Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hedonist
Najóó elmegy a picsába az összes TV társaság, és végig szenvedem a MU-Leeds-et erre ezt még arabul sem leeht nézni.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
http://www.bbc.co.uk/programmes/b00pm5xy elivleg:S

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Japep

Biztos, én nem hallgattam bele, csak egy fórumról "loptam"... :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

3-0 Malouda
GOGO!!! :)

És ezt nem láthatjuk... <#szomoru1>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bencee7
az, de ha gól van bekapcsolódnak<#idiota>

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

hedonist
LOL 2-0

és ezt megint nem láthatjuk....

Japep ez vmi Sheff.Utd meccs:D

Krisz018
Eustace (o.g.)(15.min)

Japep

2-0 öngól
GO BLUES! :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bencee7
már 2-0 Joey ha jól hallottam

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Japep

Elvileg ez az.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Krisz018
Góóól Sturridge(5.min)

Bencee7
rádijó linket kérhetnék?<#rolleyes>

Bencee7
hopp 1-0

Japep

Az angolok nem adták el a közvetítés jogát... :S
Csak rádió van.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

5' 1-0 Sturridge... :D

GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bencee7
Nemigaz, semmi nem adja.de miééért?<#falbav>
senkinek sem érdekes vagy mi?<#conf>

hedonist
Azthiszem ez lesz az elsõ alkalom, h Ashley,Zhirkov,Malouda együtt lesz a pályán:)

Japep

CHELSEA - Watford
- FA-kupa 3.forduló, Stamford Bridge -
- ma 16:00, Chelsea TV -
- vezeti : Keith Friend -

CHELSEA :
Manager : Carlo Ancelotti

Hilario
Ivanovic - Alex - Terry (c) - Ashley Cole
Lampard - Belletti - Zhirkov
Joe Cole - Malouda
Sturridge

Cserepad : Turnbull, Ferreira, Carvalho, Matic, Ballack, Kakuta, Borini

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Watford :
Manager : Malky Mackay

Loach
Hodson - Mariappa - DeMerit (c) - Doyley
Cleverley - Eustace - Severin - Lansbury - Cowie
Graham

Cserepad : Lee, Harley, Sadler, Bennett, Jenkins, Hoskins, Henderson

-----------------------------------------------------------
Hát azért nagyjából azok, akikre lehetett számítani.
Most eljött Sturridge ideje, remélem bizonyít... Nyerni kell, vagy bukni - nem lenne jó +1 meccs.
Nyerjünk! GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Létezik a Teremtõ!

Nincs Ballack a kezdõben viszont Malouda igen, Anelka-ra valszeg még vigyázunk, mert padon se lesz, Sturridge az egyetlen csatár.Azért ilyenkor nem értem, miért nem hívtuk azonnal vissza di Santo-t.

hedonist
sztem Kakuta is ott lesz a padon azért, és sztem Malouda is kezdõ lesz.

Japep

:S
Amúgy hiába ez a "nagy" játékoshiány nálunk, szerintem max 1 fiatal lesz a kezdõben...
Amire én számítok:
Cech; Ferreira, Alex, Terry, Zihrkov; Ballack; Lampard, Belletti; Joe Cole; Anelka, Sturridge
Padon talán ott lesz Hilario, Hutchinson, Borini, Bruma.

Nem hiszem (sajnos), hogy megkockáztatna 3-4 fiatalt a kezdõben, de hátha - lassan kiderül.
GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Nane tényleg, akkor megint marad a rádió:D múltkor isa forduló legjobb meccsét nem közvetítették a ligakupában:D (Blackburn-Chelsea)

Japep

Eddig nagyon úgy néz ki... :(

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Pethy23
Jól látom hogy még neten se lehet nézni a meccsünket?
hedonist
Viszont és mindenkinek!

Krisz018

Matthew Prosac
az a vicces, hogy ezt jogi úton ki lehet játszani marhakönnyen. a Mu-nak speciel semmi adóssága nincs, a tulajdonos cégének viszont tetemes, de ez a kettõ nemugyanaz!..

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Fabio Capello
Mindig is így volt, ha adósságba került egy klub, azonnal pontlevonás járt érte (pl. Leeds vagy Wimbledon anno)

hedonist
Nem, de nem is magunkról beszélek, hanem a kiscsapatokról akik emiatt biztos meg fogják szívni párszor.. egyébként asszem a MU nak van a legnyagyobb adósága most aztán a madri követi talán.

Matthew Prosac
teljesen logikus sztem. ha adósságod van, bûnhõdj, ha utána sem tudsz pluszba jönni: szûnj meg. farkastörvények, ez kell. ha valamelyik csapat akar, úgyis tud segíteni magán (játékoseladások, stb..), amelyik meg nem, az mit vergõdjön?
mit kellene tenni az uefának? méltányossági okokból jótékonykodni?

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

hedonist
jó kis uefa szabály, adóságod van? na akkor nesze még meg is bûntetünk!

Japep

Köszönjük és viszont. :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

lippet
Örülnék én is ilyen ajándéknak!

Boldog Új Évet És Sok Chelsea Sikert Kívánok Minden Kedves CFC Drukkernek!!!!!44444négy

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

hedonist
Jaa, hogy ez nem is hivatalos??? én meg itt hiszek nektek:))

Japep

Nem szabad tényként kezelni, az biztos... nincs már olyan messze jan.2-a.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

KAMIONOS KOGYO
„Nem igaz a hír. Guus jelenleg Kenyában tölti a szabadságát, és január 10-ig ott is marad. Csak azután dönt a jövõjérõl, hogy visszajött Afrikából – idézi a Tuttosport Cees van Niewenhuizent. – Semmilyen hivatalos megkeresést nem kaptunk a Juventustól. Mint már mondtam, most Kenyában tartózkodik, így kivel is tárgyalhatna, talán az oroszlánokkal? Én Franciaországban vagyok, és a családommal törõdöm.”

nso

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

hedonist
a francba... nem jutottak ki a a VB-re, ha ezt elõre tudja maradhatott volna...

Most olvastam, h CA nem hívja vissza di Santo-t, hosszabít a Blackburn-nél még egy fél évet. ez valami vicc?

Japep

Gondoltam ... aki nem örülne neki az nem 100-as... :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Fabio Capello
Ha nem bánod én örülök neki, Bettega legalább csinál valamit nálunk, nem alibizik mint az a pupák csigazabáló :/ :D

Japep

Guus Hiddink lesz a Juventus edzõje <...>

Ezt nem akarom elhinni... Miért? Inkább jönne hozzánk, ha... :S
Én nagyon bírom, meg már bizonyított is, szeretett volna minket irányítani, de most nem jöhet CA miatt. Akkor miért nem vár nyárig? :(
Nem mondom, hogy CA rossz, nem írom le, de nálunk már nem lehet csodálkozni, ha nem tölti ki egy edzõ a kontraktusát...
Na mindegy, sok sikert neki - ha igaz -, legalább valaki már kiveszi az Inter kezébõl az irányítást, a BL-ben meg legyenek csak mindig másodikok mögöttünk. :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Egyetértek.
Kivétel az Abrás rész... :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
mindkettõtökkel alapvetõen egyetértek, én sem vagyok híve az össze-vissza "divat"igazolásoknak, de ez kényszerhelyzet:) és nem szorítani ki senkit egy csatár leigazolása, mert az most nagyon hiányposzt. Nem aztmondom,h annyi minõségi csatár kell, mint a City-nél, de az sem lehet,h egy potenciális BL,PL gyõztes jelölt csapatban 2(Dro,Ane) alapcsatár legyen, najó még Kalou, igenis egy Agüero elférne még itt, és nem mellesleg úgy kell egy latinos technikás !gyors!, !fiatal! játékos a csapatnak, mint egy szaharai karavánnak egy kancsó víz.És afrika kupa alatt ki lesz védekezõ kp azt az isten se tudja... Mindehhez persze kitûnõ backup egy Kakuta,Borini,Sturridge,stb motivált társaság. A rossz formánktól meg tényleg ne ijedjünk meg, nagyon nehéz egy egész idényt egyenletesen hozni, ez az a bajnokság ahol a legtöbb pontot kell gyûjteni a végsõ gyõzelemhez, itt nem lehet annyit botladozni, mint pl Spanyolországban.

Szerintem vezetõi szinten nagyobb annál a diplomácia, hogy elbeszéljenek egymás mellett, attól félek hiába "zsírozott le" már bármit is Abra, ha CA úgy dönt nem kell új arc akkor ez van, mert a tulaj a manager kezébe adja a döntés lehetõségét hiszen õ ért hozzá, kivéve persze az istencsászár Flórián bácsit aki szerint c.roni és kaká kell a gyõzelemhez.

Japep

Én sem keresem a hibát CA-ban, de tény, hogy ugyanezt a játékot mutattuk LFS alatt a végén... :S

Az igazolás-stopot meg most megértem, de gondolkozzon már, (valószínûleg) 3 átigazolási szezonból ki leszünk zárva (ha ebben sem igazolunk, akkor 4).
1-2 példa: Ashley-Terry 31, Anelka 32, Carvalho-Lampard-Drogba 33, Ballack 35 > azért ez kicsit elszomorító, mert belõlük kell építkezni akkor is ... most nem írom le õket, de lehet, hogy valaki már nem fogja bírni a folyamatos terhelést, nem lesz annyira gyors, motivált ... stb.

Bár az is tény, hogy Abra nem fogja szó nélkül hagyni ezt.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bulykin
én szerintem CA nagyon jó munkát végez mióta megérkezett, az meg hogy nem lesz januári igazolás...nekem nem is hiányzik, még Zhirkov és Kakuta se épült be rendesen a csapatba, egy igazolás szerintem valakinek a távozását jelentené. Igaz Ballack úgy szar ahogy van(bocsesz), nem bánnám ha végre észhez kapna.
Az meg hogy most nem megy a csapatnak az csak balszerencse, túl fáradtak a játékosok^^ de az is lehet h csak túl elfogult és optimista vagyokXD nemtudom:)
GO BLUES!!!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

hedonist
szerintem már hülyeség ez a nem igazolunk mánia, nem is úgy kell mint régebben, de kell, 1 okos igazolás kell és az most csatár lenne, én nagyon bírom Zhirkovot, de semmi értelme nem volt, egy olyan balbekket kellett volna helyette anno venni aki bírja,h csak epizódszereplõ, és mondjuk annak idején Abra elintézhette volna,h Arshavin ne az Aresenal-t válassza...

hedonist
hát ha a súgdolózások szerint igaz a hír, h az Agüero-deal már le van tudva akkor õ tuti nem padozni fog, és ezt be kell látnunk,h kell egy kreatív ember a csapatba, mert most nincs. J.Cole-tól vártuk ezt amikor visszatért, de ez láthatóan nem megy neki valamiért, csak botladozik. Nem lehet Borini-re építeni egy ekkora idõszakot amikor ilyen helyzetben van a csapat, mert azt mondom, ha a lehetséges pontokat hozzuk most akkor vezetunk kb tisztán 10 ponttal és tõlem beállíthatja rhys taylort is csatárnak.

Japep

Ja, látom én is, tetszik is (végre beépítjük a fiatalokat, és neki ez megy is > Kaká, Pato...), meg nem is (itt nem egy átigazolási szezonról van szó, hanem így már négyrõl - nem tudhatja, mit hoz a jövõ ... sajnos lehet, hogy nem is magát szívatja meg, hanem az utódját).

A vicces, hogy Abra nem igazán figyel erre, ha akar, igazol.
De akkor már jobb lenne, ha megbeszélnék kit, nem csak idejön valaki padozni...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Köszi.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
CA MEGINT azt nyilatkozta nincs Januári transfer... Lassan visszasírom Hiddinket...