Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
Chelsea: orosz sajtóhírek szerint Zsirkov már a „kékeké”

Az orosz médiában megjelent értesülések szerint a Chelsea-ben folytatja pályáfutását Jurij Zsirkov, a CSZKA Moszkva középpályása.
Ha igazak az értesülések, az orosz válogatott játékos 21.5 millió eurójába került a „kékeknek”, és négy évre szóló szerzõdést írt alá a londoniakhoz.

Zsirkovot többek között a Bayern München is szerette volna leigazolni.

sztem jól jártok vele, kurvajó pléja, és a ruszkiknak amúgy is nagyon jól megy mostanában, a kérdés csak az, bepasszol e a jelenlegi felállásba, az õ posztján azért elég jól el vagytok eresztve (ballack és lampard mindenféleképpen ugyanaz a poszt, essien asszem inkább védekezõ középpályás, de még õ is elõrébb áll jelenleg a rangsorban)

hedonist
remélem a vb után visszajön <#puszi>

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
én is így vagyok vele,de nagyon bírom. irigyelni fogom az uj csapatát.

egyébként ezt már fel akartam hozni, érdekes,h ballack sokkal hátrébb játszik, mint anno a leverkusenben vagy akár a bayernben, ott szinte már kiegészítõ csatár volt.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Japep

Nem, hanem Guus Hiddink jegyzete az ittlétérõl meg ilyenek...de csak kattints rá.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

KAMIONOS KOGYO
Vicces<#kerdes><#kerdes>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Japep

Elolvasni! (www.chelseafc.hu)

😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Hát csak ne hozzánk jöjjön...Mikel és Essien (és GH-nél Ballack) mellé felesleges.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Miguel Veloso átadólistán.

nem örülnék, ha a Bolton-ban kötne ki, az egyik kedvenc védekezõ kp-m a fifában, biztos jó az életben is😄

hedonist
egyetértek, így már nem túl releváns. ez a pirlós dolog már tavaly is felmerült és akkor is hülyeség volt. ki helyett jönne a kezdõbe mégiscsak? Lamps, Essien, Mikel/Ballack? vicc.. nem akarok olaszokat a csapatba,max zola-t vissza😄

Bulykin
<#taps><#worship><#vigyor2>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Japep

Grat neki! 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Ronaldo: A Barcelona nem érdemelte meg a döntõbe jutást!
Már van annyi tapasztalatom, hogy jól tudom kezelni a rám nehezedõ nyomást. Mindig rossz veszíteni egy Chelsea vagy egy Barcelona ellen, akik teszem hozzá nagy szerencsével és jogtalanul jutottak be a döntõbe - de az elõzményekkel már senki sem foglalkozik...''

Igaza van, de ezt még meccs elõtt kellett volna mondania, így már csak magyarázkodásnak tûnik...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Hát azért én remélem, hogy nem igaz...
Most tanácsolta Hiddink, hogy fiatalítsunk - és hogy igazán 1 fiatal csatárra van szükségünk, erre õ 30 évesen?
Úgy sem bírná az iramot, Deconak sem megy itt...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

KAMIONOS KOGYO
Olvasgattam:

"Az olasz La Gazzetta Dello Sport szerint világbajnok középpályással erõsítené meg keretét az angol Chelsea. A londoni Kékek kiszemeltje Andrea Pirlo, az AC Milan fedezete, aki alighanem követi jelenlegi mesterét, Carlo Ancelottit Roman Abramovics dúsgazdag klubjába."

- pepsifoci.hu - A valószínûsíthetõen edzõcsere elõtt álló Milannál az idõsebb játékosok lehetnek az elsõ áldozatai az átalakulásnak, így a 30 éves Pirlo is alighanem továbbállna Lombardiából.
A viszonylag olcsón megszerezhetõ szervezõjátékos mesés fizetésért cserébe érkezhet Londonba, ahol akár újra együtt dolgozhat Ancelottival, akivel nyolc évet és 230 mérkõzést húztak le együtt a Milannál.
Pirlo játékintelligenciája és rugótechnikája mellett arról is híres, hogy a 2006-os vb-döntõ legjobb játékosának választották meg a franciák ellen, büntetõkkel megnyert finálét követõen.

<#vigyor3>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

hedonist
és hát sajnos nem hagyja ott miattunk az orosz válogatottat érthetõ módon, a jövõévi vb miatt.jó esélyekkel indulnak. DE és ez a lényeg, vszinu vmi manager elszarakodik itt egy- másfél évet aztán sanszos,h hiddink visszatér, erre tett célzást is.

Rockynhooo
Ja tényleg. Értem már. Köszönöm a válaszokat.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rudee
Közben még orosz kapitány is.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rockynhooo
jaaa értem. és akkor csapat nélküli lesz? nem nagyon vagyok képbe most a témával 😄

Nem küldik el, alapból úgy jött bármi lesz õ csak fél évig marad.

REAL MADRID

Rockynhooo
de Hiddinkel mi van ? jó munkát végzett.. miért akarják pár hónap alatt elküldeni ?

Japep

Egyáltalán nem biztos, hogy jön - bár valószínûnek tûnik.
Gondoljatok csak vissza a tavalyi átigazolási szezonra: Drogba már a Milanban volt, Lampard pedig az Interben ... errõl ennyit.

Ahonnan meg azt a hírt vetted - nézz szét kicsit jobban:

Az Ancelotti ügy nincs lezárva - ezzel még nincs is baj
Ancelotti maradna ameddig csak lehet - ergo ha nem küldik el, marad ...
Ancelotti már a Chelsea edzõje - az elõzõ után meg kijelenti, hogy már április óta itt van...
Ancelotti tárgyalt velünk, ez már biztos! - aztán már csak ez biztos...

És ezt csak egy oldal fõoldaláról szedtem össze...minden szart leírnak arra az oldalra, hogy megnézzék. Javaslom ismét, hogy olvasgasd nyugodtan, de hinni a .com-nak és a .hu-nak higgy.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

miért? beszéltél vele? -.-
kuzco007
mi bajotok vele? nem õ tehet róla, h a milánba beképzelt melegek játszanak😄

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

Oziris666
Dehogy muszáj,ha jön se fog sokáig maradni😄

pedig muszály lesz megszokni Ancelottit...

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

Oziris666
Nem kell még1 Scolari...

Ancelotti már a Chelsea edzõje
Carlo Ancelotti a Daily Telegraphnak adott nyilatkozatában teljes nyíltsággal elismerte, hogy már április óta a Chelsea edzõje.

Gyakorlatilag eldöntött tény, hogy a nyártól Carlo Ancelotti veszi át az angol Chelsea szakmai munkájának irányítását. A jelenleg még az olasz AC Milant vezetõ szakember most elismerte: a múltban nem mindig mondott igazat a terveivel kapcsolatban és "papíron" már április óta az angolok szakvezetõje.

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

KAMIONOS KOGYO
OK pont most írtam be a keresõbe 😊

Japep

Azért errõl a meccsrõl inkább itt.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

KAMIONOS KOGYO
1-0 ezaz!<#wink>

Japep

Nem, õ úgy értette, hogy a döntõbõl már nem lehet kiesni.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

KAMIONOS KOGYO
Tehát......a Barca nyerje!<#wow3>

Japep

Ja, engem sem izgat annyira az egész, ha jobb dolgom lesz kihagyom én is.
A döntõ-teóriáddal egyetértek.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Én pedig úgy döntöttem, hogy sértett Chelsea-sként bojkottálom a BL döntõ megnézését, a végeredmény sem érdekel.
Valahogy egy csapatos döntõnek érzem, a másikat nem gondolom, hogy BL döntõt kellene játszania.

Ez csak szubjektív magánvélemény és magánnyomor, persze...

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Atti12
<#eljen> Reméljük megtörténik 😊

Japep

Én úgy vagyok vele, hogy ma nyerjen a MU - bizonyítsák be a kétkedõknek is, hogy az angolok a legjobbak, és ha nincs Örebrö, nincs MU-FCB döntõ sem.
Errõl ennyit.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Matthew Prosac
"Ha dönteni kellene,hogy ki nyerje,én azt mondanám a MU essen ki!!!!"

Hova essünk ki? Nemértelek -.-

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Barnabyka
szvsz a rendes játékidõben X születik és hosszabbításban talál egy gyõztes gólt a Barca. Bár hülyeség találgatni mert megjósolhatatlan, én reménykedem ,h este látok egy kiváló BL döntõhöz méltó mérkõzést.

KAMIONOS KOGYO
OK

hedonist
gondolhatod, nekem sem a szívem csücske,de azért még is csak angol foci rajongó vagyok,de elsõsorban most inkább a barcelonaval kapcs. vannak erõsebb ellenérzéseim.

KAMIONOS KOGYO
MU ellenes vagyok!

hedonist
számomra érthetetlen, hh ez mitõl logikus, de mind1😊 engem jobban izgat az fa-cup mint a bl most. de hát azért megnézem és örülni megkönnyebbülten leszek szomorú amikor a mu gólt lõ, és idegesen csalódott, amikor a barca.

Freedom88
csak ahogy leirtad, vicces volt. Szóval ki nyeri meg és akkor rá a válasz, remélem MU kiesik. ergo Barca nyer😊 Na nem kötözködtem, csak megemlitem😊

T.T.

KAMIONOS KOGYO
Igen ha már ilyen "szerencsésen" továbbjutottak,akkor nyerjék is meg!

hedonist
határtalan logikára vall az okfejtésed <#beka2>
én a manchesternek szurkolok, nehogy már a szegyentelen módon rajtunk továbbjutó barca nyerjen...

Freedom88
vagyis akkor a Barca nyerjen?

T.T.

KAMIONOS KOGYO
MA BL döntõ ki nézi?
(Ha dönteni kellene,hogy ki nyerje,én azt mondanám a MU essen ki!!!!)

Japep

Ugye Hiddink 13 bajnoki meccset játszott a csapattal - kíváncsi voltam, hogy ez neki és elõdeinek (nekik is az elsõ 13 meccs) hogyan alakult:

G. Hiddink: 11-1-1 (24-9) > 85%-át nyerte meg
L.F. Scolari: 10-2-1 (30-4) > 77%-át nyerte meg
A. Grant: 8-3-2 (22-8) > 62%-át nyerte meg
J. Mourinho: 10-2-1 (21-4) > 77%-át nyerte meg

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Véletlen volt na 😄

REAL MADRID

Fabio Capello
énistéged Monokám... 😄

szóval: a Motta-Milito transzfer részeként még õ is megy kölcsönbe