy a Matthew Harding-ot választod, ha nézők közé, és kussban ülni, akkor az oldal lelátókat. Onnan jobban látni a meccset, de nem túl hangulatos a csönd....
Én próbáltam már a Shedet és a Matthew Hardingot is, neked is azokat ajánlom, olcsóbbak is.
És ne rangadót válassz, hanem valami kisebb csapat elleni meccset, mert a nagyokra csak hűségpont alapján kaphatsz jegyet, ami neked még nincs.
Ha regisztrálsz a CFC.hu-ra, akkor ott több segítséget kapsz, ha belépsz a szurkolói klubba, akkor mégtöbbet! -
A cfc.hu-n sok mindent megtaláltok, csak keresni kell... :)
Info a stadionról (nagyítható az első kép, ott van részletesen leírva, hogy mi-hol-merre). -
#17290 west stand uppert ajánlom én ott voltam faszentos:) -
#17289 Én is egy hazai bajnoki meccsre akarok kimenni.
Csak a helyekkel nem vagyok nagyon tisztába hogy melyik merre van és hova érdemes megvenni?
Segítene valaki benne?
West Stand lower--£48
West Stand upper és middle--£60
Matthew Harding lower--£45
Matthew Harding upper--£48
Shed End lower--£45
Shed End upper--£48
East upper--£48[/b] -
Már készülőben van az új design, hamarosan végzek vele... :) -
Hát Londonban még nem ... én most voltam kint a Kolozsváron a CFR elleni meccsen, de ebben a szezonban tuti megyünk tesómmal egy hazai bajnokira... :D
+ ha a "közelben" (talán pont a Puskás-stadionban... :D ) lesz BL meccs, akkora oda is megyünk - ha tudunk. -
#17286 Közületek volt már valaki kint meccsen? -
#17285 Köszönöm. Most regisztráltam a True Blue tagságra. Már le is vonták a 42£-ot. Négy héten belül levélben megérkezik a Teamcard, majd további két-három hétre rá a membership pack. -
Info, többet nem tudok ... talán a cfc.hu fórumán többet tudnak. -
#17283 Helló
Tud nekem valaki segíteni jegyet rendelni/venni Chelsea meccsre? nagyon köszönöm előre is. Üdv. -
Ez még nem sok mindent jelent, 2 forduló ment le, nem igazán lehet még semmit sem mondani ... meg várjuk csak ki a végét, 2 forduló múlva Burnley ... ki tudja ... :S
GO BLUES! :) -
#17281 és azelőtt 2 évig? cöcöcö... -
#17280 jó tény h erősek vagytok, dem ajd kiderül :) győzzőn a jobbik :D
(amúgy Tevez még hanyagolható kár volt na de CR...) -
#17279 Túl sok nektek a Homo meg a Tevez elvesztése.. -
#17278 Idén nem látom esélyét annak hogy valaki megelőzze a Chelsea-t…. -
#17277 most kezdődött a szezon :D 2 éve szarul kezdünk és a végén ki emeli mindig magasba a PL kupát?? -
#17276 Én egyértelműen Lampard gólt szeretnék látni…. -
#17275 nem vagyok lokis, sőt egy magyar csapatos sem max mtk, de nem tudom kinek szurkolnék, melyik csapat góljának örülnék jobban:S -
#17274 Nekem is ez jutott eszembe hogy megyek Loki-CHELSEA rangadót nézni.... -
#17273 MINKÉT HÍR JEE! loki megverte a levskit hihiii de nagy:D huh akkor én veszem meg a első jegyet:D -
#17272 Burnley 1-0 Man UTD
Hát nem egy csodás este??? -
Közben a Loki idegenben verte a Levskit, a végén még jön Mo-ra a Chelsea... :)
És nagy meglepetésre Burnley [1 - 0] MU... :D -
#17270 De szép volt Deco gólja!