Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Japep

4-0 LAMPS... 😄

És lehetne már vagy 6/7-0 is... 😄
GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

ASHLEY COLE 3-0 <#guluszem1>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

2-0 MALOUDA!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

ANELKA VISSZATÉRT!!!! 1-0... 😄
GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Köszönjük! 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok
Chelsea-Sunderland streamek
http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&postdays=0&postorder=desc&start=0&mforum=stream
ha valakinek nem lenne Digisportja

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Japep

CHELSEA - Sunderland
- PL 21.forduló, Stamford Bridge -
- ma 16:00, DigiSport -
- vezeti : Chris Foy -
- elõzõ : 3-2 (Anelka, Ashley Cole, Kalou ill. Richardson, Jones) -

CHELSEA :
Manager : Carlo Ancelotti

Cech
Ivanovic - Carvalho - Terry (c) - Ashley Cole
Ballack - Belletti - Lampard
Joe Cole - Anelka - Malouda

Cserepad : Hilario, Ferreira, Alex, Zhirkov, Matic, Borini, Sturridge

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Sunderland :
Manager : Steve Bruce

Fülöp
Bardsley - Cana (c) - Da Silva - McCartney
Malbranque - Henderson - Meyler - Murphy
Jones - Bent

Cserepad : Carson, Healy, Liddle, L Noble, R Noble, Zenden, Campbell

-----------------------------------------------------------
Miért is csak csere Sturridge? Ja, mert lõtt 2 gólt elõzõ meccsen - így már értem... <#levele>
Mindegy, nyerni kell, csak nehogy emiatt legyenek gondok.
Ismét 4-3-3, meglátjuk. GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Az elhalasztott Hull City - Chelsea mérkõzést február 2-án, este 20:45 perces kezdettel pótolják a felek. Ha csapatunk az FA kupa negyedik körében döntetlent játszik, akkor a megismételt mérkõzés miatt ezt az idõpontot is megváltoztatják.

- - - - -
Fasza, 30-án idegen Burnley, 6-án otthon Gunners... :S
Besûrûsödött, és még nincs vége a télnek.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bulykin
elõször nem tudtam elképelni mirõl beszélsz😄 mondom ma meccs van?XD aztán eszembe jutott...Elefántcsontpart - Ghána
<#hehe>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Japep

Mégsem, szerencsére. 😄
Csúnya lett volna.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Essient lerúgta Drogba ... eléggé sérülésnek tûnik... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Matthew Prosac
Bocs az offért, de ha már így elhülyültem és fiktíve bajnokot csináltam kedvenc csapatotokból, gondoltam belinkelem 😊
A Chelsea lett a tavalyi bajnok
Ha szereztem vele egy kellemes percet, akkor a célomat elértem 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Grove4
Tény,szokott hülyeségeket nyilatkozni,amibõl senki nem kér,de néhány dologban nagyon is igaza van(nem evvel az üggyel kapcsolatban).Egyébként kiváló átigazolási szakember,és nem a Juve elnöke volt,hanem sportigazgató asszem(átigazolási szakember).

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

hedonist
Képtelen Joe Cole megállapodni a vezetõséggel?

Ez undorító, ha igaz...

Cole korántsem mutat semmit mióta visszatért,h ilyen helyzetben érezze magát... ugyanis a lényeg,h nyáron lejár a szerzõdése, amiben eddig 80 ezer font volt a heti fizetése, a klub a teljesítménye, a hosszú sérülése, a kora ellenére 20-al feltolná és 100 ezret kínál neki,de nem, õ 120-at akar, mint Anelka és Essien, akik bõven többet teljesítenek, mint õ, na és itt a poén,h de õ itt akarja befejezni a pályafutását,de ha nem tudnak megállapodni akkor "KÉNYSZERÛ" lesz elhagyni a klubot, pl a city-ért v a Spurs-ért, oké,h közönség kedvenc, nekem is az,de azért álljon már meg a menet!!!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
Ki ez a senkiházi, már rég nem a Juve elnöke nem? õ az aki "majdnem" leigazolta c.ronaldo-t😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

WuFraZselic
miért is gondoltam, hogy ezt Moggi mondta már az elsõ mondat után...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ja szerencsének mondható,hogy 7éve nem tud kikapni hazai pályán 😄 (139 meccset jelent ez) 😄 LOOL
Japep

José Mourinhót is csak szerencsésnek nevezném. A portugál tréner nem több egy amatõrnél, aki a kispadon partra vetett hal, hasonlóan Massimo Moratti klubelnökhöz. Mourinhót inkább PR-munkára tudnám elképzelni, abban sokkal jobb - fogalmazott Moggi.

Azért ezen nevettem egy kicsit...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Ja, a MU 1-1-re, de ismét +6perc... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Sajnálom õket, láttam BBC-s videót, ahogy sírnak Adebayorék..

Pont õ azt nyilatkozta,h biztonságba akarják a csapatot tudni,inkább idén kihagyják, mint hogy örökre kihagyják... hát egyetértek, nem hal bele senki, ha idén nem lesz Togo az Afrika Kupán, ha ilyen veszélyekkel jár.

Arsenal így egy kicsit visszaesett a hajszában, épphogy tudták menteni az Emirates-ben az 1 pontot 92-ikben.

É egyelõre a MU döntetlennel áll a Birmingham ellen és csak 10-en vannak.

Japep

Legalább az Arsenal behozta velünk szemben az elmaradott meccsét, és hátha a MU pedig 1-el többet játszik, és maradunk elõtte... 😊

#18268: amúgy ez nagyon durva, láthatták volna elõre ... akármennyire is szeretem, inkább maradjon el a kupa, minthogy valaki még megsérüljön... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Krisz018
Togo visszalép, és bojkottra biztatja csoportellenfeleit!

Togo visszalépett az angolai Afrikai Nemzetek Kupájától.

Pénteken támadás érte a labdarúgó Afrikai Nemzetek Kupájára tartó togói válogatott csapatbuszát a kongói–angolai határon.

A togói válogatott középpályása, Alaixys Romao elmondása szerint hamarosan hazarepülnek Loméba, és a csoportellenfeleket is arra biztatják, hogy ne vegyenek részt az angolai viadalon.

„Várunk a gépünkre, amellyel visszarepülünk Loméba” – mondta Alaixys Romao.

„Jelenleg a csoport többi együttesével tárgyalunk – Burkina Faso, Elefántcsontpart és Ghána –, hogy õk is bojkottálják a viadalt” – tette hozzá a 25 éves középpályás.

Közben sajnos már két áldozata van a togói futballválogatott buszát ért tegnapi terrortámadásnak, a jármûvet vezetõ sofõr után az együttes egyik pályaedzõje, Hubert Velud is belehalt sérüléseibe.

Ez a szomorú esemény nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a csapat visszalép az Afrikai Nemzetek Kupájától.

dragon11
jaj, omg mit írtam le.. elnézést😄 igen, úgy értettem😄

omg😄

sryxD

KAMIONOS KOGYO
Stamfordon,de a Sunderland ellen!

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

dragon11
Hülye kérdés, de akkor most a kövi meccs Stamford ellen 16-án lesz?

hedonist

hedonist
egyáltalán nem bánom! persze szívesen látnám már a kék mezt élõben, de addig is telik az idõ,h Anelka fittebb legyen és, pihenhetnek a srácok is.

Krisz018
Elmarad a Hull City elleni mérkõzés!!

A Burnley-Stoke City, a Liverpool-Tottenham, a Fulham-Portsmouth és a Sunderland-Bolton mellett a Hull City-Chelsea is elmarad az Angliában uralkodó zord idõjárási körülmények miatt. Így Premier League huszonegyedik fordulója elég foghíjasan kerül majd megrendezésre, de még mindig dönthetnek úgy, hogy pár találkozót máskor bonyolítanak le.

Már hétközben sem tudták megrendezni a Ligakupa egyik elõdöntõjének elsõ mérkõzését, a Manchester City-Manchester Uniedet. Ehhez még 'csatlakozott' az Arsenal-Bolton.

A mérkõzések bepótlásának idõpontja még bizonytalan.

Japep

Na én már találtam, még nem néztem meg a minõségét, mert inkább megnézem a mai meccsen - ha valakinek kellene, feltettem a chelseafc.hu-ra.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Hát elég sok helyre ment már, és sok csodát tett, ha már nem is most, de jövõre tuti keményebb harc lenne...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Krisz018
Chelsea - Watford 5.én 17:30kor lessz. SPORT KLUB

FA Cup összefoglaló Ma 18:30. SPORT KLUB

limperatore
miért venné ki?😄 Attól még h megy Hiddink a juvéhoz nálunk még Mourinho ott lesz és a keretünk sokkal erõsebb meg elég sok pont elõny van, kb 5 % esély van h beelõz minket a juve

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Krisz018
Jó minõségû Angol összefoglaló.

Krisz018
Én csak összefoglalót találtam:

Chelsea vs Watford
------------------------------------------------------------------------

Tv-mikor adja? és melyik csatorna?

Japep

Hátha miután leadja a TV lesz majd ... remélem.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
nem találtam sehol:S csak az az egy nagyon rossz minõségû összefoglaló van mindenhol.

Japep

Valakinek nincsenek meg véletlenül a tegnapi meccs góljai külön-külön leszedhetõ formában?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

A Prestont kaptuk az FA-ban, mi megyünk idegenbe...
Ha minden jól megy, nem lehet gond. Január 23-án lesz a forduló.

A párosítások:
Preston North End - Chelsea
Tottenham Hotspur - Leeds United
Reading / Liverpool - Burnley
Stoke City - Arsenal
Southampton - Ipswich Town
Scunthorpe United - Manchester City
Everton - Nottingham Forest / Birmingham City
Portsmouth / Coventry City - Sunderland
Aston Villa - Brighton & Hove Albion
Millwall / Derby County - Brentford / Doncaster Rovers
Bristol City / Cardiff City - Leicester City
Notts County / Forest Green Rovers - Wigan Athletic
West Bromwich Albion - Plymouth Argyle / Newcastle United
Accrington Stanley / Gillingham - Fulham
Bolton Wanderers - Sheffield United / Queens Park Rangers
Tranmere Rovers / Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bencee7
Na 5-0 ennek örülök<#eljen> végre újra egy gólgazdag meccs<#vigyor3>

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Japep

Elvileg kedden délután leadja a Sportklub.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
ugyan az a 3 csere jött be, mint a Wolves ellen😊 Matic,Borini,Kakuta!

Remélem lesz vmi extended highlights.

Krisz018
Sturridge mesterhármast akarunk <#eljen>

hedonist
5-0 sturridge megint😄

hedonist
"Frank Lampard grabs a goal from outside the penalty area to the top left corner of the goal. Chelsea 4-0 Watford."

16-oson kívûlrõl, bal felsõ sarokba.

Valszeg ez nagy gól lehetett akkor😊 Lamps back on the long shot taker role?😄

Krisz018
4-0 Lamapard

Krisz018
Jaja, Japep a király <#worship>

szép ez a fajta kezdõ beírása !
hedonist
Vmi jogi korlátok miatt ez sem megy:S