Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Bulykin
nem volt rossz ez a kupadöntõ, nagyon örülök a sikernek!
igaz, ez a taktika még nem az igazi...
a 2.gól tényleg érdekes szitu, de a barca meccs után sztem senkinek egy szava sem lehet😄
és hát a végén, amikor Deco átengedte Kalounak^^ ááh, Kalou az én besztem, nagyon örültem neki!! respect!!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

hedonist
nagyon jó!
meg a banner is tetszik, ötletes😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Japep

Köszi szépen! 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Jaja, nekem az utóbbi 3-4 év összes találta megvan, külön-külön kiírva 1-1 nyomtatható felületû DVD-re (a tavalyi DVD "borítója" pl ez)... 😊

Ezért gyûjtöm õket ilyen szorgalmasan... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Rudee

Szar Bayern, szar Bayern :)

banok
lesz az is (ti ezeket gyûjtitek?)

Pethy23
Még igen!
Japep

Köszi szépen ... esetleg a büntetõpárbajról / kupaátadásról nem tudsz ilyen letölthetõ videót? 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Krisz018
Köszönöm.

banok
addig is itt a van a 4 gól letölthetõ állapotban
MU-Chelsea
1-0 1-1 1-2 2-2

hedonist
terry-alex majdnemhogy tökéletes volt hiddink alatt
nem akarom elkuldeni carvalho-t birom én ot is,de vhogy inkabb alex még

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

banok
majd lesz hamarosan hosszú összefoglaló

Krisz018
Valaki a gólokat pls!!<#help>

Pethy23
Ha lenne egy jó Carvalhonk amire megint van esély akkor megint jó lehet a védelmünk, az tuti elsõ félidõben minden labdát gond nélkül áthoztak a középpályánkon!
hedonist
nem baj essien ennél már csak jobb lesz a köv. meccseken! tényleg nem volt élete formájában,de úgy senki sem...

Pethy23
Kb 50%-ra sikerülhetett elsajátítanunk a rombusz taktikát lampard(deco becserélése után már nem) meg essien abszolút gyenge volt.
hedonist
de persze örülök és GO BLUES gyõzelem a lényeg, csak folytassuk!!!

hedonist
kettõs érzelemmel tölt el ez a gyõzelem...
nem volt tisztán fer amit nem várnék a csapatunktól, mert sztem fer csapat vagyunk. és a fontosabb,h szörnyen játszottunk, semmi szép kényszerítõzés gyors passzok hiányoztak pörgõs JÁTÉK.. ez nem volt. a MU-sincs nagyon nagy formában,de mi ugy néztunk eddig ki,h igen, ez így kevés, nem túl magabiztos a csapat. és a másik,h nagyo sok hiba volt amibõl 1000 eladott labda lett vagy elfuserált támadás.

asfa
köszönjük, egyetértünk végre, szép volt!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Japep

Grat a csapatnak, végre egy gyõztes büntetõpárbaj... 😊

GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Cabell
Igen, szerintem is, így korrekt.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Barnabyka
áléáléáláóóóó

Tovább a BL trófeáig srácok😊

Atti12
Gratula.. így már korrekt..

asfa
éééés megvaaan!
Megnyertük
Szép volt KÉKEK!

asfa
igen tudom,mondtam én is h nem volt fer

asfa
Evra kihagyta

WuFraZselic
Igen, de meg mindig ott a 2nd option, oldalra kiguritani 😊 na mind1, nezzuk a meccset

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

asfa
Drogba is berúgta

asfa
1-0 közben.. Giggs kihagyta

asfa
hát errõl van szó, azelõtt megállította akkor most mér nem? ne nekem magyarázzátok már meg, basszus, a bírónak.. én se kezdtem el ugatni nálatok amikor összevissza fujtak ellenünk egymás elleni meccseken, én se mentem h büszkék lehettek és nem is fogok..
a bironak mondjátok h büszke lehet, h ezt tette de egy szavatok nem lehet mert szokás szerint egyenlitettetek a 100.percben 😊 ugyh nyugi van

WuFraZselic
Jah, csak az nem csak ugy gol lett. Kb 20 mp-e fekudt Evra, elotte 3 perccel a biro megallitotta hasonlo esetbe...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

asfa
de idejössz és beirsz ilyet h büszkék lehetünk, ergo minket hibáztatsz, és kezded a flémet, mert ebbõl az lesz és az lett, vagy van.. úgyhogy de én vagyok felháborodva,mert gyûlölöm ha idejönnek osztani az észt, a rivális csapatoktól, feleslegesen

Atti12
sztem nem volt les, de majd úgy is lesz ismétlés 😊 Na lássuk..

Matthew Prosac
ne hogy már még te legyél felháborodva!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Barnabyka
a te szavaiddal élve. ezvan😊

de tessék CS nicns már hosszabítás nélkül😊

asfa
és persze ki se kaptok mert habiszti 998. percben egyenlitetek 😄 ami lehet les volt, de ez van.. 😊

Cabell
😊

Atti12
Gratulálok annak a tisztességteljes német csapatkapitánynak 😊 My game is fairplay.. hogy is vanez?<#levele>

asfa
ne kezdj már el itt flegmázni mert ápoltak egyet egy meg földön volt és gól lett.. ez van ilyen a foci, nem volt fer de most úgy néz ki nem arra mentek hanem gyõzelemre..most tuti csaló Chelsea lesz ezentúl és ilyenkor elfelejtõdik h a bl döntõben kifujták a Chelseat a Mu ellen meg stb sorolhatnám sokáig amibe bele se kezdek és te se, mert te is tudod mirõl van szó rengeteget beszéltünk errõl.. ne kezdjünk bele ebbe, ez van, fogadd el egyszer ha kikaptok.. azt hogy hogy azt meg játszd le magadban mert mi igazán nem tehetünk rola!

Matthew Prosac
jaj, ne tedd már a hülyét tudod te mirõl van szó..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Japep

Most ezt komolyan gondoljátok?
A játékos a hülye, mert belövi a gólt?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Cabell
igen, azért most pirulhattok picit..

Matthew Prosac
erre igazán büszkék lehettek -.-

Barnabyka
Lampard 2-1.

kicsit no comment gól, de becsorgott.

Hajrá Kékek.

asfa
Lampard GÓÓÓÓLL 2-1

Barnabyka
Az idény elsõ gólszerzõje: Carvalho😊 1-1

Hajrá kékek!

asfa
GÓÓÓÓL CARVALHO EGYENLÍT GOGO CHELSEA!

hedonist
jah pl amikor berbatov kényszerítözött már nemtom kivel,de az is akkora hiba volt a részünkrõl,h elfuthatott ott... ezeket olvasni kellene.

Így legyen, gyõzzön aki jobban kûzd😊

Atti12
hát nem 1-2 gyönyörû akciónk volt, bár igaz hogy a félidõ második felében kicsit leültünk 😊 Meglátjuk mi lesz a vége ^^