Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hedonist
foster mély gyenge pont az igaz,de azért a mezõny sem túl erõs a tavalyihoz képest, simán keresztül kéne szántanunk a pályát. a "junájtidozás" meg nem pejoratív nálam csak egyszerûbb volt gyorsan leírni fonetikusan.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Atti12
már ne haragudj, de te melyik meccset nézed? 😊 jelenleg az egyetlen gyengepontunk Foster... És a "junájtidozásod" se tetszik 😊

hedonist
jah pontatlanok vagyunk és nem pörögnek a passzok:S tök gyenge a junájtid kicsit nyomni kell oket befele és menne!

GOGOBLUES

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Barnabyka
Drogba szép keresztlabda kapásból csak kár hogy Malouda másnaposan játszik és nemtalálta el😊

Barnabyka
Azthiszem egy szót sem szóltam Cech formájára. Köszönjük😊

asfa
hát igy megy ez, HAJRÁ CHELSEA!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Barnabyka
nah 0-1:S

Cech kicsit mellényúlt.. remélem ez nála az idény elõtti forma mert õ az ilyet simán védeni szokta.

Barnabyka
ez kell .. Carvalho,Ivanovic kavarodás egy beadás után és Evra mentett a gólvonalról kapufára. A következõ bemegy.

Hajrá Kékek!

asfa
HAJRÁÁÁ CHELSEA! 😊 jó volna gyõzelemmel kezdeni!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Japep

Nekem tetszik, de jobban tetszene egy Carvalho<>Alex csere.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Barnabyka
hmm róla nem is tudtam, pedig várom, hogy láthassam tétmeccsen. Am. én annyit módosítottam volna, hogy Ivanovic Terry belsõ vedelem mellett jobboldalt Bosingwa-t játszatnám. De ezt már Ancelotti biztos jobban tudja.

Japep

Sérült Ferreira és Joey mellett.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Barnabyka
Zhirkov?

Japep

Manchester United - CHELSEA
- The FA Community Shield '09, Wembley -
- ma 16:00, Sportklub -
- vezeti : Chris Foy -

Manchester United :
Manager : sir Alex Ferguson

Foster
O'Shea - Evans - Ferdinand (c) - Evra
Park - Carrick - Fletcher - Nani
Berbatov - Rooney

Cserepad : Kuszczak, Fabio Da Silva, Gibson, Scholes, Valencia, Giggs, Owen

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

CHELSEA :
Manager : Carlo Ancelotti

Cech
Ivanovic - Carvalho - Terry (c) - Ashley Cole
Mikel
Essien - Malouda
Lampard
Anelka - Drogba

Cserepad : Hilario, Alex, Bosingwa, Belletti, Ballack, Deco, Kalou

-----------------------------------------------------------
Végre tétmeccs ... illene nyernünk... 😄
GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
azt gondoltam, csak a fejre voltam pl kiváncsi😊

banok
ha valakinek nem lenne SportKlubja...
Chelsea-Manchester United streamek

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Barnabyka
photoshop, de én annyira nem értek hozzá ezért a profiktól kértem: Logómûhely topik.

hedonist
hogy csináltad egyébként?

Barnabyka
köszi😊

Úgy-úgy meg kell nyerni végre a szuperkupát is én azt mondom.

Hajrá Kékek!!!

hedonist
kurva jó a "névtáblád" vagy mi a neve😄

Ma nagyon drukkolok, végre újra a két legnagyobb rivális😊 vaskos szerencsét a srácoknak😊

GO KÉKEK!

Barnabyka

Jagumo
ÁÁ 😄 Végre indul a szezon, jó kezdés lenne a Community Shield 😛

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Barnabyka
BL végkimeneteli odds-ok.

Szvsz elég reális helyen vagyunk..sõt.

Bulykin
Vasárnap 15:35 Sportklubb!! Élõ<#vigyor2>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Barnabyka
én a szokásosat várom. Általában mindig mi vagyunk jobb formában, mivel nagyon mennek nekünk ezek a barátságos meccsek/kupák. De szvsz mint általában idén is egy erõsen döntetlen szagú meccset érzek, amibõl bármi lehet.

Hajrá Kékek!

hedonist
Ti mit vártok a vasárnapi magas presztízsû,de végülis barátságos meccstõl? ez persze a két csapat szempontjából vérremenõ meccs😊
szerintem jobb formában vagyunk és reális lenne egy 2-0,2-1.

hedonist
nem tévedsz, így van általában, de mostanaban ancelotti nyomja a 2-est is. de agüero meg ugysem az a tipikus befejezõ csatár, inkább center vagy kicsit szélek

SLICK
Esetleg Kalou is, ha megy az Arsenalba. Drogba, Anelka, Sturridge mellett végülis beférne a kezdõbe. Drogba úgy is többször sérült. Anelka viszont egész jó formában van, vele egész jó csatárpárosotok lenne. Csak kérdés, hogy megint egy csatáros tatktikátok lesz-e? Ha jól tudom leginkább olyan szokott lenni a felállás, bocsi ha tévedek.

Japep

Bocsi, ez "ennyi"-re ráakartam tenni ezt a linket... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Ennyi... 😊
De innen Pizarro szinte biztosan és valószínûleg Sheva is kikerül.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

SLICK
Ha esetleg jönne Agüero akkor mennyi csatárotok lenne összesen? Nem ismerem a teljes játékosállományt.

hedonist
álmom válna valóra😊
kemény gyerek õ, mindig figyelem. olyan, mint tevez, kicsi,de harcos, én nem félteném.

Kocka08
Drogba meg hosszabított!!!!!!!!!!!!!!

yeah!!!!!!!!!!
csak hûséges maradt...

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

Kocka08
A Daily Mail szerint Sergio Agüero, az Atlético Madrid csatára hamarosan a Chelsea labdarúgója lehet: a londoniak állítólag készek 38 millió fontot és Deco játékjogát felajánlani a spanyol klubnak az argentinért cserébe.

Kérdés hogy mennyire tudna helyt állni a kemény angol bajnokikon….Hiszen ottt van Sheva példája(sajnos)..De annyiból jobb helyzetben lenne hogy még fiatal..

Reménykedjünk hogy összejön!!

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

hát ha tényleg elmegy nagyon fogom sajnálni:S viszont az Arsenalban biztos jól játszana és kapna is lehetõséget

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

Bulykin
jah, már nyár elején lehetett errõl olvasni, de nagyon remélem h nem igaz a hír! Kalou is nyilatkozta, hogy szimpatizál az Arsenállal:c

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Barnabyka
hedonist
így van ahogy mondod, bár anelka mindkettõ lehet, de ez egyáltalán nem sok. comm shieldet meg kell nyerjük, sokkal jobb formában vagyunk.

kuzco007
a Prilo nagyon is jó játékos, igaz kicsit öreg, de ha jobb mint Ballack, már megérte, legalább minden szabadunkból gól lesz😊

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

Bulykin
nagyon remélem h chelsea siker lesz😊 Zhirkov és Sturridge-ra leszek am nagyon kíváncsi, remélem kegyetlen nagy formában lesznek és persze a többiek is😊 nem akarom h a tippmix elússzon<#idiota>

egy hétvégi komjunitire mit jósoltok😄? meg kéne a Unitedet alázni<#violent><#boxer><#gun>

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

Bulykin
Kalou a szélen szokott játszani, álltalában Anelka is, Sheva és Pizza...inkább hagyjukxD marad Sturridge és Drogba^^
de am igen, tényleg akad bõven

Oziris666
Drogba,Anelka,Kalou,Sevchenko,Pizzaro,Sturridge azért akad bõven,fõleg ha az ukrán meg a perui rajtunkragad...

Jó az neki,ott talán többet játszhat,persze ha befér Mccarthy meg az új 7,5 millás igazolás Kalinic mellett...

Bulykin
jaja, pedig ha játszatnák szeritnem bizonyítana Franco, mert tud õ!

hedonist
pfff... mert annyira el vagyunk eresztve csatárokkal... azért az is vicc,h sturridge-ot preferálják szántó-val szemben.

Bulykin
Di Santo fél évre kölcsönbe megy a Blackbournbe!!!

hedonist
képben vagy😄

hát gyerekek én majdnem kiugrottam az ágyból németországban, amikor a cnn-en szalaghíreknél olvasom,h pirloért ajánlatott tettunk vmi 13-14 euroért de a milan nem fogadta el szerencsére mert kevesellték, hát komolyan leszakad az arcom.mi a francnak ide? csak, mert ancelotti annyira birja.. mindegy, csak nagyon merem remélni,h meghiúsul az üzlet.
Grat a csapatnak a 100%-os amcsi szereplésért!

Pethy23
sérült
a Joe Colelal mi van most? az elmúlt szezonba talán nem is játszott
sérült v csak nincs formában?
Barnabyka
kiváncsi lennék ezekre az emberekre a meccs után is..