Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Japep

Hát ja... meccs elõtt 1X-re gondoltam, de a 2-es meg sem fordult a fejemben...
De most tuti felszívja magát az Arsenal, mert a héten jól megkapják majd a magukét, ellenünk meg vérre fognak menni...
Bár ezt az Arsenalt Drogbával és egy jó formában játszó Anelkával simán verni kell... GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
énis érdekesnek találom... nem kalkulálok semmivel, de eddig nem voltak ilyen szarok.. se a MU ilyen jó

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Japep

Már bocs, de mi a sz*rt csinál az Arsenal???
50' 0-3 ... ezzel nekünk is keresztbe tesznek, de nekünk tuti nem adják majd magukat ilyen könnyen... <#szomoru1>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Nem láttam a tegnapi meccset, szóval most külön köszönet jár neked ezért. Köszi. :)

Nyertünk, megvan a 3 pont, ma kellene egy Arsenal gyõzelem, vagy X; 7-én pedig vinnünk kell a 3 pontot - és így jó lesz... GO BLUES! :D

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
true JT-s volt:D azé burnley el lehetett volna gyepálni.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Bencee7
Hát ha kicsit nyögvenyelõsen is, de megvan...

Szerdán olyan higgadt, pontos volt a játék...az nagyon profi volt<#worship> vártam volna ma is ebbõl, de túl sok nem volt. Mind1 lényeg h megvan

Terry fejese azért nem volt semmi<#vigyor3>

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

limperatore
na végre :D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
ááááá a pénzem elmegy a chelsean :@

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Bulykin
félidõben 0:1 Anelka góljával^^ csak kár hogy a DigiSporton megy...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

KAMIONOS KOGYO
<#wink>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Japep

Hát a cfc.comról írtam ki a kezdõt, a többirõl én nem tehetek... :)

Kérdés, hogy Deco elfogadja-e, hogy vkp legyen ... bár hosszútávon ezt kétlem, igaz úgy szükség sincs erre.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
"ezekben az idõkben" hát igen, ma voltam focizni, -12 fok volt!!!! <#wow2> londonban sem lehet sokkal több.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

asfa
ezekben az idõkben megelégszem a 3ponttal :)

hedonist
Szép szép!! ugye a felállás egyáltalán nem ilyen volt, legalábbis anelka-malouda fordítva játszottak nem?:D és az Arsenal x-elt!

Pethy23
Már nálunk:)
Pethy23
Deco szerintem még soha nem játszott ilyen jól^^ :D
Japep

Jó kis meccs volt, de több volt benne... mindegy, szép volt, +3 pont. GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
3-0

Bulykin
\o/

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Japep

2-0 LAMPARD
Egy hatalmas gól, lazán betette a sarokba úgy 15-20 méterrõl...
Nagyon nyomjuk a meccset, a végén leálltunk, de remélem még nem csak ennyi lesz ... vissza kell vágni a 0-0 miatt...

GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

1-0 MALOUDA

Joey nagyon él ma, és az egész csapat nyom... GO BLUES! :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

CHELSEA - Birmingham City
- PL 22.forduló, Stamford Bridge -
- ma 20:45, DigiSport -
- vezeti : Steve Bennett -
- elõzõ : 0-0 -

CHELSEA :
Manager : Carlo Ancelotti

Cech
Ivanovic - Carvalho - Terry (c) - Ashley Cole
Ballack - Deco - Lampard
Joe Cole - Anelka
Malouda

Cserepad : Turnbull, Ferreira, Alex, Zhirkov, Matic, Borini, Sturridge.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Birmingham City :
Manager : Alex McLeish

Hart
Carr (c) - Johnson - Dann - Ridgewell
Larsson - Ferguson - Bowyer - McFadden
Jerome - Benitez

Cserepad : Maik Taylor, Vignal, Johnson, Michel, Queudrue, McSheffrey, Fahey

-----------------------------------------------------------
Otthon, a BC ellen ... kötelezõ a 3 pont.
GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
ó milyen naprakész vagy:) akkor már simán játszhatna:)

Japep

Nem, Ballack-Deco-Lamps-Joey-Malouda-Anelka lesz fent. Drogbáék holnap reggel érkeznek a Cobhambe.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
biztos drogba visszaért máris:D

Japep

Eddig nem gondolnám, hogy az lenne ... de lehet, hogy meg sem fogjuk ezt tudni, mert ugye a holnapi kezdõben sincs benne ... ez kicsit érthetetlen számomra... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
:D hát az tényleg gáz volt amikor ilyen volt ronaldo.
nem tudom, remélem Daniel nem lesz nagyképû fasz, mint mondjuk Balotelli.

Japep

Hát errõl a képrõl nem az jön le, hogy megy neki, hanem az, hogy "ez természetes, kértek még?"... ez a beállás CR-t juttatja eszembe... :)

Persze nem ilyen, én most nem az emberrõl beszélek, hanem errõl a képrõl. :D

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
háát én megértem, hogy ennyire örül, hogy megy neki, ilyen fiatalon a nagy kékeknél:)

Japep

Nekem nem igazán szimpatikus (mármint Sturridge-el semmi bajom, csak ezzel), de reméljük csak hülyeség volt tõle... :D

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bulykin
ez mekkora kép:D

Japep

február 13/14.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

lippet
Mikor lesz a mérkõzés?

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

hedonist
Nah kiestek Drogbáék, pedig a hosszabbítás végén egy szabályos góllal egyenlített Kolo Touré, de a partjelzõ nagyot hibázott.

Annyiból jó, hogy elõbb hazaér Didi és Salo!

Japep

Tuti, Kuyttel együtt nyomták a Feyenoordban.
Õ 65 meccsen 35 gólt, Kuyt 101-en 71-et lõtt... az szép.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Hát igen, én is meg merném kockáztatni, h termelne máshol.

Japep

De sajnos megvan ennek az oka is... ha nem kedvelném annyira, akkor azt tanácsolnám neki, hogy menjen el.
Jó focista õ, de nem igazán fekszik neki a Chelsea (olyan, mint pl Pizarro volt, ontotta a gólokat, megvettük és semmi, aztán megint lövöldözi)... :S

Mikor becserélik, akkor is csak az akarás van meg - olyan, mint Joey az utolsó 2-3 meccsén.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Na szééép!

hát, sokkal több lehetõség kéne neki, azért ez elég rossz lehet, hogy néha néha beküldik, vagy, ha kezdõ biztos,h lekapják 60-70 perc után.

Japep

Kalou 5.percben gól... nálunk bezzeg nem megy neki nagyon... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Hát jöhetnének már:) én sem tudom, talán, mert Wales, meg kék a mezük is:) bár Gyepes nem igazán a kedvenc magyar játékosom:D

Japep

Jaja, nekem is... nem is tudom, miért, de kedveltem õket mindig.
Csak jönnének már fel a PL-be... :)

Ettól függetlenül nehéz ellenfél, de nekünk kötelezõ továbblépni rajtuk, ha akarunk is.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Ez jó:), kedvenc kiscsapatom a Cardiff City:)

Japep

Wolverhampton Wanderers or Crystal Palace v Aston Villa

Manchester City v Stoke City

Derby County v Birmingham City

Bolton Wanderers v Tottenham Hotspur or Leeds United

Fulham v Notts County or Wigan Athletic

Reading v West Bromwich Albion

Southampton v Portsmouth

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

FA-kupa 5.forduló: Chelsea - Cardiff City

Viszonylag jól jártunk, a többi párosításról mindjárt.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Idén is összejöhet az FA-kupa, ahogy látom hullanak a nagyok, elõbb MU, most az Arsenal esett ki. City,Spurs,Villa kb ez a 3 nagyobb van még.

Japep

Közben már feltették õket. Tárgytalan.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Valaki a tegnapi gólokat külön-külön leszedhetõ állapotban? :)
Eddig volt egy jó oldal, ahol mindig megtaláltam õket, de mostanában lusták...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Hátha az Emiratesben 0 ra vertük õket, akkor otthon illik egy 4 es :D

Kakuta nem volt, de van Aanholt végre közelebb a nagycsapathoz!!