24199
Chelsea Fan Club
-
#19109 igy legalabb izgis lesz a bajnoksag vege -
#19108 ez para, de én megyek partizni :D:D de attól még szorítok a csapatnak, inenn szép nyerni :P -
#19107 első félidőben 2:0 :(
ettől féltem... -
baca01 #19106 Kritikán aluli ami a digisport.hu-n megy a chat miatt... -
#19105 LOL -
#19104 Tottenham-Chelsea streamek -
#19103 sztem a Chelsea bannerra gondolt, ahol kivan írva meccs dátum és h mi adja :) -
#19102 A bannerem nagyon gagyi, tudom :D -
#19101 ejjjj 93. percben szerzett gólall nyert a MU :S nem gond ha mi is nyerünk ma akkor is 4 ponttal megyünk :) -
#19100 Banner;)
DigiSport adja -
#19099 Sziasztok adja valami TV a mai Chelsea meccset?
Sok sikert ;) -
#19098 Nehogy már bármi is azon múljon,h a labda 5-10 cm-eres eltéréssel vki felkarját, vagy mellkasát érinti... -
#19097 hát ez a meccs most sokat kivett a Spursből, de azért a védelmük okosan összevan rakva. annyira könnyű dolgotok nektek sem lesz sztem. -
davidragon #19096 Tottenham befogta az Arsenalt. Nekünk is fel kell kötni a gatyát, ha a hétvégi meccset hozzuk, akkor szerintem már nincs miért aggódnunk. -
Pares #19095 ÓÓÓ, elnézésedet kérem. Pedig erre szokásom vigyázni, de úgy látszik ugyan olyan rossz szokásom is rosszul leírni... -
Dean Winchester #19094 *különben ugye-ugye... -
Dean Winchester #19093 jó nehogy itt keressetek már 2 pontot :D am a mez meg sztem csak a vörös színben tér el,legalábbis nekem nem tünt fel a különbség :S -
Pares #19092 Mármint egyik tegnapi eset se volt tizenegyes, csak vissza kell nézni az eseteket. -
Pares #19091 Most nézzük vissza, hogy a MU ellen hány meg nem adott tizenegyes volt? Külömben meg nem, egyik se volt 11-es. Pont. -
#19090 Május 6 tol lehet rendelni a mezt. www.chelseamegastore.com -
#19089 Bazz de meleg ez a mez..:)
Kel nekem is!
Bár nekem most van egy idei idegenbeli mezem abba is szerelmes vagyok..:) -
#19088 Nem rossz, akkor már biztosabb lesz a forma, ha bemutatják a NY Red Bulls mezét -
#19087 hm lehet hogy igazad van, viszont a másik elég vitathatatlannak tűnik :S és nekünk az a 2pont minusz nagyon sokat számított volna..
Egyébként a mezetek az ideihez képest mindenképp jobban fest :D -
-
#19085 Nagyon jó a vörös gallér nagyon tetszik, az ujj nekem is elég fura. -
#19084 egész pofás bár az ujjának a hossza számomra elég érdekes. -
A lehetséges új hazai mezünk :
Nem rossz, az a vörös gallér a régi időknek "tiszteleg". -
#19082 A partjelző nagyon jól mutatta hogy az váll volt. -
#19081 Mert itt még nem varázsolták oda photoshoppal:P -
#19080 ha kéz lenne, a labda miért nincs ott?:)
a te általad belinkelt képen pedig pont sikerült egy olyan képkockát elkapniuk, amin a labda "szellemképes", ezért úgy tűnik, mintha kéz lenne:D de itt egy azelőtti képkocka:
-
#19079 pont ez volt az a kameranézet, ami alapján tényleg úgy tűnik:D de mindjárt mutatok egy másikat -
#19078 én sem néztem a meccset, de ezek alapján nekem kéznek tűnik.. :/ -
#19077 a Terryé egyértelműen mell/váll volt, a többit nem láttam. -
#19076 úgylátom volt 2 kezezés nálatok :/ -
barcames #19075 vagy az egymás elleni eredmény...... -
#19074 Zhirkov mester le a kalappal!!! hogy vállalta már az egész meccset? 2-3 szor küldték le a vérző feje miatt. Narrow win ahogy a brit mondaná, de megérdemelt és megvan ez a lényeg!
Malouda a hónap PL játékosa amúgy, ez is teljesen megérdemelt! -
bonebeni #19073 gólkülönbség..ha jól tom -
Dean Winchester #19072 igen :D
egy kérdés ha az arsenal hozza az elmarat meccset ,tehát holnap nyer a spurs ellen akkor 3 pont a különbség.
ha a végén meg a chelsea botlik arsenal meg nyer akkor mindkettőnknek ugyanannyi pontja lesz akkor mi is fog döteni?
-
#19071 rúghatott volna egyet a Bolton, legyen már izgalmas a szezon vége :D -
davidragon #19070 hát nyertünk ugyan, de a játékot hadd ne kommentáljam.
hétvégére fel kell pörögni.
GO BLUES!