Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hedonist
na igen, ilyen forrás iránt érdeklõdtem, vagy titok?😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Japep

Általában mindig úgy írom le a kezdõt, hogy abból kivehetõ a formáció.
És ez biztos forrásból van.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
jaja végre én is😊 HAJRÁÁÁF

nem tudtok valami oldalt ahol nem csak a kezdõt írják le, hanem a formáció is "le van rajzolva" ? köszi

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Jagumo
Úgy örülök, ma meg tudom nézni a maeccset 😄 Hajrá Chelsea ^^

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Barnabyka
nem akarom elkiabálni de ez egy elõdöntõ gyanús eset😊

Japep

Liga-kupa sorsolás:

Blackburn - Chelsea
Manchester City - Arsenal
Manchester United - Tottenham
Portsmouth - Aston Villa

A meccseket december 1/2-án játsszák.

Panaszunk nem lehet, az biztos... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Tegnap másfél év börtönbûntetésre ítélte Marlon King-et a Londoni bíróság szexuális zaklatás, illetve bántalmazás miatt. A wigan erre fel szerzõdést bontott vele, arra hivatkozva,h nem akarnak olyan játékost aki börtönviselt.

Tudom,h nem ránk tartozik, de azért mégis csak egy régóta PL játékosról van szó!

bbc-ís cikk

dragon11
Drogba ismét alkotott.. =)

Deco is adta magát..<#eljen>

Barnabyka
ahahah ezjó😄

Bulykin
loálXD beszarás<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Krisz018
Bulykin
4:0
Didier<#taps>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
Deco! gyönyörû!
3:0

Bulykin
lol, a nézõknél vagy egy csomó olyan labda vagy mi mint a 'Pool elleni meccsen bement a pályára...

Bulykin
<#worship>

Japep

1-0 KALOU
GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Itt szedd le, amit kér, telepítsd, aztán frissítsd az oldalt ... szinte tökéletesen megy.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bulykin
vki egy normális streamet tud adni?

Bulykin
Kalou Sturridge Joe Malouda^^ adja😄

Japep

CHELSEA - Bolton Wanderers
- Carling Cup 5.forduló, Stamford Bridge -
- ma 20:45, Chelsea TV -
- vezeti : Andre Marriner -

CHELSEA :
Manager : Carlo Ancelotti

Hilario
Belletti - Alex - Ivanovic - Ferreira
Deco
Ballack (c) - Malouda
Joe Cole
Kalou - Sturridge

Cserepad : Turnbull, Bruma, Matic, Essien, Lampard, Borini, Drogba

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Bolton Wanderers :
Manager : Gary Megson

Al Habsi
Ricketts - Cahill - Knight - Samuel
Steinsson - Muamba - Davies - Taylor - Gardner (c)
Klasnic

Cserepad : Jaaskelainen, Robinson, Lee, Basham, O'Brien, Cohen, Elmander

-----------------------------------------------------------
Hát jó a kezdõ, de én hiányolom Maticot és Turnbull...
De reméljük meglesz a meccs, meg kell legyen.
Remélem Sturridge bizonyít és Joey betalál.

GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Agüero mégis csak meglehet!

Pont pár napja olvastam,h az Atlético el akarja adni, mert még egy ideig csinálhat belõle pénzt és hiába van ott szarul megy a soruk ezért belõle meg Forlánból bevásárolhatnának több ügyes játékost. Remélem sikerül a fellebbezés, és valóra válik,h a kedvenc játékosom a kedvenc csapatomban😄

KAMIONOS KOGYO
Jaja

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Bulykin
lulz😮 holnap meccs? jee

hedonist
nááájsz😄 hát igen, a mi kis dribblerünk hiányzott már😊 welcome back joey!

Krisz018

Atti12
" mert ha vonaton 3 üléssel mögöttem beszélsz így a csapatomról ugyanúgy hátramegyek pofánvágni téged, mintha mellettem ülnél."

Egy ilyet azért megnéznék 😄D
respect, szép komment <#eljen> 😊

Barnabyka
Respect Matt😊<#eljen>

Hajrá Kékek!!! Maradjunk csak a tabella legtetején😊

hedonist
fair enough! 😊

Matthew Prosac
Cabell: tényleg felesleges hõzöngeni a bírók miatt több okból is.
1) Változtatni a dolgokon már nem tudsz
2) Szubjektíven ítélsz, és ez így is van rendjén. Ami az egyiknek mûesés, a másiknak egyértelmû tizenegyes. Persze, lehet mondani hogy az ember objektív tud maradni, de teljes egészében nem (kis apróságokat teljesen máshogy látsz, mint egy semleges nézõ).
3) Elfelejted hogy bizonyos meccseken, bizonyos bírói ítéletek pont ellenkezõleg hatottak a végeredményre, vagyis nekünk kedveztek, s ebbõl következik, hogy
4) A játékvezetõi ítéletek (tévedések jó és rossz irányba) hosszú távon kiegyenlítõdnek.
5) Talán pont nem egy Chelsea-topicban kellene vitát nyitni a játékvezetés igazságtalanságairól, mert emlékeimben még jóideig kísérni fog egy bizonyos Chelsea-Barca mérkõzés, egy kopasz norvég 'úriemberrel'. Akkor mi mit mondtunk volna, ha velünk történik meg? Hagyjuk már ezt, a kékek is szopnak a játékvezetéssel néha, ahogy a pirosak, zöldek, sárgák, feketék és majd mindenki. Kiscsapatok meg fokozottan. Ettõl a felsorolástól függetlenül szerintem különösebben nem kritizálható a tegnap délutáni játékvezetés, inkább áltagosnak mondható.

Invest-nek csak annyit üzenek, hogy konszolidálja magát, mert ez a stílus max a lelátón, vagy kocsmában divat, ez pedig itt egy fórum. Az pedig nem szöveg, hogy "blues" topicban nyugodtan mondhatod a véleményed úgy ahogy akarod, mert ha vonaton 3 üléssel mögöttem beszélsz így a csapatomról ugyanúgy hátramegyek pofánvágni téged, mintha mellettem ülnél.

go Devils. csókolom

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

" minimális tiszteletet köteles vagy megadni egy fórumon a másik csapatnak "

Szép az aláírásod.

" a "csökött agyammal" arra próbálok kilyukadni, hogy a bíró ma mindenkit segített, csak a MU-t nem, errõl nem is igazán érdemes vitatkozni, mert ténykérdés. "

Tény az, hogy a szokásos hosszabításotok meg volt megint. Megértem, hogy kiakadtál, hogy a bíró nem állított ki idõben játékost az ellenféltõl, mert a rangadókon nem vagytok ehhez szokva. Normálisabb bírók alapvetõen úgy állnak hozzá a nagyobb meccsekhez, hogy nem nyúlnak bele kiállításokkal, kivéve persze ha valami durva eset történt. Megjegyzem a manchester sokszor az ilyen eseteket is megússza, legjobb példa erre talán scholes esete, ha jól emlékszem pont ellenünk, mikor Mikelt is killították ( de persze sok más eset is, ne kelljen már sorolni )

Mondandóm lényege az volt, hogy most volt egy ritka alkalom, mikor nem maximálisan támagatta a bíró a csapatodat egy rangadón, pedig ezen igazán nem kéne kiakadni, elég csak megnézni a múltat és látni fogod, hogy még ígyis bõven jól álltok a bírói ítéletekkel. Egy alakalom miatt így kiakadsz ? Nem tudom akkor nekünk mit kéne mondanunk.

Remélem ez még belefért a moderátorok részérõl 😛
asfa
| #17706 - Invest, nyugi van, ezt én sem szeretem, nem pálya itt ez a stílus, miután egy korrekt kapcsolat lett kialakítva az értelmesebbek közt, a rivális csapatok szurkolóinál! Köszönjük

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Bulykin
és ha a Villa ellen is nyertünk volna...

Cabell
de legalább akadnak korrekt fórumozók is<#eljen>

na befejeztem az offot.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Cabell
ez a stílus fejeltõs.

Az egy dolog, hogy saját magadat járatod le ezzel a primitív köpködéssel, de a minimális tiszteletet köteles vagy megadni egy fórumon a másik csapatnak, mert ez nem a gogogoChelsea.gportal.hu

a "csökött agyammal" arra próbálok kilyukadni, hogy a bíró ma mindenkit segített, csak a MU-t nem, errõl nem is igazán érdemes vitatkozni, mert ténykérdés.

azok a kiállítások pedig? Ha valaki hasba talpalja az ellenfelet, ha megállás nélkül ugat a bírónak, azért bizony kaphat pirosat, megjegyzem, Vidic is jogosan lett ma kiállítva.

Próbálom elkerülni a primitív fórumozókat, de azt nem tudom tolerálni, amikor valaki teljesen büntetlenül köpköd a másik csapatra, minõsíthetetlen stílusban.

köszöntem.

hedonist
elképzelni alig mertem jobbat😊

Invest, ezt a stílust mi itt nem tûrjük, fejezd be vagy befejez más.

Japep

Ez a hétvége jó volt nekünk, a Tottenham-MU pároson 3 pontot, míg az Arsenal-City pároson 2 pontot nyertünk... 😊

GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Kérlek, itt nem csak az elmúlt Liverpool elleni rangadóikról van szó. Összeségében a rangadóiknak legalább a felét emberelõnyben játszá, de ha nincs is kiállítás, az itéleteikkel õket támogatják. Mikel, Drogba, Mascherano stb... Befigyel egy kivételes eset, és jön pofázni egy másik csapat topicjába, mert azt hiszi a csökött agyával, hogy ezt jogosan teszi.

A másik szánalmas dolog, a folyamatos ráadás a hosszabításokra, ha a manchesternek az úgy jó. Hát most beszopták vele.
Cabell
épp akartalak kérni, hogy a minimális tiszteletet add már meg a másik csapatának, és ne használj ilyen jelzõket, de látom, fölösleges..

ez ma a véglények nagy napja, elnézést, azt hiszem a normálisabbik fele jobb, ha ma takarodót fúj..

Atti12
elõször nézd már meg az elmúlt év 2 liverpool elleni rangadóját és ezután mondj ilyet..

Ja bocsi, elfelejtettem, ti évek óta emberelõnyben játszotok minden rangadót. Majom.
Cabell
szokásos bírói segítség, ühüm. carragher megúszta a pirosat, lucas úgyszintén, végig a poolnak fújtak.

hihetetlen, mennyire nem akarnak látni az emberek..

Szokásos bírói segítség pedig meg volt megint a hosszabítás képében, de most beszopták vele. Balfaszok.
Na kikapott a United😊. Azt hiszem ez most nagyon jól jött nekünk<#vigyor2>

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

Krisz018
Javítva

Lampard (59)

Japep

Köszi.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Krisz018
hedonist
NIIIICEEEE! go blues😊😊

banok
Chelsea-Blackburn 5-0 ::: összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/425803

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

lippet
Na errõl jól lemaradtam! Azért szép volt!!! Ha valaki tudja mikor ismétlik, az szóljon, mert szívesen megnézném!!!

HAJRÁ CHELSEA!!!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

KAMIONOS KOGYO
5-0

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!