Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Chelsea három sérült játékosa, Joe Cole, Paulo Ferreira és Jurij Zsirkov felépült sérülésébõl, és teljes értékû edzésmunkát végeznek.
Cole és Ferreira több mint fél éve nem lépett pályára, míg az újonnan igazolt Zsirkovnak a felkészülést kellett kihagynia.
A három játékos akár már a szombati Burnley elleni bajnokin is pályára léphet.
Forrás:www.nso.hu
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Ha így folytatják a riválisok, nekünk csak a kötelezõket kell hozni😊
Hajrá Kékek!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!
a gyõzelemhez meg grat😄 Anelka góljánál olyat ugrottamxD végre õ is betalált, a 2.félidõben nagyon hajtott, megérdemelte
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
eddig jók vagyunk de két meccs múlva viszont Tottenham ott kel megmutatni majd elõször h jo e ez a csapat
😄
Félre ne értsetek, itt semmi obszcénra nem gondoltam, hanem CSAK a mondandómra... 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Anelka góóól 😊 ez már meglesz
ezt nem értem ballackot preferálni essiennel szemben:S
Nem is tudom minek erõltetik ballackot hát nem megy neki mióta nálunk van úgy igazán, egy szürke katona a csapatban.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Bár reálisan mi mégis sak egy Fulham ellen játszunk "idegenben".
-->
Elég a 0-4 is😊
Hajrá Kékek!!!
- PL 3.forduló, Craven Cottage -
- ma 17:00, Eurosport 2 -
- vezeti : Andre Marriner -
Fulham :
Manager : Roy Hodgson
Schwarzer
Pantsil - Hughes - Hangeland - Konchesky
Gera - Murphy (c) - Etuhu - Duff
Dempsey - Zamora
Cserepad : Zuberbuhler, Kelly, Baird, Riise, Seol, Nevland, Kamara
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
CHELSEA :
Manager : Carlo Ancelotti
Cech
Bosingwa - Carvalho - Terry (c) - Ashley Cole
Ballack - Mikel - Malouda
Lampard - Anelka
Drogba
Cserepad : Turnbull, Ivanovic, Hutchinson, Essien, Deco, Kalou, Sturridge
-----------------------------------------------------------
Essien padon ... csak nehogy megunja egyszer.
Amúgy nem rossz felállás ... GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Erre most nem tudok olyat írni, aminek nem lenne "következménye", úgyhogy inkább hagyom is...
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz
Már bocs, de ez marhaság... 😊
Most vagy Gerát szereted, vagy a Chelseat - ha mindkettõt, akkor meg ne pont ellenünk kívánd azt a 3 gólt, hanem bárki más ellen.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz
West stand upper, mondom az egyik legjobb! mindent látsz, és még üvöltözni is lehet😄
Végül is csak a banneren lesz nagyobb változtatás, a többin kisebb ... az eredményjelzõhöz igazán ötletem sincs, azt csak egy kicsit változtatom meg, mert erre legalább ráfér minden lényeges info...
Remélem tetszik majd nektek... 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Hát már szinte kész is vagyok, de majd csak a Fulham meccs után debütál... 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Hát én sajnos még nem tudom ... még a Stamfordot nem láttam, de majd az idei szezonban... 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A cfc.hu fórumán vannak kint élõ magyarok is a klubtagok között - ha esetleg csatlakozol a klubba, biztosan segítségedre lennének ... igaz ez megint csak pénzbe kerül (mármint a csatlakozás) ... érdeklõdj. 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Ha szurkolók közé akarsz ülni és szurkolni, énekelni, satöbbi, akkor a Shed-et, vagy a Matthew Harding-ot választod, ha nézõk közé, és kussban ülni, akkor az oldal lelátókat. Onnan jobban látni a meccset, de nem túl hangulatos a csönd....
Én próbáltam már a Shedet és a Matthew Hardingot is, neked is azokat ajánlom, olcsóbbak is.
És ne rangadót válassz, hanem valami kisebb csapat elleni meccset, mert a nagyokra csak hûségpont alapján kaphatsz jegyet, ami neked még nincs.
Ha regisztrálsz a CFC.hu-ra, akkor ott több segítséget kapsz, ha belépsz a szurkolói klubba, akkor mégtöbbet!
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
A cfc.hu-n sok mindent megtaláltok, csak keresni kell... 😊
Info a stadionról (nagyítható az elsõ kép, ott van részletesen leírva, hogy mi-hol-merre).
CHELSEA FOOTBALL CLUB