Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krisz018
[nagyKorábbi sérültjeink ismét fittek![/nagy]

A Chelsea három sérült játékosa, Joe Cole, Paulo Ferreira és Jurij Zsirkov felépült sérülésébõl, és teljes értékû edzésmunkát végeznek.

Cole és Ferreira több mint fél éve nem lépett pályára, míg az újonnan igazolt Zsirkovnak a felkészülést kellett kihagynia.

A három játékos akár már a szombati Burnley elleni bajnokin is pályára léphet.

Forrás:www.nso.hu

Jagumo
Reggel leültem a gép elé, 1. dolgom volt megnézni a reggeli kávém mellet hogy mennyi lett, mikor megláttam az eredményt majdnem leköptem a monitort 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
Fantasztikus lett a Banner! Én is akartam csinálni, de 1 nem találtam jó képet, 2 mindig te csinálod, szal profi vagy benne 😄 Igényes lett 😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Barnabyka
Liverpool-Aston Villa 1-3

Ha így folytatják a riválisok, nekünk csak a kötelezõket kell hozni😊

Hajrá Kékek!

Japep

Köszi... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Japep kegyetlen jó, az egész, semmi kifogás nem érheti, ne érts félre, nekem személy szerint csak a CHELSeafc felirat nem tetszik annyira, mert nem olyan esztétikus szerintem,h az ea kisebb, de ez a mozaikos megoldás megér egy misét😄!!!<#worship>

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

kuzco007
nagyon zsír az új style

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

grat a bannerhez..nagyon ütõs😊

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

Krisz018
Fulham - Chelsea

1-Félidõ

Part1

Part2

2.Félidõ

Part1

Part2

Bulykin
aztakúrva<#wow2> ütõs kis banner<#eljen>

a gyõzelemhez meg grat😄 Anelka góljánál olyat ugrottamxD végre õ is betalált, a 2.félidõben nagyon hajtott, megérdemelte

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Barnabyka
nagyoon szép😊

Japep

Köszönöm... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Krisz018
Összefoglaló:

[b]HQ 624x352[b]

Fulham - Chelsea

Krisz018
uhh nagyon király Japep!!!!!!!!<#taps><#taps>

asfa
fasza az uj dizájn 😊

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Krisz018
:A Gólok:

HQ 624x352

Drogba (39.)

Anelka (76.)

Barnabyka
Egy könnyed meccsen 0-2😊

Mostmár jöhet is az új banner😊<#beka3>

asfa
Bosingwa le Hutchinson be
eddig jók vagyunk de két meccs múlva viszont Tottenham ott kel megmutatni majd elõször h jo e ez a csapat

asfa
Lamaprd-Deco csere

Jagumo
0-4 ig meg se kell állni 😊

Japep

😄
Félre ne értsetek, itt semmi obszcénra nem gondoltam, hanem CSAK a mondandómra... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Jagumo
0-2 😛

Jagumo
😄😄😄DDD

asfa
0-2
Anelka góóól 😊 ez már meglesz

hedonist
gratula!!!
ezt nem értem ballackot preferálni essiennel szemben:S
Nem is tudom minek erõltetik ballackot hát nem megy neki mióta nálunk van úgy igazán, egy szürke katona a csapatban.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
majd én helyetted is😄 PÖCS!

Barnabyka
Drogba😊 0-1

Anelka azért kicentizett labdával szolgálta ki.

Japep

1-0 DROGBA!

GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Barnabyka
úgylegyen!!!

Bár reálisan mi mégis sak egy Fulham ellen játszunk "idegenben".

-->

Elég a 0-4 is😊

Jagumo
Nekünk is jóljönn egy ilyen 0-5-ös gyõzelem! 😊

Barnabyka
jól csinálja Ancelotti ahogy keveri a kártyákat így szezon elején, reméljük Essient a nagy halaknak tartogatja. Én látok benne fantáziát, jók lehetunk idén sok mindenre ha beérnek a dolgok, ráadásul ebbe a formációba egy egészséges Zhirkov beférne Anelka helyére és számomra úgy tökéletes is lenne.

Hajrá Kékek!!!

Japep

Fulham - CHELSEA
- PL 3.forduló, Craven Cottage -
- ma 17:00, Eurosport 2 -
- vezeti : Andre Marriner -

Fulham :
Manager : Roy Hodgson

Schwarzer
Pantsil - Hughes - Hangeland - Konchesky
Gera - Murphy (c) - Etuhu - Duff
Dempsey - Zamora

Cserepad : Zuberbuhler, Kelly, Baird, Riise, Seol, Nevland, Kamara

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

CHELSEA :
Manager : Carlo Ancelotti

Cech
Bosingwa - Carvalho - Terry (c) - Ashley Cole
Ballack - Mikel - Malouda
Lampard - Anelka
Drogba

Cserepad : Turnbull, Ivanovic, Hutchinson, Essien, Deco, Kalou, Sturridge

-----------------------------------------------------------
Essien padon ... csak nehogy megunja egyszer.
Amúgy nem rossz felállás ... GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Erre most nem tudok olyat írni, aminek nem lenne "következménye", úgyhogy inkább hagyom is...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Kocka08
Majdnem mindegy hogy hogy kapunk 3 pontot sajnos én mindenben fanatikus magyar szurkoló vagyok úgytünik…… amúgy akármilyen magyar focistának ezt kívánnám pedig amilyóta tudom mi az a foci azóta Chelsea szurkoló vagyok..egy meccset nem hagynék ki semmi miatt…sajnos én még magyar szívvel születtem és talán ez hiányzik belõletek ha ebben problémát láttok…

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

ott a pont!

Japep

Már bocs, de ez marhaság... 😊
Most vagy Gerát szereted, vagy a Chelseat - ha mindkettõt, akkor meg ne pont ellenünk kívánd azt a 3 gólt, hanem bárki más ellen.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Kocka08
Lehet hogy azt fogjátok mondani hogy nem vagyok igazi szurkoló de én Gera Zolinak mesterhármast kívánok viszont ettõl függetlenül nyerjünk 5-3 ra:.....

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

hedonist
tuti, nem csalódtunk még😊)
West stand upper, mondom az egyik legjobb! mindent látsz, és még üvöltözni is lehet😄

Japep

Végül is csak a banneren lesz nagyobb változtatás, a többin kisebb ... az eredményjelzõhöz igazán ötletem sincs, azt csak egy kicsit változtatom meg, mert erre legalább ráfér minden lényeges info...
Remélem tetszik majd nektek... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Hát már szinte kész is vagyok, de majd csak a Fulham meccs után debütál... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Krisz018
Várom már az új design.t kíváncsi vagyok milyen lesz szerintem nagyon jó.<#wink>

SZerintem teljesen😊 Én ott voltam és nekem nagyon bejött az a hely. szélen ültem és elég jól lehetett látni mindent.

Japep

Hát én sajnos még nem tudom ... még a Stamfordot nem láttam, de majd az idei szezonban... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Barnabyka
szegény 2percet lépcsõzött😊

Krisz018
Krisz018
Köszönöm. Hétfõn adom postára a belépési nyilatkozatot és utalom a 6000Ft-ot.

Japep

A cfc.hu fórumán vannak kint élõ magyarok is a klubtagok között - ha esetleg csatlakozol a klubba, biztosan segítségedre lennének ... igaz ez megint csak pénzbe kerül (mármint a csatlakozás) ... érdeklõdj. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Krisz018
Köszönöm szépen a segítséged. De még az lenne hogy egyedül nem nagyon szeretnék kimenni mert nem nagyon tudok angolul és nem ismerem a járást ezért szeretnék valakivel kimenni. Ha valaki esetleg tervezi a közel jövõben hogy kimegy létszíves szóljon. Elõre is köszönöm.

Krisz:

Ha szurkolók közé akarsz ülni és szurkolni, énekelni, satöbbi, akkor a Shed-et, vagy a Matthew Harding-ot választod, ha nézõk közé, és kussban ülni, akkor az oldal lelátókat. Onnan jobban látni a meccset, de nem túl hangulatos a csönd....

Én próbáltam már a Shedet és a Matthew Hardingot is, neked is azokat ajánlom, olcsóbbak is.
És ne rangadót válassz, hanem valami kisebb csapat elleni meccset, mert a nagyokra csak hûségpont alapján kaphatsz jegyet, ami neked még nincs.
Ha regisztrálsz a CFC.hu-ra, akkor ott több segítséget kapsz, ha belépsz a szurkolói klubba, akkor mégtöbbet!

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Japep

A cfc.hu-n sok mindent megtaláltok, csak keresni kell... 😊

Info a stadionról (nagyítható az elsõ kép, ott van részletesen leírva, hogy mi-hol-merre).

CHELSEA FOOTBALL CLUB