Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oziris666
Igen, meg 65millio euro + Bosingwa Ribery-ért!

Nem kicsit hápog ez sem...

Krisz018
Agüero közel a Chelsea-hez?

A Sportmediaset.it információi szerint a Chelsea FC közel áll ahhoz, hogy szerzõdtesse Sergio Agüero-t (20) az Atlético Madrid-tól.

Enrique Cerezo, a Matracosok elnöke többször határozottan kijelentette, hogy nem adja el argentin csatársztárját - úgy tûnik, hogy Roman Abramovich-nak, a Chelsea tulajdonosának ajánlata rábírta õt álláspontjának megváltoztatására.

A lap azt írja, hogy az angol klub már januárban leigazolhatja 'Kun'-t, ám a szezont még az Atlético-nál fejezné be, ergo kölcsönjátékosként játszana majd fél évig Madridban.

Japep

Köszönöm ezt is. :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Japep

Valaki esetleg a gólokat külön-külön leszedhetõ formában? :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
már találtam!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
Nah ez az amire azt mondta egy brit haverom,h kakutaért érdemes két transferperiodot kihagyni:D

Szép volt fiuk! vki tudja esetleg h az egesz meccset hol lehet letolteni?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Japep

Köszönjük. :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok
Pethy23
Fiatalság! Végre egy edzõ akinek megjött az esze!:)

Kakuta-ból még lehet valaki!
Bencee7
Jó meccs volt!<#worship>
örültem a fiataloknak, akik mellesleg nagyon jól játszottak! Már értem miért kellett Kakuta<#eljen>

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Japep

Borini <> Kalou

GO BLUES! és bizonyítsanak a fiatalok... :D

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Matic <> Malouda

Kakuta nagyon jól játszik... :)

GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

4-0 Joey

Kakuta <> Anelka

GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

3-0 Essien!

GO BLUES!!! :D

CHELSEA FOOTBALL CLUB

chrissparduc
3 - 0! Essien :D:D:D 22. perc

chrissparduc
Teljesen más dimenzióban játszunk! Sima meccs! <#vigyor2><#vigyor3>

Japep

2-0 Essien... :D

CHELSEA FOOTBALL CLUB

chrissparduc
5. perc Malouda! Nagy gól volt! 1 - 0 <#vigyor3>

Japep

CHELSEA - Wolverhampton Wanderers
- PL 13.forduló, Stamford Bridge -
- ma 16:00, Eurosport 2 -
- vezeti : Lee Mason -

CHELSEA :
Manager : Carlo Ancelotti

Cech
Belletti - Alex - Terry (c) - Ashley Cole
Mikel
Essien - Malouda
Joe Cole
Kalou - Anelka

Cserepad : Hilario, Ferreira, Ivanovic, Zhirkov, Matic, Kakuta, Borini

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Wolverhampton Wanderers :
Manager : Mick McCarthy

Hennessey
Halford - Craddock - Berra - Stearman
Edwards - Henry (c) - Surman - Castillo - Jarvis
Ebanks-Blake

Cserepad : Hahnemann, Kightly, Elokobi, Milijas, Keogh, Foley, Maierhofer

-----------------------------------------------------------
GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Ez nagyon fasza... :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Krisz018
Krisz018
http://www.youtube.com/watch?v=AISCT8A697A

Evans el lett tiltva utólag????
A játékvezetõ le lett "pihiztetve"???

Csak azért kérdem, mert brutális belépõ és utánrúgás, és brutális játékvezetõi tévedés, és nem hallottam szankciókról!!!

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Bencee7
A goal.com szerint már Ballack is a sérültek között van, mivel az edzésen térdsérülést szenvedett. De hamarabb gyógyul mint a többiek.

Kezdünk tiszta Arsenal lenni ezzel a sok sérülttel<#wow3>

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Fabio Capello
Már korábban megírtuk, hogy Didier Drogba sérülés miatt nem játszhat az elefántcsontparti válogatott Guinea elleni világbajnoki selejtezõjén. A vizsgálatok után kiderült, hogy a csatárnak három hetet kell kihagynia, ugyanis eltörött a bordája, amikor a múlt hétvégi, Manchester United elleni rangadón a „vörös ördögök” védõje, Jonny Evans mellkason rúgta.
Drogba sérülése nem jött jókor a londoni kékeknek, hiszen José Bosingwa, Frank Lampard, Ashley Cole és John Terry is kényszerpihenõn van..

Bulykin
üdv^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Japep

Hát ez kezd ismerõs lenni sajnos... :S

Persze, gyere nyugodtan.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bencee7
Szevasztok!

Újabb rossz hír: Lampard is kidõlt 3 hétre<#falbav> Comb izom szakadás ha jól értettem.

Eddig csak olvastam a fórumot, de sztem mostantól csatlakoznék hozzátok <#vigyor3>

jaja! Belletti-t majdnem elfelejtettem:)
Oziris666
Jah meg Belletti is ott van azért még!Jobb oldali védõben nem állunk rosszul mennyiségileg!
Középen meg a Terry,Carvalho Alex 3as megoldja ha nem lesz sérülés,annyi h így Ivanovic nemigen fog 3hónapig középen járszani...

Háát basszus Bosingwa nagyon fog hiányozni... Ivanovic nem tom, hogy kész-e fizikailag arra, h kemény 3 hónapot végigrohanjon(plusz Arsenal ellen), ezért vszínûleg Paulo Ferreira is végre esélyt kap.. Agüero sztem nem fog jönni, az Atletico bûvöletében él, és még kb 2-3 évig ott is marad.
Oziris666
17845ös hozzászólásodat olvasd el:D
"
Valaki technikás, cselgép hiányzik a csapatból, aki egy ilyen cFc - MU meccsen képes egyedül is meg segítséggel is hirtelen húzni valamit, mert ez hiányzik nálunk. nagyon biztos a középpálya, a védelem, de valahogy a támadások nagyon hasonlóak az is inkább a megszokott biztosra megy, ha lehet ilyet mondani. én ezért várom nagyon agüero-t..."

Az elöbbivel ellent mondasz magadnak!:)
Amúgy amig én normálisan irok neked addig te is viselkedj kulturáltan...
Fõleg ha szurkolótársadnak irsz!
Peace

Barnabyka
amég Ivanovic ilyen formában van... :)

hedonist
Legyen vmi ON is..

José Bosingwa-t a héten megmûtötték artroszkópos beavatkozással a bal térdén, ami térdtükrözést jelent (kis hosszú kamerával bemennek)

Elõreláthatóan 3 hónap múlva térhet vissza <#gonosz3>
fasza!

hedonist
használnád az eszed megértenéd,h arra reagáltam ezt,h Agüero-t egyáltalán nem az általad említett "Aki 2cselt megcsinál az már egybõl Maradona meg Pelé a mai fociban" miatt tartjuk nagyra. Ha nem tudod miért erre mondtam,h fogalmad sincs miben rejlik a kvalitása na részemrõl ennyi,nincs értelme ezen vitatkozni, majd, HA ide igazol és vágja a brutálabbnál brutálabb gólókat akkor in your face. off vége.

Oziris666
Te nem vágod, stilusról szó se volt...
A sztároltságról volt szó!

hedonist
Quaresma tök más stílus jézusom:) nagyon nem vágod...

A második részét meg nem tudhatjuk... remélni remélheted a te bajod.

Bulykin
kár ezen vitatkozni, HA leigazoljuk majd elválik h milyen lesz,

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Oziris666
Igen találomra írtuk és még sose láttunk foci meccset:D (de vki már mesélte h van ilyen)
Quaresma 2
Aki 2cselt megcsinál az már egybõl Maradona meg Pelé a mai fociban:D

De mind1 is mert a kis Hobbitka úgysem lesz kék mezben szerencsére...

hedonist
jó nagy baromság, látszik,h nem sokat láttál tõle.

Cabell
*és Agüerot szinte már most úgy istenítik, mint akkor Torrest...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Cabell
couldn't agree more.

Tipikusan az az eset, hogy ha Agüero egy sápadtképû, ragyás örmény játékos lenne, egyébként szintén az Athleticoban, akkor a fociközönség jó része még a nevét sem tudná.

A média már évekkel ezelõtt kinézte magának ezt a fiút, és azóta is próbálják a saját szintje fölé emelni...

Azért hasonlítsuk össze Torressel, õ azért picivel többet tett le szerintem az asztalra, mikor a Liverpool elvitte..

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Oziris666
Túlértékelitek Agüerot az Athleticoban se váltja meg a világot,ott is inkább Forlán a gólzsák évek óta és nem õ...
Jó játékos de közelében sincs a legjobb csatároknak!
Semmivel se nagyobb tehetség mint Saviola vagy Aimar és tudjuk õk milyen pályafutást futottak be!(örök ígéret kategória)

Mindenki csak Villát meg Agüerót hajtogatja,kezd unalmas lenni...fõleg h ugyse jönnek el a Chelseabe!
Nem neveket kéne igazolni Seva effektus...

hedonist
Valaki technikás, cselgép hiányzik a csapatból, aki egy ilyen cFc - MU meccsen képes egyedül is meg segítséggel is hirtelen húzni valamit, mert ez hiányzik nálunk. nagyon biztos a középpálya, a védelem, de valahogy a támadások nagyon hasonlóak az is inkább a megszokott biztosra megy, ha lehet ilyet mondani. én ezért várom nagyon agüero-t...

Barnabyka
és akkormég talán Pazzini is belefér és a két eddig említett játékos meg is van, és majd kiderül, hogy megy majd jövõre a nyári átigazolási szezon híjján:)

Bulykin
jah ,egy Aguero-ra futja:P

Barnabyka
szerintem bõven elég lehet<#eljen>

Krisz018
56 millió eurót költhet Ancelotti januárban

Ron Gourlay az UK Media-nak elmondta, hogy Roman Abramovich 56 millió eurót szán a csapat megerõsítésére januárban.

Forrás:www.transfermarketweb.com